Monday, February 22, 2016

7 Veelbelovende Manieren om Apple Cider Vinegar voor gistbesmetting

Gist infectie is de toestand van groei van te veel gistcellen in de vagina of penis veroorzaakt door Candida albicans is een veel voorkomend probleem bij vrouwen, maar het kan ook invloed op mannen. De meest voorkomende symptomen zijn jeuk, ongewone afscheiding, irritatie, enz.

Er zijn andere vormen van infectie ook, zoals spruw, huid schimmelinfectie, etc. In bijna alle soorten infecties, rode vlekken ontstaan op het getroffen gedeelte dat jeuk of branderig gevoel kan veroorzaken.

Appelazijn, algemeen bekend als ACV, wordt verkregen door de vergisting van appel. Deze prachtige vloeistof bevat ijzer, magnesium, calcium, kalium, enz., Die vereist zijn voor een gezond lichaam (1). Maar kan het genezen van de schimmelinfectie? Zo ja, wat zijn de kwaliteiten en eigenschappen als gevolg waarvan zij dergelijk gedrag laat zien? Laten we ze bespreken.

Hoe werkt Apple Cider Vinegar Treat schimmelinfectie?

Het is essentieel om de pH te handhaven als hoger gevaarlijk zijn en kan leiden tot infecties. ACV enigszins zuur van aard en houdt de pH van het lichaam (2). De bestanddelen van deze stof voedingsstoffen remmen de groei van de ziekteverwekkende organismen.

Appelciderazijn versterkt eveneens het immuunsysteem, wat erg belangrijk is voor het beheersen en voorkomen van de gist te gedijen (3).

Er is waargenomen dat de infectie gebruikelijk is bij de mensen die lijden aan diabetes Appelciderazijn ook effectief de bloedsuikerspiegel en dus de infectie (4).

ACV verhoogt ook de goede bacteriën in ons systeem uiteindelijk doodt en belemmert de groei van de gist veroorzaakt de infectie.

Hoe te gebruiken Apple Cider Vinegar voor infectie

1. ACV in Diet

De eenvoudigste en meest eenvoudige manier om ACV gebruikt voor infectie op te nemen in de voeding. Studies hebben aangetoond dat appelazijn helpt zich te ontdoen van het probleem (5). Er zijn verschillende manieren waarop u ACV kunt consumeren.

Voor de eerste methode, meng 1-2 eetlepels van de azijn in een glas warm water en twee of drie keer per dag te drinken dit.

Als alternatief kunt u ook het ACV met regelmatig water mengen en drinken voor de maaltijd.

Of gebruik ACV als een dressing op uw fruit en salade.

Daarnaast kan het ook worden gebruikt in zuur, gebakken aardappelen, etc.

2. ACV met Tea Tree Oil

Etherische oliën zijn altijd de beste manier om allergieën, ontsteking, en andere huidaandoeningen. Tea tree olie is een van de bekende essentiële oliën die wordt gebruikt in de aromatherapie vanwege de vele eigenschappen. Het is ook gunstig voor de behandeling van Candida zoals waargenomen in vele soorten onderzoek (6).

Voor het behandelen van Candida Meng 3 kopjes ACV met 3-5 druppels tea tree olie. Zet de inhoud in je badkuip met warm water en genieten gedurende 15-20 minuten. Doe dit elke dag voor het beste resultaat.

3. Breng ACV om besmette gebied

Apple cider azijn kan een aantal allergieën te behandelen als studies tonen (7) .U kunt ook ACV aanbrengen over het besmette gebied om de infectie te genezen. Hiervoor neem een stuk doek of katoen en onder te dompelen in verdunde ciderazijn voor bepaalde tijd. Nu, knijp de overtollige en plaats de katoen op de muren van de vagina of het besmette gebied. Herhaal deze dagelijks totdat het gewenste resultaat wordt verkregen.

4. ACV Bath

De symptomen van infectie kan worden ervaren in verschillende delen van ons lichaam (8). Voor gist infectie van de huid en genitale gebieden, meng 1-2 koppen van appelazijn om een bad met warm water en zitten in 15-20 minuten. Herhaal deze dagelijks om de infectie te genezen.

Let op: Hoe lang duurt het voordat appelazijn te genezen schimmelinfectie is afhankelijk van het uiteinde van de infectie. Als de infectie mild, dan wordt deze gehard in een paar dagen; anders zal het langer duren om de behandeling van een ernstige infectie.

5. ACV met Dranken

Sappen en thee zijn meest geconsumeerde dranken ter wereld. Dan, waarom niet mengen ACV in het aan de giftige stoffen (9) weg te werken en de behandeling van de ziekte? Meng het met kruidenthee, sappen van fruit en groente, en andere dranken om te voorkomen dat de infectie zich verspreidt.

6. ACV Douche

Douchen voor de behandeling van de infectie is heel gebruikelijk. Er is echter geen duidelijk bewijs dat de effectiviteit van douchen voor gistbesmetting bewijst en sommige studies ondersteunen, terwijl anderen dat niet doen (10, 11). Om een oplossing te douchen voor te bereiden, zal je 2 eetlepels van cider azijn en sap van ½ citroen nodig. Gebruik het elke dag voor de behandeling van de infectie (12).

Als alternatief kunt u gewoon water en ACV gebruiken als een douche.

7. Apple Cider Vinegar Supplementen

Omdat de smaak van de azijn is verschrikkelijk, hebben veel farmaceutische bedrijven begonnen met het maken van pillen, tabletten en capsules. De bedrijven beweren dat deze supplementen dezelfde nutriëntensamenstelling zoals gevonden in rauwe azijn, maar de hoeveelheid calcium, ijzer, enz., Kan variëren van fabrikant tot fabrikant.

Opmerking: Een studie toont aan dat de consumptie van deze tabletten slokdarm letsel kan veroorzaken. Daarom moet je heel voorzichtig zijn tijdens het gebruik van hen (13).

Voorzorgsmaatregelen

1) Vermijd voedsel rijk aan suiker als je last hebt van schimmelinfectie.

2) Draag loszittende onderkleding als u lijdt aan genitale infectie.

3) Azijn is zuur van aard en kan irritatie veroorzaken. Zo ja, dan verdunnen voor gebruik.

4) Als u allergisch bent voor de azijn, vermijd het gebruik ervan.

5) De beste vorm van azijn is degene die moeder bevat "Gebruik het voor het beste resultaat.

6) Raadpleeg een arts als de infectie toeneemt.

7) Vermijd bubbelbad, geurende pads, tampons, enz. (14).

8) Schimmeldodende crèmes kunnen worden toegepast om de snelheid van het genezingsproces (15).

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

4 juli 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment