Monday, February 1, 2016

5 Eenvoudige doe Hoofdpijn Relievers

Een hoofdpijn maakt het onmogelijk om zich te concentreren op iets. Alles wat je wilt doen is gaan liggen en neem een gezonde slaap. Veel factoren kunnen bijdragen aan hoofdpijn zoals angst, spanning, ogen, uitdroging, etc. Rekening geneeskunde hele tijd is niet wenselijk omdat zij ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken. Een gezonde slaap kan de hoofdpijn te verminderen, maar kan het niet helemaal verdwijnen. En wat moet er gebeuren? Pak een aantal direct beschikbaar ingrediënten en maak je eigen relievers thuis in een mum van tijd en lage kosten. Bekijk enkele van hen.

1. Homemade Shea Nut Oil en bijenwas Balm

De olie die in deze DIY verlichten de pijn en zorgen voor onmiddellijke verlichting. Gewoon warmte en smelt samen druivenpitolie, bijenwas en shea notenolie. Haal hem uit de kachel als ze goed gemengd. Doe alle overige ingrediënten toe en laat het in elke container en je bent klaar.

2. Hoofdpijn Soothing Salve

U zult extra vergine olijfolie, ricinusolie, magnesium olie, citrus olie, lavendelolie, pepermuntolie en sommige bijenwas nodig, om deze zalf te bereiden. Allereerst warmte en smelten olijfolie en bijenwas op een bain-marie. Wanneer deze naar behoren worden gemengd, verwijdert u de mix van de ketel en zet in alle andere ingrediënten. Houd het mengsel in thefreezer voor enige tijd en laat het in te stellen. De balsem is klaar.

3. Homemade Etherische oliën Hoofdpijn Fopspeen

Dit is de makkelijkste DIY die u kunt proberen als je geconfronteerd met het tekort aan tijd. Gewoon combineren oranje essentiële olie, essentiële olie van lavendel, olijfolie, en pepermunt etherische olie. Plaats het in een roller-ball container of een andere container. Wrijf het op de tempels en voorhoofd voor snelle verlichting.

4. Baking Soda en essentiële oliën douche Tablet

Wat is beter dan het nemen van een bad aan de zenuwen te ontspannen en het gemak van de pijn. Het enige wat u nodig heeft om te doen is, meng baking soda en water grondig in een mengkom en doe het mengsel in mallen van uw keuze. Zet deze schimmel in een voorverwarmde oven gedurende 15 minuten. Daarna voeg lavendel en pepermunt essentiële oliën aan. Laat de tabletten afkoelen naar behoren. Zodra ze zijn afgekoeld, verwijder ze uit de mallen en op te slaan in een container. Plaats één of twee van hen in een bad van warm water en een bad nemen.

5. Herbal Hoofdpijn verlichten Balm

Voor het bereiden kruiden balsem, trekken de drager oliën (olijfolie, jojobaolie, enz.) In een luchtdichte container met een van het kruid (calendula, kamille, lavendel, pepermunt, etc.) gedurende 2-3 dagen. Laat de olie verwerven van de eigenschappen van deze kruiden. Zeef de olie en smelt bijenwas daarin. Doe het mengsel in een schone container en laat het afkoelen en uitharden.

21 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment