Friday, February 26, 2016

Leg een ijsblokje op dit punt, en zie de Magic

Inname van ijsblokjes helpt de temperatuur van je lichaam te verminderen en houdt je gehydrateerd. Kauwen ijs kunt u vrijstelling van misselijkheid Bovendien, ice packs zijn nuttig in het verzacht de pijn. Maar heb je er ooit aan gedacht wat ijs voor u kan betekenen? Nou, de toepassing van een ijsblokje op een specifieke plek, genaamd Feng Fu (een term die wordt gebruikt in de Chinese acupunctuur) of wind mansion ", kunnen revitaliseren en energie je lichaam, waardoor je er jong uitzien. Deze plek is gelegen op het kruispunt van het hoofd en de nek.

contra-indicaties

Deze therapie kan contra vertonen in het geval van een pacemaker, schizofrenie, epilepsie en zwangerschap. Dus, gebruik het dan niet als je worden geconfronteerd met een van deze voorwaarden.

Methode

Doe een ijsblokje op de Feng Fu punt.

Bevestig het ijs met een bandage.

Houd het voor ten minste 20 minuten.

Herhaal deze methode elke 2e of 3e dag - in de ochtend, op een lege maag en 's nachts, alvorens naar de hooi.

In eerste instantie zal je het koud voelt, maar later (dat wil zeggen na 30 tot 40 seconden), zult u de warmte ervaren. Als gevolg van het vrijkomen van chemicaliƫn in de hersenen, de zogenaamde endorfines in de bloedbaan, zal je een gevoel van euforie te ondergaan in de eerste paar dagen.

gevolgen

andere voordelen

Verbetert de menstruatie, en te helpen met impotentie, onvruchtbaarheid, endocriene klieren en frigiditeit

Geen degeneratieve veranderingen in de wervelkolom

Helpen bij het beheren van neurologische aandoeningen

Geen schildklier problemen

Voor het gebruik van deze methode, moet u weten dat het niet te genezen of behandeling van een ziekte of gezondheidstoestand. Het handhaaft alleen de fysiologische evenwicht en revitaliseert je lichaam.

21 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment