Wednesday, February 17, 2016

35 effectieve manieren om zich te ontdoen van het Wapen van Fat

Iedereen wil een aantrekkelijke lichaam. Om dat te bereiken, genieten we in krachtige workouts en diëten, om in vorm te krijgen. We beginnen met het verminderen van het gewicht en de buik krijgt in vorm binnen een paar weken. Maar de woede schiet omhoog zien van de dikke armen als ze waren, zonder een duim verloren. Hoe zich te ontdoen van het vet armen lijkt een te beantwoorden vraag op dat punt van de tijd. De slanke mouwloze kijken dat we de meisjes altijd willen is gemakkelijk uit het zicht, als je eenmaal begint te zetten. Het verminderen van vet uit de arm is de zwaarste, maar krijgt niet teleurgesteld want het is niet een onmogelijke taak. We moeten eerst oppassen voor de oorzaken van de uitpuilende armen. Enkele van de redenen zijn een lage testosteron (1), inadequate eiwitinname, en verhoogde stress. Als u te zijn depressief en niet in staat om uitdagende arm vet te werpen, dan bent u aan het juiste adres. Hier bieden we u een aantal natuurlijke manieren om de arm vet thuis te verminderen.

1. Dancing

Dansen is de makkelijkste manier om de slappe armen mager. De activiteit is leuk en lonend ook. Toen we arm specifieke oefeningen uit te voeren, worden we overweldigd door pijn en verveling en niet genieten. Maar tijdens het dansen, laten we ons lichaam bewegen op een vrije manier en gaan met het ritme. Veel stretching en oefeningen opgenomen in het dansen vermindering van de arm vet. Samen met dat, het voordeel van dansen is dat het verbetert uw algemene en psychische gezondheid (2).

2. Het opheffen Gewichten

Als u denkt hoe te verliezen arm vet snel, dan is het heffen van gewichten is de oplossing. Het is een soort van spierversterkende oefeningen (3). De armen gezet op vet als we niets heavy lift in ons dagelijks leven, afgezien van boodschappen. Het opheffen gewichten is de belangrijkste oefening als je oprecht probeert om je armen in vorm te krijgen. Het verstevigt de uitgezakt vet. Zodra de spieren knellen, het vet begint te verliezen. Het bouwt kracht in ons lichaam. Om dit vorm te verkrijgen, moet je niet gewichten te kopen, op te heffen van een zwaar voorwerp, halter, of een één-liter fles. Een van de vele oefeningen te doen is:

Zit op een ondergrond en houd dat punt met beide handen en houdt het hoog boven het hoofd.

Langzaam breng het gewicht naar beneden aan de achterkant.

Lagere in de mate dat je kunt.

verplaats deze dan omhoog

De armen zullen worden geprofiteerd als je handen langzaam.

Practice 3 sets van 20 herhalingen.

3. Triceps smeergeld

Deze oefening is gunstig bij het wegwerken van het vet en de versteviging van de armen. Hiervoor kun gewichten van 1 kg in de beide handen nodig. Bouwt de spanning in de armen die essentieel is voor het verminderen van deze extra.

Buig naar beneden op de knieën.

Stoop je bovenlichaam naar voren naar de grond.

Maak een rechte hoek met je ellebogen.

Next, strek je armen in de achterwaartse richting hen rechttrekken.

Herhaal dit 8-10 tijden en het uitvoeren van 3 sets per dag.

U kunt ook proberen met één hand triceps smeergeld (4), dat zou je een soortgelijk effect te geven.

Let op: U kunt zitten op je knieën of staan met je knieën gebogen, wat handig is voor jou.

4. Triceps Extensions

Deze oefening omvat het gebruik van gewichten die wonderen werkt in versteviging van de armen door het bouwen spanning in hen.

Ga liggen op de grond op je rug met gebogen knieën.

Houd gewichten in je hand en strek ze boven je borst.

Nu langzaam maak een rechte hoek met de armen op een zodanige wijze dat de gewichten de vloer raken.

Til handen naar de uitgangspositie.

Herhaal deze oefening 15-20 keer.

Opmerking: Laat uw pols niet te veel uitrekken, terwijl de uitbreiding naar de achterkant (5). Kan een verstuiking veroorzaken.

5. Stoel Dips

Chair dips is een geweldige manier van het verminderen van triceps (6). De oefening rijdt niet alleen weg de lelijke vet van de armen, maar versterkt ook onze rugspieren. Om dit te oefenen, een stoel of bed nodig. Alles wat stabiel is en ten minste 2 voet boven de grond, werkt voor deze oefening.

Stand twee stappen verwijderd van het meubilair.

Leg je handen op en houd je bovenlichaam recht. De armen moeten op schouderbreedte uit elkaar zijn.

Nu op en neer bewegen met gemak. Buig je knieën, terwijl naar beneden gaat.

U zult merken dat alle druk ligt op je hand en dus zou de arm vet rechtstreeks van invloed zijn.

6. Push Ups

Push-ups zijn een oefening die werkt in het verbeteren van de kracht van ons lichaam (7). Het gaat arm en knie kracht. Terwijl het push-up werkt in principe op de borstspieren, schouders en armen, wordt de drager vereist van andere spieren die leiden tot spieren geïntegreerd om de oefening. Hier is hoe het uit te voeren:

Ga liggen op de grond rust op je buik.

Nu houd je voeten bij elkaar en zet je handen op de grond, die boven de grond met de ellebogen recht.

Dan, de richting van de vloer het buigen van de elleboog.

Terwijl naar beneden, ervoor te zorgen dat de maag komt niet in contact met de grond. Dit zet druk op de maag spieren en helpt slappe maag. Heeft 3 sets van 10 herhalingen per dag om die perfecte toning voor je lichaam te krijgen.

7. One Arm Push Up

One-arm-push-up results in hoogste wervelkolom compressie (8). Deze oefening is pijnlijk, maar levert goede resultaten op het verminderen van de arm vet echt snel.

Ga liggen op de vloer met de maag in contact met de grond.

Zet uw linker arm op de rechter schouder, op een bal of aan de achterkant.

Dan houd je rechter handpalm plat op de vloer.

Na het bereiken van de positie, til het bovenste deel van je lichaam omhoog tot de rechter arm krijgt helemaal recht.

Herhaal de oefening vijftien keer.

Voer dezelfde oefening door over te schakelen van de kant voor effectieve resultaten.

8. Counter push up

Push-up versterkt je armen, borst en schouders (9).

Balanceren zelf op de voeten en leg je handen op de rand van een tafel of een teller, die niet zou verplaatsen door de toepassing van geweld door je lichaam.

Buig je ellebogen en breng je tenen in de buurt van het object of de muur.

Ga terug aan het loket, leunt het lichaam, terwijl staande op de tenen.

Houd uw rug recht terwijl u uw lichaam in evenwicht te brengen.

Buig je ellebogen en neigen naar de balie aan te raken en terug te gaan dan naar de vroegere houding.

Herhaal dit 20 keer. Doe 3 sets van het elke dag.

9. Schaar

Arm schaar is een soort warming-up (10). Deze oefening lijkt alsof de schaar wordt geopend en gesloten. Het is de beste cardio-oefening voor de armen.

Strek je armen naar de zijkant en breng ze naar voren elkaar oversteken.

Open je armen en herhaal deze oefening met de linkerhand aan de bovenkant van je rechterhand deze tijd.

Beweeg je benen vergelijkbaar met de handen. Laat ze uit elkaar zijn wanneer de handen worden uitgerekt aan de zijkant en steek ze met de handen wordt gekruist.

Herhaal dit 10 keer en doe 3 sets per dag.

10. Arm Circles

Arm-kringen wordt geteld als een stretching oefening die tonen van de armen (11). Dit is nog een oefening die door bijna iedereen wordt aanbevolen en is zeer populair voor het krijgen van wapens in vorm.

Staan op een manier zodat uw voeten uit elkaar.

Strek je handen direct aan de zijkanten.

zet ze dan in een circulaire manier vijftig keer met de klok mee.

Maak dan 50 kleine cirkels tegen de klok in.

Om het nog effectiever te maken, kunt u flessen water in je hand.

De beweging met de klok mee en omgekeerde richting tonen onze jiggly armen met inbegrip van de biceps, triceps, rugspieren en schouders (12).

11. Triceps Dips

Dit is een krachtige oefening voor versteviging van de armen. De oefening heeft geen extra apparatuur nodig hebben; het kan gemakkelijk worden uitgevoerd door je handen op de grond. Deze training tonen het lichaam en verwijdert het overtollige vet. Ga op de grond op een zodanige wijze dat uw handen en voeten zijn verbonden.

Houd je handen op de vloer wijst naar de heupen.

Plaats de voeten plat op de vloer door het buigen van je knieën.

Probeer te til je je heupen omhoog houden van de armen gestrekt naar achteren. Dit zet druk op de armen.

Na dat, buig je linker elleboog terwijl het verlagen van je heupen zo dicht op de grond mogelijk te maken, zonder de grond te raken.

Nu, strek je linkerarm en buig de rechter elleboog dezelfde werkwijze te herhalen.

Let op: Houd uw armen in een hoek van 90 graden, zodat je kunt krijgen naar beneden, te houden, en je lichaam te versterken, terwijl het recht (13) te houden.

12. Medicine Ball

Dit klinkt misschien als een nieuwe term voor u, maar het is heel gebruikelijk tegenwoordig. Een geneesmiddel bal is een zware bal vergelijkbaar met basketbal. Het wordt gebruikt voor de lichaamskracht, spierkracht en totale stroomverbruik voor het lichaam (14).

Lig op je rug en til je benen recht omhoog in de lucht.

Houd het geneesmiddel bal in je hand en strek je handen vanaf de borst naar de hoogste positie die bereikt kunnen worden.

Breng ze terug en herhaal het proces vijftien keer.

13. Jump Rope

Skipping valt onder-gewicht oefeningen (15). Dit herinnert ons aan de kindertijd dagen waar deze oefening wordt gebruikt om een van de favoriete games voor ons. Springtouw is ideaal voor het houden van het lichaam fit, en deze oefening wordt geadviseerd door alle trainers. We verminderen van het gewicht door te springen voortdurend, en de handen worden geprofiteerd omdat ze bij elke sprong te draaien. Het is gunstig voor het gehele lichaam ook.

14. Hydratatie

Water maakt het ongeveer 70-75% van de spieren (16). Als je van vet armen worden gevoed, dan kiezen voor hydratatie. Je moet een minimum van 8 tot 12 glazen water op te nemen in uw dagelijkse voeding om je armen en lichaam te krijgen in de juiste vorm. Hydratatie elimineert de gifstoffen uit het lichaam. Vermijd verpakt suikerhoudende dranken of sappen rijk aan calorieën en weinig voedingswaarde, omdat zij de situatie zou verslechteren en vertragen het proces van het verliezen van de arm vet.

15. Banden van de Weerstand

Deze banden worden typisch gemaakt versteviging van de armen (17). Het centrum van de band zou onder de voeten worden gehouden (a uit elkaar), en de hoeken worden uitgerekt met de hand in de opwaartse richting. Dit is de beste oefening om de arm vet. Als alternatief kunt u het midden van de band hechten aan wat steun en trek het vrije einde door beide handen stretching ze uit en in die zich op een vaste positie.

16. Vliegtuig Extension

Deze oefening ontstaat spanning in de armen. Het heeft invloed op de maag en beenspieren ook. Dergelijke rekken verhogen inspanningsvermogen en vermindert de kans op letsel (18).

Ga liggen op de grond met de maag van de grond te raken.

In eerste instantie, strek de armen zijwaarts.

Hef je armen op de borst en de voeten van de vloer.

Dan strek de armen omhoog kijken naar het plafond.

Ontspan en beginnen met je beginpositie. Doe deze herhaling 10 tot 15 keer.

17. Arm en been lift

Arm en been lift voorkomt ronde schouders (19). Deze oefening biedt het voordeel van toning zowel de been- en armspieren.

Hef je lichaam met behulp van handen en benen.

De handen moeten zijn in lijn met de schouders en knieën in lijn met de heupen.

Til je je rechterhand en strijk het glad in de voorwaartse richting.

Op hetzelfde moment, til je je linkerbeen en rek het naar achteren.

Blijf in deze houding en dan terug naar de beginpositie.

Herhaal de oefening door het opheffen van linkerhand en rechterbeen en vice versa.

Oefen de oefening minstens 20 keer per dag.

18. Jumping Jacks

Jumping Jack is een combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen (20). Dit is een goede oefening als je kiest cardio. De oefening kan nuttig zijn, omdat het brengt de juiste hoeveelheid druk op je biceps en triceps voor hen toning.

Houd de halters in je armen en strek ze uit in niveau om je schouders.

Vervolgens sprong in de lucht zwaaien je handen boven je hoofd en het verspreiden van je benen uit elkaar.

Spring dan weer brengen handen naar de uitgangspositie en sloot de benen in.

Herhaal dit zo lang als je dagelijks kunt.

19. Yoga

Om de arm vet te verliezen, kan yoga u helpen een hoop. De verschillende lichaamshoudingen ingelijfd in yoga zijn bedoeld voor het uitrekken van de hele lichaam. Het houdt het lichaam fysiek fit en mentaal rustig. Yoga heeft veel voordelen (21) en de volgende poses in yoga zijn bedoeld voor het krijgen van slim en gelijkmatig afgezwakt armen.

Side Plank

Deze oefening is voor beginners (22). Adem uit en zet je rechtervoet op de linker- en strek je rechterhand recht in de opwaartse richting. Het lichaam moet in een rechte lijn liggen met abs aangescherpt. Kijk naar het plafond. Adem in en ontspan jezelf.

Vier ledematen Personeel Pose

Het positieve effecten heeft op de botvorming (23). Ga liggen op je buik. Houd uw ellebogen een hoek van 90 graden en til je je lichaam omhoog. Steun uw lichaam op de palmen en de toppen van je voeten. Houd het lichaam recht en adem uit tijdens het proces. Herhaal dit meerdere keren per dag.

Upward Dog

Ga liggen op de vloer, rustend op de maag. Vervolgens til je bovenlichaam recht in de zithouding en laat je heupen naar de vloer. Het lichaam moet worden ondersteund door uw rechttrekken handen en untuck tenen. Adem in, terwijl het verlagen van uw heupen op de grond en adem uit, terwijl het opheffen van hen tot de neerwaartse hond vormen. Laat je hoofd uit te breiden om uw ogen op te zoeken (24).

planken

het is een populaire oefening om de kern van kracht (25) te verhogen. Adem in en strek je armen, zodat de schouders boven de pols worden geplaatst. Ondersteuning van het lichaam op palmen en de voeten. Tijdens het uitvoeren van de oefening, moet het lichaam in een rechte lijn van top tot teen. De oefening moet worden uitgevoerd met de juiste houding als een verkeerde houding niet ten goede zou komen in die mate (26).

neerwaartse Dog

Deze oefening helpt de rug vet, samen met de arm vet. Samen met het afstoten van het vet, naar beneden hond en diepe ademhaling ondersteuning bij gedrags- en emotionele stoornissen te (27). Om dit uit te voeren, staan recht met de voeten wordt een breedte uit elkaar. Nu, bukken en raken de grond met beide handen, het verhogen van uw heupen omhoog. Zorg ervoor dat de armen en benen volledig recht moet zijn tijdens het doen.

20. Loods de Vet in Water

Zwemmen is de beste manier om de toon van het lichaam en te ontdoen van de slappe armen. Dit resulteert in een aanzienlijk gewichtsverlies in minder tijd. Geschikt reduceert niet alleen de arm vet maar helpt schuur de overtollige ponden uit het lichaam. In het bijzonder, vrije slag zwemmen is gunstig voor de armen; wat inhoudt achter en voor slagen met de periodieke beweging van de armen te schoppen uit het overtollige vet en versterking van de armspieren. Bovendien, het zwemmen heeft vele voordelen voor de gezondheid die ermee verbonden zijn (28). Zwemmen minstens één uur per dag aan het verheerlijken effecten zien.

21. vasthouden aan een gezond dieet

Verhoging van de inname van groenten in uw dieet en kiezen voor ongezoete groene thee. Voorzien van een eiwitbron, een laag vetgehalte en koolhydraten bron in elke maaltijd. Onder meer vezelrijk voedsel dat de stofwisseling leidt tot het verbranden van meer calorieën toeneemt. Vermijd het suikerrijke cakes, zetmeel bevattend voedsel, frisdranken, snoep en gefrituurd voedsel. Lagere niveaus van insuline helpt uw nieren te werpen overtollige natrium en water uit het lichaam, waardoor het water gewicht. Naast dat indien de voedingsbron dienen binnen 2 uur van de training. Je moet het onderhoud van uw dagelijkse calorie-inname op basis van uw lichaamsgewicht, lengte, en uw conditie. Stel een doel van het eten van vijfhonderd calorieën minder per dag; bedrage van 3500 calorieën minder per week wat overeenkomt met 2 pond. Logeren fysiek fit beschermt ons tegen ziekten en versterkt onze gezondheid (29). Opnieuw kan diëten voor het verminderen van het gewicht resulteren in een aantal gezondheidsproblemen, dus in plaats daarvan, ga dan voor een gezond dieet plan (30).

22. Kruiden om gewicht te verminderen

Er zijn vele voordelen van kruidenthee en ze helpen een hoop in de vermindering van vet, en de gifstoffen uit ons lichaam. Zij regelen de stofwisseling het verlichten van de arm vet te verminderen. Naast het reduceren van gewicht, kruidenthee effectief in het genezen van vele andere ziekten (31).

23. Boxing

Boksen heeft zijn wortels in Griekenland en Rome en dateert uit 1681 (32). De workout is geprobeerd en getest en is zeker om de calorieën afgezet op de achterkant van je arm te verbranden. De stoten die u met kracht raken zeker om het vet dat zich op je arm te verminderen. U kunt zich inschrijven voor het boksen klassen of koop uw eigen paar handschoenen met een bokszak en beginnen met oefenen op uw eigen. Stel je voor je tegenstander aan de andere kant en beginnen te raken. De agressie afgestemd op deze manier kan helpen je verliest enkele centimeters van de arm. Neem elke vorm van martial arts als dat de spier zou verharden en verminderen arm vet.

24. Jump Squats

De beste oefening voor het verminderen van vet armen is kraakpanden. Het is een van de meest genoemde oefeningen die de hartslag op te. Volg de onderstaande instructies om uw vorm gedaan. Hoewel er vele soorten squats (33), kan beginners van start met dit eenvoudig.

Houd uw vingers aan de achterkant van je hoofd. Ellebogen moeten parallel aan je lichaam.

Buig je knieën en spring hoog, zo hoog als je kunt.

Bij de landing weer terug te keren naar de squat positie.

Herhaal het meerdere malen per dag.

25. Half Moon Rotation

Oefeningen bouwen uithoudingsvermogen en zorgen voor flexibiliteit en kracht om je lichaam (34). Dit is een gemiddelde intensiteit training en is zeer effectief in versteviging van de biceps, triceps en schouderspieren. U krijgt om geweldige resultaten met deze eenvoudige oefening die zich richt op meerdere spieren tegelijk te zien.

Sta rechtop met je benen op heupbreedte uit elkaar.

Strek je armen recht opzij.

Houd het gezicht van de handpalm naar beneden.

Draai uw duimen terug totdat de palm begint de voorkant in de opwaartse richting.

Volgende draai de duimen in voorwaartse richting tot aan de handpalmen naar beneden.

Herhaal de oefening 30 keer.

Opmerking: U kunt gewichten in je handen om de moeilijkheidsgraad te verhogen en de training intenser.

26. Gevangene Squat

Het is zeer moeilijk de jiggly werpen vet in het bovenste gedeelte van de arm, maar gevangen hurkt verlichten het probleem en zijn gunstig voor beginners ze enorm helpen verminderen arm vet.

Sta rechtop met de voeten uit elkaar geplaatste schouder.

Houd beide handen aan de achterkant van je hoofd.

Verlaag zelf zo ver als je kunt, de knieën te buigen.

Wacht even.

Ga terug naar de beginpositie en herhaal.

Opmerking: Voer squats zorgvuldig diepe squats kan leiden tot een schade (35).

27. Single Arm Lateral Raise

Single-arm laterale verhogen, is een deel van het leger van oefeningen (36). Het is een krachtige oefening om uit te snijden de schudt uit de arm. Deze oefening is effectief in het versterken van de kern spieren. Het verstevigt de triceps en is effectief voor rugspieren ook.

Ga liggen op je buik.

Haal het lichaam plank vorm met de armen op schouderbreedte uit elkaar en benen van elkaar gescheiden een beetje meer dan heupbreedte.

Nog in deze positie, til een van de armen op de schouder aan de zijkant of in de voorwaartse richting.

Kom in de uitgangspositie.

Nu, til de andere arm schouderhoogte in voorwaartse richting.

Herhaal de oefening 10 keer voor elke kant.

28. Laterale Plank Walk

Deze oefening zal vorm te geven je schouders en definieer de deltoids Het smelt het vet afgezet op de armen en buikspieren tegelijk (37) en geeft kracht om de kern spieren. Hoewel enigszins moeilijk te voeren, levert de gewenste resultaten.

Ga liggen op de grond op je buik.

Beweeg uw rechterhand en houd het in de linker richting, en de linkerhand in de juiste richting in een criss-cross manier. Strek je linkerbeen in de linker richting en rechterbeen in de juiste richting op hetzelfde moment.

Strek je buikspieren in de richting van het bekken en ga in deze richting nemen van twee stappen, het voltooien van een rep.

Verander de richting en nemen 3 stappen in de goede richting.

Voer 15 herhalingen in elke richting.

29. Triceps Rope Extension

triceps-rope-extensions versterken uw triceps (38). De oefening richt zich op het uitrekken, het versterken van je handen en waardoor ze flexibel. Het verhoogt ook de handen bereik van de beweging. Om slank en gespierd armen te krijgen, volg dan de onderstaande instructies.

Fix touw aan een hoge kabelrol.

Kies een geschikte gewicht en houd het touw met beide handen gericht naar het.

Houd uw ellebogen in een rechte hoek positie in het begin.

Niet bewegen de bovenarm en uitbreiding van het touw om het maximale niveau dat door de heupen krijgen van een volledige uitbreiding.

krijgt langzaam terug naar de beginpositie en herhaal.

30. TRX Triceps Extension

Nogmaals, de uitoefening gericht op het bouwen van de kern spieren. Sterke kern spieren bevorderen van een gezonde rug en geven u een goede houding (39). Niet alleen krijg je armen een sexy look, maar werpt ook het vet van de achterkant.

Hang de TRX kabels op een hoge positie, zodanig dat de handgrepen precies bereiken boven je taille.

Sta rechtop en houd de handgrepen door uw handen te kijken naar de vloer.

Zodat de voeten trad lean forward het houden van uw lichaam in een rechte lijn en het maken van een 50 graden hoek met de vloer.

Rust in deze positie voor een tijdje en dan terug naar de beginpositie.

31. Diamond Push Ups

Deze oefening is een van de warming-up oefeningen gedaan in het leger dat elke spier letsel voorkomt tijdens de training (40). Deze richt zich op je armen en borst. Trouwens, het maken van uw armen slank, ontwikkelt je buikspieren ook.

Ga liggen op de grond door de maag.

Neem de positie van een plank.

Je handen moeten dichterbij dan de schouderbreedte zijn. Ga met ze mee door de duim en wijsvinger, het maken van een ruitvorm.

Verlaag lichaam tijdens het inademen tot de borst is een apart cm van de grond.

Neem het lichaam terug naar de beginpositie (plank) met behulp van uw triceps, uitademen langzaam.

32. Aero doos

Aero box is vergelijkbaar met boksen, maar zonder een bokszak. De oefening moet u boksen doen in de lucht die je armen strakker. Het komt onder de categorie van fitness boksen, dat het bovenlichaam kracht majorly (41) toeneemt.

Sta rechtop en houd gewichten van 1 pond in elke hand.

LV stap 6 inch naar voren en beweeg de rechter voet 6 inch terug.

Houd de vuisten in de voorkant van je gezicht.

Strike met de linker vuist en vervolgens met rechts.

Versnel langzaam.

Verschuiven de voeten en herhalen.

33. Gewogen Punch

Dit is hetzelfde als de aero box, die een soort aerobics (42) met uitzondering van de positie van de benen en de richting van ponsen. Het is een geweldige workout voor het bovenlichaam. De oefening beloont je met dunne en sterke armen.

Hold 1 pond gewicht in beide handen in de voorkant van je gezicht.

Staan op een manier die het houden van uw voeten op heupbreedte, handpalmen naar elkaar toe.

Buig je knieën een beetje, waardoor het bovenste gedeelte recht.

Houd je rechterhand zoals het is en punch boven met je linkerhand zo hoog als je kunt.

Breng je rechterhand naar de uitgangspositie en punch met je linkerhand omhoog.

Blijf het doen van de oefening voor een minuut.

34. Floor Pull Up

De training zet uw lichaamsgewicht op de armen als je je lichaam te tillen door middel van hen. Het is een goede oefening voor het beeldhouwen en het verstrekken van sterkte aan de armen. Volg de onderstaande stappen om deze oefening uit te voeren.

Ga liggen op de grond houden van het hoofd en de schouders onder een sterke tafel.

Houd de rand van de tafel stevig met beide handen op de schouder afstand en handpalmen naar binnen.

Trek jezelf omhoog aan de stang zo hoog als je kunt de nek recht te houden.

Rust voor een tweede alvorens terug te keren naar de uitgangspositie.

Herhaal de oefening voor een minuut.

Notitie:

1) In afwezigheid van een tafel, zet een paal op twee stoelen gescheiden door enkele voeten.

2) Volg de juiste procedure om deze oefening (43) uit te voeren.

35. Equalizer Dip

Dips werken goed in vorm schouders, borst en triceps (44). Equalizer dips onder krachttraining dat zich richt op de borst, triceps, voorkant schouders en armen. Zij ontwikkelen spanning in de armen die helpt snijd de flab, waardoor de armen een slanke look.

Staan tussen de equalizer bars.

Plaats je handen stevig op de equalizer bars.

Strek je benen een beetje naar voren.

Verheug u en laat je tijdens het inademen.

Adem uit terwijl je terug naar de uitgangspositie te krijgen.

Houd het bovenlichaam recht en stevig.

De schouders mag niet tot onder de ellebogen.

Opmerking: Zorg ervoor dat u uw schouders naar achteren en borst te houden. De schouders mag niet lager gaan dan de ellebogen.

do's

Probeer uw hand bij sporten zoals tennis, badminton en squash dat je arm spieren te versterken.

Onder andere een avontuurlijke reis; roeien langs de boot verstevigt de armspieren het afstoten van de extra vet.

Probeer om gewicht te verminderen van het hele lichaam zo dat je armen slank van nature zou maken. Word lid van de sportschool en trainen regelmatig.

Zeggen dat een grote nee tegen sportvoeding bars na een training. Eet vezelrijk koolhydraten naar de spieren te voeden.

Doe een aantal warming-up oefeningen voordat ze voor gewichten. Til alleen dat veel gewicht die comfortabel kunnen worden behandeld door jou.

Jump Start uw dag met een kopje groene thee en consumeren 3-4 kopjes in de hele dag als dat helpt calorieën te verbranden en het vergroten van de stofwisseling.

Strek je armen aan de achterkant een keer in elk uur en gereserveerd enige tijd om te wandelen.

don'ts

Zeggen dat een grote nee tegen junk en bewerkte voedingsmiddelen.

Maak niet de fout van het overslaan van het ontbijt niet begaan als die zou leiden tot overmatig eten (meestal snacks) voor de gehele dag (45).

Vermijd het gebruik van liften waar mogelijk en ga voor trappen.

In plaats van het eten van zware maaltijden twee keer in een dag, kiezen voor kleinere maaltijden op regelmatige tijdstippen.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

3 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment