Tuesday, February 16, 2016

28 gezondheid en schoonheid voordelen van Honey

Bron afbeelding: // wp-content / uploads / sites / 2/2015/02 /

Honing, natuurlijke zoetstof, is gebruikt als een medische remedie voor duizenden jaren. Grieken, Romeinen en een aantal culturen over de hele wereld zijn met behulp van het als een curatief. Honing wordt gemaakt van bloem nectar die wordt getransformeerd door bijen. Natuurlijke suiker in honing is niet schadelijk voor de gezondheid inderdaad voedt lichaam en verbetert uw vleesliefhebbers. De zure aard en de unieke chemische samenstelling te behouden voor langere en verbieden alle bacteriën. Daarnaast hebben de uitstekende genezende verbindingen, antibiotica, anti-inflammatoire en talrijke andere eigenschappen onderwerpt aan wetenschappelijke studies gemaakt. Het spruitstuk gezondheid en schoonheid voordelen van honing zijn opgenomen in dit artikel.

Voordelen van de Gezondheid van Honey

1. verbetert de spijsvertering

Honing is een mild laxeermiddel en is rijk aan probiotica. Zo helpt constipatie, opzwellen en gas. Heeft u een eetlepel honing voor het zware maaltijden of drink een mengsel van honing, citroen en warm water om je spijsvertering te verbeteren. Ook begin uw ochtend met deze drank voor het spoelen van giftige stoffen uit je lichaam.

3. Verhoogt Energie

Honing bevat natuurlijke suikermoleculen - glucose en fructose - die snel worden geabsorbeerd door het lichaam en bieden directe en duurzame energie. Zelfs atleten gebruiken om spiervermoeidheid te verminderen.

4. Cures Wonden

De anti-septische, schimmeldodende en antioxiderende eigenschappen van honing maken het een perfecte remedie om wonden en snijwonden te genezen. Solliciteer honing rechtstreeks op het getroffen gebied om de 24 of 48 uur en bedek het met een verband.

5. Verzacht hoest en verkoudheid

De anti-inflammatoire effecten van honing behandelen hoest en verkoudheid goed. Zijn dikke consistentie lagen de keel en de zoete smaak voorkomt repetitieve hoesten.

6. Verbetert de hoeveelheid witte bloedcellen

Kankerpatiënten gaan door chemotherapie vaak geconfronteerd probleem van de lage witte bloedcellen. Het nemen van 2 theelepels honing per dag tijdens de behandeling met chemotherapie verbetert de WBC.

7. Goed voor hart

Flavanoids en anti-oxidanten in honing zijn goed voor gezond hart. Honing remt de oxidatie van slechte cholesterol in het bloed. Het gebruik van honing als zoetstof beschermt u tegen cardiovasculaire aandoeningen.

8. Fights Cancer

Neem een theelepel honing op dagelijkse basis in de strijd tegen kanker. De flavonoïden en fenolische verbindingen in honing zijn verpakt met antioxidanten, anti-proliferatieve, anti-metastatische en anti-inflammatoire eigenschappen die de groei van tumoren en kankercellen voorkomen.

9. Memory Booster

Voordat u het hooi hit, een lepel honing te stimuleren uw geheugen Deze kruiden ingrediënt kalmeert je zenuwen en verlicht angst, wat resulteert in een verhoogde concentratie.

Honing, een goede bron van vitaminen en mineralen helpt bij het oplossen vetten en cholesterol, wat resulteert in het afstoten van extra ponden. Voeg 1 theelepel van ruwe honing en 2 theelepels citroensap in een glas water en drink het op een lege maag elke ochtend.

Pure / Raw honing is een gezondere keuze voor diabetespatiënten dan tafelsuiker. Inclusief twee lepels van ruwe honing, samen met yoghurt in uw ontbijt. Consumptie van honing volgens de calorie-eisen, is niet schadelijk voor diabetici. Dit komt omdat de honing heeft een lage glycemische index en niet snel te verhogen bloedsuikerspiegel in tegenstelling tot tafelsuiker.

Opmerking: Grote hoeveelheid honing wordt niet aanbevolen omdat het schade kan toebrengen.

12. Bestrijdt Hangover

Omdat het een anti-oxidant, honing neutraliseert gifstoffen. Fructose aanwezig in honing helpt het lichaam in het metaboliseren van alcohol. Honing op een stuk toast voor of na het drinken voorkomt kater en hoofdpijn veroorzaakt door het.

13. Verbetert Immuniteit

Honing is een krachtige anti-oxidant en anti-bacteriële de natuur versterkt je immuunsysteem. Opnemen in uw dagelijkse voeding om je immuniteit te versterken.

14. Beter Eye Sight

De anti-inflammatoire eigenschappen van honing behandelt ooginfectie, droge ogen, oogirritatie, enz verdunnen honing met gelijke delen gedestilleerd water. Nu knijp 2-3 druppels van deze verdunde oplossing in uw oog. Herhaal dit 2-3 keer per dag om je ogen schoon te houden en de visie te verbeteren.

Schoonheid Voordelen van Honey

15. Treats Roos

Omdat honing is verpakt met anti-schimmel en antibacteriële eigenschappen, kan het worden gebruikt om zich te ontdoen van roos Verdun honing met wat water te halen en toe te passen op je lokken om roos te voorkomen en jeuk die ermee verbonden zijn te verminderen.

16. Aids Eczeem

Honing maakt een perfecte huis remedie voor de behandeling van eczeem als gevolg van de anti-inflammatoire en anti-septische eigenschappen. Combineer gelijke delen van honing en kaneelpoeder; en dep het op het getroffen deel.

17. Vermindert Hair Droogte

De hydraterende eigenschappen van honing maken het een uitstekende behandeling voor droog haar Mix half kopje honing met ¼ kopje olijfolie en breng zachtjes op uw sloten. Dek het af met een douche-cap en was haar na 30 minuten. Het zal je haar diep te voeden.

18. Tones Skin

Vanwege zijn exfoliërende eigenschappen, honing wipe-out dode cellen en puin van de huid. Het verwijdert mee-eters en geeft een zachte, gladde en zelfs getinte huid. Meng de honing, citroensap en suiker. Wrijf dit mengsel op uw huid te exfoliëren. Spoel met warm water na 10-15 minuten.

19. Treats Acne

Honing absorbeert onzuiverheden van de huid poriën en reinigt het diep. het zijn ook een natuurlijke anti-septische, het geneest acne krachtdadig. Ruwe honing of biologische honing is beter als ze zijn ongefilterd.

20. Fades Scars

Honing lichter littekens en vlekken omdat het is verpakt met anti-inflammatoire en anti-bacteriële eigenschappen. Het induceert regeneratie van weefsels en vermindert hardnekkige vlekken. Breng een mengsel van 1 eetlepel ruwe honing en olijfolie op het getroffen gebied. Massage in cirkelvormige beweging gedurende 2 minuten en spoel af met gewoon water.

21. Hair Conditioner

Honing bevat anti-oxidanten, mineralen en vitaminen die haarzakjes te voeden en maak uw sloten zacht en glanzend. Breng een mengsel van honing en olie op je goed shampoo haar. Afspoelen na 1 uur.

23. Huis Wax

In combinatie met citroensap en suiker, honing kan helpen doen weg met ongewenst lichaamshaar. Meng 1 eetlepel elk van honing en citroen sap met 3 eetlepel suiker. Kook het tot het bruin wordt. Nu kun je het gebruiken net als was.

24. Lip Scrub

Honing kan je gesprongen lippen te genezen en schilfert ze diep. Het is een uitstekende lip scrub. Voeg enkele druppels citroensap in 1 eetlepel elk van honing en bruin / witte suiker en toe te passen op je lippen. Scrub zachtjes. Afspoelen na 10 minuten.

25. Facial Hair Remover

Honing effectief verwijdert gezichtshaar in combinatie met citroen. Voeg 1 eetlepel citroensap in 4 eetlepels honing. Breng het op het gezicht en verwijderen met een washandje gedrenkt in lauw water na 15-20 minuten.

26. Nagel Conditioner

Honing doet wonderen voor het conditioneren van nagels. Breng een mengsel van honing en appelazijn op je nagels en nagelriemen. Laat het gedurende 10 minuten en spoel af.

27. Hair Highlighter

Honing bevat enzym glucose-oxidase, die geleidelijk vrijgeeft waterstofperoxide. Deze component is bekend dat de haarkleur lichter. Meng 1 eetlepel water in 3 eetlepels honing. Breng het op haar en afspoelen na enige tijd.

28. Anti-Ageing

Gebruik honing in je dagelijkse leven in plaats van de consumptie van suiker. Rijk aan anti-oxidanten, vrije radicalen verwijdert uit het lichaam waardoor het verouderingsproces te vertragen. Daarnaast wordt honing vol aroma stoffen, enzymen, vitaminen en mineralen, die een anti aging superfood maken. Om de voordelen te verkrijgen, kan men ook toe te passen op het gezicht om rimpels op afstand te houden

16 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment