Friday, February 26, 2016

35 gezonde soep Recepten voor Weight Loss

Wanneer u denkt over het verliezen van gewicht, het eerste ding dat in je hoofd opkomt is om minder te eten. Het merendeel van de mensen die willen die extra ponden bezuinigen op hun normale dieet, dat is niet echt een goed idee te werpen. Het slechts het zwakkere lichaam door minder aanvoer van voedingsstoffen. Hier zijn een aantal soep recepten om gewicht te verliezen dat je gezond houden en hulp te verwijderen van die extra vet uit je lichaam. Al deze recepten zijn lekker en gezond. Ga door de lijst van gezonde soep recepten in het belang van een gezonder en slanker lichaam

Versgemalen zwarte peper en zout naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Verhit de olie in een pan en bak de uien gedurende twee minuten in. bloemkool aan toe te voegen. Bak het voor 3-4 minuten. Nu, giet de melk en een half kopje water in de pan. Meng de ingrediënten goed door en laat tien minuten al roerend in tussen. Het naar beneden helemaal afkoelen. Daarna mengen van het mengsel tot een gladde massa. Nu, giet het mengsel terug in de pan en voeg selderij, peper, zout en een half kopje water. Koken voor twee minuten na goed mengen. Blijf roeren de soep. Serveer onmiddellijk en consumeren terwijl nog warm.

2. Knoflook Groentesoep

Gemengde Groenten (bloemkool, wortel en sperziebonen) - 1 kopje (gekookt en fijngehakt)

Onions- 1/4 kop (fijngehakt)

Coriander- 2 eetlepels (fijngehakt)

Hoe voor te bereiden?

Ten eerste, Verhit de olie in een pan. knoflook en uien toe te voegen en bak voor een paar minuten op middelhoog vuur. Voeg nu gemengde groenten te. Giet drie koppen water in de pan en voeg zout en peper naar het. Koken voor twee minuten na goed mengen. Roer af en toe zodat het niet verbrand. koriander en haver toe te voegen en meng goed. Koken voor een minuut op middelhoog vuur. Serveer en consumeren warm.

3. Rode linzensoep

Mint bladeren-1/4 kop

Dry Red Chilli Flakes- 1/4 theelepel

Low Fat Melk- 1/4 kop

Zout- naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Roast muntblaadjes in een pan tot ze knapperig zijn. Plet ze en leg opzij. Behoorlijk schoon rode linzen en rijst met water en laat ze uitlekken. Giet ze in een snelkookpan. Voeg wortelen, uien en tomaten samen met twee kopjes water aan. Koken voor twee fluitjes. Meng dit mengsel tot een gladde massa. Sudderen voor een paar minuten na het toevoegen van melk, geroosterd munt, chili vlokken, een half kopje water en zout naar het. Serveer de soep warm.

4. Brown Uiensoep

Parsley- 2 eetlepels (fijngehakt)

Mosterd Poeder 1/2 theelepel

Cornflour- 2 tl

Olie- 2 tl

Zout naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Om peper en kwark ballen te bereiden, meng en kneed alle ingrediënten in een kom. Na dit mengsel in 20 gelijke porties verdelen, maak kleine balletjes van hen. Magnetron ze twintig seconden. Laat het afkoelen voor bepaalde tijd. U kunt ook een stoomboot te gebruiken om ballen te koken. Nu Verhit de olie in een pan. Bak de uien voor 10 minuten op een laag vuur. Wacht tot het blijkt om goudbruine kleur. Voeg bouillon, peper en zout naar het. Breng het aan de kook. Meng maïsmeel in 1/4 kopje water en voeg deze toe aan de soep. Sudderen het mengsel gedurende vijf minuten. Nu, voeg peper en cottage cheese ballen aan de soep. Serveer het heet nadat garneren met peterselie.

5. Kool Recept voor Weight Loss

ingrediënten:

Onions- 3 (fijngehakt)

Carrots- 5 (fijngehakt)

Green Bell PEPER 2 (in blokjes gesneden)

Groene bonen- 1 (15 ounces) kan (gehakt en uitgelekt)

Beef broeders 1 (14 ounces) kan

Tomaat sap- 2 liter

Celery- 10 stelen (fijngehakt)

Hoe voor te bereiden?

Neem een grote pot en wortelen, paprika, kool, uien, selderij, tomaten en groene bonen toe te voegen. Giet uiensoep mix, runderbouillon, tomatensap in en genoeg water om de groenten te dekken. Sudderen het mengsel tot de groenten gaar zijn. Je kunt het in de koelkast bewaren voor meerdere dagen.

6. Plantaardige Millet Soup

Knoflook- 2 teentjes (gehakt)

Selderij Poot- 2 tl

Ground Cumin- 1 theelepel

Ground Coriander- 1 eetl

Kurkuma Poeder 1 theelepel

Gedroogde tijm 1 theelepel

Gedroogde Basil- 2 tl

Curry Poeder 1 eetlepel

Button Paddestoelen 6-8 (fijngehakt)

Tomaten- 1 groot formaat (fijngehakt)

Hoe voor te bereiden?

U moet gierst spoelen en te laten weken in water gedurende 8 uur. Daarna aftappen en opzij zetten. Giet de olie in een pan en verwarm het op een middelhoog vuur. Voeg selderij, knoflook, ui, wortel en gember om het toe en roer gedurende vijf minuten. Giet water of groentebouillon en selderij zaad erin. Breng het mengsel aan de kook. Sudderen op een laag vuur gedurende vijftien minuten na bedekken. Voeg broccoli stengels, pepers, champignons, gierst, tomaat, kruiden en specerijen aan. Bedek het en laat op een laag vuur gedurende 20 minuten. Zorg ervoor dat gierst goed gaar. Nu, voeg tamari, erwten, zwarte peper en broccoliroosjes aan. Knijp limoensap toe en bak nog 10 minuten. Garneer met peterselie. Serveer warm!

7. Roasted Pumpkin Soup

Zoutarm Chicken broeders 2 kopjes

Geroosterde Pecans- 6 (optioneel)

Zout- 1 scheutje

Hoe voor te bereiden?

Verwarm de oven voor op 350 graden. Neem een grote metalen kom en zet ui, pompoen en knoflook erin. Nu, meng olijfolie, boter en ahornsiroop in een kleine kom. Giet dit mengsel over pompoenpitten. Plaats pompoen op een bakblik. Zorg ervoor dat alle vloeistoffen goed zijn overgedragen aan de pan. Plaats laurierblaadjes tussen pompoenblokjes na scheuren ze in vier stukken elk. Rooster het voor een half uur tot pompoenblokjes worden verzacht. Later, giet koude kippenbouillon en gekookte pompoen in een blender en mix tot een gewenste consistentie. Giet deze soep in een pot en laat op laag vuur. Meng peper, chili peper en zout naar smaak. Garneer met pecannoten wanneer het verdikt om de gewenste textuur.

8. Aspergesoep

Versgemalen zwarte peper poeder en zout naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Verhit de olie in een pan. Bak de uien op een middelhoog vuur in het voor een paar minuten. Voeg groentebouillon, asperges en aardappelen aan. Breng het mengsel aan de kook. Deksel op de pan en laat op laag vuur gedurende 8 minuten. Laat het afkoelen voor enige tijd en vervolgens, meng tot een gladde puree met 2 kopjes water. Breng de puree de pan en voeg melk, peper en zout naar het. Koken voor 1-2 minuten op een middelhoog vuur. Roer af en toe. Serveer deze soep warm met gehakte asperges.

9. Potato Bloemkoolsoep

Olie- 1 eetl

Kip of groente Stock- 5 kopjes

Bieslook (fijngehakt)

Kaas (geraspt)

Zwarte peper

Zure room

Zout- naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Verhit de olie in een pan op matig vuur. Bak uien in het op een lagere vlam voor vijf minuten. selderij toe te voegen en te koken voor 4-5 minuten. Nu, voeg de knoflook aan het en bak gedurende een minuut. Voeg aardappelen, bloemkool en voorraad aan. Roer goed en breng het aan de kook. Lager de vlam en dek de pot. Sudderen gedurende 15-20 minuten. Zorg ervoor dat alles gaar is. Meng deze soep met behulp van een staafmixer tot het glad. water of bouillon toe te voegen zoals gewenst. Meng er zout in. Garneer het met zure room, bieslook, kaas en zwarte peper. Serveer het warm.

10. Koude Soep van de Komkommer

Low-fat Melk- 1/2 kop

Low-fat boter- 2 theelepels

Capsicum- 1 eetl

Zout naar smaak

Gebruik versgemalen zwarte peper en muntblaadjes voor de garnering

Hoe voor te bereiden?

Neem een diepe pan met antiaanbaklaag; voeg komkommer met anderhalve liter water daarin. Laat 10 minuten koken op een middelhoog vuur. Houd het opzij om het te laten afkoelen. Meng de komkommer, kwark, melk en zout in een kom en meng tot een gladde massa. Zet het opzij. Verhit de boter in een pan. Voeg gehakte komkommer en paprika om het toe en bak 2 minuten op een zacht vuur. Na het verwijderen van het vuur, voeg komkommer-melkmengsel en meng alle ingrediënten goed. Koel het voor een half uur. Garneer het zwarte peper en muntblaadjes. Serveer het gekoeld.

11. Griekse Lemon Quinoa Soep

ingrediënten:

Tahini- 2 eetl

Citroensap (vers) - 1/4 kop

Dill (vers) - 1/4 kop (fijngehakt) of ophopende Gedroogde Dill- 2 eetl

Nutritional gist- 1/4 kop

Zout naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Verhit de olie in een pan op matig vuur. Voeg wortel, sjalotten en zout naar het. Kook voor ongeveer tien minuten tot sjalotten glazig. Nu, voeg knoflook toe en bak tot de geuren vrijkomen. quinoa, groentebouillon en een snufje zout naar smaak toe te voegen. Breng het aan de kook. Sudderen op een lager vuur gedurende ongeveer 20 minuten tot wortelen en quinoa gaar zijn. In de tussentijd, sloeg tahin, miso en citroensap tot een gladde massa. Giet dit mengsel in de soep na het wordt voorbereid. Ook, voeg dille en voedingsgist aan. Meng het goed.

12. Citroen en Koriander Soup

ingrediënten:

Green Chillies- 2 tl (fijngehakt)

Citroen sap-1 eetl

Cornflour- 2 theelepels (opgelost in 2 eetlepels water)

Carrots- 1/4 kop (fijngehakt)

Zout naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de knoflook en groene pepers een paar seconden op een middelhoog vuur. Na dat, koken uien voor een paar minuten. Nu, voeg kool en wortelen toe en bak gedurende een minuut. Voeg citroensap, groentebouillon, maïzena-watermengsel en zout naar het. Meng het goed en kook 2-3 minuten. Blijf roeren daartussen. Strooi de koriander erover. Serveer meteen.

13. Mushroom en Boekweit Soup

ingrediënten:

Olive Olie- 2 eetlepels (gedeeld)

Paprika- 1 eetl

Bay Leaf- 1

Zout- 1 theelepel

Boekweit Groats- 1/2 kop

Versgemalen zwarte peper- 1 scheutje

Italiaanse peterselie of Dill- 1/4 kop (fijngehakt)

Hoe voor te bereiden?

Geniet van champignons in warm water. Ondertussen Verhit een eetlepel olie in een pan op matig vuur. selderij en ui toe te voegen en bak gedurende vijf minuten. Blijf strring tot het begint te verweken. Voeg de rest van de olie en nu, koken op een hogere vlam. Voeg verse champignons en zout naar het. Laat ongeveer 10 minuten tot champignons beginnen te bruin. Roer af en toe. Strain gedroogde paddestoelen en reserve 1 1 / 2cup van soaking water. Hak champignons en voeg ze toe aan de pot. Meng paprika, laurier, boekweit, cayennepeper en tomatenpuree in. Houd strring ongeveer drie minuten tot boekweit en champignons zijn bekleed. Nu, voeg runderbouillon, wijn en genieten van het water. Breng aan de kook soep door het verhogen van de hitte. Laat de vlam en sudderen, terwijl gedeeltelijk overdekt, gedurende 15-20 minuten tot boekweit gaar is. Meng kruiden en azijn erin. Nu, voeg zout en zwarte peper naar smaak toe.

14. Black-Eyed Pea en Collard Greens Soep

ingrediënten:

Olive Olie- 1 eetl

Carrots- 2 middelgrote (gesneden)

Knoflook- 3 teentjes (gehakt)

Yam (middelgroot) - 1 (fijngehakt)

Gedroogde Basil- 1 eetl

Gedroogde Oregano- 1 eetl

Plantaardige Stock- 4 kopjes

Apple Cider azijn- 1 eetl

Sea Zout- 1 scheutje

Hoe voor te bereiden?

Verhit olijfolie in een pan op matig vuur. knoflook en uien toe te voegen en te koken voor ongeveer 5 minuten tot de uien glazig. Nu, voeg wortelen, yam, black-eyed peas, aardappelen, collards, oregano, groente-voorraad en basilicum aan. Breng het aan de kook door de vlammen hoog. Zet het vuur na te bedekken. Koken voor 20-25 minuten tot de groenten gaar zijn. Meng in appelazijn en voeg zout en peper naar smaak toe.

15. Green Pea en Corn Soup

ingrediënten:

Knoflook- 1 teentje (gemalen)

Sweet maïs- 1 kop

Hoe voor te bereiden?

Meng maïs, erwten, ui, zout, knoflook en vier kopjes water in een pot. Kook 10 minuten totdat alle ingrediënten geworden inschrijving. Laat het afkoelen. Meng het mengsel tot het glad als een puree. Voeg melk, munt, koriander en zout naar het, net voor het opdienen. Breng het aan de kook. Serveer de soep heet!

16. Hot and Sour kool soep

ingrediënten

Olive Olie- 2 eetl

Kool (1/2 gemiddeld hoofd) - 4 ophopende kopjes (gesneden)

Verpletterd Tomatoes- Een 28-ounce kan

Zwarte peper- 1/4 theelepel

Jalapeno PEPER 2 (zaadjes en in blokjes gesneden)

Brown Suiker- 2 eetl

Rotisserie Chicken Borst- 2 kopjes (geshredderd)

Hoe voor te bereiden?

Verhit de olie in een grote pan. Bak de wortel, ui, jalapenos en kool in het voor 10 minuten tot ze zacht zijn. Nu, voeg peper, geplette tomaten, bruine suiker, zout, kipfilet en appelazijn aan het. Roer goed om alle ingrediënten te combineren. Sudderen de soep 20 minuten op middelhoog vuur. Serveer het warm.

17. Romige cannellinibonen en Miso Kale Soep

ingrediënten

Rosemary (gedroogd) - 2 theelepels

Cannellinibonen (uitgelekt en afgespoeld) - Twee 16-ounce cans

Peper en zout (naar smaak)

Voor Miso Kale

Kale- 1 bosje (bladeren gehakt en taaie stengels verwijderd)

Knoflook- 4 teentjes (gesneden)

Hoe voor te bereiden?

Om de soep te maken, moet u eerst de olie verhitten in een grote pot. Bak de knoflook, ui, wortel en rozemarijn 8-10 minuten. Voeg de bouillon en bonen aan het. Sudderen gedurende 20 minuten, terwijl het af en toe roeren. Nu, voeg peper en zout naar het. Laat het afkoelen voor bepaalde tijd. Meng het goed en giet het mengsel in de pot. Sudderen op een laag vuur en beginnen met de voorbereiding van de boerenkool. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. miso toe te voegen en laat 5 minuten koken of totdat het geurig wordt en begint te karameliseren. Nu, meng rode peper vlokken en knoflook erin en bak nog een minuut. Bak dit mengsel gedurende vijf minuten na toevoeging boerenkool aan. Blijf roeren daartussen. Na de soep in vier kommen afzonderlijk gieten, boven het met boerenkool. Serveer de soep warm.

18. Hummus soep

Tahini (sesamzaad plakken) - 1/2 kop

Verse citroen sap-3 eetl

Peper en zout (naar smaak)

Hoe voor te bereiden?

Neem een grote soeppan en warme olijfolie in. Voeg komijnzaad om het toe en bak tot ze beginnen te knallen en geurig. Nu, voeg knoflook en ui aan het en koken voor 5-10 minuten. Meng tahin, kikkererwten en groentebouillon erin en op de juiste roeren. Zachtjes sudderen het mengsel (niet koken) gedurende 5-10 minuten. Nu, verwijder het mengsel vorm vuur en voeg het citroensap aan. Breng op smaak met zout en peper naar smaak toe. Serveer het warm!

19. Boter-Nut en Almond Soup

ingrediënten

Ui (middelgroot) - 1 (in blokjes gesneden)

Coconut Olie- 2 tl

Tijm (gedroogd) - 1 theelepel

Butternut Squash (Middelgrote) - 1 (zonder zaadjes en in blokjes)

-Air popped Popcorn- 1 kop

Hoe voor te bereiden?

Verhit kokosolie in een grote voorraad pot; bak tijm en venkelzaad in het voor ongeveer een minuut totdat het geurig. Voeg pompoen, ui en peper en zout naar smaak. Kook het mengsel nog eens 5 minuten. Zorg ervoor dat de groenten beginnen te verzachten. Voeg groentebouillon aan. Dek de pan en breng het mengsel aan de kook. Sudderen gedurende twintig minuten tot de squash wordt zacht. Laat het iets afkoelen. Giet soep in een blender en voeg amandelboter aan. Meng het tot een gladde massa. Giet de soep terug in de pan en verwarm voor bepaalde tijd. Giet soep in vier kommen en top het met popcorn. Serveer de soep heet!

20. Kamut Minestrone

Rozemarijn (vers) - 1 eetlepel

Nier bonen- Een 15-ounce kan (uitgelekt en afgespoeld)

Zout- 1/2 theelepel

Kamut (ongekookt) - 1 kopje

Hoe voor te bereiden?

Neem een pot en warmte olijfolie erin. Bak selderij, boter squash en ui voor bepaalde tijd totdat ze zacht worden. rozemarijn, tijm, knoflook, rode peper vlokken, zout en peper toe te voegen. Bak nog een minuut. Nu, voeg gemalen tomaten, bevroren spinazie, groentebouillon, bruine bonen, kamut, en Parmezaanse kaas korst aan. Dek de pan en breng het mengsel aan de kook. Verminder de vlam en laat gedurende ongeveer een uur totdat kamut zacht wordt. Blijf af en toe roeren. Dienen en te eten warm.

21. Yoghurt-Barley-Dill Warm Soup

Peper en Zout volgens uw smaak

Hoe voor te bereiden?

Bak de knoflook en ui in een grote pot voor 5-7 minuten totdat begint te verzachten. Voeg anderhalve deciliter water en gerst aan. Dek de pan en breng het aan de kook. Simmer het brouwsel voor een half uur gaar wordt. Roer de yoghurt, groentebouillon en peper en zout. Sudderen het mengsel gedurende 5 minuten. Voeg de peterselie, dille en citroensap aan. Serveer warm.

22. Tomato Ginger linzensoep

ingrediënten

Ui (gemiddeld) - 1 (in blokjes gesneden)

Knoflook- 2 teentjes (gehakt)

Olive Olie- 2 eetl

Tomaat pasta- 1 eetl

Ground Coriander- 1/2 theelepel

Ground Cumin- 2 tl

Ground Cinnamon- 1/2 theelepel

Gerookte Paprika- 1 theelepel

Plain Low-fat Yogurt- voor het serveren (optioneel)

Peper en zout naar eigen smaak

Hoe voor te bereiden?

wortelen en uien toe te voegen aan verhitte olijfolie in een grote voorraad pot. Bak gedurende 5 minuten tot ze zacht zijn. Voeg tomatenpuree, knoflook, gember en kruiden. Koken voor een minuut totdat geurig. Nu, meng geplette tomaten, linzen en groentebouillon. Strooi zout en peper in het als per uw smaak. Dek de pan en zet het vuur lager na de kook. Sudderen de soep 45 minuten gaar. Blijf roeren ertussen. Top met yoghurt, indien gewenst. Serveer en consumeren hot!

23. Romige Broccoli Cashew Soup

ingrediënten

Broccoli (roosjes) - 6 kopjes

Knoflook- 2 teentjes (gehakt)

Hoe voor te bereiden?

Voor te bereiden, moet u eerst cashewnoten weken in heet water. Giet het water en meng cashewnoten met een kopje groentebouillon totdat het glad is. Houd het opzij. Bak de knoflook, ui en broccoli in de koolzaadolie in een grote pot voor 4-5 minuten tot de uien zacht en broccoli is helder groen. Nu, voeg de resterende groentebouillon, samen met de cashewnoten mengsel en sojasaus. Sudderen het mengsel gedurende 10-12 minuten tot broccoli is helemaal zacht. Laat het even afkoelen dan meng het tot een gladde massa. Nu, giet de soep terug in de pot; voeg peper, zout en ACV aan. 5 minuten sudderen en serveer het warm.

24. Spicy Tempeh Chilli

Ui (middelgroot) - 1 (in blokjes gesneden)

Red Bell peper- 1 (zaadjes en in blokjes gesneden)

Serrano peper- 1 (zaadjes en in blokjes gesneden)

Pinto bonen- Een 15-ounce kan (uitgelekt en afgespoeld)

Chilli Poeder 1 eetlepel

Cumin- 2 tl

Hoe voor te bereiden?

Verhit koolzaadolie en bak tempeh in het voor 5 minuten tot het begint te bruin. Voeg groene en rode paprika ervan; strooi er zout en peper naar eigen smaak. Bak deze ingrediënten nog eens 7 minuten. Nu, kruiden, bonen, gemalen tomaten en water toe te voegen. Roer het goed. Sudderen het voor 20-25 minuten tot smaken worden gemengd. Boven de soep met avocado en cheddar kaas. Serveren en consumeren terwijl het heet!

25. Tortilla Soup

Onion- 1 (fijngehakt)

Limoensap

Warme saus (indien gewenst)

Gesnipperde ui, in plakjes radijs, gebeitst jalapenos, en verse koriander (optioneel)

Avocado- 02/01 (ontpit, geschild en in blokjes)

Hoe voor te bereiden?

Neem een grote pot; voeg olie in en verwarm het op een middelhoog vuur. knoflook en ui toe te voegen en bak tot verzachten. Nu toevoegen aan een blender en tomaten toe te voegen met sap en chipotle aan. Meng het tot een gladde massa. Giet het terug naar de pot en voeg bouillon om het en laat het mengsel. Gebruik zout en peper naar het seizoen de kip. Nu, borsten toevoegen vloeibaar compleet. Kook ze in de soep ongeveer 10 minuten. Verwijder ze en snijd dunne vlak voor het opdienen. Verwarm de oven voor op 450 graden F. Zet de tortilla strips op een bakplaat en bak ze tot ze knapperig en licht bruin. Nu, seizoen de soep met limoensap en zout, peper en hete saus. Verdeel de soep in vier kommen. Top het met tortilla strips, kip, avocado en andere garnishers van uw keuze.

26. Minestrone met Pesto Soep

ingrediënten

uitgelekt Pesto

Parmezaanse kaas (geraspt)

Zucchini (middelgroot) - 1 (fijngehakt)

Groene bonen- 8 oz (eindigt getrimd en gehalveerd)

Zwarte peper en zout naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Neem de olijfolie in een grote pan en verwarm het op middelhoog vuur. Bak de knoflook en ui in het voor ongeveer 3 minuten tot de ui glazig is. Voeg courgette, bonen, wortelen en aardappelen aan. Strooi een snufje zout aan seizoen en kook 3-4 minuten al roerend. Wacht maar tot plantaardige aroma's vrijkomen. Nu, voeg tijm, bouillon en tomaten aan. Lager op de vlam. Breng op smaak met peper en zout naar smaak. Sudderen gedurende 15-45 minuten. Roer de witte bonen en verwarm het. Serveer de soep met een klodder van pesto en een beetje geraspte Parmezaanse kaas.

27. Broccoli-Cheddar Soup

Broccoli- 1 kop (stengels in dunne plakjes gesneden en in roosjes gesneden)

Zoutarm Chicken Stock- 1 kop

Melk- 2 kopjes

Bier- 1 cup

Boter- 1 eetl

Parmesan Crisps- 4

Hoe voor te bereiden?

Neem een grote pan en verwarm de boter op een matig vuur. Bak broccoli, wortel, knoflook en ui ongeveer 5 minuten tot de groenten zacht worden. Voeg de bloem erin en kook tot de groenten goed zijn bedekt met het. Nu, giet bier en voorraad erin en roer krachtig tot het meel uit klonteren te stoppen. Koken voor een paar minuten en dan, over te dragen het mengsel in een blender en pureer tot een gladde massa. Nu, de terugkeer van de soep terug in de pan en kook op een laag vuur. kaas en melk toe te voegen. Breng de soep op smaak met peper, zout en tabasco. Terwijl het dienen, zet scherpe parmezaan drijvend in het midden van elke kom.

28. Baked Potato Soup

Scallions- 4 (fijngehakt, wit en groen gescheiden)

Zoutarm Chicken Stock- 8 kopjes

Verscheurde Cheddar

Tabasco naar smaak

Half-en-Half 1/2 kop

Hoe voor te bereiden?

Zet een grote pot soep op het fornuis en verwarm in op middelhoog vuur. Giet spek erin en laat 5 minuten koken tot het knapperig wordt. Verwijder met behulp van een schuimspaan uit de pan en zet opzij. Houd slechts een dunne film van spekvet en gooi de rest. Nu, voeg knoflook en lente-uitjes blanken aan de pan en bak gedurende twee minuten tot sjalotten glazig. Roer de bloem en meng het goed, zodat het jassen van de ingrediënten goed. Giet de bouillon erin en klop om het even welke stukken te vormen te verhinderen. Neem een van de gebakken aardappelen en schil de huid. Hak het en toe te voegen aan de pot. Pureer de aardappel in de bouillon met een aardappelstamper. Pureer de soep in de blender om het vloeiender te maken. Snijd een andere aardappelen in blokjes, samen met de schil en giet het in de soep volgende half-en-half. Dan strooi zwarte peper en zout naar het seizoen de soup.Lower beneden de vlam en blijven sudderen 5-10 minuten. Giet de soep in kommen en gebruik maken van bacon, een beetje geraspte cheddar kaas, lente-ui greens, en een paar shakes van tabasco te garneren.

29. Bloemkool en Pumpkin Soup

ingrediënten

Shallot- 2-ounce

Koriander (grond) - 1 theelepel

Hoe voor te bereiden?

Verwarm de oven voor op 400 graden. Neem een bakplaat en gooi bloemkool op het met een theelepel olijfolie, peper, zout en de helft van de koriander. Rooster in de oven gedurende een half uur tot ze goudbruin zijn. Gooi het halverwege het koken. Schil de wortel en snijd deze fijn. Snijd sjalot in de helften, en de schil en snijd het in stukken. Snijd de knoflook in dunne stukjes en hak de koriander. Verhit een scheutje olie in een grote pan op matig vuur. wortel, sjalot, en de resterende koriander toe te voegen. Laat 5 minuten koken, terwijl gooien, totdat het wordt verzacht. Voeg de knoflook aan het en kook nog een minuut totdat je de geur voelen. Roer de kokosmelk aan de pan en breng het aan de kook. Verlaag het vuur sudderen gedurende 5 minuten. Giet de pompoenpuree en de voorraad concentraat samen met een kopje water. Sudderen de soep opnieuw en breng op smaak met peper en zout. Zodra de bloemkool klaar is, giet de soep in kommen, en zet de bloemkoolroosjes in het midden van elke kom. Garneer de soep met pompoenpitten en koriander. Geniet ervan wanneer het nog warm is!

30. Kale en aardappelsoep

ingrediënten

Carrots- 1 cup

Knoflook- 8 (gehakt)

Italiaanse Seasoning- 2 tl

Hoe voor te bereiden?

Ontdooi kip en snijd het in bit-size stukken. Breng op smaak met Italiaanse kruiden. Leg de kip in een kleine koekenpan en bak op de kookplaat. Neem nog een middelgrote koekenpan en warmte olijfolie erin. ui, knoflook en wortelen toe te voegen. Was boerenkool met water en voeg deze toe aan het mengsel. Bak voor een paar minuten. Neem een middelgrote pot gevuld met water. Kook aardappelen erin totdat ze zacht. In de tussentijd, voeg kippenbouillon aan de pan. Wanneer aardappelen en kip gaar zijn, voeg ze toe aan boerenkool en kippenbouillon mengsel. Sudderen het voor 10-15 minuten. Blijf roeren en proeven regelmatig. Voeg nu peper en zout toe.

31. Clam Chowder Soup

Melk- 1 cup

Yukon Gold Aardappelen (middelgroot) - 2 (geschild en in blokjes gesneden)

Zwarte peper en zout naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Neem een grote pot; zet spek erin en bak 5 minuten op een matig vuur tot het krokant en bruin. Zodra het gaar is, zet het op een papieren handdoek beklede plaat en houd het apart. Meng selderij en ui met het spekvet en bak voor ongeveer vijf minuten tot het zacht. Nu, roer er de bloem in dit mengsel en bak nog een minuut om de ruwe smaak van de bloem te elimineren. Giet gereserveerde clam sap, melk en flessen clam sap in het. Roer regelmatig om ervoor te zorgen dat de bloem goed geassimileerd. Breng dit mengsel sudderen en voeg tijm en aardappelen aan. Nu, sudderen nog 10 minuten tot de aardappelen zacht zijn. Breng de soep op smaak met peper en zout. Voeg de mosselen toe en laat de soep te verwarmen net voor het opdienen. Garneer het met de gereserveerde spek.

32. Franse Uiensoep

Zuurdesem of Baguette brood- 4 sneetjes

Droge Rode Wijn- 1/2 kop

Peper- vers gekraakt

Hoe voor te bereiden?

Voeg de boter toe aan een grote pan en verwarm het op een laag vuurtje. zout en ui toe te voegen aan het en hebben betrekking op de pot. Bak de uien voor ongeveer 30 minuten tot ze zacht zijn en gekarameliseerd. Controleer de uien en roer ze na elke 10 minuten. tijm toe te voegen (als het gebruiken), bouillon, laurierblaadjes, en wijn aan. Sudderen het mengsel gedurende 15 minuten op een laag vuur. Breng op smaak met peper en gooi de laurierblaadjes. Serveer de soep en boven elk van hen met wat kaas en een stuk stokbrood. Braden het voor ongeveer 3 minuten tot de kaas begint te borrelen en goed is gesmolten.

33. erwtensoep

Olive Olie- 1 theelepel

Ui (kleine) - 1 (in blokjes gesneden)

Knoflook- 2 teentjes (gehakt)

Split Peas- 1 kop

Ham Hock (gerookte) - 1

Zwarte peper en zout naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Neem een grote pot of pan en warmte olijfolie in het meer dan een middelhoog vuur. Saute wortelen, uien, selderij en knoflook in de verwarmde olie gedurende 5 minuten tot de groenten zacht zijn. Nu, aardappelen, laurier, spliterwten, ham spronggewricht, en water of bouillon toe te voegen. Lager de vlam en laat gedurende 40 minuten. Zorg ervoor dat de erwten zacht worden en beginnen te verliezen hun vorm als het een dikkere textuur aan de soep zal geven. Haal de ham spronggewricht en schroot het vlees vasthouden van het bot en, voegt het terug naar de soep. Verwijder de laurierblaadjes. peper, zout en tabasco toe te voegen aan seizoen.

34. Aziatische Beef Noodle Soup

ingrediënten

Whole Steranijs Pods

Gember (vers) - 1 inch (geschild en gesneden in dunne munten)

Bok Choy- 1 kop (stengels in dunne plakjes gesneden en bladeren gehakt in 1 inch stuks)

Chuck Roast- Een en een half pond (gesneden in 1/2 inch brokken)

Water 6 kopjes

Knoflook- 4 teentjes (geschild)

Hoisin, Sriracha, korianderblaadjes en / of verse basilicum bladeren voor het serveren

Zwarte peper en zout naar smaak

Hoe voor te bereiden?

Neem de olie in een grote pan en verwarm het op hoog vuur. Strooi er peper en zout over rundvlees naar seizoen. Schroei het vlees 3-4 minuten aan alle kanten totdat het bruin wordt. Overbrengen naar een slow cooker en voeg de bouillon, sojasaus, knoflook, water, gember, steranijs, en uien aan het. Nu, kook dit mengsel op een laag vuur gedurende 6 uur tot rundvlees wordt erg zacht. U kunt ook alle ingrediënten in een grote pot sudderen op een laag vuur gedurende 2-3 uur. Wanneer het vlees ongeveer klaar Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Nu, voeg de paksoi toe aan de soep en laat ongeveer 10 minuten totdat het zacht wordt. zout en zwarte peper toevoegen voor kruiden. Giet de noedels in verschillende 8 grote kommen. Giet de bouillon en paksoi samen met het rundvlees. Serveer het met uw favoriete toppings.

35. Beef Barley Soup

Zoutarm Beef broeders 2 kopjes (32 ounce)

Hoe voor te bereiden?

Giet een eetlepel olijfolie in een grote pan en verwarm het op een middelhoog vuur. Plaats rundvlees in de verwarmde olie en bak tot het niet meer is rood. Start koken gerst volgens de aanwijzingen op de verpakking ondertussen terwijl vlees wordt gekookt. Neem een andere pan en verwarm de resterende eetlepel olijfolie in. selderij en wortel toe te voegen en laat 5 minuten koken. Voeg nu knoflook aan. Bak nog 5 minuten en vervolgens giet bouillon en uienpoeder aan. Wanneer het vlees uiteindelijk wordt gekookt, voeg deze toe aan de pan. Blijf af en toe roeren. Neem grote kommen en giet het mengsel in hen. Zodra gerst gaar is; toevoegen aan de kom. Meng alle ingrediënten samen. peper en zout naar smaak toe. Geniet van deze lekkere soep!

5 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment