Friday, February 5, 2016

4 manieren om Citrus Salt Scrub

Afschilfering is een essentieel onderdeel van de huidverzorging. In het algemeen, mensen gebruiken body scrub voor hetzelfde waardoor hun huid gloeien maakt. Maar niet de readymade degenen! Bent u op zoek naar een zelfgemaakte scrub recept? Nou, hier zijn vier fantastische citrus scrub recepten, die weg kan scrubben dode huidcellen en ook uw nieuwe huid glanzender en zachter dan ooit! Deze recepten zal je ook helpen weg te doen met vlekken, samen met het reinigen van de oppervlakte huid diep.

Stop bestedingen aan producten geladen met obscure chemicaliën. Probeer deze citrus scrubs met verschillende kruiden en laat uw huid ademen in schoonheid!

1. Rozemarijn & Citroen Salt Scrub

Olijfolie - 4 eetlepels

Sap van 2 citroenen

Schil van 1 citroen

1. Epsom Salt

Bitterzout vergemakkelijkt de werking van spieren en zenuwen samen met genezende ontsteking in een deel van het lichaam. Het poelen off dode huidcellen en maakt de huid zachter. In het geval, als je niet dit zout hebt, kun je steenzout of zeezout gebruiken, maar ze kunnen niet vervangen Epsom zout.

2. Lemon

Citroenen staan bekend om een overvloed aan vitamine C-gehalte, die donkere vlekken aanwezig zijn op de huid en witter nagelriemen en nagels lichter. Het is meer als een bleekmiddel.

3. Olijfolie

Het biedt talloze voordelen voor de gezondheid omdat de anti-inflammatoire aard. Het wordt gebruikt om medische aandoeningen zoals dermatitis en eczeem Sommige mensen gebruiken zij de elasticiteit van de huid verbeteren, verminderen striae behandeling en littekens Het hydrateert de huid zonder toevoeging van olie.

4. Rosemary

Rozemarijn is zeer geschikt voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen als artritis pijn

Ook is de geur verkwikkend voor de geest.

Bron afbeelding:

Hoe maak je?

Begin met het mengen van zout, de citroenschil en limoensap in een kom. Roer goed door.

Giet olijfolie. En meng opnieuw met behulp van een lepel.

Hak rozemarijn en laat het mengsel zitten.

Breng alle ingrediënten in een halve liter pot.

2. Citrus Juicy Body Scrub

1. Fruit en schillen

U kunt gebruik maken van citroen en sinaasappel stukken met schil op en zonder schil. Het hangt af van uw keuze, zoals sommige mensen zoals schillen, terwijl sommige niet.

2. Zonder Blender

Als u geen gebruik maakt van een blender, dan knijp het sap zo veel als je kunt. En overslaan peelings.

Hoe maak je?

Hier krijg je een blender en zet in zeezout en olijfolie.

Hak citroen en sinaasappel. En drop ze in de blender. Gebruik schil als je wilt.

Schakel de blender. Het zal 5-7 minuten duren.

Opmerking: Deze scrub kan worden gebruikt na het wassen van de handen, als je vrij van schoonmaken van de keuken en het doen van gerechten. Of op het moment van douche, toe te passen op je lichaam en daarna wassen. Wrijf niet in uw lichaam met een handdoek, maar dep droog, zodat de goedheid van olijfolie behouden.

3. Citrus Olie Scrub

Fijn zeezout - 1 kopje

Druivenpitolie - ½ kopje (u kunt ook gebruik maken van jojoba / kokos / zoete amandelolie)

Citrus essentiële oliën zoals citroen, grapefruit, citroen en sinaasappel - 15-20 druppels

Het belang van de ingrediënten in dit recept

1. Druivenpitolie

Druivenpitolie is zeer licht in de natuur, dus elk huidtype heeft de neiging om het te absorberen met gemak. Het wordt beschouwd als zeer geschikt voor degenen die hebben acne gevoelige huid als gevolg van overvloedige antioxidanten te zijn.

2. Citrus Essential Oils

Probeer om therapeutische klasse oliën in dienst, omdat alle oliën niet worden gemaakt op dezelfde manier. Deze scrub is een mengsel van citrus goedheid gewonnen uit limoen, sinaasappel, grapefruit en citroen. Al deze zijn niet alleen verjongend en verfrissend voor de huid, maar bevatten ook antioxidanten.

Bron afbeelding:

Hoe maak je?

Stap 1: Combineer zout en druivenpitolie in een vat; voeg etherische oliën en goed roeren. Bewaar het in een pot.

Stap 2: Na het verlaten van het nog voor enige tijd, zult u merken dat de olie en zout uit elkaar te gaan. Dus, roer het voor gebruik, zodat ze opnieuw mengen!

Opmerking: Citrus essentiële kan gevoeligheid van de huid veroorzaken. Zwangere vrouwen moeten niet gebruiken. Raadpleeg uw arts voordat u dit.

4. Lavender Citrus Scrub

1. Lavender

Lavendel is goed voor het induceren van rust en ontspanning in ons lichaam. Lavendel zal het zout trekken in dit recept.

2. Gebruik van de Olie

Als u wilt een grovere scrub te maken, zet dan in minder olie, terwijl voor een zachtere scrub, gebruik maken van meer olie.

Hoe maak je?

Hier krijg je een kom en meng Epsom met olijfolie.

Knijp een citroen in deze schaal. Zet in lavendel knoppen en op de juiste roeren.

Deze hoeveelheid in een pot met een strakke deksel. Gebruik het een keer per week te schrobben op de droge huid of in de douche. Spoel af in beide gevallen.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

Je zou ook graag

29 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment