Wednesday, February 10, 2016

21 Verbazingwekkende Health & Beauty Voordelen van Knoflook

Knoflook is een veel voorkomende ingrediënt gebruikt in de keuken vanwege zijn scherpe smaak en geur. Maar onlangs veel van de voordelen voor de gezondheid zijn wetenschappelijk bevestigd. Knoflook behoort tot de lelie familie en is gebruikt in oude culturen van Egypte, India en China al duizenden jaren als gevolg van de therapeutische eigenschappen. Een bol knoflook omvat ongeveer 12 tot 20 teentjes. Knoflook kan rauw of in de vorm van sap, poeder of capsule worden geconsumeerd. Gedroogde knoflook in poedervorm is beschikbaar in de markt het hele jaar door. Knoflook is rijk aan allicine, zwavel, zink, calcium en selenium dat is waarom het antibioticum, anti-schimmel, anti-inflammatoire aard. Daarom wordt gebruikt om verschillende ziekten zoals kanker, hartziekten, hoge bloeddruk en cholesterol behandelen. Hier zijn een aantal gezondheid en schoonheid voordelen van knoflook.

Voordelen van de Gezondheid van het Knoflook

1. Anti-kanker

Knoflook bevatten allyl sulfiden en vitamine B6, dat helpt om kanker op afstand, en de aanwezigheid van zwavelverbindingen te beschermen ons lichaam tegen kanker. Regelmatige consumptie van knoflook bleek het risico op dikke darmkanker, prostaatkanker, rectumkanker, longkanker en hersentumor verminderen.

2. Geen Hartziekten

Knoflook heeft zwavelbevattende moleculen, die helpt bij het vergroten bloed spieren. Ook anti-stolling eigenschappen knoflook de vorming van stolsel in de bloedvaten. Trouwens, dit superfood houdt de elasticiteit van de slagaders.

4. Cures Longziekten

Anti-microbiële eigenschappen van knoflook maken het een goede remedie om infecties van de luchtwegen te bestrijden, terwijl de antibacteriële eigenschappen verzacht de geïrriteerde keel. Het stimuleert het immuunsysteem en vermindert regelmatig koud en hoesten.

7. Verzacht Psoriasis

Aangezien knoflook is geladen met anti-oxidanten zoals allicine, zink en selenium, vermindert de oxidatieve stress, die ontsteking veroorzaakt bij psoriasis patiënten. Het eten van knoflook geeft anti-psoriasis effecten op het lichaam.

8. Verwijdert Splinter

Knoflook kan helpen effectief te verwijderen van de splinter. Plaats een teentje knoflook over de splinter en verband toe te passen op. Binnen enkele uren de splinter zal vanzelf van de huid. Het weert ook af een infectie met zijn anti-bacteriële eigenschappen.

10. Voorkomt Alzheimer

Knoflook verlaagt het cholesterolgehalte en BP dat anti-oxidatieve enzym dat op zijn beurt voorkomt hersenziekten zoals Alzheimer en dementie verhoogt. Het vermindert ook celschade en oxidatieve stress.

11. Body Detoxifier

Knoflook bevat een hoog zwavelgehalte bedrag dat toxiciteit vermindert. Trouwens, de rijkdom van vitamine C ondersteunt de goede werking van de lever en het vergroten van het immuunsysteem. Consumeer 3-4 verse knoflook of gevriesdroogd leeftijd knoflook om je lichaam te ontgiften krachtdadig.

Schoonheid Voordelen van Knoflook

13. Cures Koortslip

Koortslip wordt veroorzaakt door Herpes 1 virus. Knoflook wordt een antiviraal is gebleken koortslip krachtdadig behandelen. Breng olie van gemalen teentjes knoflook op het getroffen gebied voor een paar dagen tot je te ontdoen van hen.

15. Anti-Acne

De anti-oxidant eigenschappen doden bacteriën krachtdadig. Wrijf gesneden knoflook op het getroffen gebied. Of anders, verpletteren een aantal teentjes knoflook en toe te passen zijn sap op de acne gevoelige huid. Wacht vijf minuten om weg te komen met de lelijke vlekken te doen.

16. Vermindert haaruitval

De aanwezigheid van allicine in knoflook maakt het een perfecte remedie tegen haaruitval Wrijven plakjes knoflook op je hoofdhuid verhoogt de bloedsomloop en helpen zich te ontdoen van haar val. Trouwens, genieten van wat knoflook peulen in olijfolie voor een week. Gebruik deze olie voor het haar massage om effectieve resultaten.

17. Anti-Roos

Roos is een veel voorkomend probleem. Anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen knoflook werken goed voor de behandeling van de jeukende hoofdhuid en excessieve roos Daarnaast, de zwavelcomponent in knoflook voorkomt infectie en vermindert de ernst van roos.

18. Anti-Ageing

Knoflook is een power pack van antioxidanten, maar bestrijdt de vrije radicalen in de huid en houdt de huid stevig en jonger. Het verbruik produceert collageen, dat vermindert rimpels Maak sap van geplette teentjes knoflook en voeg het in uw reguliere gezichtsmasker om voortijdige veroudering te voorkomen.

19. Vermindert Grijs Haar

Verhit 3-4 teentjes knoflook met kokosolie en verse geaarde zwarte peper. Laat het afkoelen en passen op het natte haar als een masker. Houd gedurende 20 minuten en was daarna je haar zoals gewoonlijk.

20. Verwijdert Stretch Marks

Knoflook is een bekende remedie te verwijderen striae Breng mengsel van geperste knoflook sap en uw gewone hete olie op striae. Doe dit voor enkele weken om het verschil te merken.

21. Versterkt Nails

Nagels gemakkelijk blootgesteld aan de infectie resulteert in een saai en gele bevlekte nagels. De anti-schimmel aard van knoflook voorkomt niet alleen, maar beschermt ook de nagels van het vangen van een infectie. Geniet van een katoenen bal in geplette knoflook sap en wrijven tegen nagelriemen.

7 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment