Friday, February 5, 2016

7 Ultimate Manieren om Tea Tree Oil Voor Luizen

Luizen, de kleine vleugelloze insecten voeden zich uitsluitend op menselijk bloed. Er zijn drie soorten van hen: krab, lichaam en hoofdluis, waarvan de laatste is heel gebruikelijk. Deze insecten brengen hun hele leven op de hoofden mens. Het veroorzaakt meestal jeuk als een symptoom, dat kan vonk bij de slapen. De andere zeldzame symptomen zijn zwelling van de lymfeklieren en koorts. Velen beweren dat de neten besmetting is gerelateerd aan hygiëne, maar het is niet waar (1). Zij zijn besmettelijk en kunnen verspreid door direct contact met de besmette persoon. Ze zijn niet gevaarlijk en niet verspreiden ziektes, maar krassen kunnen sommige infecties veroorzaken. De infestatie voor bij kinderen, maar ook volwassenen kunnen beïnvloeden. De toestand van besmetting is bekend als pediculosis

De behandeling kan een slopende ervaring. Hoewel er verschillende methoden voor het behandelen dergelijke kammen meerdere keren per dag met een fijne kam, toepassing topische medicijnen, scheren het hoofd, etc. kan ook worden behandeld met een gemakkelijk beschikbare ingrediënten, dat wil zeggen, theeboomolie . De olie heeft vele krachtige middelen en verbindingen waardoor, bezit anti-luizen eigenschappen. Laten we eens kijken naar wat zijn deze eigenschappen en hoe u tea tree olie te gebruiken voor luizen preventie en als een remedie.

Hoe werkt Tea Tree Oil Uitbannen Lice?

Tea tree olie, ook wel bekend als melaleuca olie wordt verkregen na de destillatie van de bladeren van de tea tree plant. Het wordt voornamelijk toegepast op de huid en is een prachtige remedie voor vele kwalen. De olie heeft een groot aantal geneeskrachtige eigenschappen zoals antibacteriële, antischimmel, anti-inflammatoire, antiseptische, antimicrobiële, etc. (2). Aldus wordt het gebruikt in talrijke ziekten, maar heeft theeboomolie echt voorkomen luizen? Laten we eens kijken.

De olie is effectief voor het beheer van hoofdluis in verschillende studies (3) bewezen. Theeboomolie toont dit effect door de aanwezigheid van twee verbindingen nl. 1,8-cineol en terpinen-4-ol, die insecticide activiteit verlenen.

In een andere studie werd waargenomen dat het gebruik van 1% concentratie van theeboomolie verwijderd luizen volledig (4). Nu we weten dat het de mogelijkheid heeft om de aandoening te behandelen, kijk naar sommige van de manieren waarop u de olie kunt gebruiken als een remedie.

Hoe te gebruiken Tea Tree Oil Voor Luizen

1. Tea Tree Oil

Omdat tea tree olie bezit sterke insecticide eigenschappen, kan topisch op de huid aangebracht en gebruikt in onverdunde vorm en (5). Hiervoor geldt een aantal olie met behulp van een katoenen bal op het hoofd nachts. Laat het overnachten, die je hoofd met een handdoek. De volgende ochtend, borstel je haar met een fijne kam om de dode luizen te verwijderen. Afwassen met een milde shampoo achteraf. Doe dit elke dag totdat er geen besmetting meer overblijft.

2. Tea Tree olie met Kokosolie

Kokosolie is ook gebleken positieve resultaten voor hoofdluis (6). De olie kan de besmetting te beheersen, hydrateren de droge hoofdhuid, en voorkomen dat haar breuk (7). Te combineren met de luizen doden eigenschappen van tea tree olie maakt de perfecte mix voor de behandeling. Gewoon meng 1 theelepel tea tree olie met 3 eetlepels kokosolie en 1 ounce van uw gewone shampoo. Breng het mengsel bereid om de getroffen gebieden grondig, en bedek het met een badmuts. Kam je haar voorzichtig met een brede getande kam om ze te laten wirwar-vrij en vervolgens, bestrijk ze opnieuw met een luizen verwijdering kam om de dode luizen te verwijderen. Spoel goed na 30 minuten met lauw water om de resten te verwijderen.

3. Tea Tree olie met olijfolie

Een andere manier waarop u tea tree olie kan gebruiken is in combinatie met olijfolie Hoewel, er zijn niet veel studies en weinig bewijs dat de effectiviteit van olijfolie voor luizen laten zien, maar hij presteert verstikkend effect over hoofdluis (8, 9) . Olijfolie hydrateert ook de hoofdhuid en het haar, en dus maakt nits verwijdering een gemakkelijke taak. Het heeft ook anti-oxidanten zijn essentieel voor een gezonde hoofdhuid (10) zijn.

Bereid een oplossing door het mengen van 3 eetlepels olijfolie met 2-3 druppels of 1 theelepel tea tree olie. Masseer zachtjes over je hoofd, in het bijzonder de hoofdhuid en wortels. Laat het gedurende ten minste een half uur tot 1 uur. Kam je haar, en verwijder de luizen zoveel als je kunt. Vervolgens was het grondig met water en vervolgens, met azijn om verdere groei te voorkomen.

4. Tea Tree Oil met lavendelolie

Lavendelolie, zoals tea tree olie, is een natuurlijke, onschadelijke-luis doden agent die is bewezen door diverse onderzoeken ook (11, 12). Het zal niet alleen het oplossen van het probleem, maar ook helpen de groei (13). Voor de remedie, gewoon meng 1 theelepel tea tree olie met ½ theelepel lavendelolie. U kunt de hoeveelheid van de olie te verhogen volgens de lengte van je haar, maar zorg ervoor dat de olie wordt gemengd in de gegeven verhouding. Nu, toe te passen op de besmette gebieden van je hoofdhuid en het haar. Laat het voor een uur of 's nachts, en afwassen de volgende dag.

5. Tea Tree Oil en Alcohol

Het is bewezen dat een lotion met alcohol is bruikbaar voor het doden van luizen en veilig ook voor kinderen (14). Bereid een spray door het mengen van 20 druppels tea tree olie en 2 oz van alcohol samen. Vul het in een spuitfles en toe te passen op je haar en hoofdhuid. Laat het voor ten minste 12 uur voor het wassen.

Alternatief Meng 20 druppels 100% pure tea tree olie met 2 oz wodka en de oplossing toe te passen op de aangetaste delen met behulp van katoen. Laat het gedurende 10 tot 12 uur, voordat je haar wassen.

6. Tea Tree met Shampoo

Studies hebben aangetoond dat tea tree olie shampoo helpt bij het verwijderen van de luizen uit je haar, effectief (15). U kunt de shampoo op je eigen voor te bereiden. Het enige wat u hoeft te doen is, voeg 1 theelepel van de olie in uw gewone shampoo en conditioner en gebruik ze om je hoofd te wassen, totdat het probleem is opgelost.

Als alternatief kunt u ook mengen 1 theelepel rozemarijn of eucalyptus olie, samen met tea tree olie om het effect van shampoo te verbeteren.

7. Tea Tree Oil Spray

Als je niet van om de olie direct te gebruiken, kunt u het verdunnen door het mengen van water. De verdunde vorm veilig kan worden gebruikt (16). Neem eens een spuitfles en vul deze met water. Voeg 2-3 druppels tea tree olie aan het en spray de oplossing op je haar. Masseer zachtjes om het gelijkmatig te verdelen en laat het op. Kam na enige tijd om de doden te luizen te verwijderen. Herhaal dit dagelijks voor bevredigende resultaten.

Woord van waarschuwing:

Enkele verbindingen tea tree olie kan allergie veroorzaken bij sommige individuen. Daarom moet u een test te doen alvorens het te gebruiken (17).

27 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment