Wednesday, February 17, 2016

43 Effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van hoge bloeddruk

Bron afbeelding: -gehalte / uploads / 2014/01 / Laurel-Pro-622818_senior-

Hoge bloeddruk (HBP), ook genoemd als hypertensie wordt veroorzaakt wanneer hart moet extra inspanningen pompt bloed naar de slagaders zetten. Er kunnen verschillende redenen zijn dat deze zich voordoet, voorkomende zijn - overgewicht, roken, inname van grote hoeveelheid zout in de voeding, de consumptie van te veel alcohol, ouderdom, genetica, de pil, pijnstillers, bijnier en schildklier aandoeningen, chronische nierziekte, etc. Om het risico van hoge bloeddruk, moet men veranderingen in zijn / haar levensstijl te brengen. Veel voorkomende symptomen van HBP zijn - roodheid van het gezicht, pijn op de borst, oorsuizen, ademhalingsproblemen, onregelmatige hartslag, wazig zicht, duizeligheid, bloedneuzen, hoofdpijn, etc. Als genegeerd, kan dit leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals nierfalen, beroertes en hartaanvallen. Zich te ontdoen van een hoge bloeddruk voordat het duurt een tol op uw gezondheid, met behulp van natuurlijke huismiddeltjes.

Home remedies voor hoge bloeddruk

1. Citroenen

Meng het sap van een halve citroen een kopje warm water. Drink het op een lege maag elke ochtend. Geen zout of suiker niet toe te voegen aan het voor het beste resultaat.

2. Watermeloen en Papaverzaden

Grind gelijke hoeveelheden gedroogde papaver en watermeloen zaden. Neem dit mengsel samen met water op een lege maag.

3. Knoflook

Plet 1-2 teentjes knoflook met handen en neem ze mee met water of een kopje melk elke ochtend, tot lagere vaststelling van de verhoogde bloeddruk.

4. Coconut Water

Drink 8 ounces van kokoswater, 1-2 keer per dag om de hoge bloeddruk te verlagen.

5. Visolie

Neem 1-2 eetlepels van visolie (levertraan) gemengd met wat vers sap of in de vorm van pillen voor het voorkomen van hoge BP.

NB - Raadpleeg uw arts voor het verkrijgen van informatie over dosering.

6. Cardamom Tea

Crush een kardemom pod en wat gember. Plaats ze in 1 kop kokend water totdat de gehele aroma wordt samengevoegd met water. Nu voeg 1 eetlepel thee om het samen met 1 eetlepel suiker of honing. Voeg ½ kopje melk. Laat dit mengsel sudderen gedurende 5-10 minuten. Zeef de thee en drink het 1-2 keer per dag of zoals vereist.

7. Blueberry Siroop

Kook 8 eetlepels van bosbessen in 4 kopjes water. Laat het sudderen tot het mengsel reduceert tot de helft. Giet dit mengsel in een andere pan en voeg 1 eetlepel honing aan. Roer goed en op te slaan in een fles. 1 el nemen van deze stroop tweemaal daags.

8. Vers groentesap

Regelmatige inname van groentesappen (wortelen, spinazie en peterselie) controleert de symptomen van HBP.

9. Druiven

Eet druiven op de dagelijkse basis. Deze vrucht is een rijke bron van kalium en fosfor dus helpt lager het risico van hoge bloeddruk.

10. Banana

Dit is een rijke bron van kalium, magnesium, vitamine B6 en C. Ook op deze gezonde fruit in uw dagelijkse voeding aan de BP te handhaven.

11. Aardappelen

Gekookte aardappelen een belangrijke rol spelen bij het verminderen van de bloeddruk. Dit zijn de rijke bron van magnesium en kalium die helpen bij het verlagen van BP.

12. Papaya

Papaya is een rijke bron van magnesium, fosfor, zink, natrium en is goed af met vitaminen. Eet deze gezonde fruit elke ochtend om haar meerdere voordelen te verkrijgen.

13. Grapefruit

Deze vrucht helpt bij versteviging van de bloedvaten en vermindert het risico op HBP. Dus, verbruiken om de bloeddruk te balanceren.

14. uiensap

Mix ½ eetlepel van de ui sap met wat honing en dit mengsel neem 2 keer per dag gedurende twee weken. Als alternatief kunt u ook rauwe uien in de salades.

15. Brown Rice

Bruine rijst is verpakt met voldoende vezels, vitaminen en voedingsstoffen die het een gezonde voeding te maken. Vervang uw witte rijst met bruine rijst en u zult aanzienlijk omgehakt het risico van hoge bloeddruk.

16. Fenegriek Seeds

Kook twee theelepels van fenegriek zaden in water voor ongeveer 2 minuten. Zeef het water en maak een fijne pasta. Consumeer deze pasta op een lege maag twee keer per dag om significante resultaten te verkrijgen.

17. Fruit Smoothie

Neem ½ kopje aardbeien of bosbessen, 1 kop van ananassap, 1 banaan, ½ kop ongezoete sojamelk. Blend al deze samen. Hebben om de bloeddruk te verlagen.

18. Cayenne Pepper

Deze prikkelende specerij doet wonderen bij het voorkomen van hoge BP probleem. Een snuifje cayennepeper is genoeg om de voordelen ervan te verwerven. Strooi het op het fruit / groente salade, sap of soep.

19. Ginger

Extract een theelepel gember sap en honing en komijnzaad poeder in gelijke verhouding.

Verbruiken twee keer per dag om het risico van HBP te verminderen.

20. Chocolade

Eet een stukje pure chocolade om je bloeddruk te verlagen.

21. Acai Berry Juice

Neem acai bessen sap op een regelmatige basis voor de behandeling van HBP. U maakt kennis met het positieve resultaat in slechts een paar dagen te zien als het uw lichaam geeft energie en regelt de bloeddruk.

22. Olijfolie

Vervang uw olie met olijfolie. Het is gezond, laag in cholesterol en vermindert het risico op hart-en vaatziekten. Daarnaast kan het worden gebruikt voor salade dressing.

23. Apple

Apple verlaagt de bloeddruk, regelt de bloedsuikerspiegel en voorkomt cardiovasculaire aandoeningen. Dit is een van de effectieve natuurlijke remedies om het HBP te verminderen.

24. Copper gebruiksvoorwerp

Vul een koperen gereedschap met water en laat het 's nachts. Drink dit vroeg in de ochtend op een lege maag.

25. Almond

Geniet sommige amandelen in het water 's nachts en vervolgens een fijne pasta in de ochtend. Voeg deze pasta aan een glas lauwe melk en hebben dit op regelmatige basis.

Als alternatief kan een handvol ruwe amandelen elke dag helpen de balans van de BP niveaus.

26. Raw Cacao

Het is zeer rijk aan flavonoïden en voorkomt hypertensie. Trouwens, het beschermt het lichaam tegen hart- en vaatziekten.

27. Soda water

Probeer een glas frisdrank water wanneer uw bloeddruk te hoog gaat.

28. Rode biet

Omdat een rijke bron van ijzer, magnesium, calcium, fosfor, natrium en zink, dat helpt de bloeddruk. Daarom moet deze worden opgenomen in uw dieet.

29. Indian kruisbes

Neem een eetlepel elk van honing en amla sap. Meng het goed en neem het regelmatig voor het ontbijt.

Kruidengeneesmiddelen voor hoge bloeddruk

30. Kurkuma

Omvatten kurkuma in uw dagelijkse voeding om het risico op een hoge bloeddruk te verlagen. Het is een superfood geladen met therapeutische eigenschappen die ontstekingen vermindert en handhaaft een gezonde doorbloeding.

31. Rouwolfia

De alkaloïden in dit kruid worden gebruikt om de hoge bloeddruk. Neem 50-100mg van Rouwolfia tabletten in een dag.

Let op: Niet voorgesteld voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

32. Indian Lilac

Maal 2 bladeren van de Indiase lila en 4 blaadjes basilicum, samen met wat water. Neem deze op een lege maag om het probleem van hoge BP voorkomen. Drink een glas water na dit.

33. lavendelolie

Lavendel olie helpt bij het verbeteren van de bloedsomloop en ook voorkomen dat aandoeningen aan de luchtwegen. Masseer je lichaam met deze olie.

Als alternatief kunt u de bladeren en bloemen steile in warm om een afkooksel te bereiden.

34. Levertraan

Aangezien levertraan bevat omega-3 vetzuren, helpt verlaagt de hoge bloeddruk. Het is ook beschikbaar in capsulevorm. U kunt een huisarts voor de dosering te raadplegen.

35. Curry Leaves

Maak pasta van 25-30 curry bladeren, verdunnen tot sap en drink het elke ochtend. Als je niet van de smaak, kunt u beetje citroensap toe te voegen.

U kunt ook een glas water en kook een handvol curry bladeren in het. Laat het afkoelen. Zeef de afkooksel en drink het eary in de ochtend op een lege maag.

36. Broccoli

Broccoli moeten worden opgenomen in het dieet rijk aan eiwitten en vermindert ook de kans op hoge bloeddruk.

37. Hibiscus

Kook een kopje water en voeg 1-2 eetlepels droge hibiscus en kaneelstokjes in. Laat het steil voor 5 minuten. Voeg wat honing en citroen om de smaak te verhogen. Dit is grote remedie voor HBP. Het kan zowel warm als koud geserveerd worden.

38. Hawthorn Powder

Meidoorn is een natuurlijk kruid rijk aan flavonoïden die helpen bij het verminderen van de symptomen van hoge bloeddruk. Neem 4 eetlepels van meidoorn poeder, ½ eetlepel kaneelpoeder, honing en water. Meng alle ingrediënten om een pasta te maken. Voeg wat cacao of carob poeder en rol het in het deeg. Rol het deeg in kleine balletjes (ter grootte van een vingernagel) en bewaar ze in een luchtdichte pot.

39. Cat's Claw

Neem 1-2 eetlepels van de gedroogde kruiden toevoegen aan 1 kopje water. Sudderen het mengsel gedurende 5-10 minuten. Zeef het mengsel en voeg wat honing en citroen naar smaak. Sip deze thee eenmaal per dag. Dit kruid helpt verwijden de bloedvaten en dus helpt bij het verminderen van de bloeddruk.

40. Selderij

Omvatten selderij bladeren in uw dagelijkse voeding. Bevat 3-N-butylftalide, een soort fotochemische dat de hoge bloeddruk regelt. Munch op een stengel bleekselderij, samen met water.

41. Basil

Voeg verse basilicumblaadjes aan uw dieet of kunnen basilicum thee te maken. Kook een kopje water en voeg basilicumblaadjes in. Laat het steil voor 5-10 minuten. Zeef dit en voeg wat honing en geniet van de drank. Drink dit elke ochtend op een lege maag. Dit werkt als een natuurlijke remedie voor hoge bloeddruk.

42. Koriander

Kook wat koriander en selderij bladeren langs met wortels in het water. Zeef de oplossing en drinken in plaats van gewoon water.

43. Muntbladeren

Strooi er wat gedroogde muntblaadjes over uw salades of drinken muntthee tot lagere vaststelling van de bloeddruk.

do's

Drink minstens 8 glazen water per dag om jezelf fit en vrij van hart-en vaatziekten te houden.

Voer aerobic oefeningen, yoga en meditatie. Dit zal verhogen de hartslag en het risico op hoge bloeddruk te voorkomen.

Omvatten volkoren meel, vetarme zuivelproducten, groenten en fruit, en pluimveeproducten in uw dieet.

Afvallen, het verlaagt de bloeddruk.

Als u het nemen van pillen om zich te ontdoen van HBP, neem ze regelmatig.

Controleer uw bloeddruk regelmatig.

Verminder de inname van zout in uw dieet.

Oefen lach therapie. Gelach therapie verlaagt de bloeddruk door het verlagen van de beklemtoonde hormoon, zodat het dagelijks moet worden beoefend in de ochtend.

don'ts

Vermijd bewerkte voedingsmiddelen. Het bevat een hoog gehalte aan zout.

Vermijd alcohol. Als u zin heeft, vermindering van de hoeveelheid alcohol tot twee glazen per dag.

Niet roken, het verhoogt het risico van een hartaanval.

15 juni 2015

9 september 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment