Saturday, February 13, 2016

50 Remedies Natuurlijke Home Te Behandelen Aften

Afte of aften is een soort zweer dat in je mond, tong, lippen of wangen verschijnt. Dit kan meerdere keren per jaar en voor mensen van elke leeftijdsgroep optreden. Over het algemeen vrouwen en tieners zijn meer vatbaar voor dit soort maagzweer. In tegenstelling tot de koortslip betekent dit niet verspreid naar andere mensen. De oorzaak van afte is onbekend, maar aangenomen wordt dat het kan worden veroorzaakt door weefselletsel, bacteriële infectie, voedselallergie of trauma aan de mond. Complex afte kan ook worden veroorzaakt door het immuunsysteem onevenwichtigheden, ijzerdeficiëntie, voedingsproblemen of gastro-intestinale ziekten. Er zijn geen dergelijke flagrante symptomen van de ziekte, maar je kan jeuken of branderig gevoel in de mond of rode en gele krater te observeren. U kunt zich te ontdoen van deze zweren effectief met een aantal huismiddeltjes en ze geen medicijnen nodig. Hier hebben we een lijst van enkele eenvoudige natuurlijke remedies die u kunnen helpen met de zere voorbereid. Check ze uit.

Home Remedies Om afte Treat

1. Clove

Kruidnagel is bekend voor de behandeling van pijn leeftijden, vooral pijn in de mond. De verbinding eugenol is verantwoordelijk voor zijn pijnstillende eigenschappen U kunt kruidnagel gebruiken in verschillende vormen:

Leg een stukje van kruidnagel in de mond om hulp te krijgen van de pijn veroorzaakt door de afte.

U kunt mengen kruidnagel olie met andere essentiële oliën zoals kokosolie, olijfolie of amandelolie in ongeveer 1 tot 20 delen van ratio en toe te passen over de afte met behulp van een wattenstaafje of katoenen ballen na zwiepende je mond met lauw water. Doe dit twee of drie keer per dag.

Breng een beetje teentje pasta over het getroffen gebied twee keer per dag. Om dit te maken, meng kruidnagel poeder met olijfolie in voldoende hoeveelheid om uw zere dekken.

Als alternatief kunt u een kopje thee te maken en voeg een paar teentjes in zich om het een keer per dag te drinken.

Opmerking: De beste olie te gebruiken kruidnagelolie is kokosolie omdat het aantal effecten tegen bacteriële functie.

2. Honey

Honing zorgt voor verlichting in de jeuk en een branderig gevoel veroorzaakt als gevolg van afte. Het anti-schimmel, anti-inflammatoire en antibacterieel karakter. Het enige wat u hoeft te doen is:

Breng een el. rauwe honing op het besmette gebied twee of drie keer per dag om zich te ontdoen van de afte snel.

Combineer ¼ theelepel kurkuma poeder om een theelepel honing en maak een fijne pasta. Breng deze pasta op de afte en te wachten voor bepaalde tijd. Gorgelen goed met lauw water en herhaal dit twee keer per dag.

Of, kunt u mengen wat honing met gember pasta om zich te ontdoen van de zweren effectief te krijgen.

Voeg 2 eetlepels honing 1/4 kop van de kokosmelk en het gebruik van een stukje katoen, wrijf deze mix voorzichtig over de zere twee of drie keer per dag.

3. Cayenne Pepper

Men moet kruidig voedsel niet consumeren wanneer zij lijden aan afte maar dit peper in tegenstelling tot anderen is nuttig bij de behandeling van de infectie. Een verbinding capsaïcine in deze peper is verantwoordelijk voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Sommige methoden om te consumeren behandelen van de wonden zijn:

Maak een pasta door het toevoegen van een beetje water bij de verse peper en vermenging. Breng een laag van deze pasta op de zweren en laat het rusten. Het kan wat ongemak voor enige tijd veroorzaken, maar het is prima. Re-passen deze 2-3 keer in een dag.

U kunt eten wat snoep dat cayennepeper gebruiken als een van hun belangrijkste ingrediënten.

U kunt ook een theelepel toe te voegen elk van mirre poeder, cayennepeper, en goldenseal poeder in een kopje water en spoel je mond ermee.

Opmerking: Het kan schadelijk zijn voor kinderen jonger dan 2 jaar en een hoge doses voor langere duur kan schadelijk zijn.

4. Yoghurt

Yoghurt is natuurlijk koudemiddel en het helpt de balans van de bacteriën in de mond die afte veroorzaakt. Het wordt gemaakt door bacteriële fermentatie die gebruik gist of bacteriën koolhydraten om te zetten in organische zuren. Onder meer yoghurt met levende culturen (bevestigt dat het bevat levende culturen alvorens te kopen en zorg ervoor dat een gewone één, niet gearomatiseerd kopen) in uw dieet zo veel mogelijk.

5. Zout Water

Gorgelen met zout water vermindert de zwelling en ontsteking van de cellen in het slijmvlies aan de achterkant van de keel door de afte. Hiervoor neem ¼ kopje warm water en het aan, voeg ½ eetlepel zout. Slis uw mond met dit minstens drie keer per dag om hulp te krijgen van pijn en zwellingen. Deze methode zal ook helpen zich te ontdoen van afte op de tong.

6. bijenwas

Deze methode zal niet genezen afte maar zal verspreiding ervan te voorkomen en ook verlichting geven. Als de zweer op de plaats waar het blijft wrijven met de tanden of beugels vervolgens een mix behulp bijenwas en kokosolie. Net smelt 1 eetlepel van bijenwas met 2 eetlepels kokosolie. Breng dit voorzichtig over het besmette gebied nadat het is afgekoeld. U kunt deze ook van toepassing zijn op de beugels, zodat het niet aanraken en schadelijk voor uw maagzweer.

Opmerking: Maak een dikke pasta als je het gebruikt voor bretels. Hierbij voeg meer bijenwas aan de mix.

7. Rozijnen

Rozijnen zijn niet alleen lekker maar ook gezond. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een handvol rozijnen in een kopje water 's nachts. De volgende ochtend, deze rozijnen toe te passen op het getroffen gebied of u kunt ze eten bij het aftappen van het water en in sommige gevallen kunt u het water drinken goed. Doe dit regelmatig aften genezen.

8. Baking Soda

Natriumbicarbonaat of baking soda neutraliseert de zuurgraad in de mond en ook balanceert de pH-niveau van de mond. Het verzacht de pijn veroorzaakt door aften. Het bezit ook anti-schimmel, antibacterieel, anti-inflammatoire eigenschappen die de bacteriën die de zweer veroorzaakt doden. Om de zweer genezen, kan bicarbonaat worden gebruikt op de volgende manieren:

Maak een pasta door het toevoegen van water aan baking soda en toe te passen direct op het getroffen gebied van uw mond met behulp van een wattenstaafje of vinger. Laat het zitten voor enige tijd en afwassen grondig later. Doe dit ten minste eenmaal per dag.

U kunt het poeder direct van toepassing op het getroffen gebied en afwassen na 5 minuten.

Else, een mondspoeling voor te bereiden, maar meng 1 theelepel bakpoeder een glas lauw water en spoel je mond met dit. Dit kan eenmaal per dag verstuurd.

Baking soda kan ook gebruikt worden met zout. Hiervoor neemt gelijke hoeveelheid zout, waterstofperoxide en bicarbonaat. Was uw mond met deze oplossing 5 maal per dag.

U kunt uw mond schoon met aloë sap en toe te passen zuiveringszout na het. Herhaal dit 2 keer per dag.

9. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide balanceert het niveau van goede bacteriën in de mond en voorkomt ook dat de toekomst aften. Het is een desinfecterend en antiseptisch daarom vermindert de zwelling en ontsteking veroorzaakt door de zweer. Zoals het is antibacterieel, zodat het geneest ook aften. Het kan gebruikt worden op verschillende manieren:

Neem gewenste hoeveelheid waterstofperoxide en verdun het met gelijke hoeveelheid water. U kunt ook de melk van magnesiumoxide gebruiken indien gewenst. Gebruik een watje of een wattenstaafje en breng dit mengsel op de besmette gebieden van uw mond.

Om een mondspoeling te bereiden, voeg 1 eetlepel van waterstofperoxide om een glas water of u kunt ook direct gebruiken. Spoel uw mond met de bereide oplossing. Swish gedurende 2 minuten en spuug later. U kunt deze twee of drie keer per dag te doen.

Of, meng waterstofperoxide en water in de verhouding van 1: 1. Om dit, voeg 1 of 2 zink zuigtabletten en roer totdat het is opgelost. Gebruik de mix 2-3 keer per dag te gorgelen.

Opmerking: als je je mond spoelen worden zonder verdunnen van de vloeistof, zorg ervoor dat je niet slikken.

10. Vitamine E

Naar de weefsels in de mond geolied te houden en om het brandende gevoel veroorzaakt door de afte te verlichten, kunt u vitamine E olie toe te passen. Voor dit gewoon knippen een vitamine E capsule en knijp de vloeistof. Toe te passen op de getroffen gebieden. Het zal een beschermende laag over de infectie en het voorkomen van verbreiding en dus helpen genezen sneller.

11. Vitamine B-12

De afte kan worden veroorzaakt als gevolg van een tekort aan vitamine B-12 ook. Deze tekortkoming is over het algemeen overwegend in kinderen, maar kan worden gevonden in volwassenen.

Net als vitamine E, kan de inhoud van vitamine B-12 capsule direct worden aangebracht over de besmette gebieden van uw mond.

Als alternatief kunt u vitamine B-12 capsules per dag te nemen.

Let op: Consumeer capsules alleen na overleg met een arts alleen wanneer het tekort aan deze vitamine is de reden achter uw pijnlijk.

12. Black Tea Bag

Zwarte thee bevat tannines die is samentrekkend in de natuur en dus vermindert de ontsteking veroorzaakt door de afte. Katalyseert ook het genezingsproces.

Het enige wat u hoeft te doen is gewoon een theezakje in heet water voor enige tijd en dan neem het uit om het over de afte voor 15- 20 minuten te zetten. Doe dit 2-3 keer per dag voor een snellere genezing.

U kunt ook zwarte thee te bereiden door het brouwen van 1 theelepel zwarte thee in een kopje warm water voor bepaalde tijd. Drink deze thee 2 tot 3 maal per dag.

13. Milk Of Magnesia

Laxeermiddel is nuttig omdat het antacidum die tegengaat de zure omgeving die het functioneren van de wond bacteriën vermindert.

U kunt de melk die rechtstreeks toe te passen over de afte. Doe dit twee of drie keer per dag.

Als alternatief toevoegen gelijke hoeveelheid melk van magnesia en Benadryl allergie vloeistof. Spoel uw mond met dit. Swish voor minstens een minuut of twee en uitspugen. Dit versnelt het genezingsproces en zal een beschermende laag die voorkomt irritatie veroorzaakt als gevolg van warme, koude of gekruid eten te vormen.

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet de vloeistof te slikken.

14. Koriander

Om zich te ontdoen van afte kunt u ook koriander te gebruiken. Het is anti-inflammatoire, antiseptische en anti-schimmel in de natuur die effectief kan behandelen en kalmeert de Aften.

Tot een pasta te maken, zul je 1/4 theelepel koriander poeder 1 theelepel honing (optioneel, maar aanbevolen) en 1 theelepel melk nodig hebben. Breng dit mengsel op je zweren nadat ze grondig te wassen met lauw water. Laat het daar voor 5 tot 10 minuten en opnieuw wassen met warm water na dat.

U kunt ook koken enkele korianderblaadjes of zaden in een beetje water en spoel je mond met 3-4 keer per dag.

Een andere methode is om koriander sap te nemen mondeling door nippen het en houden het in je mond voor enkele ogenblikken, zodat zij haar magie op de zweren op een betere manier kan laten zien.

15. Onion

Dit is een andere prachtige ingrediënt dat helpt bij het genezen van de afte. Uien bevatten zwavel en anti-bacteriële eigenschappen dat is de belangrijkste reden achter zijn helende eigenschappen.

U kunt een stukje ui toe te passen op de aangetaste delen van uw mond gedurende 15-20 minuten. Herhaal dit twee tot drie keer per dag.

Als alternatief, rasp de ui en knijp het aan het sap te extraheren. Breng dit sap over de besmette gebieden van de mond.

Voeg rauwe uien in uw dieet en laat het gedurende enige tijd in de mond om de zweren intern te genezen.

16. Aluin

Dit is een van de effectieve oplossingen voor afte. Gewoon een stukje aluin en wrijf het zachtjes over de getroffen met afte gebieden.

Neem een erwt sized aluin en bewaar het in je mond voor ongeveer een minuut en doen het speeksel niet inslikken. Na een minuut spuwde het speeksel en aluin. Doe je mond met water niet spoelen. Binnen 24 uur, verdwijnt de pijn.

U kunt ook een pasta te maken door het toevoegen van een druppel water tot 1/8 theelepel van gepoederde aluin in een beker. Breng het direct over de afte. Spoel goed na een minuut of twee.

17. Coconut Oil Pulling

Kokosolie is anti-inflammatoire en antimicrobiële en dus gunstig voor de pijn van Aften te kalmeren. Olie trekken methode geneest niet alleen de kanker, maar ook voorkomt dat zweren en verwijdert alle giftige stoffen en bacteriën uit de mond.

Voor olie trekken, slis sommige kokosolie in je mond gedurende 15-20 minuten (in eerste instantie voor 2-3 minuten) en dan spuug het in een vuilnisbak. Doe deze olie twee keer per dag te trekken, dagelijks voor het beste resultaat.

Als alternatief, als je ongemakkelijk met het trekken methode, alleen van toepassing wat olie op een katoenen bal en plaats het op de afte. Doe dit twee of drie keer per dag om effectief te genezen.

18. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn of ACV is een andere effectieve remedie voor afte op tandvlees en mond. De zure aard van de azijn is verantwoordelijk voor het doden van bacteriën die deze pijnlijke veroorzaakt. Dit kan weinig hard op aanvraag, maar het is een snelle oplossing voor de pijn.

Alleen van toepassing appelazijn aan je afte van mond, tong, lippen en waar je het zweren. Doe dit tot drie of vier keer per dag. Herhaal dit dagelijks totdat u wijzigingen opmerken.

Of, meng 2 eetlepels van aloë vera sap en 1 eetlepel van ACV. Spoelen met dit mengsel door zwiepende rond in je mond voor een paar minuten. Gebruik koud water nadat deze naar uw mond grondig schoon te maken en om de onaangename smaak van het mengsel te verwijderen.

Als alternatief kunt u meng gelijke delen van ACV en gebrouwen, afgekoeld zwarte thee in een container en schud het goed. Swish het mengsel in je mond voor ongeveer 1-2 minuten en spuug het uit. U kunt deze remedie proberen voor en na 's morgens en' s avonds maaltijden en kon de koelkast het mengsel tot 48 uur.

19. Papaya

Papaya bevat papaïne en is een rijke bron van beta-caroteen. Daarom vermindert niet alleen ontstekingen maar behandelt de pijn effectief. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van verse papaya om uw maaltijden. Eet minstens een kom vol met papaja dagelijks. U kunt kauwen in sommige papaya bladeren ook.

Let op: Zwangere dames moeten niet consumeren papaya.

20. Kurkuma

Kurkuma is gebruikt sinds eeuwen voor de behandeling van vele kwalen en ziekten. Het heeft veel anti-inflammatoire, antiseptische, antibacteriële eigenschappen. Het is ook effectief bij de behandeling afte en de symptomen.

Voor deze remedie, de ingrediënten die je nodig hebt is inclusief: citroensap, kurkuma en rozenwater. In de eerste plaats genieten van sommige stukken van kurkuma in citroensap voor een dag. De volgende dag, neem een stukje uit het en meng het met rozenwater tot een pasta. Breng deze pasta op de besmette gebieden van uw mond, tong en lippen. Laat het daar voor een tijdje en was het later af.

21. pruimensap

Voor het behandelen van afte van de mond en tong, kunt u pruimensap gebruiken. Het zal de zwelling, pijn en roodheid van de zweren verminderen.

Neem 1-2 eetlepels van het sap en uw mond met deze spoelen door zwiepende gedurende minstens 2 minuten per dag.

U kunt ook genieten van een wattenstaafje of watten in het sap, direct toepassen op het getroffen gebied gedurende 5 minuten na het wassen van het gebied met lauw water.

22. Grapefruit

Dit is een van de beste zelfgemaakte remedies om zich te ontdoen van afte snel. Grapefruit bevat essentiële bioflavonoid en anti-bacteriële eigenschappen die de afte echt snel kan genezen.

Voor deze remedie om te werken, zul je grapefruitsap en water nodig. Meng 5-6 druppels grapefruitsap met wat water en gorgelen met dit mengsel tenminste één of twee keer per dag.

Of, kunt u mengen 1 eetlepel van grapefruit zaad extract in een glas water om je mond te spoelen.

Als alternatief kunt u mengen 1 eetlepel van grapefruit zaad extract in een glas water. Gebruik dit water om je mond spoelen 3 keer per dag.

23. Ice Pack

Dit is de eenvoudigste en gemakkelijkste manier om de zweer genezen. Het enige wat u hoeft te doen is een stuk ijs op de pijnlijke en wrijf het. Dit zal niet alleen verminderen ontstekingen, maar zal de pijn verminderen ook. Herhaal dit meerdere keren per dag, dagelijks tot je zichtbare resultaten te zien.

24. Indian kruisbes

Mondzweren kan een gevolg van tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen uit het lichaam. Hieronder staan een aantal remedies om het probleem op te lossen met behulp van dit ingrediënt:

Om verlichting van de pijn te krijgen, bereiden een pasta door het breken van een aantal kruisbessen en de pasta direct toe te passen op de getroffen gebieden. Herhaal dit twee keer per dag voor betere resultaten.

Of, kunt u gedroogd kruisbes poeder 2/1 tl gebruiken en voeg 1 theelepel honing om het tot een fijne pasta te maken. Breng dit op dezelfde wijze als boven vermeld.

In aanvulling op bovenstaande remedies, dan kunt u ook drinken kruisbes sap om de immuniteit te verbeteren en daarmee de behandeling van afte.

25. Voedsel rijk aan vitamine C en ijzer

De consumptie van voedsel dat rijk is aan vitamine C helpt bij het probleem van de afte. Deze vitamine herstelt de slijmvliezen en helpt bij de wederopbouw van de huid rondom de zweer. Integreer groenten en fruit die hoog gehalte aan deze vitamine zoals sinaasappels, tomaten, kiwi, aardbei, citroen, enz. Hebben, in uw dieet om snel te genezen.

26. Buttermilk

Karnemelk is licht zuur in de natuur dat is waarom het is nuttig in afte. Deze zure eigenschap vermindert de pijn veroorzaakt door de plaag.

Solliciteer plain (gearomatiseerd) karnemelk over het getroffen gebied twee of drie keer per dag naar het zere genezen.

Bereid een oplossing door het mengen van gelijke hoeveelheid karnemelk en plakken van Harir kruid. Gorgelen met deze oplossing om hulp te snel te krijgen.

27. komkommer

Komkommer is bekend dat verzachtende en kalmerende werking op diverse huidinfecties en kwalen te bieden door zijn hoge gehalte aan water. Naast het hoge gehalte aan water, de essentiële verbindingen in komkommer helpt bij het genezen van de wond sneller. Het is zeer gunstig voor zweren van de tong. verpletteren slechts enkele komkommer behoren tot het sap stam van te maken en toe te passen over het getroffen gedeelte. Herhaal dit meerdere keren per dag effectieve resultaten.

28. Cardamom

Kardemom helpt verminderen zwelling en elimineert de pijn veroorzaakt als gevolg van afte. Om hulp te krijgen, meng 1 theelepel kardemom extract met 1/2 theelepel honing. Masseer zachtjes met deze oplossing met behulp van een wattenstaafje en laat het voor een paar minuten. Was het na een bepaalde tijd met regelmatig water. Herhaal dit proces twee of drie keer per dag voor bevredigende resultaten.

Kruidengeneesmiddelen voor afte

29. Slippery Elm

Gladde iep bestaat uit slijm, die een gel consistentie vormt wanneer gemengd met water. Het is effectief voor de behandeling van afte omdat het reliëf van inflammatie en pijn.

Het enige wat u hoeft te doen is 1 theelepel gladde iep schors poeder en voeg genoeg water tot een pasta. Roer goed en dit toepassen op het getroffen gebied.

Of u kunt zuigen op een aantal gladde iep zuigtabletten om zich te ontdoen van die zweren sneller.

Als alternatief kunt u ook uw mond spoelen met thee bereid met dit poeder. voeg 1 theelepel van dit poeder om een kopje water en gorgelen of u kunt het te drinken.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten strikt vermijden omdat het een abortus of miskraam kan veroorzaken.

30. Cactus Juice

Cactus sap behandelt afte door drogen en uiteindelijk het krimpen van de maagzweer. Oefent een drogende werking op de zweer. Het enige wat u hoeft te doen is laten het sap in je mond gedurende ten minste 20 seconden. Herhaal dit proces twee keer per dag gedurende ten minste 3 dagen volledig te ontdoen van de zweren

31. Aloe Vera

Aloë Vera is een effectieve remedie voor lip en mond afte. Het is prachtige helende ingrediënt en het geneest niet alleen de pijn, maar ook verlicht de pijn veroorzaakt als gevolg van het.

Neem een blad verse aloe en neem de gel van te maken. Breng het rechtstreeks op het getroffen gebied. Herhaal dit meerdere keren per dag om hulp te krijgen.

Als alternatief, je mond spoelen met aloë sap 2 of 3 keer per dag.

32. Basilicumbladeren

Basilicumblaadjes hebben veel geneeskrachtige eigenschappen die nuttig zijn in verschillende zweertjes in de mond zijn.

Voor de behandeling van aften, kauwen 3-4 basilicumbladeren tegelijk, tenminste driemaal en tot 6 keer per dag.

Als alternatief voor te bereiden een mondspoeling om de ziektekiemen te doden door het toevoegen van een aantal van de blaadjes basilicum in een glas water en te koken. Gebruik deze oplossing om je mond spoelen na het uitpersen.

33. Zoethout

Zoethout is een wortel van glychyrrhiza glabra die anti-inflammatoire eigenschappen bezit. Als gevolg van deze eigenschap is het verlicht de pijn en kalmeert ontstekingen.

U kunt een stok van zoethout regelmatig zuigen om hulp te krijgen van aften.

Neem wat zoethout extract en breng dit rechtstreeks op de zweer en laat het zitten voor bepaalde tijd. Was het achteraf. Doe dit twee of drie keer per dag en het zal de zweer te verkleinen en het bevorderen van een snelle genezing.

Als alternatief kunt u ook voorbereiden een mondspoeling. Voor deze weken 1 eetlepel van zoethout in 2 kopjes water gedurende minstens 3 uur. Zeef en goed naspoelen met zwiepende 1-2 minuten. Doe dit twee keer per dag om hulp in afte krijgen.

Daarnaast drink minstens een kopje zoethout thee per dag. Hiervoor zet een theezakje van zoethout thee in een kop kokend water en laat het worden gedekt voor 10 minuten, dan drinken.

Let op: Overdose is schadelijk en zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven moet voorkomen dat het gebruik ervan.

34. Indian Lilac

Deze plant werd gebruikt voor leeftijden verschillende infecties en ziekten. Het is een prachtige antibacteriële en anti-schimmel plant en is effectief bij de behandeling van afte. Het kan gebruikt worden op verschillende manieren.

Neem handvol lila bladeren en kook ze in water. Wanneer gekookt, stam het water en laat het afkoelen. Gorgelen met dit water na elke maaltijd.

Als alternatief kunt u eten wat bladeren van deze plant een keer per dag om bacteriën in de mond te doden.

Let op: Als de smaak van de bladeren zijn zeer bitter, gebruik dan een mondspoeling om je mond naspoelen.

35. Fenegriek

Fenegriek is een andere effectieve ingrediënt dat genezing maagzweer helpt. Voor de remedie:

Geniet sommige fenegriek zaden in water 's nachts. Meng het tot een gladde pasta de volgende dag met zuivere honing. Breng deze pasta op de afte van de lippen, tong en mond om de infecties te verminderen en om sneller te genezen.

Als alternatief kunt u een aantal fenegriekzaden koken en spoel je mond met gekookt water gedurende 5 minuten. U kunt ook het water drinken indien gewenst.

U kunt ook fenegriek in uw dieet op te nemen toe te voegen aan je groenten.

Of, als verse fenegriek beschikbaar zijn, dan is het opstellen van een extract door het koken van een handvol fenegriek bladeren in een glas water. Gebruik dit extract ten minste tweemaal per dag te gorgelen.

Opmerking: zwangere vrouwen niet overschrijden consumptie meer dan in het voedsel.

36. Sage

Het is een prachtig kruid dat de bacteriën en virussen die verantwoordelijk zijn voor de ziekten en symptomen die verband houden ervan zijn doodt. De kalmerende eigenschap van het kruid geneest de pijn en ontsteking in hoge mate.

Neem een handvol verse salieblaadjes of indien niet beschikbaar, neem 3 theelepel gedroogde blaadjes salie. Voeg deze toe aan 2 kopjes water. Kook het voor 10-15 minuten en laat het afkoelen. Slis uw mond met dit gedurende 2 minuten op zijn minst. Doe dit 3-4 keer per dag.

Of anders, gelden salie poeder direct op de zere of u kunt een pasta van te maken door het mengen met water. Breng de pasta direct op uw zweer op de tong, de mond of lip. Herhaal het meerdere malen per dag om effectieve resultaten.

Opmerking: De hoge dosering kan schadelijk zijn.

37. Goldenseal

Dit is een andere effectieve remedie voor afte op tandvlees, tong en mond. Goldenseal is anti-inflammatoire en daarom vermindert de zwelling en pijn in de zweer. Besidesits pijnstillende effect, dit kruid ook doodt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor afte zijn zoals het is antiseptisch en heeft samentrekkende eigenschappen ook.

gelden alleen de poeder direct boven het getroffen deel of het mengsel van goldenseal poeder en water toe te passen met een katoenen bal en laat het daar voor een tijdje was dit dan later. Herhaal dit 2 keer per dag.

Als alternatief kunt u ook een thee gemaakt van goldenseal wortel om de pijn van de Aften kalmeren drinken.

U kunt ook 1/4 theelepel goldenseal poeder, 1 theelepel van mirre poeder, 2 takjes peterselie (fijngehakt), en 3 kruidnagels toe te voegen in 2 kopjes warm water en laat het steil voor 10 minuten. Later, spoel je mond met deze thee voor de effectieve resultaten.

Of, gelden natte theezakjes van goldenseal op de getroffen gebieden.

Bereid een mondspoeling door het toevoegen van 1/2 theelepel goldenseal poeder, 1/4 theelepel zout op een kopje warm water. Gebruik de bereide oplossing voor uw mond en versnellen het genezingsproces te spoelen.

38. Sorrel Herb

Dit kruid is samentrekkend en antibacteriële en is rijk aan vitamine C. Als u wilt om zich te ontdoen van de pijn van de pijn krijgt er meteen daarna, neem een stukje van zuring kruid en zet het op de zere. Laat het daar voor een minuut of zo en spuug uit het speeksel. Herhaal dit proces meerdere malen per dag met een pauze van een minuut ertussen.

Opmerking: Grote hoeveelheid zuring kan het risico van nierstenen verhogen.

39. Tea Tree Oil

Dit is nog een eenvoudige en effectieve natuurlijke remedie voor de behandeling van afte. Tea tree olie direct verdoven de pijn en kan worden gebruikt op de volgende manieren:

Verdun 2 druppels tea tree olie in 1/2 eetlepel water. Neem een stuk katoen en dompel het in dit water. Plaats deze over de pijnlijke en houd het daar voor bepaalde tijd. Herhaal. Doe dit twee keer per dag om de pijn te helen en volledig genezen van de pijn.

Als alternatief kunt u mengen 5-10 druppels tea tree olie in een glas water en gebruik het als een mondspoeling tot 3 keer per dag te gebruiken. Herhaal het voor een paar dagen en zie het verschil.

Als uw zweren ernstig zijn, dan kunt u direct deze olie toe te passen over hen twee of drie keer per dag.

40. Essential Oil Spray

Meestal alle essentiële oliën bezitten ontstekingsremmende eigenschappen en anti-microbiële ook maar, pepermuntolie en eucalyptusolie zijn het beste voor de behandeling van maagzweren. Om de spray te maken, moet u 8 druppels van eucalyptus olie, 10 druppels pepermuntolie en 2 el olijfolie of druivenpitolie. Meng alle van hen in een kleine spray fles om het goed te schudden. Spuit het mengsel op de getroffen gebieden. Goed schudden voor elk gebruik. Gebruik het twee of drie keer per dag.

41. Kale en Wortel

Voedsel speelt een belangrijke rol in ziekten of aandoeningen. Het is essentieel om een dieet dat evenwichtig is en bevat benodigde mineralen en eiwitten. Vitamine B-complex is een van de verbindingen die helpt de zweren genezen. Wortelen zijn rijk aan beta-caroteen, die helpt zij efficiënter behandelen van de aften. Om dit op te nemen in uw dieet, bereiden een sap met behulp van enkele wortelen, vijf bladeren van boerenkool en wat peterselie of spinazie. Voeg dit aan een sapcentrifuge om het sap te extraheren en drink het twee keer per dag op zijn minst.

42. Oregano Olie

Oregano is niet alleen een kruid dat je pizza's en pasta lekkerder maakt, maar veel geneeskrachtige eigenschappen bezitten ook. Het antibacteriële, antivirale en een antioxidant. Deze geneeskrachtige eigenschappen helpen genezen vele soorten van pijnlijke mond met inbegrip van kanker.

Neem een stuk katoen en zet 1-2 druppels wilde oregano olie op. Breng de olie door de katoen op de zere gedurende 10 minuten of zo (zonder eten of iets te drinken). Het kan enige irritatie of branderig gevoel voor een paar minuten te veroorzaken, maar het zal verdwijnen na enige tijd.

Als alternatief kunt u een mondwater te bereiden door het mengen van wilde oregano met olijfolie. Voeg 6 druppels oregano olie 1 druppel wilde oregano olie en spoel je mond met het voor minimaal 2 minuten (langer als je kan).

Opmerking: Gebruik geen pure, essentiële wilde oregano olie als het moet niet direct op de huid te zetten. Gebruik een verdunde versie ervan beschikbaar in de markt (het meest, het wordt gemengd met olijfolie al).

43. Echinacea

Echinacea is een kruid dat zweertjes in de mond en zweren, waaronder kanker kan behandelen. Het stimuleert het immuunsysteem en is gevuld met antivirale en helende eigenschappen. Zwiepende met vloeibare Echinacea gedurende 2-3 minuten, driemaal per dag zal de zweer effectief te genezen.

44. Nettle en Witlof Tea

Brandnetel is een zeer goede bron van ijzer. Dit gierig plant is eetbaar als ze worden gekookt. Witlof heeft ook veel medicinale toepassingen. Om een kruidenmengsel voor te bereiden, assembleren salie, cichorei en brandnetel in de verhouding 1: 3: 3 in water. Houd het mengsel opzij voor 24 uur na het toevoegen van koud water aan. Na het begint te koken laat het steil voor 5 minuten. Drink dit driemaal per dag na het uitpersen van het mengsel.

45. Mirre Herb

Dit kruid bestaat uit looizuur en heeft veel van de anti-bacteriële en anti-virale eigenschappen. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van afte.

Neem een capsule en doorboren om het poeder te krijgen. Breng dit poeder direct over de getroffen gebieden van uw mond tweemaal per dag.

Je kunt ook je mond spoelen met het kruidenextract. Hiervoor neemt 200 mg van het extract en meng deze in warm water. Swish 1-2 minuten met dit water. dagelijks herhalen.

46. Kamille Thee

Kamille thee is zeer effectief voor de behandeling van afte op lip en mond. Het anti-inflammatoire, antiseptische en anti-bacterieel van aard en daarom vermindert de ontsteking en verzacht het ongemak. Bevat bisabolol, een component die zeer effectief bij de behandeling van zweren.

Kamille kan worden gebruikt op verschillende manieren:

Solliciteer natte theezakje over de zere voor bepaalde tijd. Doe dit twee of drie keer per dag.

Dompel de kamille theezakje in een glas warm water voor enige tijd en deze thee minstens twee keer per dag drinken om de pijn te genezen. Als u niet theezakjes hebt, kun je 3-4 gedroogde bloemen te gebruiken en voor te bereiden een thee door ze toe te voegen aan gekookt water.

47. lavendelolie

Lavendel olie is een andere prachtige remedie voor zweren in de mond. Het vermindert de zwelling en helpt doden bacteriën en ziektekiemen ontwikkeld rond de wond. Om dit te gebruiken, neem dan even hoeveelheid olie op een wattenstaafje en masseer zachtjes met hem over het getroffen gebied. Of, kunt u het mengen met honing boter of een andere olie. Herhaal dit twee keer per dag tenminste voor zichtbare resultaten.

48. Melaleuca Oil

Melaleuca olie is een prachtige natuurlijke moisturizer en anti-oxidant die reparaties dode huidcellen. Om deze olie voor afte gebruiken, maak een dikke pasta door het mengen van 1 theelepel van de olie, wat honing en eigeel. Breng deze pasta op de getroffen gebieden en laat het zitten voor 15 minuten. Was het af met gewoon water later. Herhaal dit dagelijks totdat u verbetering van de conditie merken.

49. Canker Root

Canker root of Coptis Groenlandica, is ook bekend als geelwortel of mond wortel. De anti-inflammatoire stof genaamd berberine is verantwoordelijk voor zijn positieve effect op de behandeling van aften in de mond.

Om verlichting van de pijn en zwelling in de zere krijgen, kauwen kleine hoeveelheid verse kruiden dagelijks.

Als alternatief, drink een kopje thee bereid door het brouwen van deze wortel in water voor bepaalde tijd.

50. Geranium Herb

Geranium Maculatum is gebruikt voor decennia om zich te ontdoen van aften krijgen. Het is bekend voor de behandeling van snijwonden, wonden en schrammen in de moedertaal van Amerika voor de komende jaren. Het is een samentrekkende en veroorzaakt daarom krimp in de weefsels van afte. Het helpt stoppen met te bloeden. U kunt zalf of tinctuur van dit kruid toe te passen direct op de zere naar de mond snel te genezen. U kunt ook het uittreksel van het kruid in water verdunnen en gebruik het als een mondspoeling, die de pijn zal verlichten.

Algemeen Opmerking: De zwangere vrouwen, kleine kinderen en moeders die borstvoeding geven moeten vermijden en raadpleeg een arts voordat de inname van kruidengeneesmiddelen.

do's

1. Eet voedsel dat gemakkelijk zodanig kan worden ingeslikt als soepen, smoothies, etc.

2. Eet volkoren granen, fruit en groenten die rijk zijn aan ijzer en andere mineralen.

3. Indien nodig, gebruik dan een rietje, zodat het niet de zere kwetsen.

4. Neem yoghurt, kaas en banaan in uw dieet plan.

5. Gebruik vaseline of citroen extract lippenbalsem om het gebied te hydrateren en te genezen sneller.

6. Was altijd je handen als je de pijn te raken.

7. Verander je tandenborstel voor en na uw wond is genezen als het virus kunnen verspreiden.

don'ts

2. Doe geen stress.

3. Niet consumeren kruidig en zuur voedsel.

4. Niet je lippenstift en andere cosmetica te delen met anderen.

11 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

Afte of aften is een soort zweer dat in je mond, tong, lippen of wangen verschijnt. Dit kan meerdere keren per jaar en voor mensen van elke leeftijdsgroep optreden. Over het algemeen vrouwen en tieners zijn meer vatbaar voor dit soort maagzweer. In tegenstelling tot de koortslip betekent dit niet verspreid naar andere mensen. De oorzaak van afte is onbekend, maar aangenomen wordt dat het kan worden veroorzaakt door weefselletsel, bacteriële infectie, voedselallergie of trauma aan de mond. Complex afte kan ook worden veroorzaakt door het immuunsysteem onevenwichtigheden, ijzerdeficiëntie, voedingsproblemen of gastro-intestinale ziekten. Er zijn geen dergelijke flagrante symptomen van de ziekte, maar je kan jeuken of branderig gevoel in de mond of rode en gele krater te observeren. U kunt zich te ontdoen van deze zweren effectief met een aantal huismiddeltjes en ze geen medicijnen nodig. Hier hebben we een lijst van enkele eenvoudige natuurlijke remedies die u kunnen helpen met de zere voorbereid. Check ze uit.

Home Remedies Om afte Treat

1. Clove

Kruidnagel is bekend voor de behandeling van pijn leeftijden, vooral pijn in de mond. De verbinding eugenol is verantwoordelijk voor zijn pijnstillende eigenschappen U kunt kruidnagel gebruiken in verschillende vormen:

Leg een stukje van kruidnagel in de mond om hulp te krijgen van de pijn veroorzaakt door de afte.

U kunt mengen kruidnagel olie met andere essentiële oliën zoals kokosolie, olijfolie of amandelolie in ongeveer 1 tot 20 delen van ratio en toe te passen over de afte met behulp van een wattenstaafje of katoenen ballen na zwiepende je mond met lauw water. Doe dit twee of drie keer per dag.

Breng een beetje teentje pasta over het getroffen gebied twee keer per dag. Om dit te maken, meng kruidnagel poeder met olijfolie in voldoende hoeveelheid om uw zere dekken.

Als alternatief kunt u een kopje thee te maken en voeg een paar teentjes in zich om het een keer per dag te drinken.

Opmerking: De beste olie te gebruiken kruidnagelolie is kokosolie omdat het aantal effecten tegen bacteriële functie.

2. Honey

Honing zorgt voor verlichting in de jeuk en een branderig gevoel veroorzaakt als gevolg van afte. Het anti-schimmel, anti-inflammatoire en antibacterieel karakter. Het enige wat u hoeft te doen is:

Breng een el. rauwe honing op het besmette gebied twee of drie keer per dag om zich te ontdoen van de afte snel.

Combineer ¼ theelepel kurkuma poeder om een theelepel honing en maak een fijne pasta. Breng deze pasta op de afte en te wachten voor bepaalde tijd. Gorgelen goed met lauw water en herhaal dit twee keer per dag.

Of, kunt u mengen wat honing met gember pasta om zich te ontdoen van de zweren effectief te krijgen.

Voeg 2 eetlepels honing 1/4 kop van de kokosmelk en het gebruik van een stukje katoen, wrijf deze mix voorzichtig over de zere twee of drie keer per dag.

3. Cayenne Pepper

Men moet kruidig voedsel niet consumeren wanneer zij lijden aan afte maar dit peper in tegenstelling tot anderen is nuttig bij de behandeling van de infectie. Een verbinding capsaïcine in deze peper is verantwoordelijk voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Sommige methoden om te consumeren behandelen van de wonden zijn:

Maak een pasta door het toevoegen van een beetje water bij de verse peper en vermenging. Breng een laag van deze pasta op de zweren en laat het rusten. Het kan wat ongemak voor enige tijd veroorzaken, maar het is prima. Re-passen deze 2-3 keer in een dag.

U kunt eten wat snoep dat cayennepeper gebruiken als een van hun belangrijkste ingrediënten.

U kunt ook een theelepel toe te voegen elk van mirre poeder, cayennepeper, en goldenseal poeder in een kopje water en spoel je mond ermee.

Opmerking: Het kan schadelijk zijn voor kinderen jonger dan 2 jaar en een hoge doses voor langere duur kan schadelijk zijn.

4. Yoghurt

Yoghurt is natuurlijk koudemiddel en het helpt de balans van de bacteriën in de mond die afte veroorzaakt. Het wordt gemaakt door bacteriële fermentatie die gebruik gist of bacteriën koolhydraten om te zetten in organische zuren. Onder meer yoghurt met levende culturen (bevestigt dat het bevat levende culturen alvorens te kopen en zorg ervoor dat een gewone één, niet gearomatiseerd kopen) in uw dieet zo veel mogelijk.

5. Zout Water

Gorgelen met zout water vermindert de zwelling en ontsteking van de cellen in het slijmvlies aan de achterkant van de keel door de afte. Hiervoor neem ¼ kopje warm water en het aan, voeg ½ eetlepel zout. Slis uw mond met dit minstens drie keer per dag om hulp te krijgen van pijn en zwellingen. Deze methode zal ook helpen zich te ontdoen van afte op de tong.

6. bijenwas

Deze methode zal niet genezen afte maar zal verspreiding ervan te voorkomen en ook verlichting geven. Als de zweer op de plaats waar het blijft wrijven met de tanden of beugels vervolgens een mix behulp bijenwas en kokosolie. Net smelt 1 eetlepel van bijenwas met 2 eetlepels kokosolie. Breng dit voorzichtig over het besmette gebied nadat het is afgekoeld. U kunt deze ook van toepassing zijn op de beugels, zodat het niet aanraken en schadelijk voor uw maagzweer.

Opmerking: Maak een dikke pasta als je het gebruikt voor bretels. Hierbij voeg meer bijenwas aan de mix.

7. Rozijnen

Rozijnen zijn niet alleen lekker maar ook gezond. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een handvol rozijnen in een kopje water 's nachts. De volgende ochtend, deze rozijnen toe te passen op het getroffen gebied of u kunt ze eten bij het aftappen van het water en in sommige gevallen kunt u het water drinken goed. Doe dit regelmatig aften genezen.

8. Baking Soda

Natriumbicarbonaat of baking soda neutraliseert de zuurgraad in de mond en ook balanceert de pH-niveau van de mond. Het verzacht de pijn veroorzaakt door aften. Het bezit ook anti-schimmel, antibacterieel, anti-inflammatoire eigenschappen die de bacteriën die de zweer veroorzaakt doden. Om de zweer genezen, kan bicarbonaat worden gebruikt op de volgende manieren:

Maak een pasta door het toevoegen van water aan baking soda en toe te passen direct op het getroffen gebied van uw mond met behulp van een wattenstaafje of vinger. Laat het zitten voor enige tijd en afwassen grondig later. Doe dit ten minste eenmaal per dag.

U kunt het poeder direct van toepassing op het getroffen gebied en afwassen na 5 minuten.

Else, een mondspoeling voor te bereiden, maar meng 1 theelepel bakpoeder een glas lauw water en spoel je mond met dit. Dit kan eenmaal per dag verstuurd.

Baking soda kan ook gebruikt worden met zout. Hiervoor neemt gelijke hoeveelheid zout, waterstofperoxide en bicarbonaat. Was uw mond met deze oplossing 5 maal per dag.

U kunt uw mond schoon met aloë sap en toe te passen zuiveringszout na het. Herhaal dit 2 keer per dag.

9. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide balanceert het niveau van goede bacteriën in de mond en voorkomt ook dat de toekomst aften. Het is een desinfecterend en antiseptisch daarom vermindert de zwelling en ontsteking veroorzaakt door de zweer. Zoals het is antibacterieel, zodat het geneest ook aften. Het kan gebruikt worden op verschillende manieren:

Neem gewenste hoeveelheid waterstofperoxide en verdun het met gelijke hoeveelheid water. U kunt ook de melk van magnesiumoxide gebruiken indien gewenst. Gebruik een watje of een wattenstaafje en breng dit mengsel op de besmette gebieden van uw mond.

Om een mondspoeling te bereiden, voeg 1 eetlepel van waterstofperoxide om een glas water of u kunt ook direct gebruiken. Spoel uw mond met de bereide oplossing. Swish gedurende 2 minuten en spuug later. U kunt deze twee of drie keer per dag te doen.

Of, meng waterstofperoxide en water in de verhouding van 1: 1. Om dit, voeg 1 of 2 zink zuigtabletten en roer totdat het is opgelost. Gebruik de mix 2-3 keer per dag te gorgelen.

Opmerking: als je je mond spoelen worden zonder verdunnen van de vloeistof, zorg ervoor dat je niet slikken.

10. Vitamine E

Naar de weefsels in de mond geolied te houden en om het brandende gevoel veroorzaakt door de afte te verlichten, kunt u vitamine E olie toe te passen. Voor dit gewoon knippen een vitamine E capsule en knijp de vloeistof. Toe te passen op de getroffen gebieden. Het zal een beschermende laag over de infectie en het voorkomen van verbreiding en dus helpen genezen sneller.

11. Vitamine B-12

De afte kan worden veroorzaakt als gevolg van een tekort aan vitamine B-12 ook. Deze tekortkoming is over het algemeen overwegend in kinderen, maar kan worden gevonden in volwassenen.

Net als vitamine E, kan de inhoud van vitamine B-12 capsule direct worden aangebracht over de besmette gebieden van uw mond.

Als alternatief kunt u vitamine B-12 capsules per dag te nemen.

Let op: Consumeer capsules alleen na overleg met een arts alleen wanneer het tekort aan deze vitamine is de reden achter uw pijnlijk.

12. Black Tea Bag

Zwarte thee bevat tannines die is samentrekkend in de natuur en dus vermindert de ontsteking veroorzaakt door de afte. Katalyseert ook het genezingsproces.

Het enige wat u hoeft te doen is gewoon een theezakje in heet water voor enige tijd en dan neem het uit om het over de afte voor 15- 20 minuten te zetten. Doe dit 2-3 keer per dag voor een snellere genezing.

U kunt ook zwarte thee te bereiden door het brouwen van 1 theelepel zwarte thee in een kopje warm water voor bepaalde tijd. Drink deze thee 2 tot 3 maal per dag.

13. Milk Of Magnesia

Laxeermiddel is nuttig omdat het antacidum die tegengaat de zure omgeving die het functioneren van de wond bacteriën vermindert.

U kunt de melk die rechtstreeks toe te passen over de afte. Doe dit twee of drie keer per dag.

Als alternatief toevoegen gelijke hoeveelheid melk van magnesia en Benadryl allergie vloeistof. Spoel uw mond met dit. Swish voor minstens een minuut of twee en uitspugen. Dit versnelt het genezingsproces en zal een beschermende laag die voorkomt irritatie veroorzaakt als gevolg van warme, koude of gekruid eten te vormen.

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet de vloeistof te slikken.

14. Koriander

Om zich te ontdoen van afte kunt u ook koriander te gebruiken. Het is anti-inflammatoire, antiseptische en anti-schimmel in de natuur die effectief kan behandelen en kalmeert de Aften.

Tot een pasta te maken, zul je 1/4 theelepel koriander poeder 1 theelepel honing (optioneel, maar aanbevolen) en 1 theelepel melk nodig hebben. Breng dit mengsel op je zweren nadat ze grondig te wassen met lauw water. Laat het daar voor 5 tot 10 minuten en opnieuw wassen met warm water na dat.

U kunt ook koken enkele korianderblaadjes of zaden in een beetje water en spoel je mond met 3-4 keer per dag.

Een andere methode is om koriander sap te nemen mondeling door nippen het en houden het in je mond voor enkele ogenblikken, zodat zij haar magie op de zweren op een betere manier kan laten zien.

15. Onion

Dit is een andere prachtige ingrediënt dat helpt bij het genezen van de afte. Uien bevatten zwavel en anti-bacteriële eigenschappen dat is de belangrijkste reden achter zijn helende eigenschappen.

U kunt een stukje ui toe te passen op de aangetaste delen van uw mond gedurende 15-20 minuten. Herhaal dit twee tot drie keer per dag.

Als alternatief, rasp de ui en knijp het aan het sap te extraheren. Breng dit sap over de besmette gebieden van de mond.

Voeg rauwe uien in uw dieet en laat het gedurende enige tijd in de mond om de zweren intern te genezen.

16. Aluin

Dit is een van de effectieve oplossingen voor afte. Gewoon een stukje aluin en wrijf het zachtjes over de getroffen met afte gebieden.

Neem een erwt sized aluin en bewaar het in je mond voor ongeveer een minuut en doen het speeksel niet inslikken. Na een minuut spuwde het speeksel en aluin. Doe je mond met water niet spoelen. Binnen 24 uur, verdwijnt de pijn.

U kunt ook een pasta te maken door het toevoegen van een druppel water tot 1/8 theelepel van gepoederde aluin in een beker. Breng het direct over de afte. Spoel goed na een minuut of twee.

17. Coconut Oil Pulling

Kokosolie is anti-inflammatoire en antimicrobiële en dus gunstig voor de pijn van Aften te kalmeren. Olie trekken methode geneest niet alleen de kanker, maar ook voorkomt dat zweren en verwijdert alle giftige stoffen en bacteriën uit de mond.

Voor olie trekken, slis sommige kokosolie in je mond gedurende 15-20 minuten (in eerste instantie voor 2-3 minuten) en dan spuug het in een vuilnisbak. Doe deze olie twee keer per dag te trekken, dagelijks voor het beste resultaat.

Als alternatief, als je ongemakkelijk met het trekken methode, alleen van toepassing wat olie op een katoenen bal en plaats het op de afte. Doe dit twee of drie keer per dag om effectief te genezen.

18. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn of ACV is een andere effectieve remedie voor afte op tandvlees en mond. De zure aard van de azijn is verantwoordelijk voor het doden van bacteriën die deze pijnlijke veroorzaakt. Dit kan weinig hard op aanvraag, maar het is een snelle oplossing voor de pijn.

Alleen van toepassing appelazijn aan je afte van mond, tong, lippen en waar je het zweren. Doe dit tot drie of vier keer per dag. Herhaal dit dagelijks totdat u wijzigingen opmerken.

Of, meng 2 eetlepels van aloë vera sap en 1 eetlepel van ACV. Spoelen met dit mengsel door zwiepende rond in je mond voor een paar minuten. Gebruik koud water nadat deze naar uw mond grondig schoon te maken en om de onaangename smaak van het mengsel te verwijderen.

Als alternatief kunt u meng gelijke delen van ACV en gebrouwen, afgekoeld zwarte thee in een container en schud het goed. Swish het mengsel in je mond voor ongeveer 1-2 minuten en spuug het uit. U kunt deze remedie proberen voor en na 's morgens en' s avonds maaltijden en kon de koelkast het mengsel tot 48 uur.

19. Papaya

Papaya bevat papaïne en is een rijke bron van beta-caroteen. Daarom vermindert niet alleen ontstekingen maar behandelt de pijn effectief. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van verse papaya om uw maaltijden. Eet minstens een kom vol met papaja dagelijks. U kunt kauwen in sommige papaya bladeren ook.

Let op: Zwangere dames moeten niet consumeren papaya.

20. Kurkuma

Kurkuma is gebruikt sinds eeuwen voor de behandeling van vele kwalen en ziekten. Het heeft veel anti-inflammatoire, antiseptische, antibacteriële eigenschappen. Het is ook effectief bij de behandeling afte en de symptomen.

Voor deze remedie, de ingrediënten die je nodig hebt is inclusief: citroensap, kurkuma en rozenwater. In de eerste plaats genieten van sommige stukken van kurkuma in citroensap voor een dag. De volgende dag, neem een stukje uit het en meng het met rozenwater tot een pasta. Breng deze pasta op de besmette gebieden van uw mond, tong en lippen. Laat het daar voor een tijdje en was het later af.

21. pruimensap

Voor het behandelen van afte van de mond en tong, kunt u pruimensap gebruiken. Het zal de zwelling, pijn en roodheid van de zweren verminderen.

Neem 1-2 eetlepels van het sap en uw mond met deze spoelen door zwiepende gedurende minstens 2 minuten per dag.

U kunt ook genieten van een wattenstaafje of watten in het sap, direct toepassen op het getroffen gebied gedurende 5 minuten na het wassen van het gebied met lauw water.

22. Grapefruit

Dit is een van de beste zelfgemaakte remedies om zich te ontdoen van afte snel. Grapefruit bevat essentiële bioflavonoid en anti-bacteriële eigenschappen die de afte echt snel kan genezen.

Voor deze remedie om te werken, zul je grapefruitsap en water nodig. Meng 5-6 druppels grapefruitsap met wat water en gorgelen met dit mengsel tenminste één of twee keer per dag.

Of, kunt u mengen 1 eetlepel van grapefruit zaad extract in een glas water om je mond te spoelen.

Als alternatief kunt u mengen 1 eetlepel van grapefruit zaad extract in een glas water. Gebruik dit water om je mond spoelen 3 keer per dag.

23. Ice Pack

Dit is de eenvoudigste en gemakkelijkste manier om de zweer genezen. Het enige wat u hoeft te doen is een stuk ijs op de pijnlijke en wrijf het. Dit zal niet alleen verminderen ontstekingen, maar zal de pijn verminderen ook. Herhaal dit meerdere keren per dag, dagelijks tot je zichtbare resultaten te zien.

24. Indian kruisbes

Mondzweren kan een gevolg van tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen uit het lichaam. Hieronder staan een aantal remedies om het probleem op te lossen met behulp van dit ingrediënt:

Om verlichting van de pijn te krijgen, bereiden een pasta door het breken van een aantal kruisbessen en de pasta direct toe te passen op de getroffen gebieden. Herhaal dit twee keer per dag voor betere resultaten.

Of, kunt u gedroogd kruisbes poeder 2/1 tl gebruiken en voeg 1 theelepel honing om het tot een fijne pasta te maken. Breng dit op dezelfde wijze als boven vermeld.

In aanvulling op bovenstaande remedies, dan kunt u ook drinken kruisbes sap om de immuniteit te verbeteren en daarmee de behandeling van afte.

25. Voedsel rijk aan vitamine C en ijzer

De consumptie van voedsel dat rijk is aan vitamine C helpt bij het probleem van de afte. Deze vitamine herstelt de slijmvliezen en helpt bij de wederopbouw van de huid rondom de zweer. Integreer groenten en fruit die hoog gehalte aan deze vitamine zoals sinaasappels, tomaten, kiwi, aardbei, citroen, enz. Hebben, in uw dieet om snel te genezen.

26. Buttermilk

Karnemelk is licht zuur in de natuur dat is waarom het is nuttig in afte. Deze zure eigenschap vermindert de pijn veroorzaakt door de plaag.

Solliciteer plain (gearomatiseerd) karnemelk over het getroffen gebied twee of drie keer per dag naar het zere genezen.

Bereid een oplossing door het mengen van gelijke hoeveelheid karnemelk en plakken van Harir kruid. Gorgelen met deze oplossing om hulp te snel te krijgen.

27. komkommer

Komkommer is bekend dat verzachtende en kalmerende werking op diverse huidinfecties en kwalen te bieden door zijn hoge gehalte aan water. Naast het hoge gehalte aan water, de essentiële verbindingen in komkommer helpt bij het genezen van de wond sneller. Het is zeer gunstig voor zweren van de tong. verpletteren slechts enkele komkommer behoren tot het sap stam van te maken en toe te passen over het getroffen gedeelte. Herhaal dit meerdere keren per dag effectieve resultaten.

28. Cardamom

Kardemom helpt verminderen zwelling en elimineert de pijn veroorzaakt als gevolg van afte. Om hulp te krijgen, meng 1 theelepel kardemom extract met 1/2 theelepel honing. Masseer zachtjes met deze oplossing met behulp van een wattenstaafje en laat het voor een paar minuten. Was het na een bepaalde tijd met regelmatig water. Herhaal dit proces twee of drie keer per dag voor bevredigende resultaten.

Kruidengeneesmiddelen voor afte

29. Slippery Elm

Gladde iep bestaat uit slijm, die een gel consistentie vormt wanneer gemengd met water. Het is effectief voor de behandeling van afte omdat het reliëf van inflammatie en pijn.

Het enige wat u hoeft te doen is 1 theelepel gladde iep schors poeder en voeg genoeg water tot een pasta. Roer goed en dit toepassen op het getroffen gebied.

Of u kunt zuigen op een aantal gladde iep zuigtabletten om zich te ontdoen van die zweren sneller.

Als alternatief kunt u ook uw mond spoelen met thee bereid met dit poeder. voeg 1 theelepel van dit poeder om een kopje water en gorgelen of u kunt het te drinken.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten strikt vermijden omdat het een abortus of miskraam kan veroorzaken.

30. Cactus Juice

Cactus sap behandelt afte door drogen en uiteindelijk het krimpen van de maagzweer. Oefent een drogende werking op de zweer. Het enige wat u hoeft te doen is laten het sap in je mond gedurende ten minste 20 seconden. Herhaal dit proces twee keer per dag gedurende ten minste 3 dagen volledig te ontdoen van de zweren

31. Aloe Vera

Aloë Vera is een effectieve remedie voor lip en mond afte. Het is prachtige helende ingrediënt en het geneest niet alleen de pijn, maar ook verlicht de pijn veroorzaakt als gevolg van het.

Neem een blad verse aloe en neem de gel van te maken. Breng het rechtstreeks op het getroffen gebied. Herhaal dit meerdere keren per dag om hulp te krijgen.

Als alternatief, je mond spoelen met aloë sap 2 of 3 keer per dag.

32. Basilicumbladeren

Basilicumblaadjes hebben veel geneeskrachtige eigenschappen die nuttig zijn in verschillende zweertjes in de mond zijn.

Voor de behandeling van aften, kauwen 3-4 basilicumbladeren tegelijk, tenminste driemaal en tot 6 keer per dag.

Als alternatief voor te bereiden een mondspoeling om de ziektekiemen te doden door het toevoegen van een aantal van de blaadjes basilicum in een glas water en te koken. Gebruik deze oplossing om je mond spoelen na het uitpersen.

33. Zoethout

Zoethout is een wortel van glychyrrhiza glabra die anti-inflammatoire eigenschappen bezit. Als gevolg van deze eigenschap is het verlicht de pijn en kalmeert ontstekingen.

U kunt een stok van zoethout regelmatig zuigen om hulp te krijgen van aften.

Neem wat zoethout extract en breng dit rechtstreeks op de zweer en laat het zitten voor bepaalde tijd. Was het achteraf. Doe dit twee of drie keer per dag en het zal de zweer te verkleinen en het bevorderen van een snelle genezing.

Als alternatief kunt u ook voorbereiden een mondspoeling. Voor deze weken 1 eetlepel van zoethout in 2 kopjes water gedurende minstens 3 uur. Zeef en goed naspoelen met zwiepende 1-2 minuten. Doe dit twee keer per dag om hulp in afte krijgen.

Daarnaast drink minstens een kopje zoethout thee per dag. Hiervoor zet een theezakje van zoethout thee in een kop kokend water en laat het worden gedekt voor 10 minuten, dan drinken.

Let op: Overdose is schadelijk en zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven moet voorkomen dat het gebruik ervan.

34. Indian Lilac

Deze plant werd gebruikt voor leeftijden verschillende infecties en ziekten. Het is een prachtige antibacteriële en anti-schimmel plant en is effectief bij de behandeling van afte. Het kan gebruikt worden op verschillende manieren.

Neem handvol lila bladeren en kook ze in water. Wanneer gekookt, stam het water en laat het afkoelen. Gorgelen met dit water na elke maaltijd.

Als alternatief kunt u eten wat bladeren van deze plant een keer per dag om bacteriën in de mond te doden.

Let op: Als de smaak van de bladeren zijn zeer bitter, gebruik dan een mondspoeling om je mond naspoelen.

35. Fenegriek

Fenegriek is een andere effectieve ingrediënt dat genezing maagzweer helpt. Voor de remedie:

Geniet sommige fenegriek zaden in water 's nachts. Meng het tot een gladde pasta de volgende dag met zuivere honing. Breng deze pasta op de afte van de lippen, tong en mond om de infecties te verminderen en om sneller te genezen.

Als alternatief kunt u een aantal fenegriekzaden koken en spoel je mond met gekookt water gedurende 5 minuten. U kunt ook het water drinken indien gewenst.

U kunt ook fenegriek in uw dieet op te nemen toe te voegen aan je groenten.

Of, als verse fenegriek beschikbaar zijn, dan is het opstellen van een extract door het koken van een handvol fenegriek bladeren in een glas water. Gebruik dit extract ten minste tweemaal per dag te gorgelen.

Opmerking: zwangere vrouwen niet overschrijden consumptie meer dan in het voedsel.

36. Sage

Het is een prachtig kruid dat de bacteriën en virussen die verantwoordelijk zijn voor de ziekten en symptomen die verband houden ervan zijn doodt. De kalmerende eigenschap van het kruid geneest de pijn en ontsteking in hoge mate.

Neem een handvol verse salieblaadjes of indien niet beschikbaar, neem 3 theelepel gedroogde blaadjes salie. Voeg deze toe aan 2 kopjes water. Kook het voor 10-15 minuten en laat het afkoelen. Slis uw mond met dit gedurende 2 minuten op zijn minst. Doe dit 3-4 keer per dag.

Of anders, gelden salie poeder direct op de zere of u kunt een pasta van te maken door het mengen met water. Breng de pasta direct op uw zweer op de tong, de mond of lip. Herhaal het meerdere malen per dag om effectieve resultaten.

Opmerking: De hoge dosering kan schadelijk zijn.

37. Goldenseal

Dit is een andere effectieve remedie voor afte op tandvlees, tong en mond. Goldenseal is anti-inflammatoire en daarom vermindert de zwelling en pijn in de zweer. Besidesits pijnstillende effect, dit kruid ook doodt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor afte zijn zoals het is antiseptisch en heeft samentrekkende eigenschappen ook.

gelden alleen de poeder direct boven het getroffen deel of het mengsel van goldenseal poeder en water toe te passen met een katoenen bal en laat het daar voor een tijdje was dit dan later. Herhaal dit 2 keer per dag.

Als alternatief kunt u ook een thee gemaakt van goldenseal wortel om de pijn van de Aften kalmeren drinken.

U kunt ook 1/4 theelepel goldenseal poeder, 1 theelepel van mirre poeder, 2 takjes peterselie (fijngehakt), en 3 kruidnagels toe te voegen in 2 kopjes warm water en laat het steil voor 10 minuten. Later, spoel je mond met deze thee voor de effectieve resultaten.

Of, gelden natte theezakjes van goldenseal op de getroffen gebieden.

Bereid een mondspoeling door het toevoegen van 1/2 theelepel goldenseal poeder, 1/4 theelepel zout op een kopje warm water. Gebruik de bereide oplossing voor uw mond en versnellen het genezingsproces te spoelen.

38. Sorrel Herb

Dit kruid is samentrekkend en antibacteriële en is rijk aan vitamine C. Als u wilt om zich te ontdoen van de pijn van de pijn krijgt er meteen daarna, neem een stukje van zuring kruid en zet het op de zere. Laat het daar voor een minuut of zo en spuug uit het speeksel. Herhaal dit proces meerdere malen per dag met een pauze van een minuut ertussen.

Opmerking: Grote hoeveelheid zuring kan het risico van nierstenen verhogen.

39. Tea Tree Oil

Dit is nog een eenvoudige en effectieve natuurlijke remedie voor de behandeling van afte. Tea tree olie direct verdoven de pijn en kan worden gebruikt op de volgende manieren:

Verdun 2 druppels tea tree olie in 1/2 eetlepel water. Neem een stuk katoen en dompel het in dit water. Plaats deze over de pijnlijke en houd het daar voor bepaalde tijd. Herhaal. Doe dit twee keer per dag om de pijn te helen en volledig genezen van de pijn.

Als alternatief kunt u mengen 5-10 druppels tea tree olie in een glas water en gebruik het als een mondspoeling tot 3 keer per dag te gebruiken. Herhaal het voor een paar dagen en zie het verschil.

Als uw zweren ernstig zijn, dan kunt u direct deze olie toe te passen over hen twee of drie keer per dag.

40. Essential Oil Spray

Meestal alle essentiële oliën bezitten ontstekingsremmende eigenschappen en anti-microbiële ook maar, pepermuntolie en eucalyptusolie zijn het beste voor de behandeling van maagzweren. Om de spray te maken, moet u 8 druppels van eucalyptus olie, 10 druppels pepermuntolie en 2 el olijfolie of druivenpitolie. Meng alle van hen in een kleine spray fles om het goed te schudden. Spuit het mengsel op de getroffen gebieden. Goed schudden voor elk gebruik. Gebruik het twee of drie keer per dag.

41. Kale en Wortel

Voedsel speelt een belangrijke rol in ziekten of aandoeningen. Het is essentieel om een dieet dat evenwichtig is en bevat benodigde mineralen en eiwitten. Vitamine B-complex is een van de verbindingen die helpt de zweren genezen. Wortelen zijn rijk aan beta-caroteen, die helpt zij efficiënter behandelen van de aften. Om dit op te nemen in uw dieet, bereiden een sap met behulp van enkele wortelen, vijf bladeren van boerenkool en wat peterselie of spinazie. Voeg dit aan een sapcentrifuge om het sap te extraheren en drink het twee keer per dag op zijn minst.

42. Oregano Olie

Oregano is niet alleen een kruid dat je pizza's en pasta lekkerder maakt, maar veel geneeskrachtige eigenschappen bezitten ook. Het antibacteriële, antivirale en een antioxidant. Deze geneeskrachtige eigenschappen helpen genezen vele soorten van pijnlijke mond met inbegrip van kanker.

Neem een stuk katoen en zet 1-2 druppels wilde oregano olie op. Breng de olie door de katoen op de zere gedurende 10 minuten of zo (zonder eten of iets te drinken). Het kan enige irritatie of branderig gevoel voor een paar minuten te veroorzaken, maar het zal verdwijnen na enige tijd.

Als alternatief kunt u een mondwater te bereiden door het mengen van wilde oregano met olijfolie. Voeg 6 druppels oregano olie 1 druppel wilde oregano olie en spoel je mond met het voor minimaal 2 minuten (langer als je kan).

Opmerking: Gebruik geen pure, essentiële wilde oregano olie als het moet niet direct op de huid te zetten. Gebruik een verdunde versie ervan beschikbaar in de markt (het meest, het wordt gemengd met olijfolie al).

43. Echinacea

Echinacea is een kruid dat zweertjes in de mond en zweren, waaronder kanker kan behandelen. Het stimuleert het immuunsysteem en is gevuld met antivirale en helende eigenschappen. Zwiepende met vloeibare Echinacea gedurende 2-3 minuten, driemaal per dag zal de zweer effectief te genezen.

44. Nettle en Witlof Tea

Brandnetel is een zeer goede bron van ijzer. Dit gierig plant is eetbaar als ze worden gekookt. Witlof heeft ook veel medicinale toepassingen. Om een kruidenmengsel voor te bereiden, assembleren salie, cichorei en brandnetel in de verhouding 1: 3: 3 in water. Houd het mengsel opzij voor 24 uur na het toevoegen van koud water aan. Na het begint te koken laat het steil voor 5 minuten. Drink dit driemaal per dag na het uitpersen van het mengsel.

45. Mirre Herb

Dit kruid bestaat uit looizuur en heeft veel van de anti-bacteriële en anti-virale eigenschappen. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van afte.

Neem een capsule en doorboren om het poeder te krijgen. Breng dit poeder direct over de getroffen gebieden van uw mond tweemaal per dag.

Je kunt ook je mond spoelen met het kruidenextract. Hiervoor neemt 200 mg van het extract en meng deze in warm water. Swish 1-2 minuten met dit water. dagelijks herhalen.

46. Kamille Thee

Kamille thee is zeer effectief voor de behandeling van afte op lip en mond. Het anti-inflammatoire, antiseptische en anti-bacterieel van aard en daarom vermindert de ontsteking en verzacht het ongemak. Bevat bisabolol, een component die zeer effectief bij de behandeling van zweren.

Kamille kan worden gebruikt op verschillende manieren:

Solliciteer natte theezakje over de zere voor bepaalde tijd. Doe dit twee of drie keer per dag.

Dompel de kamille theezakje in een glas warm water voor enige tijd en deze thee minstens twee keer per dag drinken om de pijn te genezen. Als u niet theezakjes hebt, kun je 3-4 gedroogde bloemen te gebruiken en voor te bereiden een thee door ze toe te voegen aan gekookt water.

47. lavendelolie

Lavendel olie is een andere prachtige remedie voor zweren in de mond. Het vermindert de zwelling en helpt doden bacteriën en ziektekiemen ontwikkeld rond de wond. Om dit te gebruiken, neem dan even hoeveelheid olie op een wattenstaafje en masseer zachtjes met hem over het getroffen gebied. Of, kunt u het mengen met honing boter of een andere olie. Herhaal dit twee keer per dag tenminste voor zichtbare resultaten.

48. Melaleuca Oil

Melaleuca olie is een prachtige natuurlijke moisturizer en anti-oxidant die reparaties dode huidcellen. Om deze olie voor afte gebruiken, maak een dikke pasta door het mengen van 1 theelepel van de olie, wat honing en eigeel. Breng deze pasta op de getroffen gebieden en laat het zitten voor 15 minuten. Was het af met gewoon water later. Herhaal dit dagelijks totdat u verbetering van de conditie merken.

49. Canker Root

Canker root of Coptis Groenlandica, is ook bekend als geelwortel of mond wortel. De anti-inflammatoire stof genaamd berberine is verantwoordelijk voor zijn positieve effect op de behandeling van aften in de mond.

Om verlichting van de pijn en zwelling in de zere krijgen, kauwen kleine hoeveelheid verse kruiden dagelijks.

Als alternatief, drink een kopje thee bereid door het brouwen van deze wortel in water voor bepaalde tijd.

50. Geranium Herb

Geranium Maculatum is gebruikt voor decennia om zich te ontdoen van aften krijgen. Het is bekend voor de behandeling van snijwonden, wonden en schrammen in de moedertaal van Amerika voor de komende jaren. Het is een samentrekkende en veroorzaakt daarom krimp in de weefsels van afte. Het helpt stoppen met te bloeden. U kunt zalf of tinctuur van dit kruid toe te passen direct op de zere naar de mond snel te genezen. U kunt ook het uittreksel van het kruid in water verdunnen en gebruik het als een mondspoeling, die de pijn zal verlichten.

Algemeen Opmerking: De zwangere vrouwen, kleine kinderen en moeders die borstvoeding geven moeten vermijden en raadpleeg een arts voordat de inname van kruidengeneesmiddelen.

do's

1. Eet voedsel dat gemakkelijk zodanig kan worden ingeslikt als soepen, smoothies, etc.

2. Eet volkoren granen, fruit en groenten die rijk zijn aan ijzer en andere mineralen.

3. Indien nodig, gebruik dan een rietje, zodat het niet de zere kwetsen.

4. Neem yoghurt, kaas en banaan in uw dieet plan.

5. Gebruik vaseline of citroen extract lippenbalsem om het gebied te hydrateren en te genezen sneller.

6. Was altijd je handen als je de pijn te raken.

7. Verander je tandenborstel voor en na uw wond is genezen als het virus kunnen verspreiden.

don'ts

2. Doe geen stress.

3. Niet consumeren kruidig en zuur voedsel.

4. Niet je lippenstift en andere cosmetica te delen met anderen.

11 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

Afte of aften is een soort zweer dat in je mond, tong, lippen of wangen verschijnt. Dit kan meerdere keren per jaar en voor mensen van elke leeftijdsgroep optreden. Over het algemeen vrouwen en tieners zijn meer vatbaar voor dit soort maagzweer. In tegenstelling tot de koortslip betekent dit niet verspreid naar andere mensen. De oorzaak van afte is onbekend, maar aangenomen wordt dat het kan worden veroorzaakt door weefselletsel, bacteriële infectie, voedselallergie of trauma aan de mond. Complex afte kan ook worden veroorzaakt door het immuunsysteem onevenwichtigheden, ijzerdeficiëntie, voedingsproblemen of gastro-intestinale ziekten. Er zijn geen dergelijke flagrante symptomen van de ziekte, maar je kan jeuken of branderig gevoel in de mond of rode en gele krater te observeren. U kunt zich te ontdoen van deze zweren effectief met een aantal huismiddeltjes en ze geen medicijnen nodig. Hier hebben we een lijst van enkele eenvoudige natuurlijke remedies die u kunnen helpen met de zere voorbereid. Check ze uit.

Home Remedies Om afte Treat

1. Clove

Kruidnagel is bekend voor de behandeling van pijn leeftijden, vooral pijn in de mond. De verbinding eugenol is verantwoordelijk voor zijn pijnstillende eigenschappen U kunt kruidnagel gebruiken in verschillende vormen:

Leg een stukje van kruidnagel in de mond om hulp te krijgen van de pijn veroorzaakt door de afte.

U kunt mengen kruidnagel olie met andere essentiële oliën zoals kokosolie, olijfolie of amandelolie in ongeveer 1 tot 20 delen van ratio en toe te passen over de afte met behulp van een wattenstaafje of katoenen ballen na zwiepende je mond met lauw water. Doe dit twee of drie keer per dag.

Breng een beetje teentje pasta over het getroffen gebied twee keer per dag. Om dit te maken, meng kruidnagel poeder met olijfolie in voldoende hoeveelheid om uw zere dekken.

Als alternatief kunt u een kopje thee te maken en voeg een paar teentjes in zich om het een keer per dag te drinken.

Opmerking: De beste olie te gebruiken kruidnagelolie is kokosolie omdat het aantal effecten tegen bacteriële functie.

2. Honey

Honing zorgt voor verlichting in de jeuk en een branderig gevoel veroorzaakt als gevolg van afte. Het anti-schimmel, anti-inflammatoire en antibacterieel karakter. Het enige wat u hoeft te doen is:

Breng een el. rauwe honing op het besmette gebied twee of drie keer per dag om zich te ontdoen van de afte snel.

Combineer ¼ theelepel kurkuma poeder om een theelepel honing en maak een fijne pasta. Breng deze pasta op de afte en te wachten voor bepaalde tijd. Gorgelen goed met lauw water en herhaal dit twee keer per dag.

Of, kunt u mengen wat honing met gember pasta om zich te ontdoen van de zweren effectief te krijgen.

Voeg 2 eetlepels honing 1/4 kop van de kokosmelk en het gebruik van een stukje katoen, wrijf deze mix voorzichtig over de zere twee of drie keer per dag.

3. Cayenne Pepper

Men moet kruidig voedsel niet consumeren wanneer zij lijden aan afte maar dit peper in tegenstelling tot anderen is nuttig bij de behandeling van de infectie. Een verbinding capsaïcine in deze peper is verantwoordelijk voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Sommige methoden om te consumeren behandelen van de wonden zijn:

Maak een pasta door het toevoegen van een beetje water bij de verse peper en vermenging. Breng een laag van deze pasta op de zweren en laat het rusten. Het kan wat ongemak voor enige tijd veroorzaken, maar het is prima. Re-passen deze 2-3 keer in een dag.

U kunt eten wat snoep dat cayennepeper gebruiken als een van hun belangrijkste ingrediënten.

U kunt ook een theelepel toe te voegen elk van mirre poeder, cayennepeper, en goldenseal poeder in een kopje water en spoel je mond ermee.

Opmerking: Het kan schadelijk zijn voor kinderen jonger dan 2 jaar en een hoge doses voor langere duur kan schadelijk zijn.

4. Yoghurt

Yoghurt is natuurlijk koudemiddel en het helpt de balans van de bacteriën in de mond die afte veroorzaakt. Het wordt gemaakt door bacteriële fermentatie die gebruik gist of bacteriën koolhydraten om te zetten in organische zuren. Onder meer yoghurt met levende culturen (bevestigt dat het bevat levende culturen alvorens te kopen en zorg ervoor dat een gewone één, niet gearomatiseerd kopen) in uw dieet zo veel mogelijk.

5. Zout Water

Gorgelen met zout water vermindert de zwelling en ontsteking van de cellen in het slijmvlies aan de achterkant van de keel door de afte. Hiervoor neem ¼ kopje warm water en het aan, voeg ½ eetlepel zout. Slis uw mond met dit minstens drie keer per dag om hulp te krijgen van pijn en zwellingen. Deze methode zal ook helpen zich te ontdoen van afte op de tong.

6. bijenwas

Deze methode zal niet genezen afte maar zal verspreiding ervan te voorkomen en ook verlichting geven. Als de zweer op de plaats waar het blijft wrijven met de tanden of beugels vervolgens een mix behulp bijenwas en kokosolie. Net smelt 1 eetlepel van bijenwas met 2 eetlepels kokosolie. Breng dit voorzichtig over het besmette gebied nadat het is afgekoeld. U kunt deze ook van toepassing zijn op de beugels, zodat het niet aanraken en schadelijk voor uw maagzweer.

Opmerking: Maak een dikke pasta als je het gebruikt voor bretels. Hierbij voeg meer bijenwas aan de mix.

7. Rozijnen

Rozijnen zijn niet alleen lekker maar ook gezond. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een handvol rozijnen in een kopje water 's nachts. De volgende ochtend, deze rozijnen toe te passen op het getroffen gebied of u kunt ze eten bij het aftappen van het water en in sommige gevallen kunt u het water drinken goed. Doe dit regelmatig aften genezen.

8. Baking Soda

Natriumbicarbonaat of baking soda neutraliseert de zuurgraad in de mond en ook balanceert de pH-niveau van de mond. Het verzacht de pijn veroorzaakt door aften. Het bezit ook anti-schimmel, antibacterieel, anti-inflammatoire eigenschappen die de bacteriën die de zweer veroorzaakt doden. Om de zweer genezen, kan bicarbonaat worden gebruikt op de volgende manieren:

Maak een pasta door het toevoegen van water aan baking soda en toe te passen direct op het getroffen gebied van uw mond met behulp van een wattenstaafje of vinger. Laat het zitten voor enige tijd en afwassen grondig later. Doe dit ten minste eenmaal per dag.

U kunt het poeder direct van toepassing op het getroffen gebied en afwassen na 5 minuten.

Else, een mondspoeling voor te bereiden, maar meng 1 theelepel bakpoeder een glas lauw water en spoel je mond met dit. Dit kan eenmaal per dag verstuurd.

Baking soda kan ook gebruikt worden met zout. Hiervoor neemt gelijke hoeveelheid zout, waterstofperoxide en bicarbonaat. Was uw mond met deze oplossing 5 maal per dag.

U kunt uw mond schoon met aloë sap en toe te passen zuiveringszout na het. Herhaal dit 2 keer per dag.

9. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide balanceert het niveau van goede bacteriën in de mond en voorkomt ook dat de toekomst aften. Het is een desinfecterend en antiseptisch daarom vermindert de zwelling en ontsteking veroorzaakt door de zweer. Zoals het is antibacterieel, zodat het geneest ook aften. Het kan gebruikt worden op verschillende manieren:

Neem gewenste hoeveelheid waterstofperoxide en verdun het met gelijke hoeveelheid water. U kunt ook de melk van magnesiumoxide gebruiken indien gewenst. Gebruik een watje of een wattenstaafje en breng dit mengsel op de besmette gebieden van uw mond.

Om een mondspoeling te bereiden, voeg 1 eetlepel van waterstofperoxide om een glas water of u kunt ook direct gebruiken. Spoel uw mond met de bereide oplossing. Swish gedurende 2 minuten en spuug later. U kunt deze twee of drie keer per dag te doen.

Of, meng waterstofperoxide en water in de verhouding van 1: 1. Om dit, voeg 1 of 2 zink zuigtabletten en roer totdat het is opgelost. Gebruik de mix 2-3 keer per dag te gorgelen.

Opmerking: als je je mond spoelen worden zonder verdunnen van de vloeistof, zorg ervoor dat je niet slikken.

10. Vitamine E

Naar de weefsels in de mond geolied te houden en om het brandende gevoel veroorzaakt door de afte te verlichten, kunt u vitamine E olie toe te passen. Voor dit gewoon knippen een vitamine E capsule en knijp de vloeistof. Toe te passen op de getroffen gebieden. Het zal een beschermende laag over de infectie en het voorkomen van verbreiding en dus helpen genezen sneller.

11. Vitamine B-12

De afte kan worden veroorzaakt als gevolg van een tekort aan vitamine B-12 ook. Deze tekortkoming is over het algemeen overwegend in kinderen, maar kan worden gevonden in volwassenen.

Net als vitamine E, kan de inhoud van vitamine B-12 capsule direct worden aangebracht over de besmette gebieden van uw mond.

Als alternatief kunt u vitamine B-12 capsules per dag te nemen.

Let op: Consumeer capsules alleen na overleg met een arts alleen wanneer het tekort aan deze vitamine is de reden achter uw pijnlijk.

12. Black Tea Bag

Zwarte thee bevat tannines die is samentrekkend in de natuur en dus vermindert de ontsteking veroorzaakt door de afte. Katalyseert ook het genezingsproces.

Het enige wat u hoeft te doen is gewoon een theezakje in heet water voor enige tijd en dan neem het uit om het over de afte voor 15- 20 minuten te zetten. Doe dit 2-3 keer per dag voor een snellere genezing.

U kunt ook zwarte thee te bereiden door het brouwen van 1 theelepel zwarte thee in een kopje warm water voor bepaalde tijd. Drink deze thee 2 tot 3 maal per dag.

13. Milk Of Magnesia

Laxeermiddel is nuttig omdat het antacidum die tegengaat de zure omgeving die het functioneren van de wond bacteriën vermindert.

U kunt de melk die rechtstreeks toe te passen over de afte. Doe dit twee of drie keer per dag.

Als alternatief toevoegen gelijke hoeveelheid melk van magnesia en Benadryl allergie vloeistof. Spoel uw mond met dit. Swish voor minstens een minuut of twee en uitspugen. Dit versnelt het genezingsproces en zal een beschermende laag die voorkomt irritatie veroorzaakt als gevolg van warme, koude of gekruid eten te vormen.

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet de vloeistof te slikken.

14. Koriander

Om zich te ontdoen van afte kunt u ook koriander te gebruiken. Het is anti-inflammatoire, antiseptische en anti-schimmel in de natuur die effectief kan behandelen en kalmeert de Aften.

Tot een pasta te maken, zul je 1/4 theelepel koriander poeder 1 theelepel honing (optioneel, maar aanbevolen) en 1 theelepel melk nodig hebben. Breng dit mengsel op je zweren nadat ze grondig te wassen met lauw water. Laat het daar voor 5 tot 10 minuten en opnieuw wassen met warm water na dat.

U kunt ook koken enkele korianderblaadjes of zaden in een beetje water en spoel je mond met 3-4 keer per dag.

Een andere methode is om koriander sap te nemen mondeling door nippen het en houden het in je mond voor enkele ogenblikken, zodat zij haar magie op de zweren op een betere manier kan laten zien.

15. Onion

Dit is een andere prachtige ingrediënt dat helpt bij het genezen van de afte. Uien bevatten zwavel en anti-bacteriële eigenschappen dat is de belangrijkste reden achter zijn helende eigenschappen.

U kunt een stukje ui toe te passen op de aangetaste delen van uw mond gedurende 15-20 minuten. Herhaal dit twee tot drie keer per dag.

Als alternatief, rasp de ui en knijp het aan het sap te extraheren. Breng dit sap over de besmette gebieden van de mond.

Voeg rauwe uien in uw dieet en laat het gedurende enige tijd in de mond om de zweren intern te genezen.

16. Aluin

Dit is een van de effectieve oplossingen voor afte. Gewoon een stukje aluin en wrijf het zachtjes over de getroffen met afte gebieden.

Neem een erwt sized aluin en bewaar het in je mond voor ongeveer een minuut en doen het speeksel niet inslikken. Na een minuut spuwde het speeksel en aluin. Doe je mond met water niet spoelen. Binnen 24 uur, verdwijnt de pijn.

U kunt ook een pasta te maken door het toevoegen van een druppel water tot 1/8 theelepel van gepoederde aluin in een beker. Breng het direct over de afte. Spoel goed na een minuut of twee.

17. Coconut Oil Pulling

Kokosolie is anti-inflammatoire en antimicrobiële en dus gunstig voor de pijn van Aften te kalmeren. Olie trekken methode geneest niet alleen de kanker, maar ook voorkomt dat zweren en verwijdert alle giftige stoffen en bacteriën uit de mond.

Voor olie trekken, slis sommige kokosolie in je mond gedurende 15-20 minuten (in eerste instantie voor 2-3 minuten) en dan spuug het in een vuilnisbak. Doe deze olie twee keer per dag te trekken, dagelijks voor het beste resultaat.

Als alternatief, als je ongemakkelijk met het trekken methode, alleen van toepassing wat olie op een katoenen bal en plaats het op de afte. Doe dit twee of drie keer per dag om effectief te genezen.

18. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn of ACV is een andere effectieve remedie voor afte op tandvlees en mond. De zure aard van de azijn is verantwoordelijk voor het doden van bacteriën die deze pijnlijke veroorzaakt. Dit kan weinig hard op aanvraag, maar het is een snelle oplossing voor de pijn.

Alleen van toepassing appelazijn aan je afte van mond, tong, lippen en waar je het zweren. Doe dit tot drie of vier keer per dag. Herhaal dit dagelijks totdat u wijzigingen opmerken.

Of, meng 2 eetlepels van aloë vera sap en 1 eetlepel van ACV. Spoelen met dit mengsel door zwiepende rond in je mond voor een paar minuten. Gebruik koud water nadat deze naar uw mond grondig schoon te maken en om de onaangename smaak van het mengsel te verwijderen.

Als alternatief kunt u meng gelijke delen van ACV en gebrouwen, afgekoeld zwarte thee in een container en schud het goed. Swish het mengsel in je mond voor ongeveer 1-2 minuten en spuug het uit. U kunt deze remedie proberen voor en na 's morgens en' s avonds maaltijden en kon de koelkast het mengsel tot 48 uur.

19. Papaya

Papaya bevat papaïne en is een rijke bron van beta-caroteen. Daarom vermindert niet alleen ontstekingen maar behandelt de pijn effectief. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van verse papaya om uw maaltijden. Eet minstens een kom vol met papaja dagelijks. U kunt kauwen in sommige papaya bladeren ook.

Let op: Zwangere dames moeten niet consumeren papaya.

20. Kurkuma

Kurkuma is gebruikt sinds eeuwen voor de behandeling van vele kwalen en ziekten. Het heeft veel anti-inflammatoire, antiseptische, antibacteriële eigenschappen. Het is ook effectief bij de behandeling afte en de symptomen.

Voor deze remedie, de ingrediënten die je nodig hebt is inclusief: citroensap, kurkuma en rozenwater. In de eerste plaats genieten van sommige stukken van kurkuma in citroensap voor een dag. De volgende dag, neem een stukje uit het en meng het met rozenwater tot een pasta. Breng deze pasta op de besmette gebieden van uw mond, tong en lippen. Laat het daar voor een tijdje en was het later af.

21. pruimensap

Voor het behandelen van afte van de mond en tong, kunt u pruimensap gebruiken. Het zal de zwelling, pijn en roodheid van de zweren verminderen.

Neem 1-2 eetlepels van het sap en uw mond met deze spoelen door zwiepende gedurende minstens 2 minuten per dag.

U kunt ook genieten van een wattenstaafje of watten in het sap, direct toepassen op het getroffen gebied gedurende 5 minuten na het wassen van het gebied met lauw water.

22. Grapefruit

Dit is een van de beste zelfgemaakte remedies om zich te ontdoen van afte snel. Grapefruit bevat essentiële bioflavonoid en anti-bacteriële eigenschappen die de afte echt snel kan genezen.

Voor deze remedie om te werken, zul je grapefruitsap en water nodig. Meng 5-6 druppels grapefruitsap met wat water en gorgelen met dit mengsel tenminste één of twee keer per dag.

Of, kunt u mengen 1 eetlepel van grapefruit zaad extract in een glas water om je mond te spoelen.

Als alternatief kunt u mengen 1 eetlepel van grapefruit zaad extract in een glas water. Gebruik dit water om je mond spoelen 3 keer per dag.

23. Ice Pack

Dit is de eenvoudigste en gemakkelijkste manier om de zweer genezen. Het enige wat u hoeft te doen is een stuk ijs op de pijnlijke en wrijf het. Dit zal niet alleen verminderen ontstekingen, maar zal de pijn verminderen ook. Herhaal dit meerdere keren per dag, dagelijks tot je zichtbare resultaten te zien.

24. Indian kruisbes

Mondzweren kan een gevolg van tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen uit het lichaam. Hieronder staan een aantal remedies om het probleem op te lossen met behulp van dit ingrediënt:

Om verlichting van de pijn te krijgen, bereiden een pasta door het breken van een aantal kruisbessen en de pasta direct toe te passen op de getroffen gebieden. Herhaal dit twee keer per dag voor betere resultaten.

Of, kunt u gedroogd kruisbes poeder 2/1 tl gebruiken en voeg 1 theelepel honing om het tot een fijne pasta te maken. Breng dit op dezelfde wijze als boven vermeld.

In aanvulling op bovenstaande remedies, dan kunt u ook drinken kruisbes sap om de immuniteit te verbeteren en daarmee de behandeling van afte.

25. Voedsel rijk aan vitamine C en ijzer

De consumptie van voedsel dat rijk is aan vitamine C helpt bij het probleem van de afte. Deze vitamine herstelt de slijmvliezen en helpt bij de wederopbouw van de huid rondom de zweer. Integreer groenten en fruit die hoog gehalte aan deze vitamine zoals sinaasappels, tomaten, kiwi, aardbei, citroen, enz. Hebben, in uw dieet om snel te genezen.

26. Buttermilk

Karnemelk is licht zuur in de natuur dat is waarom het is nuttig in afte. Deze zure eigenschap vermindert de pijn veroorzaakt door de plaag.

Solliciteer plain (gearomatiseerd) karnemelk over het getroffen gebied twee of drie keer per dag naar het zere genezen.

Bereid een oplossing door het mengen van gelijke hoeveelheid karnemelk en plakken van Harir kruid. Gorgelen met deze oplossing om hulp te snel te krijgen.

27. komkommer

Komkommer is bekend dat verzachtende en kalmerende werking op diverse huidinfecties en kwalen te bieden door zijn hoge gehalte aan water. Naast het hoge gehalte aan water, de essentiële verbindingen in komkommer helpt bij het genezen van de wond sneller. Het is zeer gunstig voor zweren van de tong. verpletteren slechts enkele komkommer behoren tot het sap stam van te maken en toe te passen over het getroffen gedeelte. Herhaal dit meerdere keren per dag effectieve resultaten.

28. Cardamom

Kardemom helpt verminderen zwelling en elimineert de pijn veroorzaakt als gevolg van afte. Om hulp te krijgen, meng 1 theelepel kardemom extract met 1/2 theelepel honing. Masseer zachtjes met deze oplossing met behulp van een wattenstaafje en laat het voor een paar minuten. Was het na een bepaalde tijd met regelmatig water. Herhaal dit proces twee of drie keer per dag voor bevredigende resultaten.

Kruidengeneesmiddelen voor afte

29. Slippery Elm

Gladde iep bestaat uit slijm, die een gel consistentie vormt wanneer gemengd met water. Het is effectief voor de behandeling van afte omdat het reliëf van inflammatie en pijn.

Het enige wat u hoeft te doen is 1 theelepel gladde iep schors poeder en voeg genoeg water tot een pasta. Roer goed en dit toepassen op het getroffen gebied.

Of u kunt zuigen op een aantal gladde iep zuigtabletten om zich te ontdoen van die zweren sneller.

Als alternatief kunt u ook uw mond spoelen met thee bereid met dit poeder. voeg 1 theelepel van dit poeder om een kopje water en gorgelen of u kunt het te drinken.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten strikt vermijden omdat het een abortus of miskraam kan veroorzaken.

30. Cactus Juice

Cactus sap behandelt afte door drogen en uiteindelijk het krimpen van de maagzweer. Oefent een drogende werking op de zweer. Het enige wat u hoeft te doen is laten het sap in je mond gedurende ten minste 20 seconden. Herhaal dit proces twee keer per dag gedurende ten minste 3 dagen volledig te ontdoen van de zweren

31. Aloe Vera

Aloë Vera is een effectieve remedie voor lip en mond afte. Het is prachtige helende ingrediënt en het geneest niet alleen de pijn, maar ook verlicht de pijn veroorzaakt als gevolg van het.

Neem een blad verse aloe en neem de gel van te maken. Breng het rechtstreeks op het getroffen gebied. Herhaal dit meerdere keren per dag om hulp te krijgen.

Als alternatief, je mond spoelen met aloë sap 2 of 3 keer per dag.

32. Basilicumbladeren

Basilicumblaadjes hebben veel geneeskrachtige eigenschappen die nuttig zijn in verschillende zweertjes in de mond zijn.

Voor de behandeling van aften, kauwen 3-4 basilicumbladeren tegelijk, tenminste driemaal en tot 6 keer per dag.

Als alternatief voor te bereiden een mondspoeling om de ziektekiemen te doden door het toevoegen van een aantal van de blaadjes basilicum in een glas water en te koken. Gebruik deze oplossing om je mond spoelen na het uitpersen.

33. Zoethout

Zoethout is een wortel van glychyrrhiza glabra die anti-inflammatoire eigenschappen bezit. Als gevolg van deze eigenschap is het verlicht de pijn en kalmeert ontstekingen.

U kunt een stok van zoethout regelmatig zuigen om hulp te krijgen van aften.

Neem wat zoethout extract en breng dit rechtstreeks op de zweer en laat het zitten voor bepaalde tijd. Was het achteraf. Doe dit twee of drie keer per dag en het zal de zweer te verkleinen en het bevorderen van een snelle genezing.

Als alternatief kunt u ook voorbereiden een mondspoeling. Voor deze weken 1 eetlepel van zoethout in 2 kopjes water gedurende minstens 3 uur. Zeef en goed naspoelen met zwiepende 1-2 minuten. Doe dit twee keer per dag om hulp in afte krijgen.

Daarnaast drink minstens een kopje zoethout thee per dag. Hiervoor zet een theezakje van zoethout thee in een kop kokend water en laat het worden gedekt voor 10 minuten, dan drinken.

Let op: Overdose is schadelijk en zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven moet voorkomen dat het gebruik ervan.

34. Indian Lilac

Deze plant werd gebruikt voor leeftijden verschillende infecties en ziekten. Het is een prachtige antibacteriële en anti-schimmel plant en is effectief bij de behandeling van afte. Het kan gebruikt worden op verschillende manieren.

Neem handvol lila bladeren en kook ze in water. Wanneer gekookt, stam het water en laat het afkoelen. Gorgelen met dit water na elke maaltijd.

Als alternatief kunt u eten wat bladeren van deze plant een keer per dag om bacteriën in de mond te doden.

Let op: Als de smaak van de bladeren zijn zeer bitter, gebruik dan een mondspoeling om je mond naspoelen.

35. Fenegriek

Fenegriek is een andere effectieve ingrediënt dat genezing maagzweer helpt. Voor de remedie:

Geniet sommige fenegriek zaden in water 's nachts. Meng het tot een gladde pasta de volgende dag met zuivere honing. Breng deze pasta op de afte van de lippen, tong en mond om de infecties te verminderen en om sneller te genezen.

Als alternatief kunt u een aantal fenegriekzaden koken en spoel je mond met gekookt water gedurende 5 minuten. U kunt ook het water drinken indien gewenst.

U kunt ook fenegriek in uw dieet op te nemen toe te voegen aan je groenten.

Of, als verse fenegriek beschikbaar zijn, dan is het opstellen van een extract door het koken van een handvol fenegriek bladeren in een glas water. Gebruik dit extract ten minste tweemaal per dag te gorgelen.

Opmerking: zwangere vrouwen niet overschrijden consumptie meer dan in het voedsel.

36. Sage

Het is een prachtig kruid dat de bacteriën en virussen die verantwoordelijk zijn voor de ziekten en symptomen die verband houden ervan zijn doodt. De kalmerende eigenschap van het kruid geneest de pijn en ontsteking in hoge mate.

Neem een handvol verse salieblaadjes of indien niet beschikbaar, neem 3 theelepel gedroogde blaadjes salie. Voeg deze toe aan 2 kopjes water. Kook het voor 10-15 minuten en laat het afkoelen. Slis uw mond met dit gedurende 2 minuten op zijn minst. Doe dit 3-4 keer per dag.

Of anders, gelden salie poeder direct op de zere of u kunt een pasta van te maken door het mengen met water. Breng de pasta direct op uw zweer op de tong, de mond of lip. Herhaal het meerdere malen per dag om effectieve resultaten.

Opmerking: De hoge dosering kan schadelijk zijn.

37. Goldenseal

Dit is een andere effectieve remedie voor afte op tandvlees, tong en mond. Goldenseal is anti-inflammatoire en daarom vermindert de zwelling en pijn in de zweer. Besidesits pijnstillende effect, dit kruid ook doodt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor afte zijn zoals het is antiseptisch en heeft samentrekkende eigenschappen ook.

gelden alleen de poeder direct boven het getroffen deel of het mengsel van goldenseal poeder en water toe te passen met een katoenen bal en laat het daar voor een tijdje was dit dan later. Herhaal dit 2 keer per dag.

Als alternatief kunt u ook een thee gemaakt van goldenseal wortel om de pijn van de Aften kalmeren drinken.

U kunt ook 1/4 theelepel goldenseal poeder, 1 theelepel van mirre poeder, 2 takjes peterselie (fijngehakt), en 3 kruidnagels toe te voegen in 2 kopjes warm water en laat het steil voor 10 minuten. Later, spoel je mond met deze thee voor de effectieve resultaten.

Of, gelden natte theezakjes van goldenseal op de getroffen gebieden.

Bereid een mondspoeling door het toevoegen van 1/2 theelepel goldenseal poeder, 1/4 theelepel zout op een kopje warm water. Gebruik de bereide oplossing voor uw mond en versnellen het genezingsproces te spoelen.

38. Sorrel Herb

Dit kruid is samentrekkend en antibacteriële en is rijk aan vitamine C. Als u wilt om zich te ontdoen van de pijn van de pijn krijgt er meteen daarna, neem een stukje van zuring kruid en zet het op de zere. Laat het daar voor een minuut of zo en spuug uit het speeksel. Herhaal dit proces meerdere malen per dag met een pauze van een minuut ertussen.

Opmerking: Grote hoeveelheid zuring kan het risico van nierstenen verhogen.

39. Tea Tree Oil

Dit is nog een eenvoudige en effectieve natuurlijke remedie voor de behandeling van afte. Tea tree olie direct verdoven de pijn en kan worden gebruikt op de volgende manieren:

Verdun 2 druppels tea tree olie in 1/2 eetlepel water. Neem een stuk katoen en dompel het in dit water. Plaats deze over de pijnlijke en houd het daar voor bepaalde tijd. Herhaal. Doe dit twee keer per dag om de pijn te helen en volledig genezen van de pijn.

Als alternatief kunt u mengen 5-10 druppels tea tree olie in een glas water en gebruik het als een mondspoeling tot 3 keer per dag te gebruiken. Herhaal het voor een paar dagen en zie het verschil.

Als uw zweren ernstig zijn, dan kunt u direct deze olie toe te passen over hen twee of drie keer per dag.

40. Essential Oil Spray

Meestal alle essentiële oliën bezitten ontstekingsremmende eigenschappen en anti-microbiële ook maar, pepermuntolie en eucalyptusolie zijn het beste voor de behandeling van maagzweren. Om de spray te maken, moet u 8 druppels van eucalyptus olie, 10 druppels pepermuntolie en 2 el olijfolie of druivenpitolie. Meng alle van hen in een kleine spray fles om het goed te schudden. Spuit het mengsel op de getroffen gebieden. Goed schudden voor elk gebruik. Gebruik het twee of drie keer per dag.

41. Kale en Wortel

Voedsel speelt een belangrijke rol in ziekten of aandoeningen. Het is essentieel om een dieet dat evenwichtig is en bevat benodigde mineralen en eiwitten. Vitamine B-complex is een van de verbindingen die helpt de zweren genezen. Wortelen zijn rijk aan beta-caroteen, die helpt zij efficiënter behandelen van de aften. Om dit op te nemen in uw dieet, bereiden een sap met behulp van enkele wortelen, vijf bladeren van boerenkool en wat peterselie of spinazie. Voeg dit aan een sapcentrifuge om het sap te extraheren en drink het twee keer per dag op zijn minst.

42. Oregano Olie

Oregano is niet alleen een kruid dat je pizza's en pasta lekkerder maakt, maar veel geneeskrachtige eigenschappen bezitten ook. Het antibacteriële, antivirale en een antioxidant. Deze geneeskrachtige eigenschappen helpen genezen vele soorten van pijnlijke mond met inbegrip van kanker.

Neem een stuk katoen en zet 1-2 druppels wilde oregano olie op. Breng de olie door de katoen op de zere gedurende 10 minuten of zo (zonder eten of iets te drinken). Het kan enige irritatie of branderig gevoel voor een paar minuten te veroorzaken, maar het zal verdwijnen na enige tijd.

Als alternatief kunt u een mondwater te bereiden door het mengen van wilde oregano met olijfolie. Voeg 6 druppels oregano olie 1 druppel wilde oregano olie en spoel je mond met het voor minimaal 2 minuten (langer als je kan).

Opmerking: Gebruik geen pure, essentiële wilde oregano olie als het moet niet direct op de huid te zetten. Gebruik een verdunde versie ervan beschikbaar in de markt (het meest, het wordt gemengd met olijfolie al).

43. Echinacea

Echinacea is een kruid dat zweertjes in de mond en zweren, waaronder kanker kan behandelen. Het stimuleert het immuunsysteem en is gevuld met antivirale en helende eigenschappen. Zwiepende met vloeibare Echinacea gedurende 2-3 minuten, driemaal per dag zal de zweer effectief te genezen.

44. Nettle en Witlof Tea

Brandnetel is een zeer goede bron van ijzer. Dit gierig plant is eetbaar als ze worden gekookt. Witlof heeft ook veel medicinale toepassingen. Om een kruidenmengsel voor te bereiden, assembleren salie, cichorei en brandnetel in de verhouding 1: 3: 3 in water. Houd het mengsel opzij voor 24 uur na het toevoegen van koud water aan. Na het begint te koken laat het steil voor 5 minuten. Drink dit driemaal per dag na het uitpersen van het mengsel.

45. Mirre Herb

Dit kruid bestaat uit looizuur en heeft veel van de anti-bacteriële en anti-virale eigenschappen. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van afte.

Neem een capsule en doorboren om het poeder te krijgen. Breng dit poeder direct over de getroffen gebieden van uw mond tweemaal per dag.

Je kunt ook je mond spoelen met het kruidenextract. Hiervoor neemt 200 mg van het extract en meng deze in warm water. Swish 1-2 minuten met dit water. dagelijks herhalen.

46. Kamille Thee

Kamille thee is zeer effectief voor de behandeling van afte op lip en mond. Het anti-inflammatoire, antiseptische en anti-bacterieel van aard en daarom vermindert de ontsteking en verzacht het ongemak. Bevat bisabolol, een component die zeer effectief bij de behandeling van zweren.

Kamille kan worden gebruikt op verschillende manieren:

Solliciteer natte theezakje over de zere voor bepaalde tijd. Doe dit twee of drie keer per dag.

Dompel de kamille theezakje in een glas warm water voor enige tijd en deze thee minstens twee keer per dag drinken om de pijn te genezen. Als u niet theezakjes hebt, kun je 3-4 gedroogde bloemen te gebruiken en voor te bereiden een thee door ze toe te voegen aan gekookt water.

47. lavendelolie

Lavendel olie is een andere prachtige remedie voor zweren in de mond. Het vermindert de zwelling en helpt doden bacteriën en ziektekiemen ontwikkeld rond de wond. Om dit te gebruiken, neem dan even hoeveelheid olie op een wattenstaafje en masseer zachtjes met hem over het getroffen gebied. Of, kunt u het mengen met honing boter of een andere olie. Herhaal dit twee keer per dag tenminste voor zichtbare resultaten.

48. Melaleuca Oil

Melaleuca olie is een prachtige natuurlijke moisturizer en anti-oxidant die reparaties dode huidcellen. Om deze olie voor afte gebruiken, maak een dikke pasta door het mengen van 1 theelepel van de olie, wat honing en eigeel. Breng deze pasta op de getroffen gebieden en laat het zitten voor 15 minuten. Was het af met gewoon water later. Herhaal dit dagelijks totdat u verbetering van de conditie merken.

49. Canker Root

Canker root of Coptis Groenlandica, is ook bekend als geelwortel of mond wortel. De anti-inflammatoire stof genaamd berberine is verantwoordelijk voor zijn positieve effect op de behandeling van aften in de mond.

Om verlichting van de pijn en zwelling in de zere krijgen, kauwen kleine hoeveelheid verse kruiden dagelijks.

Als alternatief, drink een kopje thee bereid door het brouwen van deze wortel in water voor bepaalde tijd.

50. Geranium Herb

Geranium Maculatum is gebruikt voor decennia om zich te ontdoen van aften krijgen. Het is bekend voor de behandeling van snijwonden, wonden en schrammen in de moedertaal van Amerika voor de komende jaren. Het is een samentrekkende en veroorzaakt daarom krimp in de weefsels van afte. Het helpt stoppen met te bloeden. U kunt zalf of tinctuur van dit kruid toe te passen direct op de zere naar de mond snel te genezen. U kunt ook het uittreksel van het kruid in water verdunnen en gebruik het als een mondspoeling, die de pijn zal verlichten.

Algemeen Opmerking: De zwangere vrouwen, kleine kinderen en moeders die borstvoeding geven moeten vermijden en raadpleeg een arts voordat de inname van kruidengeneesmiddelen.

do's

1. Eet voedsel dat gemakkelijk zodanig kan worden ingeslikt als soepen, smoothies, etc.

2. Eet volkoren granen, fruit en groenten die rijk zijn aan ijzer en andere mineralen.

3. Indien nodig, gebruik dan een rietje, zodat het niet de zere kwetsen.

4. Neem yoghurt, kaas en banaan in uw dieet plan.

5. Gebruik vaseline of citroen extract lippenbalsem om het gebied te hydrateren en te genezen sneller.

6. Was altijd je handen als je de pijn te raken.

7. Verander je tandenborstel voor en na uw wond is genezen als het virus kunnen verspreiden.

don'ts

2. Doe geen stress.

3. Niet consumeren kruidig en zuur voedsel.

4. Niet je lippenstift en andere cosmetica te delen met anderen.

11 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment