Thursday, February 25, 2016

20 Superb Home Remedies To Get Rid van Sproeten

Sproeten zijn kleine bruine vlekken die verschijnen in clusters en stelen de schoonheid van uw huid. Ze komen meestal op de rug, armen, nek en gezicht. Sproeten worden meestal veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon. Bij sommige mensen, sproeten ontstaan als gevolg van de erfelijke problemen en hormonale onbalans. Het tekort aan essentiële voedingsstoffen zoals ijzer resulteert ook in het uiterlijk van deze lelijke plekken. Wat de reden ook is, niemand houdt van de kleine, platte pigmentatie op de huid die leidt tot de onaangename look. Wanneer de huid is zeer gevoelig en blootgesteld aan de zon, sproeten beginnen te verschijnen. Er zijn vele sproetverwijdering cosmetische ingrepen en behandelingen beschikbaar, maar ze zijn erg duur en niet altijd garanderen dat 100% resultaten. Daarom hebben we hier vermeld enkele effectieve home remedies om snel te ontdoen van sproeten.

1. Lemon

Lemon kan een prachtige ingrediënt in uw gezicht pack en body scrub voor degenen die last hebben met sproeten. Voeg citroensap aan uw zelfgemaakte gezicht pack en toe te passen op uw huid om sproeten te behandelen. Lemon heeft huidverlichting eigenschappen die sproeten genezen.

Trouwens, extract van het sap van de citroen en voorzichtig gebruik deze schil aan de getroffen gebieden waar sproeten gevonden schrobben. huid spoelen na 5 minuten. Lemon huid scrub helpt bij het verwijderen sproeten sneller.

Opmerking: Citroen huid scrub kan huidirritatie en een branderig gevoel veroorzaken. Dus, om te voorkomen dat vochtige je gezicht met gekoelde melk na het aanbrengen van citroen scrub.

2. Honey

Gebruik maken van honing aan sproet verwijderen om krachtdadig thuis. Bovendien is een uitstekende vochtinbrenger. Neem warme honing en meng tarwekiemen mee. Nu gelden deze pasta op je gezicht en laat het gedurende 15 minuten. Daarna wassen met warm water.

3. zure room

Voor mensen met een gevoelige huid, sproetverwijdering is een pijnlijk proces. Dit is waarom het gebruik van zure room is goed voor de lange termijn voordeel. Neem een lepel zure room en voorzichtig toe te passen op uw huid. Laat het gedurende vijftien minuten en gebruik een zacht weefsel handdoek om de crème te vegen. Gebruik vervolgens vochtinbrengende crème om uw huid verder te glad.

4. Curd of karnemelk

Degenen die zure room hebben geprobeerd, maar het werkte niet op de gevoelige huid, moeten ze gekoeld karnemelk of kwark gebruiken. Dep een katoenen doek of een katoenen bal in de wrongel of karnemelk en toe te passen het allemaal langzaam over je gezicht. Veeg voorzichtig in de 15e minuut met een tissue handdoek.

5. Onion

Ui heeft zwavel die effectief elimineert de sproeten zonder enige branderig gevoel. U kunt rode ui plakken gebruiken voor sproetverwijdering thuis. Snijd rode ui plakjes en wrijf ze op je gezicht gedurende 15 dagen waar sproeten zichtbaar zijn.

Als alternatief, als je een gevoelige huid en zijn allergisch voor de geur van uien, net raspen rode ui en pak het sap. honing toe te voegen aan het sap en toe te passen over je huid. Beide stoffen zijn uitstekend voor de sproet behandeling.

6. Papaya

De papaïne enzym in papaya vermindert sproeten en donkere vlekken op je huid. U kunt een scrub te maken door het mengen van echte papaya en suiker om uw huid te exfoliëren. Wrijf dit mengsel zachtjes op uw huid om een duidelijk en smet gratis huid te krijgen.

Bovendien mengen een paar stukken van papaya in een mixer en breng het sap het allemaal over je gezicht. Afwassen na 20 minuten. Doe dit driemaal per dag om de gewenste resultaten te krijgen.

7. Havermout Mix

Maak een dikke pasta door het combineren van gepoederde havermout en karnemelk. Verspreid het allemaal over het getroffen gedeelte en spoel na een half uur. Voer deze remedie elke dag een gladde huid te krijgen.

8. Rice Wine / Sake

Rice wijn vloeibaar gefermenteerd en het is ook rijk aan kojiczuur. U kunt een paar katoenen ballen weken in rijstwijn en houden hen op de sproeten voor ongeveer 15 minuten per dag voor het gewenste resultaat.

9. komkommer

Voor het behandelen van sproeten en vlekken op de huid, komkommer is het beste ingrediënt. Extract komkommer sap; en toe te passen op uw huid in de ochtend om zich te ontdoen van vlekken, sproeten en ook mee-eters

10. Aubergine

Wist je dat de aubergine, aubergine of de aubergine in pasta zijn rijk aan anti-oxidanten? Daarnaast kunnen zij helpen vervagen de sproeten. Snijd enkele plakjes aubergine en wrijf het op het getroffen deel gedurende 5 minuten. Spoelen met lauw water.

11. Castor Oil

Overmatige blootstelling aan zonlicht resulteert in sproeten. Solliciteer castor olie op de huid en masseer gedurende 15 minuten. Veeg de wonderolie met een zachte handdoek in de ochtend.

12. amandelolie

Neem wat amandelolie in een kom en plaats dan dit kom in een grote pot gevuld met heet water op te warmen de olie. Masseer je huid met deze olie voordat je naar bed gaat. Herhaal dit proces voor drie weken.

13. Jojoba olie

De ingrediënten in jojoba-olie lichter huid geleidelijk. Masseer het getroffen gebied elke dag zodat sproeten weg sneller vervagen.

14. Sesamzaden

Neem een eetlepel sesamzaadjes en een theelepel van gepoederde kurkuma. Meng ze in een beetje water tot een dikke pasta te maken. Smeer nu het getroffen gedeelte en spoelen na 15 minuten. Doe dit een keer per dag.

Herbal remedies voor Freckles

15. Mulberry en Zoethout Extracten

Mulberry extracten hebben Arbutin in hen heb dat bijdraagt tot het verminderen donkere vlekken op je huid Trouwens, het verhoogt melanine secretie; derhalve geldt dit extract in de huid te verminderen sproeten.

Als alternatief combineren extracten van zoethout en moerbei; opslaan in een fles en plaats deze in de koelkast. Wrijf dit mengsel over de sproeten op een schone huid.

16. Molasses Suiker en Mint Tea

In de eerste plaats voor te bereiden muntthee en bewaar het in de koelkast. Nu, neem twee eetlepels van elk yoghurt en melasse suiker. Voeg enkele druppels van je favoriete essentiële olie. Meng alle ingrediënten op de juiste en verdeel het op je gezicht. Verlaat het gebied rond de ogen. Na vijf minuten, afspoelen met lauw water. Nu, spoel je gezicht met gekoelde muntthee en laat het drogen op zijn eigen. Daarna gelden olijf-of amandelolie op uw huid.

17. Kruidenthee

Kamille, munt en citroen hebben een rijke anti-oxidanten. Ze uitstekend verwijderen beschadigde huidcellen die sproeten veroorzaken. Damp theezakjes (van elke van deze 3) in ijskoud water gedurende 30 seconden en vervolgens houden op de aangetaste huid deel. Neem nu een rijstpapier en zachtjes schrobben op het oppervlak van uw huid waar sproeten aanwezig zijn.

18. Mierikswortel

Extract mierikswortel wortel sap en toe te passen op het getroffen deel. Om de herhaling van sproeten je kunt ze ook regelmatig gebruik te voorkomen. Aangezien het rijke bron van vitamine C, het helpt vervagen vlekken.

19. Mint en Banana Mask

Neem een banaan en pureer het. Voeg twee theelepels gemalen muntblaadjes plakken. Spreid het op uw huid. Houd het voor enige tijd en was daarna.

20. Bearberry Extract

Combineer extracten van zoethout en bearberry behoren. Giet enkele druppels van dit mengsel op een watje en wrijf het op sproeten. Doe het twee keer per dag.

do's

Het is goed om je huid te hydrateren genoeg, zodat het creëert een beschermend schild tegen de UV-stralen die sproeten veroorzaken.

Gebruik-lotion op basis van moisturizers minstens 4 keer per dag om sproeten helemaal te voorkomen.

U kunt uw huid deppen met een vochtige doek voordat sproet behandeling. Dit los van de huid poriën, zodat de behandeling van sproeten gemakkelijker geworden.

Gebruik kaasdoek om je gezicht vochtig met enige anti-sproet sappen, omdat ze betere resultaten te bieden.

don'ts

Sproeten verschijnen gemakkelijk als je een gevoelige huid. Dus, vermijd harde sproet behandeling die je huid verder kunnen schaden.

Vermijd stoombad als het op grote schaal de huid poriën te openen en de sproeten kan snel weer verschijnen.

Gebruik geen geur gevuld moisturizers of de huid lotions, als je sproeten te hebben. Ook kunnen sommige deodorants de sproeten ernstig te maken, zodat ze te vermijden.

3 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment