Sunday, February 14, 2016

17 Simple Home Remedies To Get Rid van hoofdluis

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2011/08 /

Hoofdluizen zijn parasieten die vaak voor bij kinderen. Luizen gemakkelijk krijgen overgedragen van de ene persoon naar de andere door haarspeldjes, borstels, haarbanden, kammen, mutsen, en hoofdtelefoon. Met behulp van de kleren van iemand met hoofdluis, het delen van de persoonlijke spullen van een besmet persoon, het aanraken van je hoofd naar het hoofd van een patiënt zijn enkele van de meest voorkomende manieren een individu kan hoofdluis krijgen. De symptomen zijn onder meer hevige jeuk; zweren op je hoofdhuid tegen krassen; kriebelend gevoel alsof er iets kruipen op je hoofdhuid; prikkelbaarheid; kleine rode bulten op de hoofdhuid. U kunt zich te ontdoen van haar luizen snel met de hulp van de volgende huismiddeltjes.

Home remedies voor Hoofdluis

Hier zijn een aantal eenvoudige en gemakkelijk remedies om zich te ontdoen van luizen.

1. Knoflook en limoensap

De geur van knoflook kan stik luizen, ze uiteindelijk te doden. Crush 8-10 teentjes knoflook tot een pasta te maken. Meng 2-3 theelepels limoensap in. Breng dit bereid mengsel op de hoofdhuid grondig. Laat het voor ongeveer een half uur en dan je haar wassen met warm water.

Als alternatief kunt u een pasta te bereiden door het mengen van verse knoflook sap met wat citroen extract, bakolie, sommige shampoo, conditioner en groene thee. Breng deze pasta op je haar grondig en bedekken je hoofdhuid met een douche-cap of handdoek voor ongeveer ½ uur. Nu, spoel je haar met behulp van uw gewone shampoo. Gebruik deze remedie voor een week.

Crush 8 tot 10 teentjes knoflook. Voeg 2-3 theelepels water of limoensap aan. Als u gebruik maakt van water, voeg dan 10 tot 15 druppels tea tree olie. Nu, dit toepassen op uw hoofdhuid. Laat het voor ongeveer een half uur en dan eindelijk was het.

2. Amandelen

Crush 8-10 amandelen. Voeg 2-3 theelepels limoensap aan. Breng aan op je hoofdhuid en laat het op een half uur. Tot slot, was je haar met shampoo.

3. babyolie en wasmiddel

Een andere geweldige behandeling voor hoofdluis is babyolie. Breng wat olie op je hoofdhuid. Nu, langzaam beginnen om je haar te kammen op een manier die de luizen beginnen te vallen uit je hoofd. Tot slot, spoel je hoofd met behulp van wasmiddel en warm water. Voordat u naar bed, massage je haar met witte azijn en bedek je hoofd met een badmuts. Laat het op voor de hele nacht. De volgende ochtend, spoel je haar met behulp van gewone shampoo en conditioner. Herhaal dit proces voor 3-4 dagen snel resultaten.

4. Olijfolie

Olijfolie zal de luizen stik, eindelijk hen te doden. Gewoon toepassen wat olijfolie op je haar voor het raken van het hooi en wikkel ze met een douche-cap of een handdoek. De volgende ochtend, kam voorzichtig en was je haar met behulp van enkele kruiden shampoo die tea tree olie bevat.

Als alternatief, meng ½ kopje elk van conditioner en olijfolie in een aantal vloeibare zeep. Verspreid deze oplossing op je haar. Na een half uur, was je haar en breng uw gewone conditioner. Kam je haar grondig om alle dode luizen te verwijderen. Voor betere resultaten, herhaal hetzelfde proces opnieuw na een week.

5. Zout

Een andere goede keuze om hoofdluis te elimineren is zout. Meng ¼ kopje elk van azijn en zout. Nu, nat je haar iets en spuit dit mengsel. Bedek je hoofd met een douche cap voor ongeveer 2 uur. Was en conditioner toe te passen. Herhaal deze procedure in om de 3 dagen de tijd om zich te ontdoen van luizen krijgen in een gemakkelijkere manier.

6. Petroleum Jelly

Voordat het naar bed gaan, breng dan een dikke laag vaseline op je hoofdhuid. Wikkel je hoofd stevig met een handdoek of een douche cap. Laat het op de hele nacht door. De volgende ochtend, verwijder de vaseline met behulp van baby-olie. Grondig kam je haar, en de dagelijkse herhaal deze remedie totdat het probleem is opgelost.

7. Mayonaise

De olie aanwezig zijn in mayonaise verstikt de hoofdluis. Zet volvette mayonaise royaal op je hoofdhuid. Nu, plaats een handdoek of een douche cap over je haar en laat het gedurende 8 uur of laat het zitten 's nachts. Shampoo en kam je haar. Herhaal dit proces voor een week op een dagelijkse basis.

8. Wet Kammen

Kam je natte haar met behulp van een fijn getande luizenkam om luizen te verwijderen tot op zekere hoogte. Zorg ervoor dat je haar nat is. Kam van hoofdhuid tot het uiteinde van het haar tweemaal tijdens een sessie. Herhaal dit proces voor 3-4 dagen enkele weken.

9. Kokosolie

Kokosolie is vet in de natuur die luizen stopt met bewegen vrij rond, waardoor hun vermenigvuldiging voorkomt. Voor snelle resultaten, was je haar met appelazijn. Als je haar wordt gedroogd, van toepassing kokosolie grondig op je haar en hoofdhuid. Met behulp van een handdoek of een douche cap, bedek je hoofd en laat het op voor 6 tot 8 uur of 's nachts. De volgende ochtend, kam je haar en was ze met uw gewone shampoo. Herhaal dit proces dagelijks gedurende een week om luizen te elimineren. Om dit te verhelpen effectiever te maken, kunt u een paar druppels anijs etherische olie toe te voegen aan de kokosolie.

10. White Vinegar

Een andere goedkope manier om zich te ontdoen van hoofdluis is witte azijn. Verdun witte azijn toe te voegen aan gelijke hoeveelheid water. Breng het op je haar en hoofdhuid en wikkel een handdoek voor 1 of 2 uur. Nu, dompel een kam in witte azijn en kam je haar. Of anders, was je haar met witte azijn voor en na het wassen.

11. Listerine

De geur van de Listerine leidt tot verstikking onder de luizen. Meng een beetje van Listerine en water in een spuitfles en spuit het op je haar.

12. Hair Dye

Als je hoofd is besmet met luizen, gelden haarkleur of kleurstof. Deze oplossing zal de actieve luizen te doden, maar zal geen enkel effect op de eieren van deze bugs.

NB - Gebruik nooit deze remedie voor kinderen. Ook kan het negatief effect op uw eigen haar te hebben.

Kruidengeneesmiddelen voor Lice Removal

13. tijmblaadjes

Neem wat gedroogde of verse tijm bloemen en bladeren. Giet wat kokend water op hen en steile het voor 10-15 minuten. Ofwel spuiten dit infuus of rechtstreeks spoel je haar mee. Kam je haar met een luizenkam een aantal keer in een dag. Dit is de beste manier om zich te ontdoen van luizen natuurlijk.

14. Rozemarijn en Eucalyptus etherische olie

Meng 1/8 kopje margosa olie, ¼ kopje sesamolie, ½ theelepel elk van eucalyptus en rozemarijn etherische oliën, 1 theelepel tea tree olie, en ongeveer 10 druppels essentiële olie van lavendel. Ten eerste, was je haar grondig met appelazijn. Dan droog je haar en breng de bereide oplossing voor haar en hoofdhuid. Wikkel ze met behulp van een handdoek of een douche cap en laat het op 's nachts. De volgende ochtend, kam je haar zachtjes, zodat alle dode luizen vallen. Nu, was je haar met behulp van gewone shampoo. Dit proces kan dagelijks worden herhaald tot 1 of 2 weken.

15. margosa Oil Shampoo

Margosa is een uitstekende hoofdluis behandeling. Voeg een paar druppels olie margosa uw normale shampoo, of gebruik maken van shampoo die margosa olie bevat.

16. Essentiële oliën

Mix 10 druppels rozemarijn olie, 20 druppels tea tree olie, 15 druppels elk van lavendel en citroen (of tijm) olie, en 4 eetlepels plantaardige olie. Masseer de bereide olie oplossing in je droog haar, en wikkel je hoofd met een plastic badmuts. Na een uur, neem deze pet en shampoo je haar.

Of anders, in een kom, meng 1 theelepel tea tree olie en 3 eetlepels olie (kokosnoot, olijf- of sesamolie). Breng deze olie mengsel op je haar. Laat het staan voor 30 tot 45 minuten. Dan, spoel je haar met shampoo.

17. Tree Oil Tea

Natuurlijk insecticide tea tree olie is een van de effectieve home remedies om luizen uit haar te verwijderen. Combineer 1 theelepel tea tree olie, 3 eetlepels olijfolie of kokosolie, en 1 ounce van natuurlijke shampoo. Breng dit mengsel soepel over je hele hoofdhuid en bedek je hoofd met een badmuts. Laat het gedurende een half uur en daarna wassen met warm water. Nu, kam je nat haar om zich te ontdoen van de dode luizen.

Opmerking: tea tree olie niet rechtstreeks van toepassing op de hoofdhuid.

do's

Als uw kind heeft lang haar, bind ze.

Leer je kind een koptelefoon, hoeden, borstels, kammen, of fietshelmen niet te delen. Vraag hen te melden als ze het gevoel jeuk in hun hoofd.

Draag een hoofddeksel indien u lang haar, om ze te beschermen.

Maak gebruik van medicinale shampoo om uw haar voor hoofdluis preventie spoelen.

Als je merkt dat je kind krabben zijn / haar haar te veel, controleer dan wat het is.

Regelmatig vacuüm items zoals meubels, tapijten, kussens, matrassen, of een ander oppervlak waar iemand hun hoofd zouden hebben gerust.

Als iemand in uw huis is onlangs verlost van luizen, dan wassen alle kleding, beddengoed en andere washables (die werden gebruikt door de besmette persoon) in heet water.

don'ts

Gebruik nooit een insect killer spray steriliseren "uw huis, omdat deze producten giftig kunnen zijn, en niet te helpen bij de bestrijding van hoofdluis.

Niet kammen of borstels met iedereen delen.

8 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment