Saturday, February 6, 2016

39 krachtdadige Home Remedies To Get Rid van krampen in de benen

Bron afbeelding: / uploads / 9/0/6/4/9064049 /

Een plotselinge samentrekking van spieren wordt algemeen aangeduid als een kramp. Kramp in de benen zijn zeer slopende en ernstige pijn. Het kan van invloed zijn kuiten, hamstrings en quadriceps en kan op elk uur; zelfs wanneer we slapen. De belangrijkste reden hiervoor is een verstoring van de elektrolyt in het lichaam. Het wordt ook genoemd als charley paard dat duurt van enkele seconden tot enkele minuten. Er is geen enkele reden voor deze krampen in de benen, maar het kan gebeuren wanneer uw lichaam ontbreekt natrium, kalium en magnesium. Naast deze, zijn er een paar redenen spierspasmen veroorzaken in het been.

Laten we proberen om erachter te komen waarom het gebeurt. Uitdroging, plotselinge blessure, zwangerschap, zwakte, overmatig alcoholgebruik, staan of zitten voor een lange tijd, krachtige oefening, extreem koud weer, bepaald type medicatie, en het gebrek aan vitamine D, leiden tot krampen in de benen. Het risico van kramp in de benen neemt toe als u gevoelig bent voor een nierziekte, schildklier-, spiervermoeidheid, multiple sclerose, diabetes, hoge of lage bloeddruk Veel voorkomende symptomen van deze kwaal zijn ondraaglijke pijn, zwelling, moeite met lopen en staan zijn. Dus, voordat de pijn neemt een tol op uw gezondheid, probeer dan de hieronder genoemde huismiddeltjes om zich te ontdoen van krampen in de benen te krijgen.

Home Remedies voor krampen in de benen

1. Kurkuma

Kurkuma is goed-off met een aantal therapeutische eigenschappen, en daarom nuttig zijn bij het voorkomen van krampen in de benen. Neem kokosolie in een kom en voeg twee eetlepels poedervorm kurkuma erin om een dikke pasta te maken. Wrijf deze pasta op de pijnlijke deel, om wat hulp te krijgen.

Als alternatief kunt u kurkuma capsules innemen.

2. Mosterdzaad

Mosterd is een uitstekende bron van mangaan en ook vol azijnzuur die de productie van acetylcholine, een organisch molecuul dat fungeert als een neurotransmitter en houdt spieren actief stimuleert. Aldus helpt pijn te voorkomen. Gewoon, een eetlepel van gele mosterd, gevolgd door een glas warme melk per dag.

3. Organische Honing

Neem 2 eetlepels van ACV (appelazijn) en meng het met 1 eetlepel biologische honing. Consumeer dit brouwsel elke dag om te voorkomen dat die zich van krampen.

4. Hydrate Yourself

Uitdroging is een van de belangrijkste oorzaken van beenkrampen. Blijf gehydrateerd door het drinken van veel water. Drink minstens 8-9 glazen water per dag. Dit is de beste en eenvoudigste manier om krampen te behandelen.

5. Melk

De rijkdom van calcium en vitamine D in de melk vermindert de frequentie van krampen in de benen. Ontwikkelen van een gewoonte van het drinken van melk elke dag voor je het bed te raken. Deze remedie zal effectief in het voorkomen nacht krampen te bewijzen.

6. Apple

Appels worden geladen met voldoende voedingsstoffen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium, natrium, zink, fosfor, en veel vitaminen zoals vitamine C, E en K. Derhalve verbruikt appel dagelijks deze pijnlijke krampen voorkomen.

7. Banana

Banaan bevat een schat aan kalium. Als je spierkrampen ervaren op een regelmatige basis, Munch op een banaan elke dag.

8. warm bad

Neem een douche met lauw water wanneer je kramp ervaren. Het kalmeert je zenuwen en ontspant je hele lichaam. De hoge temperatuur van het water regelt de bloedcirculatie in de pijnlijke plek.

Daarnaast kunt u Epsom zout toe te voegen aan het bad om de effectiviteit van dit middel te verhogen.

9. Grapefruit, citroen, en Orange

Peel twee kleine sinaasappelen; knippen drie citroenen en een grapefruit. Meng ze in een sapcentrifuge en voeg een theelepel van tandsteen. Meng alle ingrediënten behoren. Drink het om krampen in de benen te voorkomen.

Of anders, bereiden citroensap en drink het door het toevoegen van een snufje zout.

10. Strek je been

Wanneer je kramp ervaren in je been, niet gewoon zitten; proberen te rekken. Staan en lopen een beetje, zal dit een grote hulp.

11. Castor Oil

Neem wat castor olie in een kom en verwarm het. Neem nu een schone katoenen doek en onder te dompelen in de olie. Daarna wikkel dit doek om de pijnlijke plek en bedek het met een stuk plastic om olievlekken te voorkomen. Doe het voordat je naar bed gaat. De helende eigenschappen van wonderolie ontspannen de gezwollen gewrichten en de behandeling van pijnlijke krampen.

12. Alcohol

Neem een paar druppels van alcohol en wrijf het op de krappe been. Dit zal onmiddellijke verlichting van de ondraaglijke pijn.

13. Uitgebalanceerd dieet

Een evenwichtige voeding kan eigenlijk voorkomen dat kramp omdat het je lichaam vult met alle essentiële mineralen. U kunt vers fruit en biologische sappen te nemen in uw elk dieet. Ook eet dat rijk is aan kalium, natrium en magnesium. Gezonde eetgewoonten zal zeker versterken van uw spieren en voorkomt krampen te voorkomen.

14. Baking Soda

Meng ¼ theelepel bakpoeder in een glas water. Drink deze oplossing na de training regime. Deze remedie helpt neutraliseren van de melkzuur, dat wordt gevormd in de spieren na een intensieve lichaamsbeweging.

15. Indian kruisbes

Neem een glas water en voeg een theelepel gemalen kruisbes poeder erin. Drink het in de ochtend op een lege maag per dag om je spieren te versterken en te voorkomen krampen in de benen.

16. Zaden van de pompoen

Tekort aan magnesium in het lichaam veroorzaakt elektrolyt onbalans, die op zijn beurt leidt tot pijnlijke krampen. Pompoenpitten zijn geladen met voldoende magnesium. chomp gewoon geroosterde pompoenpitten om zijn voordelen te verkrijgen.

17. Azijn

Neem wat azijn en wrijf het op de pijnlijke kant. Of anders, genieten een doek in de azijn oplossing en plaats deze op de been en gewrichten.

18. Ginger

Drink een kopje gemberthee of gebruik maken van haar tinctuur de behandeling van de spierkrampen. Het verbetert de bloedsomloop en verlicht de pijn.

Bovendien kunt u zich te ontdoen van krampen in de benen door het eten van gember capsules.

Of anders, massage met gember essentiële oliën om uw vermoeide spieren te kalmeren.

19. Cinnamon

Gebruik een zalf bereid uit kaneel op het getroffen gebied drie keer per dag om je spieren te ontspannen.

Herbal Remedies voor krampen in de benen

20. Rooibos thee

Brew een kopje Rooibos thee om krampen te voorkomen. Voeg een theelepel rooibos bladeren in een kop heet water en steile het voor vijf minuten. De overvloed aan vitaminen en mineralen in deze kruidenthee behandelt die pijnlijke krampen effectief. Drink het elke dag voordat je het hooi hit.

21. Kamille

Een stof genaamd glycine is gevonden in kamille kruid dat onze spieren ontspant en helpt verlichten de pijn geassocieerd met krampen in de benen. Kook twee eetlepels gedroogde kamille bloemen en steile hen. Drink dit kruidengeneeskunde afkooksel 4-5 keer per dag gedurende ten minste 2 weken.

Als alternatief kunt u het getroffen gebied met kamille olie te masseren. Daarna, bestrijken het gebied met een warme handdoek.

22. Raspberry Tea

Raspberry thee bevat een schat aan voedingsstoffen. Het heeft een hoog gehalte aan kalium, magnesium, B-vitamines en ijzer; vandaar, bleek effectief in rustgevende krampen in de benen. Kook wat water en voeg wat rode framboos bladeren. Bedek het met een deksel. Stam na 5 minuten en drink dit infuus twee keer per dag.

23. Groene Thee

Steile sommige groene thee bladeren in een kop heet water voor een paar minuten en drink het driemaal per dag. Het zal zeker ontspannen je spieren en geven verlichting.

24. Zilverkaars

Neem wat lauw water en voeg tot 60 druppels van de tinctuur. Als alternatief, verbruiken 500 mg capsule bereid uit de grond wortel. Heeft een van hen na elke twee uur.

Notitie:

Deze remedie is niet voor moeders-to-be.

Overdosis van dit kruid kan ernstige bijwerkingen veroorzaken. Dus, niet verbruiken meer dan zes maanden.

25. Ginkgo Biloba

Flavonoïden en terpenen zijn twee actieve bestanddelen van dit kruid dat de bloedstroom te regelen en ophoping van bloedplaatjes te voorkomen. Aldus verwijdt de slagaders. Om krampen in de benen te behandelen, verbruiken 120-240 mg van dit kruid twee keer per dag.

26. Wild Yam

Combineer tien druppels wilde yam in wat water en wrijf het direct op de pijnlijke deel van je been om onmiddellijke hulp te krijgen.

Daarnaast kunt u ook thee bereiden van gedroogde wortels van wilde yam.

27. Lavender

Combineer lavendelolie en olijfolie en massage met dit mengsel gedurende 15 minuten om enige verlichting te verkrijgen.

28. Duizendblad

Bereid een kruiden afkooksel van gedroogde duizendblad bladeren en bloemen door ze te koken in een kopje water. Dompel een katoenen doek erin en plaats het op de pijnlijke plek.

Bovendien kunt u dit infuus per dag drinken een paar keer.

Een eetlepel van duizendblad sap als verbruikt op een dagelijkse basis kan voorkomen dat frequente spierspasmen.

29. Bosbes

De ontspannende eigenschappen van dit kruid helpen bij het voorkomen krampen in de benen en het verbeteren van de bloedtoevoer naar de ledematen. De aanbevolen dosis van dit kruid is 80 mg driemaal per dag.

30. Gotu Kola

Dit prachtige kruid behandelt diverse kwalen en re-energie aan je lichaam. Gebruik extracten van Gotu Kola om de pijnlijke been te behandelen. De dagelijkse aanbevolen dosering van dit kruid is 60-180 mg.

Waarschuwing: De consumptie van dit kruid kan huiduitslag veroorzaken. Vermijd het als je zwanger bent.

31. Nootmuskaat Oil

De kalmerende effecten van nootmuskaat olie zijn nuttig in het genezen van spierpijn. Pour 10 druppels nootmuskaat olie in 10 ml amandelolie of andere basisolie. Wrijf dit mengsel drie keer per dag om hulp te krijgen van spierkrampen.

32. Hawthorn

De aanwezigheid van bioflavonoïden in meidoorn verhoogt de circulatie van het bloed; vandaar, bleek effectief bij de behandeling van krampen. De standaard dosering is 150-200 mg tweemaal daags.

Bovendien kunt u ook een capsule, tablet, of genieten van een kopje kruiden afkooksel bereid uit dit kruid.

33. karwij

Wrijf karwij olie op de pijnlijke plek om onmiddellijke hulp te krijgen van de spierspasmen of krampen. Om de effectiviteit van dit middel te verhogen, drink een infuus bereid uit dit kruid.

34. Cayenne Pepper

Een chemische stof genaamd capsaïcine aanwezig cayennepeper verwijdt de bloedvaten en reguleert goede doorbloeding. Gewoon verspreid cayennepeper zalf op het getroffen gebied om uw spieren te ontspannen.

Anders hebben 60-120 mg van de tinctuur twee keer per dag.

35. Zilverschoon en Balm Leaves

Een kruideninfusie kunnen worden bereid door verschillende kruiden. Neem bijvoorbeeld gedroogde kamille bloemen, balsem bladeren en zilverschoon. Voeg alle drie aan het hete water en laat ze steil voor een paar seconden. Zeef en voeg honing voor een betere smaak. Drinken twee tot drie keer per dag om de pijn in verband met krampen verminderen.

36. Rosemary

Voeg een paar druppels rozemarijn olie in je badkuip. Genieten in het aan uw ontstoken spieren te ontspannen. U kunt ook masseren met deze kruidenolie.

Afgezien van dit, mix olie van eucalyptus, arnica, en rozemarijn, en masseer zachtjes om zich te ontdoen van krampen in de benen te krijgen.

37. Paardenkastanje

Neem capsule bereid uit de gepoederde wortel van paardenkastanje twee keer per dag voor een paar dagen om spierspasmen te voorkomen.

38. Cramp Bark

Dit kruid werkt als een krampstillend, dat helpt bij het verminderen van de pijn in verband met krampen in de benen. U kunt haar kruidenthee sip of hebben het in de vorm van een capsule of tinctuur.

39. Muisdoorn

Dit kruid behandelt een slechte circulatie van bloed die anders resulteert in spierpijn. De anti-inflammatoire eigenschappen verminderen pijn en zwelling in de benen. Neem 36 mg van het kruidenextract tweemaal daags.

do's

Dragen van hoge kwaliteit schoenen waarin je je prettig voelt.

Drink water en vloeistoffen om jezelf gehydrateerd te houden.

Voordat je gaat slapen, doen stretching oefening en massage.

Consumeren zout voedsel voor de training.

Gebruik kousen om uw kuiten te ondersteunen.

Streven naar een arts in geval van aanhoudende pijn.

don'ts

Zeg nee tegen alcohol en cafeïne als ze je lichaam uitdrogen.

Niet consumeren suikerhoudende voedingsmiddelen boven kwantiteit.

Vermijd frisdrank ook.

Ga niet zitten in kleermakerszit voor lange uren.

18 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment