Sunday, February 14, 2016

19 home remedies voor de behandeling van reumatische koorts

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2015/02/bigstock_fever_7514586.jpg

Reuma een van de zeldzame ziekten, maar het is frustrerend. Ook bekend als acute reumatische koorts, het aanvallen meestal kinderen en adolescenten. Het is een gevolg van derisorily behandelde keelontsteking en roodvonk. Reumatische koorts is een ernstige ziekte, en als ze niet goed behandeld, kan dit nadelig beïnvloeden hersenen, gewrichten, huid en hart. Ontwikkelt na twee tot drie weken van keelontsteking infectie en het immuunsysteem verzwakt. De belangrijkste symptomen geassocieerd met reumatische koorts zijn onder meer koorts, pijnlijke gewrichten, vermoeidheid, hartruis, pijnloze huiduitslag, hoofdpijn en kortademigheid. Blijkbaar zijn er veel home remedies hieronder vermeld, die kan blijken zeer nuttig in het genezen van de reumatische koorts thuis te zijn.

Home remedies voor reumatische koorts

1. warm en koud kompres

Warm en koud kompres helpt veel in het verlichten van de zwelling van de gewrichten. Het kan worden gedaan door het toepassen van een ijspak en warm water fles, afwisselend. Doe zand of zout in een zak, en verwarm het op een hete plaat. Breng het aan de gezwollen gewrichten.

2. Amandelen

Amandelen bieden u uw dagelijkse dosis vitamine E. Het helpt het immuunsysteem te versterken, dat verhoogt het proces van de behandeling van de koorts.

3. Yoghurt

Yoghurt bouwt de witte bloedcellen in het lichaam en helpt antilichamen produceren. Dagelijkse consumptie van yoghurt beschermt het lichaam tegen infecties.

4. Omega-3 vetzuren

Vetzuren in visolie, lijnzaad en borage zaden zijn goed voor een snelle herstel. De anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen reduceren de koorts snel.

5. Proper Rest

Genoeg slaap en voldoende rust vermindert de ontsteking en uitputting, waardoor koorts uitharden. Bedrust en volledige 8 uur slaap wordt geadviseerd voor de vroege behandeling van koorts.

6. Vitamine C

Vitamine C rijk voedsel helpt bij het bestrijden van de bacteriën die reumatische koorts veroorzaakt. U kunt onder meer papaya, oranje, tomaten, broccoli en andere citrus voedsel in uw dieet, om de conditie te verbeteren. Het drinken van 2-3 theelepels citroensap dagelijks behandelt de reumatische koorts sneller.

7. Water

Een goede hydratatie van het lichaam helpt verlichten een aantal ziekten, waaronder reuma fever.Drink ongeveer 8-10 glazen water per dag om uitdroging te voorkomen.

8. Potato Juice

Potato helpt gemak het ongemak en pijn veroorzaakt door de reumatische koorts. 1-2 eetlepels aardappelsap net voor de maaltijd helpt veel. Als alternatief kunt u het water waarin aardappelen worden gekookt drinken.

9. bittere pompoen

Bittere pompoen is rijk aan bijtende componenten die vroege verlichting van de reumatische koorts te bieden. Sap van een bittere pompoen kan worden gehaald en vermengd met honing. Consumeer de voorbereide mengsel dagelijks tot volledig hersteld.

10. Walnoten

Walnoot is een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Het consumeren van ongeveer 5-6 walnoten per dag kan een boost aan het immuunsysteem en helpen verdwijnen de symptomen van de reumatische koorts.

Opmerking: Chew thewalnuts correct om de maximale voordelen Garner.

11. Apple Cider Vinegar

Appelazijn gemengd met honing is een van de beste kruiden voor de behandeling van reumatische koorts. Consumeren dit mengsel 2 keer per dag, voor de beste resultaten.

12. Ginger

Ginger heeft een hoge anti-inflammatoire eigenschappen en geneest de keel problemen. Inslikken een eetlepel van gember sap per dag, om reumatische koorts te genezen van wortels.

13. Knoflook

Knoflook heeft een hoge schimmelwerende eigenschappen die de reumatische koorts te behandelen. Om de koorts te verminderen, kan je het eet rauw of meng met de kruidenthee. Het zal vechten tegen alle infecties.

14. Asafetida Milk Paste

Een pasta gemaakt door het combineren van een kleine hoeveelheid asafetida, gemberpasta en melk, indien toegepast op de gezwollen gedeelten en blootgesteld aan de zon helpt de pijn, zwelling en ontsteking.

Herbal Remedies om Behandel reumatische koorts

15. Paardenbloem Leaf

Paardebloem blad fungeert als een nier tonic en helpt duidelijk de gifstoffen uit het lichaam. Kruidenthee bereid uit het blad paardebloem helpt veel bij de behandeling van reumatische koorts.

16. Nettle

Brandnetel helpt bij de reproductie van weefsels en reinigt ook het lichaam. Een dagelijkse dosis van de brandnetel voorziet het lichaam van de nuttige mineralen.

17. Echinacea Thee

Het drinken van ongeveer 3 kopjes Echinacea thee per dag kan het immuunsysteem te stimuleren. Het enige wat je hoeft te doen is drie theelepels gedroogde Echinacea en meng het in een kopje water. Kook het mengsel en drink het na 10-15 minuten. Herhaal dit proces tot volledig hersteld.

18. Asperges, Fenegriek, Zwarte Komijn en Carambole Zaden Mix

Consumeer deze kruidendrank tijdens reumatische koorts om de zwelling te verminderen en te versnellen het genezingsproces. Meng alle ingrediënten samen in gelijke hoeveelheid, in een glas water. Drink het elke ochtend.

19. Selderij

Selderij zaden bieden snelle verlichting bij reumatische koorts zoals zij heeft meer voeding dan een plantaardig dieet. U kunt de zaden verpletteren en dit opnemen in het dieet of gebruik de selderij extracten.

do's

Dont's

Niet eten erg pittig, zoute, vette of gebakken voedsel.

Niet consumeren zoet voedsel en bakkerijproducten.

Heeft vis en rood vlees te eten.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

2 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment