Friday, February 12, 2016

20 Moeiteloos Home Remedies Om te ontdoen van cellulitis natuurlijk

Cellulite is een geaccumuleerde vet onder de huid die meestal op de dijen, heupen en achterste buik wordt gevonden. Het staat bekend als cottage cheese huid of sinaasappelhuid. Als gevolg van de werkende oestrogeen en progesteron hormonen, vrouwen krijgen cellulitis gemakkelijk. Huid begint verschijnen klonterig en gezonken.

De belangrijkste reden van cellulitis is obesitas, dieet en vetophopingen te wijten aan verpakte levensmiddelen. Zwangerschap, ongezonde leefstijl, genetica zijn een aantal andere oorzaken van cellulitis deposito's.

Het maakt niet uit wat is de reden achter de verschijning van lelijke cellulitis, ze maken de vrouwen zich zorgen. Verhoogde hoeveelheid toxines in het bloed veroorzaakt ook cellulitis op het lichaam. Wanneer ze worden overgelaten ongemerkt ze de neiging om erger te krijgen over een periode.

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat meer dan 85% van de vrouwen last van cellulite in hun leven, en ze op zoek naar de beste home remedies over hoe zich te ontdoen van cellulitis, zonder de uitgaven veel voor huidbehandeling. Als u ook op zoek bent naar een aantal eenvoudige tips cellulitis verwijdering en zelfgemaakte cellulitis behandeling, dan is de volgende tips zal nuttig zijn voor jou.

Home remedies voor cellulitis

1. Coffee Grounds

Exfoliëren uw huid met de heerlijke koffie grond en krijgen egale teint. Het zal de huid vlekken en cellulitis verschijnen op gebieden zoals dijen en buik te verminderen. Maak een dikke pasta van gemalen koffie, suiker en kokosolie. Licht verwarmen het brouwsel en zachtjes scrub op je lichaam waar je cellulitis te vinden.

2. Orange Juice

Sinaasappelsap helpt je huid bereiken, zelfs en verheldert het ook. Drink vers gewonnen sinaasappelsap in de ochtend voor het ontbijt. Het vitamine C-gehalte in dit sap zuivert het bloed en hydrateert je huid. Zo vermindert cellulite, striae, vlekken, rimpels, fijne lijntjes en geeft een stralende look.

3. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn is erg huidvriendelijk en deals met diverse dermatologische aandoeningen, waaronder cellulitis, huidontsteking, en roodheid veroorzaakt als gevolg van uitdroging, enz. Er zijn meer dan enkele manieren waarop u appelazijn kunt gebruiken om lelijke cellulitis te verwijderen. Zij zijn:

Meng twee eetlepels pure appelazijn met honing en koud water en drink het dagelijks in de ochtend voor een maand.

Als alternatief, voeg drie eetlepels appelazijn, een lepel olijfolie en effen azijn in gelijke verhouding. Maak een fijne pasta en wrijf het op uw huid om de dode huidcellen te exfoliëren en de cellulitis te verminderen.

Bovendien kunt u ook appelazijn, voeg honing aan het en goed te mengen. Nu genieten van een katoenen bal in het mengsel en toe te passen op de cellulite gevoelige gebieden. De goedheid van honing dringt sneller in de huid wanneer gemengd met de appelazijn.

4. Gelatine

Het aminozuur aanwezig in gelatine verhoogt de spierkracht. Bovendien is een goede bron van eiwitten en verbetert de algehele gezondheid. Slechts twee eetlepels gelatine op dagelijkse basis helpt terug te krijgen zijn elasticiteit en maakt het strakker. Gelatine is beschikbaar in alle supermarkten, en het is ook zeer redelijk. Om de resultaten snel, koppelen de consumptie met enkele oefeningen, voldoende water, vetarm en vezelrijk dieet.

Opmerking: Gelatine gevonden in gelei op basis van snoep is niet goed, want het bevat een hoge hoeveelheid suiker die niet goed is voor je huid.

5. Salmon

Zalm is een rijk voedsel geladen met een aantal anti-oxidanten. Het kan afbraak van de vetcellen in de cellulitis. Trouwens, omega-3 vetzuren in zalm reparaties huidweefsel, voorkomt de opbouw van schadelijke toxines. Eet gebakken zalmsalade; zalm gekookte schotel 4-5 keer per week. Vermijd gebakken zalm.

6. citroensap en Lemon Skin

Extract vers citroensap en toe te passen direct op uw huid om zich te ontdoen van cellulitis te krijgen. Om de jeuk te verminderen, voeg honing aan het citroensap voor het aanbrengen. Als alternatief kunt u ook wrijven citroenschil op het oppervlak van de huid waar je cellulitis. Was uw huid met warm water.

7. Droog borstelen

Droog poetsen kan helpen bij het verminderen van cellulitis, omdat het de huid strakker en vernieuwen van de cellen. Gebruik een zachte borstel droge borstel op het getroffen gebied twee keer per dag. Doe dit net voor het hebben van een douche. Borstel van links naar rechts. Door dit te doen verhoogt ook de bloedcirculatie. Trouwens, het bevordert gezondere huid.

Opmerking: Vermijd het gebruik van synthetische penselen

8. Tomaten

Tomaten zijn geladen met lycopeen, dat helpt voorkomen opstapeling van vet en afbraak van collageen in de huid. Crush twee tomaten en voeg een theelepel citroensap aan. Masseer het aangetaste deel met dit mengsel gedurende 15 minuten en afspoelen met water.

9. Zeezout

Vul het bad met warm water en voeg twee kopjes zeezout aan. Weken in het voor 20 minuten. Het helpt ontgiften de huid en geeft ook nog toon.

Herbal Remedies voor cellulitis

10. Cayenne Pepper

Cayennepeper is een natuurlijke ontgiftende middel. Het helpt bij vermindering van cellulitis, omdat het spoelt gifstoffen uit het lichaam en houdt de huid gezond. U kunt een drankje te maken door het toevoegen van een eetlepel van cayenne peper naar het citroensap. Verder, voeg ten minste twee eetlepels van gember sap om de effectiviteit te verhogen. Drink dit sap op alternatieve dagen voor een maand om je bloed schoon te maken.

11. Zeewier

Zeewier is een natuurlijke huid scrubben stof die zachtjes vermindert striae en cellulitis van het huidoppervlak. Neem drie eetlepels zeewier; voeg olijfolie, suiker en vitamine E olie aan. Nu, scrub je huid zachtjes met dit mengsel. Door dit te doen per dag gedurende 15 minuten zal zeker krachtdadige resultaten.

12. Green Clay

Groene klei is goed voor de huid omdat het verwijdert dode cellen, vermindert vet, absorbeert onzuiverheden van het huidoppervlak en verhoogt de bloedcirculatie die op zijn beurt helpt verminderen cellulitis. Neem 3 eetlepels heet water; Meng half kopje elk van zeewier en groene klei, squeeze ¼ kopje citroensap en voeg een eetlepel van biologische honing. Combineer het mengsel goed tot een dikke pasta. Breng het op de huid waar je cellulitis te vinden. Masseer in een cirkelvormige beweging gedurende 5 minuten. dan bedekken met een plastic wrap. Nu, laat het gedurende 30 minuten. Later, afspoelen met lauw water. Doe dit een keer per week om betere resultaten te verkrijgen.

13. Aloe Vera

De helende eigenschappen van aloë vera voorkomen dat verschillende huid problemen. Het maakt de huid zacht en soepel. Verkrijg aloë vera-extract en passen op het oppervlak van de huid met cellulitis. Doe dit dagelijks voor effectieve resultaten. Als alternatief kunt u de aanschaf aloë vera crèmes zoals ze ook stimuleren cel reparatie.

14. Groene Thee

3-4 kopjes groene thee om extra vet Dit op zijn beurt te verbranden vermindert de cellulitis. Het bevordert ook de bloedcirculatie en stimuleren van de stofwisseling. Trouwens, catechines in groene thee helpen ontgiften van het lichaam.

kruiden Oliën

15. Olijfolie

Olijfolie verwent uw huid met de essentiële voedingsstoffen en hydrateert het diep. Wanneer uw huid krijgt voldoende vocht, is het niet cellulitis veroorzaken. Masseer je huid met de olijfolie voordat u het hooi hit. Onze huid verjongt als we slapen; vandaar dat deze oplossing werkt het best 's nachts.

16. Hot Castor Oil

Ricinusolie bevordert de productie van collageen en elastine, en penetreert diep in de huid. Het is een geweldige vochtinbrengende crème die helpt bij de behandeling van cellulitis. Neem wat castor olie in een kom en lauw in de magnetron. Massage met dit gedurende 20 minuten. Wacht één uur en zijn voorzien van douche met lauw water.

U kunt ook grapefruit, citroen, lavendel essentiële olie toe te voegen aan olie castor. Breng het op de getroffen gebieden.

17. Vitamine E Olie

Vitamine E olie voedt diep uw huid. Het houdt de huid goed gehydrateerd, gezond en houdt ook de huidproblemen zoals jeuk, ontstekingen, roodheid en striae op de baai. U kunt uw huid of het getroffen gebied met vitamine E olie massage, het is verkrijgbaar bij drogisterijen.

18. Juniper Oil

Juniper olie vermindert het vasthouden van vocht, verbetert de bloedsomloop en ontgift het lichaam. Om de effectiviteit te verhogen, meng 10 tot 15 druppels van de jeneverbes olie in ¼ kopje olijfolie. Massage het getroffen gedeelte van dit mengsel gedurende tien minuten. Doe dit twee keer per dag voor minstens een maand.

19. rozemarijn en venkel olie

Neem gelijke hoeveelheid van venkel olie en rozemarijn. Combineer het goed. Masseer het op de getroffen gebieden.

20. Tangerine Oil

De mandarijn olie gewonnen uit orange is rijk aan anti-oxidanten die snel uw lichaam te ontgiften. Meng een lepel van mandarijn olie in twee eetlepels olijfolie. Zachtjes, wrijf het op de huid gedurende 15 minuten. Doe het twee keer per dag voor een paar weken.

Let op: Na het gebruik van dit middel, vermijd zonlicht gedurende ten minste 60 minuten.

do's

Drink 3 liter water per dag om de huid gezond te houden.

Verhoogde hoeveelheid toxines in het bloed veroorzaakt ook cellulitis op de huid. Gebruik ontgiftende sap of siroop keer in een maand om giftige stoffen uit je lichaam te spoelen.

Eet schoon, alkalische en onbewerkt zout aan het voorkomen van cellulitis te verminderen.

Consumeren vis of visolie pillen voor de huid voeding. Zij voegen elasticiteit van de huid vermindert aldus cellulitis.

Workout regelmatig.

Neem een gezond dieet.

Gebruik op basis van melk moisturizer twee keer per dag om trim van cellulitis.

Gekapt consumptie van suiker en zout.

Omvatten honing, wortelen, tarwe gluten, broccoli en eiwitrijke vlees naar het voorkomen van cellulitis minimaliseren.

don'ts

Vermijd gebakken voedsel, ongezonde kost, kruidige sauzen en hartige snacks tijdens het gebruik van de behandeling voor de vermindering van cellulitis als het cellulite verhoogt in je lichaam.

Uitdroging is de belangrijkste oorzaak voor een verscheidenheid van huidproblemen zoals cellulitis. Het drinken van voldoende water, het drinken van veel koolzuurhoudende dranken en frisdrank veroorzaakt ook cellulitis, zodat ze te vermijden.

Na de zwangerschap cellulitis moeten alleen worden behandeld na 40 dagen na levering. Vanaf cellulite behandeling kan vroeg neveneffecten op het huidoppervlak voor vrouwen die een keizersnede steken op het lichaam veroorzaken.

13 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment