Friday, February 5, 2016

12 Bewezen home remedies om zich te ontdoen van krekels

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/05/Dead_Cricket_White_Background_Large.jpg

Je zou kunnen ergeren zien van krekels in je kelder meubels of kruipend over de muur. Nou, in kleine aantallen, ze zijn heel onschuldig. Gewoonlijk krekels zijn vier types: huis krekels, camel krekels, veld krekels en mol krekels. U bent zeker om krekels te vinden waar er een kloof tussen de grond en objecten. Zij geven de voorkeur koele en donkere plekken om zich te verbergen. Toch moet u stappen ondernemen om uw papieren, zijde, wol, meubels en muren te redden van hun aanval te nemen. Het vangen van hen, ze te doden of desinfecteren van het huis zijn drie mogelijke oplossingen die kunnen optreden voor u, om te gooien uit deze plagen Lees dit artikel om te weten wat meer nuttige home remedies om zich te ontdoen van de krekels.

Home remedies voor Crickets

1. Molasses

Plaats sommige melasse in een grote kom. Vul de rest kom met water. Krekels zal springen in de kom toen ze melasse ruiken. Vervang de inhoud van de kom frequent (1).

2. Stel Vallen

Plaats vallen rond de problematische gebieden, zoals muren, deuren of ramen. Krekels zijn meer aangetrokken tot warme en vochtige gebieden, dus plaats de valkuilen rond dergelijke gebieden.

Pitfall trap is een dergelijke val die een gat of put met een gladde rand heeft. De put is gevuld met water en zeep om deze plaag insecten te doden (2).

3. Bug Spray

Maak gebruik van de bug sprays om krekels weg te houden.

NB - Deze moeten niet worden gebruikt bij kinderen zijn rond als ze zijn giftig.

4. Stofzuiger

Vacuüm de ruimte door gebruik te maken van hoog rendement deeltjes lucht. Deze high-powered machines zullen trekken uit de eieren van tapijt of de gebieden waar zij hebben (3) gelegd.

5. Seal Your Home

Sluit de kleine spleten van uw huis met de hulp van cement of gips, zodat de krekels niet kruipen binnen hen. Maak gebruik van tochtstrips en deur veegt voor vloeren. Maak gebruik van kalefateren en het scherm patches voor ruiten (4).

Situeren stevig is bevestigd schermen op deuren en ramen voor de vorming van vacuüm te voorkomen, aangezien dit vacuüm leidt tot aantasting van krekels (5).

6. Gooi de prullenbak

Krekels worden aangetrokken door de geur van afval, dus het moet worden afgevoerd van tijd tot tijd; en bak moeten gehouden worden afgedekt altijd.

7. Verwijder Bright Lights

Krekels zijn gefascineerd door de felle lichten. Daarom onthouden van het gebruik van LED-verlichting in uw huis (6).

8. Laat Predators in huis

Hagedissen en spinnen gedijen op krekels. Dus als je deze twee laten in uw huis, kunnen ze controle te houden over cricket bevolking.

9. Zeep Water

Vul een spuitfles met zeep water en spuit het rond uw huis. Het zal de krekels "huid en irritatie dringen, waardoor ze afstoten (7).

10. Homemade Spray

Steile ½ kopje rode pepers, rode chilipoeder, of chilisaus in 2 kopjes water. Zeef de vloeistof en verdun het met 2 kopjes water. Gebruik het om te spuiten over de planten en insecten.

11. diatomeeënaarde

Maak gebruik van diatomeeënaarde (food-grade) te verdrijven krekels (8).

12. stikstofbindende Plants

Planten knoflook, klaver en schatten in uw tuin, als stikstofbindende planten irriteren krekels en kan ze verdrijven.

Beneficial onkruid zoals alsem en Alliums af te weren plagen en andere insecten. Vandaar zeer nuttig blijken plaagpreventie (9) zijn.

13. Gebruik Biocontrol Method

do's

Snijd alle struiken en lange grassen buurt van uw huis, zodat de krekels niet kon toegang krijgen tot uw binnenshuis.

Houten, mulch en compost tegels moeten weg van huis worden geplaatst.

Installeer een vogel feeder en laat uw kat buiten zitten.

Houd uw huis netjes en opgeruimd

Laaggroeiende vegetatie moet minimaal 12 duim vanaf de wanden van het huis.

Maak gebruik van vangplaten om krekels te vangen, zonder ze te doden.

don'ts

Laat je niet elke vorm van vuil te verzamelen in het riool of andere gebieden zoals daken.

26 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment