Monday, February 15, 2016

23 Gemakkelijk Remedies To Get Rid van Spiders

uw huis met kruipen en angstaanjagende spinnen delen is iets wat je het meeste hekel. Vooral wanneer je baby's, peuters en ouderen thuis hebben, is het verplicht dat u deze spinnen weg moeten blijven. Voor eten en onderdak, meestal spinnen die in uw tuin leven vinden hun weg in het huis. In het regenseizoen en winters, hebben ze de neiging om te zoeken naar een warme plek en zich te vestigen in uw huis. Dan, hoe zich te ontdoen van spinnen in het huis? Hier zijn een aantal effectieve home remedies te weren deze vervelende beestjes op een natuurlijke manier.

Home Remedies to Get Rid van Spiders

U kunt eenvoudige producten te gebruiken bij u thuis om nuttige spin afstotende sprays te maken. Orde en netheid zijn net genoeg om zich te ontdoen van spinnen in huis. Maar zelfs na het houden van uw huis netjes als je ziet deze kruipende vriendjes in uw huis, volg dan deze eenvoudige huismiddeltjes.

1. Azijn Spray

Neem een kopje witte azijn in een spuitfles en meng dit met twee kopjes water. Nu spuit dit mengsel rond uw huis aan de spin toegangspunten, zoals het venster, deuren, ventilatie, enz. (1)

2. afwasmiddel

Deze anti-spin spuiten gemaakt door het mengen van afwasmiddel met water is ook een eenvoudige maar effectieve manier om spinnen weg te houden. Als u afwasmiddel van kalk smaak te gebruiken, dan zal het geweldig zijn. Spinnen ontwijken van uw keuken rekken waar u uw voedsel potten, bestek, enz. Op te slaan, afwasmiddel is een aanbevolen remedie.

U kunt ook een mengsel maken door er enkele druppels afwasmiddel in water. Spuit dit mengsel op planten, zal het ei cyclus van spinnen verstoren. (2)

3. Tea Tree Oil

U kunt zich te ontdoen van spinnen door gebruik te maken tea tree olie ook. Meng tea tree olie met witte azijn en spuit het in je kledingkast en andere gebieden waar je spiders te vinden. De geur van tea tree olie is iets spinnen helemaal haten. (3)

4. lavendelolie

Net als tea tree olie, lavendelolie is een goede spin afstotend. U kunt een scheutje olie van lavendel strooi in de spin gedomineerde gebieden. Ook te spinnen te voorkomen dat het invoeren van uw huis, vul gewoon een bloemenvaas met een beetje water en voeg 5 druppels lavendelolie aan. Nu, houdt de verse bloemen erin. De geur van lavendel olie stopt de spinnen om hun weg te maken naar uw huis. (4)

5. pepermuntolie

Pepermunt olie kan ook worden gebruikt voor spinnen weren. Of het niet-giftige spinnen of de giftige degenen, zal de sterke geur van pepermuntolie ze onder controle te houden. Deze olie is een natuurlijke insecticide. (5)

6. Knoflook Spray

Meng de knoflook sap in een spray fles gevuld met water. Alles wat je nodig hebt is 10 teentjes knoflook om sap te extraheren uit het. Nu spuit deze mix in de hoeken van uw huis te spinnen afstoten. (6)

7. Black Pepper

Zwarte peper is ook een effectieve remedie om zich te ontdoen van spintmijten. De pittige zwarte peper kan fijngemalen tot een poeder te maken. Gebruik dit poeder te spuiten op spinnen, hagedissen en andere insecten in huis. (7)

NB - Zwarte peper spray is een pittige insectenwerend middel. Proberen om het buiten het bereik van kinderen te houden. Bedek uw mond en een bril, terwijl het spuiten, omdat het de neiging om de huid en de ogen irriteren.

8. Geurkaarsen

De geurkaarsen zijn niet alleen goed voor decoratie, maar ze zijn goed insectenwerende middelen ook. Licht geurkaarsen met lavendel, citronella, kalk, enz., En de spinnen zal die plaats niet bewonen. (8) (9) (10)

9. Lemon

Citrus geur is iets spinnen haat. De geur van citroen stopt spiders crawlen vrolijk rond. Meng citroen met water en gebruik het als een spin afstotend spray. U kunt ook gebruik maken van citroen-gearomatiseerde handzeep, vloeibare zeep, vloer schoner, enz., Om de invoer van de spin in huis te voorkomen. Droog de citroenschillen in de zon, en stamp ze fijn tot een poeder te maken. spuiten Nu dit poeder op de vereiste gebieden om uw huis spider-vrij te maken. (11)

10. Orange

Net zoals citroen, kunt u gebruik maken van sinaasappelschil poeder om spiders te verdrijven van uw huis en tuin. Limonene aanwezig in citrusvruchten heeft insectenwerende eigenschappen. (12)

11. Kurkuma

Kurkuma is een grote natuurlijke insectenverdelger en kan u helpen zich te ontdoen van een reeks van ongedierte. Spinnen zijn allergisch voor kurkuma, dus je kunt strooi kurkuma poeder in uw tuin en ook in uw keuken te verdrijven de spinnen. (13)

12. Baking Soda

Baking soda is biopesticide. (14)

Strooi baking soda in de hoeken van uw keuken, in de keuken rekken en andere plaatsen die worden gedomineerd door de spinnen.

13. Zout

Zout is eigenlijk giftig voor spinnen. Dit is ook een veilige, natuurlijke ingrediƫnten die je kunt gebruiken in uw huis om zich te ontdoen van spinnen te krijgen. Meng zout met water om een effectieve anti-spin spuiten te maken en strooi het naar hound uit de spinnen.

14. Kruidnagel

Gebruik teentjes te spinnen weg te houden van huis. Je kan ofwel mengen kruidnagel met water om een spray te maken, of kan simpel gezegd een paar teentjes in het web van spinnen.

Eugenol aanwezig teentjes wordt gebruikt als een insecticide te ontdoen van vele insecten zoals spinnen, krekels, vlooien, enz. (15)

15. Kastanjes

Het zetten van een paar kastanjes langs uw plinten of in vensterbanken is ook een uitstekende truc om spinnen op afstand te houden. (16)

16. Stofzuigen

16. Mint Tea

De sterke smaak van mint kan houden ook spinnen uit de buurt van uw huis. U kunt muntthee zakken gebruiken in de gebieden, waar spinnen wonen in uw huis. U kunt ook open mint theezakjes en strooi muntthee stof rond je huis, zodat de spinnen verlaat de plaats zodra ze proeven.

Mint olie wordt ook in de volksmond gebruikt als insecticide. (19)

17. Indian Lilac Oil

Dompel een katoenen bal in de olie, en toe te passen op uw vensterbank, ventilatie gebieden, enz. U kunt ook wat olie strooi op de vegetatie die u in uw moestuin, naar spinnen bezetten het gebied te voorkomen.

18. Indian Lilac Powder

Als Indian lila olie niet beschikbaar is, dan kunt u ook strooi droog Indian lila poeder over je hele huis. Dit poeder is veilig, zelfs als je kinderen aanraken. Het is een betere optie om zich te ontdoen van spinnen in de keuken en de tuin, want het heeft geen invloed op andere planten en kruiden. (21)

19. Citronella

Citronella is een natuurlijke spin afstotend. Spinnen haten de geur van dit kruid. U kunt citronella sprays gebruiken om uw vloer schoon te maken. (22)

20. Tabak

Spinnen kunnen niet tolereren dat de sterke geur van tabak. Je kan ofwel spuiten tabak door het te mengen met water of azijn, of maak kleine tabak ballen door het te combineren met bloem. Plaats nu deze tabak ballen in de gebieden binnengevallen door spinnen. Zij zullen ofwel verlaten of gewoon sterven.

Lectine, een component van tabak wordt gebruikt als een insecticide. (23)

21. Tomato Leaves

Als u tomatenplanten in uw tuin pak dan een paar tomaten bladeren. Nu meng ze met water te maken een spin afweermiddel spuiten thuis. U kunt dit mengsel in de koelkast te houden om het vers weken te houden. (24)

22. Cedar

Plaats ceder houtkrullen of blokkades in je kasten, lades en kasten. Het zal de komst van spinnen halt toe te roepen.

Als alternatief kan cederolie ook worden gebruikt om zich te ontdoen van spinnen. (25)

23. Eucalyptusolie

Geniet katoenen ballen in eucalyptus olie en leg ze in kieren, hoeken en andere spin besmette gebieden. U kunt ook eucalyptus bladeren in laden en kasten. (26)

do's

Houd uw ramen en ventilatoren gesloten in de avond te spinnen te voorkomen dat het invoeren van uw huis. (27)

Gebruik blauw licht of insectenwerend middel licht in uw tuin of balkon om spin bevolking te controleren. Het is beter buitenverlichting uitgeschakeld in de avond te houden, omdat ze kleinere insecten spinnen voeden aan te trekken. (28)

Er zijn spin insectenwerende middelen beschikbaar zijn voor de tuin in de ongediertebestrijding winkels. Deze giftige spin insectenwerende middelen kunnen spinnen doden, als ze stap op uw planten. Probeer ze uit, maar ze zijn strikt alleen voor gebruik buitenshuis. (29)

Er zijn ook web eliminatoren beschikbaar in de ongediertebestrijding winkel. Overweeg de aanschaf van deze website eliminator. Dit is een speciale oplossing die niet alleen elimineert spinnen maar doodt ook spintmijten.

Dicht alle gaten in uw huis om de spinnen te voorkomen dat het invoeren van in. (30)

Houd uw huis en de omgeving schoon houtstapels en bladeren verwijderen. (31)

don'ts

Oude documenten hebben de neiging om spinnen te trekken, dus niet opstapelen oud papier, karton, boeken, enz., Bij u thuis.

4 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment