Wednesday, February 10, 2016

Inflammatory Foods

Ontsteking is een defensieve reactie van het lichaam tegen infectie en schade, waarbij een van delen van het lichaam opzwelt, rood en pijnlijk. Het is een belangrijk mechanisme dat het lichaam beschermt, voorkomt schadelijke stimuli en start het genezingsproces door immuuncellen en voedingsstoffen samenbrengen om het aangetaste deel.

Infectie veroorzaakt door bacteriën en virussen is de belangrijkste reden ontsteking. Het is een biologische reactie die irriterende beschadigde cellen en pathogenen geneest. Aan de andere kant, verzadigd vet en voedingsmiddelen met een hoog suiker kan ook een ontsteking aanzetten.

Toch kan een oncontroleerbare ontsteking ernstige schade aan ons lichaam. Een dieet rijk aan anti-inflammatoire eigenschappen kan het probleem van ontsteking verminderen. Anti-inflammatoire voedingsmiddelen bevatten overvloedige eiwitten en vitaminen. Aangezien voeding een zeer krachtige bron van vermindering van ontsteking in de cellen, kan regelmatige consumptie van anti-inflammatoire voedingsmiddelen pijn op afstand te houden.

Inclusief deze 20 voedingsmiddelen in uw dieet te bestrijden ontsteking:

1. Kurkuma

Kurkuma is een bekende Aziatische Spice vol met anti-inflammatoire verbindingen. Het is een uitstekende kruid dat bekend staat om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Een actieve niet-toxische hulpstof curcumine aanwezig in deze specerij waarin het genezingsproces vastmaakt. Het remt ontstekingen door het onderdrukken en beperken activatoren van NF-kB. Bovendien, ontgift je lichaam, bestrijdt kanker en helpt verliezen wat pond.

2. Groene Thee

Groene thee is geladen met anti-inflammatoire flavonoïden. De bestanddelen van deze kruidenthee fytochemicaliën het behoud van onze gewrichten. Verschillende studies tonen aan dat regelmatige consumptie van groene thee versterkt onze botten en vermindert de ontsteking ook. Voor het verkrijgen van de beste resultaten dient 3 tot 4 kopjes per dag.

3. Ginger

De sterke en scherpe smaak van dit kruid maakt het populair onder een aantal Aziatische gerechten. Het is een gemakkelijk toegankelijke voedsel dat niet alleen bijdraagt smaak aan gerechten, maar geneest verschillende ziekten. Zo behandelt infecties, maagklachten, hoofdpijn, controle bloedsuikerspiegel, enz. De anti-inflammatoire eigenschappen van gember maakt het een gunstig kruid.

4. Bosbessen

Organische bosbessen zijn de gastheer van een aantal voordelen voor de gezondheid. Het voorkomt chronische aandoeningen zoals dementie en kanker. Bovendien geeft anti-inflammatoire effecten door de fytonutriënten componenten aanwezig in deze bessen. De antioxidant functie beschermt uw lichaam tegen schade door vrije radicalen en voorkomt kanker en hart-en vaatziekten. Bereid een smoothie door het toevoegen van deze bessen, en krijg een zeer energieke en ontgiftende drankje.

5. Knoflook

Knoflook is bekend om zijn helende eigenschappen sinds leeftijden. Het stimuleert het immuunsysteem en beschermt het lichaam tegen ziekten. Afgezien van dit, het reguleert de glucose-niveau en trim van acute ontsteking. Het kan worden toegevoegd aan een keuken voor het toevoegen van smaak.

6. Sweet Potato

Omdat het een rijke bron van vezels, koolhydraten, mangaan, beta-caroteen en vitamine B6 en C, zoete aardappelen zijn uitstekend geschikt voor het helen van ontstekingen. Hetzij koken of bakken, in plaats van de bakken zoete aardappelen zoals de anti-inflammatoire attribuut van dit voedsel zal verminderen.

7. Extra Virgin Olive Oil

Het is een natuurlijke anti-inflammatoir middel dat gezonde vetten geeft. Het verlaagt het risico op hartkwalen, astma en artritis Bovendien beschermt onze bloedvaten. Vervang boter en plantaardige olie met de olijfolie tijdens het koken, en krijgen een laag vetgehalte en lichte maaltijden.

8. Nuts

Noten zijn goed-off met anti-inflammatoire eigenschappen. Een handvol noten met inbegrip van amandelen, walnoten en cashewnoten zijn de gezondste snack. Speciaal amandelen en walnoten helpen met ontsteking problemen en symptomen van chronische ziekten zoals reumatoïde artritis te voorkomen. Ze zijn best om uw honger te stillen.

NB - Walnoten bevatten veel vet, vandaar, consumeren met mate.

9. Oranges

Sinaasappelen bevatten overvloedige hoeveelheid vitamine C met een breed spectrum van flavonoïden en fytonutriënten. Het is een super gezond fruit dat je lichaam energie geeft. Het bouwt de immuniteit en geneest de pijn door de deugd van zijn anti-inflammatoire effecten.

10. Red Wine

De anti-oxidanten en flavonoïden aanwezig in rode wijn lager op de inflammatoire problemen. Eén of twee glas wijn is genoeg voor de anti-inflammatoire effecten. Er moet echter bier en andere alcoholische dranken worden vermeden omdat ze inflammatoire problemen kunnen overdrijven.

11. Salmon

Als u een fervent vis liefhebber en op zoek naar een goede anti-inflammatoire eten, probeer zalm. Geladen met omega-3 vetzuur, wordt aanbevolen voor het voorkomen van verschillende gezondheidsproblemen. Als alternatief, probeer het koken van voedsel in visolie twee keer in een week.

12. Kelp

Kelp een soort complex koolhydraat dat is verpakt met antioxidatieve, anti-inflammatoire en anti-tumor eigenschappen. Een component genaamd fucoidan geeft deze attributen om kelp. Deze bruine algen extract is rijk aan vezels die ontsteking doorweekt. Derhalve voorkomt het risico van lever- en longkanker. Bovendien verlicht de pijn in de gewrichten en geneest de gewonde weefsels.

13. kruisbloemige groenten

Kruisbloemige groenten bevatten spruiten, kool, broccoli, paksoi, boerenkool en bloemkool die vol antioxidanten. Regelmatige consumptie van deze groenten ontgift ons lichaam op natuurlijke wijze en elimineert giftige stoffen. Bovendien zijn de krachtcentrale van verscheidene eiwitten en vitaminen en bevatten anti-inflammatoire eigenschappen. Derhalve voorkomt een aantal chronische aandoeningen.

14. Papaya

Papaya is een van de gezondste groenten en het is vol van voedingsstoffen. Als u op zoek bent naar een anti-inflammatoire dieet, gewoon voor gaan. De papaïne in papaya bevat eiwitten enzymen. Het helpt verminderen ontstekingen en geneest wonden, samen met het verbeteren van de spijsvertering.

15. Shiitake Mushrooms

Shii-take paddestoelen bezitten polysaccharides- een stof die dit voedsel te geven anti-inflammatoire eigenschappen. Deze paddestoelen optellen een unieke smaak aan alle gerechten door hun aparte smaak. Deze milde rokerige voedsel verbetert ook de immuniteit en beschermt ons lichaam tegen verschillende kwalen.

16. Chia Seeds

Chia zaden bevatten voldoende omega-3 vetzuren, die een van de meest krachtige natuurlijke anti-inflammatoire verbindingen. Deze super voedsel wordt geleverd met een compleet eiwit pakket dat een lichaam niet kan produceren op zijn eigen. Het heeft een neutrale smaak en kan worden toegevoegd aan granen, smoothies, of bovenop een pudding zijn voordelen.

17. Avocado's

Avocado vol anti-inflammatoire voedingsstoffen zoals carotenoïdenantioxidanten (omvattende beta-caroteen, luteïne, alfa-caroteen, etc.) fytosterolen, vitaminen C en E, mineralen zoals selenium, mangaan en zink en omega-3 vetzuren.

Ze beschermen je cellen verbazingwekkend en houd je gewicht onder controle. Avocado kan elke maaltijd versieren omdat ze kunnen worden toegevoegd aan salades, desserts en ruwe soepen.

18. Rode Kool

Bevat sterke anti-ontstekingsmiddel genaamd fytonutriënten anthocyanine. Trouwens, het bestaan ook polyfenolen, die ontstekingen verzacht en kalmeert oxidatieve stress.

19. Hennep Zaden

Deze zaden zijn rijk aan omega-3 vetzuren, wat uitstekend anti-inflammatoire eigenschappen bezitten. Hennep zaden zijn de meest heilzame zaden op de planeet. Naast deze, ze bevatten ook gamma-linoleenzuur of GLA. Strooi deze zaden op de salades en soepen; of voeg ze toe aan smoothie, desserts en granen; of ze gebruiken voor dressing.

20. Volle granen

Volle granen voedingsmiddelen zijn veel gezonder dan geraffineerde bloem, wit brood, rijst, enz. Deze korrels zijn rijk aan vezels, en dus gekapt het niveau van C-reactief proteïne, die vooral veroorzaakt ontsteking in het bloed.

21. Pineapple

Ananas bevat een enzym genaamd bromelaïne dat de ontsteking lichter en vermindert de zwelling. Daarom wordt het gebruikt voor het verlichten van de symptomen van osteoartritis.

22. Kersen

Kersen kleine rode vruchten die als krachtige anti-ontstekingsmiddel handelen. Daarnaast zij balanceren hoog LDL, het risico op borst-, long- en leverkanker, en ook helpen normaliseren van de bloedcirculatie.

23. Coffee

Een kopje zwarte koffie kan je lichaam te ontspannen door het kappen van de pijn en pijn. Het bevat anti-oxidanten die de ontsteking te verminderen.

Natuurlijke anti-inflammatoire Specerijen en kruiden

Een grote verscheidenheid aan kruiden en specerijen geladen met anti-inflammatoire eigenschappen worden majorly gebruikt over de hele wereld voor de behandeling van chronische ontsteking. Bijvoorbeeld, zwarte peper, nootmuskaat, gladde iep, arnica, ashwaganda, Indian lila, zag palmetto, rozemarijn, basilicum, kruidnagel, salie, Boswellia, enz. Enkele van de sterke anti-inflammatoire kruiden en specerijen worden hieronder toegelicht:

24. Cinnamon

Kaneel is niet alleen een heerlijke toevoeging, maar een prachtige anti-inflammatoir middel. Het zit vol met anti-oxidanten die ons lichaam te kalmeren in een aantal manieren en helpen verlichten van de zwelling. Gebruik dit kruid in uw gerecht of strooi het op je thee / koffie, of op de top van je ontbijtgranen om de gevolgen ervan te verkrijgen.

25. Cayenne

Cayennepeper is een rijke bron van kalium, calcium, vitamine C en B-complex dat helpt bij het genezen van een aantal inflammatoire aandoeningen. Capsaicin, een actieve verbinding in Cayenne verlicht pijn.

26. peterselie

Peterselie zit boordevol vitamine A, vitamine C, B-complex en vitamine K dat stimuleren van het immuunsysteem en deals met inflammatoire problemen.

27. Oregano Olie

Oregano-olie is een perfecte manier om pijn en ongemak veroorzaakt door een (interne) factor te verlichten. Daarnaast is de sterke anti-allergische eigenschappen van deze olie helpt mensen met huidallergieën en roodheid.

28. Zoethout

De grote hoeveelheid flavonoïden in zoethout effectief strijdt tegen ontstekingen. Bovendien ook genezing artritis, virale infecties, astma, lever- aandoeningen en tandheelkundige problemen.

NB - Meer dan de dosering van dit kruid cardiovasculaire problemen, moeilijkheden met hartkloppingen en ademhalingsproblemen kan veroorzaken.

29. Aloe Vera

Aloë vera niet alleen geneest wond en de huid verbrandt, maar voorkomt ook ontstekingen bij intern genomen. Het sap bereid uit gel is een perfecte ontgiftende drank.

30. Moederkruid

De anti-inflammatoire eigenschappen van dit kruid kan het veelvuldig voorkomen van migraine en hoofdpijn te verminderen en lager de koorts.

NB - 1) Raadpleeg een arts, voordat consumeren een van de bovengenoemde kruiden.

2) Het verwachten van moeders moeten deze kruiden te vermijden.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

28 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment