Thursday, February 18, 2016

28 Wonderful gezondheid en schoonheid voordelen van Koriander

Koriander of koriander lijkt als gewoon een groene bladgroente voor u, maar het is een geweldige kruid, vaak gebruikt om een aromatische smaak toe te voegen aan je eten. Naast het feit dat een heerlijke smaak-booster, het heeft ook een aantal van de gezondheid en schoonheid voordelen. Alle delen van deze plant zijn eetbaar maar meestal, verse bladeren en gedroogde zaden worden gebruikt. De stengels, bladeren en wortels van de koriander plant worden verpakt met carminative en antiseptische eigenschappen die traktatie verschillende aandoeningen te helpen in je lichaam. Koriander is rijk aan vele voedingsstoffen zoals vitamine K, vitamine B, voedingsvezels, mineralen zoals kalium, magnesium, enz., En antioxidanten die het een nuttig kruid moeten worden opgenomen in het dieet. Hier zijn een aantal uitstekende gezondheid en schoonheid voordelen van koriander.

Voordelen van de Gezondheid van de Koriander

1. Controls Bloeddruk

Koriander is een rijke bron van magnesium, kalium, ijzer, mangaan en calcium. Ook heeft een lagere hoeveelheid natrium die helpt de bloeddruk. Het diureticum en krampstillend eigenschappen van koriander verminderen het risico van hypertensie.

2. Heilzaam voor een gezond hart

De rijkdom van essentiële oliën, anti-oxidanten, voedingsvezels en vitaminen in koriander maakt het een perfecte kruid voor je hart. Het vermindert slechte LDL (low-density lipoprotein) niveau en verhoogt HDL-cholesterol in je lichaam. Aldus helpt de behandeling van hart- en vaatziekten.

3. vermindert stress en verbetert de slaap

Stress is de meest voorkomende oorzaak van slaaptekort. De rijkdom van vitamine B en magnesium in koriander fungeert als spierverslappende en kalmeert de zenuwen, waardoor je een gezonde slaap kan geven. Aldus vermindert de schade veroorzaakt door stress. Door het verlagen van de niveaus van angst en stress, het kan je slaapcyclus en de kwaliteit ervan te verbeteren.

4. Behoudt bloedsuikerspiegel

Koriander werkt als een anti-diabetisch middel. Het stimuleert de endocriene klieren die helpen alvleesklier afscheiden van de insuline. Korianderzaad zijn hypoglycemie in de natuur die helpt regulariseren van de insuline in het bloed. Het vermindert de plasma glucose en verbetert serumlipidenwaarden, die op zijn beurt geeft een stabiele bloedsuikerspiegel.

5. Ontgift Your Body van zware metalen

Het is opmerkelijk dat koriander fungeert als een chelatie agent die betekent dat het ontgift zware metalen zoals kwik, cadmium en aluminium uit je lichaam. Deze metalen in het lichaam door middel van niet-biologische voeding, roken, het eten van vis, drinkwater uit conventionele bronnen, het gebruik van deodorants, koken in aluminium pannen of aluminiumfolie, enz. Ze kunnen de gezondheid van aandoeningen zoals hersenen verslechtering, kanker, hartproblemen, nieren veroorzaken en longziekten, zwakke botten en emotionele problemen. Koriander scheidt kwik uit het vetweefsel. Zo voorkomt toxiciteit en vergiftiging door kwik.

6. Goed voor SpijsverteringsSysteem

Het produceert enzymen in het spijsverteringskanaal die gemakkelijk spijsvertering te bevorderen. Daarom helpt de behandeling van diarree veroorzaakt door microbiële groei en andere maagaandoeningen. Het helpt ook verminderen winderigheid, een opgeblazen gevoel, en maagzuur. De antioxiderende eigenschappen van koriander bevorderen van een gezonde lever functioneren. Dat het een groene bladgroente is natuurlijk rijk aan voedingsvezels. Zo regulariseert de stoelgang. Dus, kan het gastro-intestinale problemen te verminderen. Over het algemeen is het een goed eten uw dieet worden toegevoegd omwille van gut!

Opmerking: overconsumptie van koriander nadelige invloed op uw lever en kan uw maagklachten.

7. Treats menstruatiestoornissen

Omdat het een natuurlijke stimulant, het bevordert de afscheiding van de endocriene klieren en helpt regulariseren de menstruele cyclus. Het vermindert ook de intensiteit van maagkrampen en een opgeblazen gevoel tijdens de menstruatie. Een afkooksel bereid uit korianderblaadjes of korianderzaad kunnen worden genomen om het probleem van vertraagde menstruatie pakken.

8. Werkt als een natuurlijke Internal Deodorant

Je zou al hou van de aangename geur van koriander, maar weet u dat het ook kan werken om je lichaamsgeur beter te maken? Het is zeer rijk aan chlorofyl die helpt ontgiften van het lichaam. Daardoor de overmatige bacteriën uit het lichaam door ze uit lever, nieren en het spijsverteringskanaal spoelen door de aanwezigheid van hoge zuurstofgehalte. Dus, nu deze bacteriën kunnen niet geaccumuleerd in de oksels en voeten, die weer leiden tot een betere lichaamsgeur.

9. Helpt Lose Weight

Koriander heeft een lage-calorieën, maar het is zeer voedzaam. Ook helpt het te absorberen en te assimileren het voedsel en calorieën op een betere manier. Zo, het toevoegen van koriander uw normale dieet kan helpen gewicht te verliezen.

10. Goed voor uw Bone Health

Het is rijk aan vitamine K, die essentieel botten gezond te houden. Deze vitamine induceert de productie van eiwitten die helpen bij sterkere botten door het verhogen van de botmassa. Zo geeft u gezondere botten.

11. Treats Pokken

Koriander is rijk aan essentiële oliën die antioxidanten, anti-microbiële en anti-besmettelijke eigenschappen. De aanwezigheid van vitamine C en ijzer in dit kruid verhoogt uw immuunsysteem. Daarom, het voorkomt en behandelt pokken, samen met het verstrekken van verlichting van pijn en irritatie in verband met deze ziekte. Het verzacht de huid en uw geest, die het genezingsproces vastmaakt.

12. Oral Health

Koriander kunnen schadelijke microben aanwezig zijn in je mond te doden en verfrist je adem. Het verwijdert de bacteriën die gingivitis kunnen veroorzaken en genezen tanden en tandvleesaandoeningen. Trouwens, gorgelen met koriander thee geneest zweren in de mond. Bij metalen vulling in de mond, het vermindert het risico van vergiftiging metaal.

13. Cures Ontsteking

Koriander heeft een effectieve anti-inflammatoire eigenschappen. Daarom kan het helpen verlichten van pijn en ongemak veroorzaakt door ontsteking. Het is ook nuttig bij de behandeling stijfheid en zwelling als gevolg van inflammatoire aandoeningen zoals artritis. Bovendien speelt het een belangrijke rol in de behandeling van chronische inflammatoire ziekten zoals hartziekten, auto-immuunziekte, vermoeidheid, hersenen mist, prikkelbare darmsyndroom, etc.

14. Eye Care

De rijkdom van vitamine C en A in koriander voorkomt maculadegeneratie. Zo ontspant je ogen en vermindert de ontsteking in de ogen veroorzaakt door conjunctivitis.

15. Behandelt Anemie

Deze natuurlijke kruid is rijk aan magnesium en ijzer. Beide mineralen helpen de behandeling van bloedarmoede voorwaarden. Het verhoogt het niveau van hemoglobine in je lichaam. Daarnaast kan koriander genezen andere ziekten die samenhangen met een tekort aan ijzer.

16. Cures huidziekten

De schimmeldodende en antiseptische eigenschappen van koriander kan de behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem en dermatitis. Het is een goede reiniger die de huid infecties op afstand houdt en bevordert een gezonde huid. Dit kruid kan ook huidaandoeningen veroorzaakt door ontstekingen te behandelen.

17. Verbetert geheugen en voorkomt dat de ziekte van Alzheimer

De huidige in koriander anti-oxidanten beschermen het lichaam tegen de schade veroorzaakt door vrije radicalen. Ook de component van vitamine K in dit kruid helpt de behandeling van de ziekte van Alzheimer omdat het voorkomt zenuwbeschadiging. Zo geven een boost aan je geheugen.

18. Voorkomt urineweginfectie

Het koelende effect en antibacteriële eigenschappen van koriander helpen bij de behandeling UTI dat veroorzaakt een branderig gevoel tijdens het plassen. Zaden van koriander worden op grote schaal gebruikt om hulp te krijgen van de symptomen van een infectie van de urinewegen.

19. Gevechten Colon Cancer

De aanwezigheid van fytonutriënten en flavonoïden in koriander helpt voorkomen darmkanker. Het zit vol met antioxiderende eigenschappen die je lichaam te beschermen tegen schade door vrije radicalen. U kunt koriander thee hebben de voordelen ervan maken.

20. Voorkomt Voedselvergiftiging

De antibacteriële eigenschappen van koriander bescherming van uw lichaam uit het water en voedsel overgedragen infecties. Een natuurlijk antibioticum aanwezig in dit kruid genaamd dodecenal, helpt de behandeling van voedselvergiftiging. Drink koriander thee om salmonella, listeria, dysenterie en cholera te voorkomen.

21. Gevechten off slechte adem

Consumptie van bepaalde voedingsmiddelen veroorzaakt slechte adem. De aanwezigheid van chlorofyl in koriander helpt zich te ontdoen van slechte adem. Ofwel gorgelen met koriander thee of kauwen de verse bladeren om vieze geur te maskeren van uw mond.

22. Ontlast nierstenen

De ontgiftende eigenschappen en diureticum aard van koriander verminderen het risico op nierstenen. Bereid brouwsel van korianderzaad en zijn bladeren; drink het dagelijks naar de werking van de nieren te verbeteren.

Schoonheid Voordelen van Koriander

23. Treats Acne verwijdert mee-eters

Dit kruid kan wonderen doen om uw acne-gevoelige huid te doen. De antiseptische en antibacteriële eigenschappen van koriander, behandelen de verschillende huidaandoeningen veroorzaakt door bacteriële infecties. Zo werkt als een anti-inflammatoir middel, verzacht de huid en vermindert vlekken veroorzaakt door puistjes. Daarnaast is de rijkdom van vitamine E verbetert uw gezondheid van de huid. De aanwezigheid van water, ijzer en andere voedingsstoffen in koriander helpt de behandeling van puistjes en mee-eters.

24. Goed voor de vette huid

Koriander kruid is een zegen voor mensen met een vette huid. Het sap kan overtollige olie absorberen uit uw huid en daardoor kun je een egale huid textuur te geven. Het kan ook het verwijderen van dode huidcellen en het bevorderen van de productie van nieuwe cellen.

25. Geeft u jongere huid

Zoals koriander vertraagt het proces van veroudering, het geeft je een jonger uitziende huid ook. Dit kruid is rijk aan antioxidanten, die helpen voorkomen dat vrije radicalen die de huidcellen beschadigen. Zo helpt de behandeling van verschillende huidaandoeningen zoals rimpels, pigmentatie en verslapping van de huid.

26. Treats Dark Lips

Onze lippen verliezen hun natuurlijke kleur te wijten aan het overmatig gebruik van lippenstift en lippenbalsems. Koriander kan worden gebruikt om je lippen scrubben door het verwijderen van de dode huid. U kunt de lip kleur te herstellen met behulp van koriander sap op je lippen.

27. Vermindert val Hair

Deze natuurlijke kruid kan je er mooi en volumineus haar te geven. Koriander bevat alle essentiële vitamines en eiwitten nodig zijn voor haargroei. Het heeft vitamine A, C & K, die de wortels van haar te versterken door ze de juiste voeding te geven. Koriander bevordert ook nieuwe haargroei. De anti-microbiële eigenschappen van koriander kan grondig reinigen van uw hoofdhuid, die op hun beurt, voorkomt roos in je haar. Deze roos behandeling vermindert haren vallen natuurlijk.

28. Glanzend haar

Koriander werkt als een natuurlijke conditioner en geeft je haar een verbluffende look. Het behandelt vette hoofdhuid en helpt zich te ontdoen van droge en kroeshaar. Zo houdt je haar gezond door hen te voorzien van de benodigde voedingsstoffen.

waarschuwingen

Mensen, die op anticoagulant (bloedverdunner medicijnen), moet vermijden consumeren koriander omdat dit de werking van geneesmiddelen kunnen door de aanwezigheid van vitamine K.

Hoge consumptie van vitamine K-rijk voedsel, zoals koriander kan uw nieren beschadigen.

Het gebruik van hogere hoeveelheid koriander kan diarree, ontstekingen, irritatie op de huid, uitdroging, etc. veroorzaken

15 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment