Saturday, February 20, 2016

33 Getest Home Remedies To Get Rid Of Opgeblazen gevoel

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/12 /

Gas en een opgeblazen gevoel worden meestal veroorzaakt door afbraak van voedsel door de spijsvertering. Hoewel het natuurlijk, maar als je frequente maagpijn die zelfs zou kunnen interfereren met uw routine taken te kunnen uitvoeren, dan moet je een aantal snelle actie te ondernemen. Opgeblazen gevoel resulteert ook als gevolg van stress of angst, inname van voedsel bestaande uit onverzadigde vetzuren, roken, het drinken van koolzuurhoudende dranken (zoals cola), drinken door stro, en aandoeningen zoals het prikkelbare darm syndroom, lactose-intolerantie of een gastro-intestinale infectie. Opgeblazen gevoel gaat gepaard met verschillende symptomen zoals lage rugpijn, beklemming op de maag, kortademigheid, diarree, pijn, oprispingen en krampen. In dit artikel hebben we een lijst van home remedies beschreven om zich te ontdoen van een opgeblazen gevoel snel.

Home remedies voor opgeblazen gevoel

1. Geactiveerde Charcoal

Actieve kool wordt gebruikt als voedingssupplement en de poreuze aard absorbeert gas en vallen schadelijke chemicaliën. U kunt het in de vorm van poeder, capsule of tablet.

Opmerking: Raadpleeg uw arts om de juiste dosering voor u weet.

2. Baking Soda en Lemon

Voeg gewoon sap van een halve citroen en 1 eetlepel zuiveringszout glas water ½. Meng alle ingrediënten goed. Na het bellen zijn verdwenen, vult de resterende glas met water en drink het. Deze oplossing verhoogt het lichaam van de pH-niveau en verbetert de spijsvertering.

3. Apple Cider Vinegar

Meng een eetlepel appelazijn (ACV) in een kopje warm of koud water, en drink het langzaam voor de beste resultaten. Deze dagen tabletten en capsules met ACV-inhoud zijn ook verkrijgbaar bij medische winkels.

4. Pumpkin

Pompoen is rijk aan vezels, helpt dus verlichten ingesloten gas. Heeft 1 kopje gekookt, geroosterd of gepureerde pompoen samen met uw maaltijd om gas af te weren.

5. citroensap

Dit is een van de eenvoudigste manieren om zich te ontdoen van opgeblazen gevoel snel. Meng 1-2 eetlepels citroensap in een kopje warm water en drink het om ingesloten gas onmiddellijk vrij te laten. U kunt ook honing toe te voegen. Het ontgift lichaam op een natuurlijke wijze.

6. Zaden van de venkel

Venkelzaad optreden als redder in veel problemen met de spijsvertering. Na elke grote maaltijd, kauwen op een paar venkelzaad. Als alternatief voor te bereiden thee door toevoeging van 1 eetlepel venkelzaad tot 1 kop kokend water. Steile het voor 5-10 minuten. Zeef het en drink het 3-4 keer per dag.

7. Ginger Tea

Ginger heeft een anti-inflammatoire eigenschappen die helpen om uw immuunsysteem en geven u onmiddellijke verlichting van misselijkheid. Neem een kop kokend water en zet 5-6 dunne plakjes gember in. Bedek de cup. Laat het 10 minuten staan. Voor het drinken, meng citroensap en honing erin.

Als alternatief, strooi er geraspte gember op je eten. U kunt ook consumeren 1 theelepel geraspte gember voordat de maaltijd.

8. karwijzaad

Carvene en carvol aanwezig in karwijzaad kalmeren de spieren van het spijsverteringskanaal en bieden u een snelle verlichting van een opgeblazen gevoel.

9. Asafoetida

Aangezien asafetida sterke scherpe smaak, is het moeilijk te slikken. Daarom, meng het met wat water en wrijf dan de maag gedurende 10-15 minuten. dan afwassen. Het zal opgeblazen gevoel en andere spijsverteringsproblemen verlichten.

10. Knoflook

Slik een teentje knoflook, samen met water of toevoegen aan uw dagelijkse voeding. U kunt zelfs wat vers geraspte knoflook toe te voegen aan een van je favoriete kruidenthee. Dit voorkomt opbouw van gas.

11. Cardamom

Voeg wat kardemom aan uw thee of kauwen de ruwe pods voor een goede spijsvertering en verlichting van een opgeblazen gevoel pijn.

12. Gele Mosterd

Slik 1 eetlepel van gele mosterd met wat warm water. Het heeft antispasmodic evenals antibacteriële eigenschappen, net als kurkuma en helpt te verdrijven uit de intestinale gas.

13. Anijs

De windafdrijvend eigenschappen van anijs voorkomen ophoping van gas in het spijsverteringskanaal. Brew een kopje anijs zaad en drink het voor de gunstige effecten.

NB - Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik van deze remedie.

14. Banana

Eet een banaan in je ontbijt naar de niveaus van natrium en kalium in het lichaam te handhaven. Het is een uitstekend middel als de reden van een opgeblazen gevoel is zout diner.

15. Probiotics (yoghurt)

Consumeren yoghurt met actieve culturen. Het verhoogt het aantal goede bacteriën "in het spijsverteringskanaal, verhindert aldus dat opgeblazen gevoel.

16. Black Salt

Meng 1 eetlepel zwarte zout met 1 glas warm water en neem het wanneer dat nodig is. Dit zal helpen bij het verdrijven van de ongewenste gas uit de maag en darmen, en nemen u van de pijn.

17. Black Pepper

Zwarte peper heeft windafdrijvend eigenschappen die helpen verminderen en te voorkomen dat de vorming van gas en indigestie problemen. Gebruik maken van zwarte peper in plaats van rode peper in uw dagelijkse koken. Of gewoon ¼ eetlepel zwarte peper samen met enkele komijnpoeder in karnemelk. In het geval, buikpijn ernstig is, masseer wat zwarte peper olie, samen met vervoerder olie over de buik.

18. Kurkuma

Deze windafdrijvend en anti-inflammatoire kruid wordt gebruikt voor het genezen van chronische spijsverterings zwakte. Voeg ½ eetlepel kurkuma poeder, ½ eetlepel van cayenne, 5 eetlepels citroensap en ½ eetlepel van gember tot 1 kop kokend water. Laat dit mengsel afkoelen en drink het de hele dag door. Je kan weinig stevia of ahornsiroop toe te voegen voor de smaak.

19. Papaya

De laxerende natuur en enzym papaïne in papaya maken van de stoelgang gemakkelijk, waardoor helpt bij een betere spijsvertering.

20. Kruidnagelolie

Voeg 3 teentjes in een kop kokend water. Laat ze steil voor 10 minuten. Zeef en drink het een keer per dag. Dit zal bijdragen tot het verminderen opgeblazen gevoel.

21. komkommer

Eet komkommer op een dagelijkse basis. Het hoge water en een laag vezelgehalte zal een opgeblazen gevoel te verminderen en maak je lichter voelen.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van opgeblazen gevoel

22. Cinnamon

Neem een kopje warme soja of wei melk. Voeg wat honing en ½ theelepel kaneel aan. Laat het 5-7 minuten en daarna opwarmen. Drink het langzaam. Dit is de eenvoudigste oplossing opgeblazen gevoel genezen.

23. Peppermint Tea

Zet pepermunt theezakje in een kopje en giet er kokend water in. Dek de kom en laat de zak blijven er voor ongeveer 10-15 minuten. Haal de zak uit en geniet van je heerlijke thee. De kalmerende eigenschappen van pepermunt zal u zorgen voor een snelle onderbreking van winderigheid en een opgeblazen gevoel.

24. Kamille Thee

Steile een zak van kamille thee in een kopje heet water gedurende 10-15 minuten. Voeg citroensap en honing aan. Het zal genezen van een opgeblazen gevoel resulteerde als gevolg van indigestie.

25. Dandelion Tea

Drink minstens 1 kopje van een paardenbloem thee per dag. Het stimuleert de productie van gal die op hun beurt, breekt vette maaltijden en geneest een opgeblazen gevoel.

26. peterselie

Dit bladgroente is rijk aan vitaminen en helpt spoelen van gifstoffen uit het lichaam, verbetert daarmee de algehele spijsvertering. Het zal genezen van een opgeblazen gevoel resulteerde als gevolg van indigestie. Neem 3 eetlepels peterselie en kook ze in 4 kopjes water gedurende 5-10 minuten. Zeef het mengsel en drink het voordat de maaltijd om een opgeblazen gevoel te voorkomen.

27. Herbal Smoothie

Meng ½ kopje ijsblokjes, 1 eetlepel ahornsiroop of honing, ½ kopje vanille yoghurt, 1 kopje ananas stukjes, 1 kopje aardbeien, en 1 kopje paardebloem wortel in een blender. Drink het eenmaal of tweemaal per dag. Dit zal helpen verlichten opgeblazen gevoel.

28. Bergamot etherische olie

Wrijf 4-5 druppels bergamot etherische olie op je buik om het ongemak in de buik veroorzaakt als gevolg van gas en winderigheid te overwinnen.

29. Triphala

Voeg 1 eetlepel honing en ½ eetlepel triphala poeder tot 1 kop kokend water. Laat dit mengsel voor het slapengaan. Dit is een van de beste en bewezen oplossingen opgeblazen gevoel te verlichten.

30. Asperges

Asperges is de volksmond bekend als anti-opgeblazen gevoel super eten. Dagelijkse consumptie van dit kruid elimineert toxines uit het lichaam en stimuleert de groei van goede bacteriën. U kunt het gebruiken als salade of als gekookte groente.

31. Slippery Elm

Sip gladde iep thee een keer per dag om een opgeblazen gevoel en winderigheid af te weren.

32. Mint Tea

Voeg 4-5 verse muntblaadjes of 1 eetlepel gedroogde muntblaadjes om een kop kokend water en breng het aan de kook. Haal van het vuur en laat het afkoelen. Stam en het gebruik van deze thee wanneer het afkoelt.

33. laurierblaadjes

Kook sommige laurierbladeren in het water. Zeef het mengsel, laat het afkoelen en dan drinken.

NB - Ga niet liggen na het nemen van deze oplossing. Verblijf in een verticale positie voor bepaalde tijd.

do's

Hebben veel gewoon water, verse sappen of ijsthee in plaats van koolzuurhoudende dranken.

Eet geschild, zaadloze groenten en fruit.

Oefen regelmatig.

Eet vezelrijke voeding.

Sla nooit maaltijden.

Praat niet tijdens het kauwen het voedsel om te voorkomen dat slurpend lucht.

Vermijd koolzuurhoudende dranken, zoete, kruidig en vettig voedsel.

Drink geen water net na de maaltijd. Hebben het na een ½ uur.

Vermijd te veel eten.

9 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment