Sunday, February 28, 2016

24 Effectieve Home remedies voor de behandeling van oedeem

Heeft uw huid te krijgen ingedeukt na wordt ingedrukt voor een paar seconden? Hebt u last van wallen of zwelling in de voeten, benen, enkels en handen? Al deze symptomen wijzen erop dat u zou kunnen lijden aan oedeem. Beperkte beweging, pijn en gespannen huid zijn een aantal andere tekenen van oedeem. U kunt zwaar gevoel in de benen en moeilijkheden te voelen in het lopen als u last heeft van been oedeem. De reden voor deze aandoening is de ophoping van vocht uit de capillairen naar het omringende weefsel. Gebrek aan albumine in het bloed, allergische reacties, brandwonden, kritieke ziekte en bloedstolsel kan ook leiden tot oedeem. Ben je benieuwd hoe zich te ontdoen van oedeem zonder dure medicijnen? Nou, hier zijn enkele effectieve huismiddeltjes die je kunt proberen.

Home Remedies te behandelen Edema

1. komkommer

Als het gaat om de behandeling van oedeem, je moet komkommer proberen. Dagelijkse inname van komkommer sap helpt bij het begin van de lozing van giftige afvalstoffen uit het lichaam. Aangezien het bevat veel voedingsstoffen, het verlicht de pijn en zwelling.

2. Druiven

Druiven diureticum eigenschappen die hen in staat stelt om de vloeistoffen vrij te geven. Ofwel verbruiken druiven als snacks of maak het sap.

3. Pineapple

Ananas is een sterk diureticum, die helpt bij het verminderen zwelling verbruiken op een dagelijkse basis. U kunt verse ananas hebben. Ananas in blik of vloeibare vorm helpt ook veel.

4. Watermelon

Watermeloen heeft een zeer hoog percentage water in. Watermeloen inname verhoogt de plassen en daarmee worden de toxine afgegeven uit het lichaam. Naast de toxinen, vermindert de vorming van vocht en stopt Edema om verder te groeien.

5. Kool

Kool kan perifeer oedeem gemakkelijk genezen zonder de vloeistoffen uit het lichaam. Het enige wat je hoeft te doen is dekking van uw voeten met koolbladeren en laat het 5 minuten. Het zal de wallen in dat gebied verminderen.

6. Wortelen

Wortelen worden gevonden om een goede middelen tegen oedeem. Het consumeren van rauwe wortelen of wortelsap gevolgen van het lichaam op een positieve manier en gevechten uit Edema ook.

7. Verhoog het getroffen deel

Liggen voor twaalf uur met het getroffen lichaamsdeel verhoogd met de hulp van de kussens of kussens kunnen vroeg hulp te bieden in oedeem.

8. Het masseren

Masseren vermindert de zwelling en pijn. Het helpt bij een goede circulatie van het water in het lichaam. Masseer het aangetaste deel twee keer per dag met een essentiële olie.

9. Epsom Salt

Epsom zout is gebruikt voor de behandeling zwelling en pijn voor meerdere jaren. Voeg wat hoeveelheid Epsom zout in een emmer water en genieten van het getroffen lichaamsdeel in. Het zal het overtollige water uit het lichaam te verwijderen, geleidelijk.

10. Water

Het drinken van veel water stimuleert urineren. Met urine, krijgen de toxines en andere nier afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Het wordt aanbevolen om ten minste 8-10 glazen water per dag te drinken.

11. Zaden van de koriander

Korianderzaad in uw keuken plank kan veel meer doen dan alleen het maken van je eten heerlijk. Kook een eetlepel korianderzaad in een glas water en dagelijks drinken. De anti-inflammatoire eigenschappen de toestand in een korte tijd te verbeteren.

12. Zaden van de venkel

Venkelzaad hebben anti-inflammatoire eigenschappen in hen die hen een goede remedie voor Oedeem maakt. Kook een glas water met venkelzaad en wat suiker. Zeef het mengsel en drink het dagelijks tot de zwelling volledig verdwijnt.

13. koud kompres

Koud kompres werkt heel treffend in het verwijderen van pijn en ontsteking van het getroffen lichaamsdeel. Geniet van het getroffen lichaamsdeel in een emmer koud water en herhaal het proces 2-3 keer per dag te genezen oedeem.

14. Lijnzaad

Lijnzaad verbeteren van de voedingswaarde van het lichaam en daardoor genezen het probleem van oedeem. Voeg een kleine hoeveelheid van lijnzaadolie in warm water en dagelijks drinken.

Als alternatief kunt u de lijnzaadolie massage op het getroffen gebied.

15. Mosterd Olie

Niets werkt beter dan mosterd olie op oedeem. Mosterd olie verwijdert het overtollige water en verzacht de weefsels. Het enige wat je hoeft te doen is de dagelijkse massage het Edema getroffen gebied met warme mosterd olie en het zal u te voorzien van voordelen op lange termijn.

16. Warm Vloeistoffen

Het is een goed bewezen feit dat warme vloeistoffen helpen bij de behandeling Oedeem sneller. U kunt warm water te drinken 4-5 keer per dag om de gewenste resultaten te krijgen.

17. Barley Water

Gerst zit boordevol voedingsstoffen en dat is wat maakt het een zeer goede remedie voor oedeem. Drink ongeveer 3-4 glazen water per dag gerst.

18. Kurkuma en sandelhoutpoeder Paste

Kurkuma en sandelhout poeder kan Oedeem te genezen van de wortel. Een pasta bereid door het mengen van kurkuma en sandelhout poeder, indien toegepast dagelijks, de wallen verminderen grotendeels.

19. Apple Cider Vinegar (ACV)

Verdun sommige ACV met water en drink het de waterretentie van het gezicht te verbeteren omdat het hoge gehalte aan kalium in het.

Kruiden Remedies te behandelen Edema

20. Paardestaart

Vanwege de aard van deze diureticum kruid bevordert urineproductie in het lichaam die de giftige afval verwijdert. U kunt consumeren paardestaart supplementen en extracten.

21. peterselie

Een kleine hoeveelheid peterselie dagelijkse vermindert de overmatige hoeveelheid water in het lichaam. Kook wat verse bladeren van peterselie in een glas water en drink het met ontbijt, voor de vroege opluchting.

22. Dandelion

Paardenbloem bevordert de uitscheiding van extra vocht uit het lichaam vanwege de diuretische eigenschappen. Maar op hetzelfde moment, maar onderhoudt ook het kaliumgehalte die verloren gaat met overmatig urineren. Paardebloem bladeren, stam en wortels te helpen bij het genezen van oedeem. Consumptie van paardenbloem kruidenthee 2-3 keer per dag ook het begin van opluchting.

23. Budrock Root

Consumeer budrock thee meerdere malen per dag om de voordelen Garner. Om de thee te bereiden, voeg een theelepel budrock droge poeder in een kopje water.

Opmerking- U kunt zelfs genieten van uw lichaam deel in het bereide mengsel te genezen oedeem.

24. vogelmuur

Vogelmuur bladeren hebben diureticum en verzachtend eigenschappen die het vasthouden van water in het lichaam te helpen. U kunt vogelmuur thee voorbereiden door het koken twee eetlepels vogelmuur bladeren in een kopje water. Drink deze thee te genezen oedeem.

Als alternatief kunt u een fijne pasta van vogelmuur te maken en toe te passen uitwendig op de gezwollen gebied.

do's

Doe kleine en eenvoudige oefeningen zoals ochtendwandeling en yoga.

Bij gezwollen voeten kunnen steunkousen worden gebruikt om de vochtophoping voorkomen.

Acupressuur therapie kan worden toegepast op het getroffen gebied voor het fluïdum te bewegen.

Neem een voedzaam dieet.

Neem voldoende rust dagelijks.

Gebruik geen voedsel dat veel zout hoeveelheid hebben verbruikt.

Beperk de consumptie van vlees.

Ga niet zitten, staan of blijven in dezelfde positie te lang.

Vermijd plotselinge veranderingen in temperatuur.

15 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment