Sunday, February 21, 2016

29 Home Remedies om zich te ontdoen van de borst congestie Fast

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2013/11 /

Gevoel van beklemming, en druk of zwaarte in de borst wordt beschouwd als de borst congestie. Het impliceert belemmerde zuurstofstroom in de longen. Symptomen en oorzaken van borstcongestie kan worden geassocieerd met andere gezondheidsproblemen ziekten en aandoeningen. Soms redenen kunnen verkoudheid, virale infectie, luchtwegen, overmatige depositie van vocht in de longen, blootstelling aan giftige gassen, enz. In andere gevallen, kan het aantal ziekten, zoals astma, longkanker, tuberculose of longontsteking als verwaarloosd kan levensbedreigend bewijzen. Borst congestie is zeer oncomfortabel. Kortademigheid, keelpijn, bloed in de hoest, moeite met slikken, dikke tong, hard geluid terwijl de ademhaling, enz., Zijn de symptomen van de borst congestie. Als u onder degenen die niet willen onmiddellijk rush naar een arts, dan kunt u kiezen voor home remedies om zich te ontdoen van de borst congestie te krijgen.

Home Remedies voor Chest Congestie

1. Lemon

Als de oorzaak van borstcongestie koud is, dan is de tong is één van de beste natuurlijke remedies te verlichten. Het citroenzuur aanwezig is in citroen assists te snijden door middel van slijm, waardoor het genezen van de borst congestie. (1)

Knijp een citroen in warm water en doe wat zout. Drinken dit sap 3-4 keer per dag. De zure aard van citroen vermindert de dikte van het slijm.

2. Uien

Ui heeft aanzienlijke hoeveelheid zwavel en quercetine dat dunne helpen het slijm en het gemak van de borst congestie. (2)

Kauwen en slikken 6-7 sjalotten samen met de suiker voor het slapen gaan 's nachts. U kunt ook gebruik maken van ui in curry om dit probleem te behandelen.

3. Water

Wanneer je dorst; drank heet water. Het zal de dikke slijm op te lossen en breng het uit, samen met hoest, waardoor de congestie te verwijderen en het verstrekken van noodhulp. Een warm water pack, bij bewaring in de borst, kan ook wonder doen. (3)

4. Chicken Soup

Warme kippensoep vermindert de ontsteking in de longen. Voeg zwarte peper naar het voor effectieve resultaten. Het versnelt de beweging van slijm en elimineert het uit het lichaam snel. (4)

5. Gorgelen

Gorgelen vermindert slijm depositie. Voeg wat zout aan warm water. Neem een slokje van dit water, slis het rond in je mond en gorgelen voor ongeveer 20 seconden en spuug het uit in de gootsteen. (5)

6. Drink Vloeistoffen

Vloeistoffen zal helpen breken de files wordt veroorzaakt door slijm. Sapjes en soepen zijn de beste vloeistoffen inname. Wanneer u meer te drinken, zal slijm niet verzameld, en wordt het gemakkelijk te hoesten de losgemaakte slijm. (6)

7. Ginger

Gember heeft antibacteriële en pijnstillende eigenschappen die het een van de beste home remedies voor de borst congestie te maken. (7)

Het wordt gebruikt om te kalmeren de hoest veroorzaakt door koude. Je moet steile wat verse gember stukken in heet water voor enige tijd om gemberthee te bereiden.

Als alternatief kan gemberpoeder ook rekening worden gehouden met honing, om het probleem te behandelen.

8. Honey

Honing is een goede hoest onderdrukt; dat is de reden waarom het is opgenomen in de lijst van prachtige borst congestie remedies. Het vermindert de ontsteking van de luchtwegen. (8)

Consumeer een theelepel honing gevolgd met warm water. Of anders, meng een theelepel honing in een glas warm water en drink het.

9. Black Coffee

Als u geconfronteerd met problemen met ademhalen als gevolg van een astma-aanval, dan zwarte koffie is een goede remedie. Cafeïne aanwezig in koffie werkt als Theophylline, een geneesmiddel dat wordt gebruikt om verstopte luchtwegen openen. (9)

Drink één of twee kopjes sterke zwarte koffie om hulp te krijgen.

NB - Drink niet meer dan twee kopjes koffie, want het veroorzaakt bijwerkingen.

10. Pepper

Pepper is effectief in het verminderen van de dikte van slijm en helpt verwijderen uit de luchtwegen en de longen. Neem ½ theelepel van gepoederde zwarte peper en meng het met honing tot een pasta te maken. Slik deze pasta minstens driemaal per dag.

Cayennepeper aan het opwarmen is, daarom is het nuttig om zich te ontdoen van slijm is. (10)

11. Steam

Steam zal het slijm in de luchtwegen en longen los te maken. kook gewoon wat water in een grote kom, buig erover en bedek je hoofd met een handdoek. Dampen coming out van het hete water. (11)

12. Apple Cider Vinegar

ACV bevat citroenzuur die u helpt beter door het uitdunnen van het slijm verzameld in de borst te ademen. (12)

Neem een kopje warm water. Voeg twee theelepels ongefilterd, biologische rauwe ACV en een theelepel van ruwe honing aan. Drink deze oplossing twee of drie keer per dag.

13. Kurkuma

Kurkuma heeft anti-oxidanten en anti-inflammatoire eigenschappen die helpen om zich te ontdoen van de congestie te krijgen. (13)

Voeg een snufje zwarte peper, twee theelepels honing en ½ theelepel kurkuma poeder aan warme melk (1 cup). Meng goed en drink het.

Als alternatief, combineren twee eetlepels elk van ACV en kurkuma poeder. Drink het.

14. Kruidnagel en Fenegriek

Kruidnagel wordt gebruikt als een slijmoplossend snel om zich te ontdoen van de borst congestie. (14)

Fenegriek is een kruid algemeen voor de behandeling van chronische hoest. (15)

Rooster enkele fenegriek en kruidnagel 2-3 minuten. Neem een dunne doek en wikkel deze geroosterde items in deze doek. Zet dit doek pak op je borst en keel voor een paar seconden.

15. Mosterd

Mosterd is niet alleen effectief voor de borst, maar is ook zeer gunstig voor meerdere luchtweginfecties, zoals bronchitis. (16)

Meng 1 eetlepel droge mosterd met vier eetlepels bloem. Voeg een beetje water tot een pasta te maken. Neem een mousseline doek en verdeel deze pasta op het doek. Voor het plaatsen van deze pleister op de borst, toe te passen wat olijfolie. Laat het tot hij is afgekoeld.

Let op - Verwijder de pleister als het veroorzaakt een branderig gevoel.

16. Radijs

Radijs is een zeer effectief middel om duidelijke borst congestie in verband met verkoudheid, bronchitis en allergieën (17)

Neem een radijs, hak, zet wat citroensap op en consumeren het elke ochtend.

Als alternatief, drink radijs sap regelmatig.

17. Oregano Olie

Solliciteer oregano olie op de borst en keel. Het zal verlichting van de symptomen van de borst congestie. (18)

18. neusspray

Saline neusspray is de beste manier om alle soorten congestie te behandelen. Kook 8 liter water; voeg een ¼th theelepel van niet-gejodeerd zout en ½ theelepel bakpoeder aan. Giet de oplossing in de bol spuit totdat deze vol is. Plaats de lamp spuit in je neusgat. Kantel je hoofd naar hoek van 45 graden. Zachtjes de oplossing in de neusgat te laten vallen. Voer dagelijks tot de symptomen van congestie zijn verdwenen. (19)

NB - Spit de oplossing, als het gaat in je mond.

19. Saffron en Milk

Saffron bevat crocine en safranal die anti-oxidanten en anti-inflammatoire eigenschappen bezitten. (20)

Melk en Saffron brengen warmte aan de borst dat helpt duidelijk het slijm. Neem een kleine hoeveelheid van saffraan; toevoegen aan een beker melk. Maak het warm. Meng citroensap (een paar druppels) en honing erin. Goed roeren en drinken als het warm is.

20. Venkel

Voor de behandeling van de borst congestie, kunt u gesauteerde venkel hebt

Voeg wat kerriepoeder naar venkel; het zal ook helpen de borst congestie.

Venkel thee is een zeer goede optie. Voeg ½ theelepel van het kruid in een kop kokend water en laat het steil voor 15 minuten. Daarna zeef het. Drink het warm.

Het gebruik van luchtbevochtiger met venkel zoete essentiële olie helpt dun slijm en zich te ontdoen van de borst congestie. (21)

21. Knoflook

Knoflook vecht luchtweginfecties vanwege zijn anti-inflammatoire en antimicrobiële eigenschappen. Bovendien heeft het selenium, calcium, ijzer en koper, dat houdt je fit en gezond. (22)

Herbal Remedies voor Chest Congestie

22. Eucalyptusolie

Eucalyptus olie heeft een anti-bacteriële eigenschappen. (23)

Het enige wat u hoeft te doen is warmte water in een pot en voeg 4-5 druppels eucalyptus olie erin. Bedek je hoofd met een handdoek en leun over de pot. Inademen van de dampen die voortvloeien uit de pot. Herhaal deze behandeling twee keer per dag naar de snellere resultaten te krijgen.

23. Zoethout

Zoethout is een natuurlijke slijmoplossend die in de volksmond wordt gebruikt om zich te ontdoen van hoest. (24)

Kook 4 liter water, voeg een theelepel gedroogde zoethoutwortel aan. Schakel de brander en laat zoethoutwortel steil in de pan gedurende 5 minuten. Zeef het en drink.

Notitie:

Drink niet zoethout thee voor meer dan een week.

Als u gezondheidsproblemen, niet drinken zoethout thee.

24. Peterselie Bladeren

Het is een natuurlijk kruid dat breekt het slijm tijdens een verkoudheid en borst congestie. Histamine vrijgegeven door peterselie bladeren helpen genezen van de kwalen. U kunt dit kruid toe te voegen aan een van uw favoriete gerechten. (25)

25. laurierblaadjes

Bay bladeren zijn zeer gunstig voor verschillende gezondheidsproblemen, met inbegrip van de borst congestie.

Neem een kop kokend water en voeg wat verse laurierblaadjes aan. Laat het steil voor bepaalde tijd. Drink het warm.

Laurier kan ook worden gebruikt als een hete kompres. Doe wat laurierblaadjes in het water, kook ze. Zeef de oplossing en nu dip een schone doek in dit water en plaats het op de kist om hulp te krijgen van de congestie.

Als alternatief kunt u ook verpletteren en ruiken Californische laurierblaadjes aan neus te openen. (26)

26. Tijm

Tijm is een natuurlijk kruid dat de longen sterk om te vechten tegen slijm veroorzakende bacteriën maakt. (27)

Voeg een kwart theelepel tijm in een kop kokend water. Laten weken gedurende 5 minuten en voeg vervolgens een kleine hoeveelheid honing aan. Drink het warm.

Anders, voeg olijfolie met tijm olie in de verhouding 1: 1. Wrijf het zachtjes op de borst om pijn te verlichten.

27. bittere pompoen Root

Maak een pasta van bittere kalebas wortel Voeg wat honing en basilicumblaadjes aan. Het zal helpen bij het verbeteren van de weerstand, indien voortdurend voor een maand genomen. (28)

28. Peppermint

Pepermunt bladeren zijn de nog niet uitbetaalde steun voor de behandeling van de borst congestie. Chew sommige pepermuntblaadjes dagelijks te genezen en te voorkomen dat de borst congestie.

Als alternatief wordt menthol verkregen uit pepermunt ook gebruikt voor het wegwerken van de borst congestie (29)

29. Rosemary

Voeg 5 tot 10 druppels rozemarijn olie bad met warm water. Deze olie heeft antiseptische eigenschappen. Baden met dit water. (30)

do's

Drink veel water en verse sappen. (31)

Houd uw kamer en de omgeving schoon.

Eet pittig eten als je congestie. Voedingsmiddelen zoals gember, peper, knoflook en zwarte peper fungeren als decongestiva en hulp in het losmaken van slijm.

Laat je neus en hoofd onbedekt tijdens het slapen.

Tijdens het slapen, moet je hoofd hoger dan het niveau van je hart.

Doe aan yoga om de capaciteit van de longen te verbeteren en te ademen comfortabel.

don'ts

Vermijd het gebruik van buitensporig kunstmatige verwarming en koeling apparaten.

Ga niet sporten als die lijden aan ernstige borst congestie.

Vermijd het eten van vette, ongezonde, gebakken, gezouten en suikerhoudende voedingsmiddelen als ze meer slijm in de borst voering te produceren.

Hallo,

Je hebt het over een remedie of Chest Congestie bovenaf met Saffron en Milk.

Denk je niet dat het toevoegen van citroensap in de melk zal het stremmen?

25 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment