Monday, February 1, 2016

23 Effectieve Remedies Home For Root Canal Pijn Recovery

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/09 /

Bent u pijnlijk moment ervaart als gevolg van uw wortelkanaalbehandeling? Dan zult u volop van huismiddeltjes krijgen om het te behandelen zonder enig probleem of nood uw zak. Wortelkanaalbehandeling is niets anders dan een ruimte binnen de wortel van de tand, waar sprake is van een zachte pulp van weefsels die bloedvaten en bindweefsel bevat, en helpt te groeien wortel van de tand, wanneer de procedure van de ontwikkeling aan de hand is. De oorzaken van wortelkanaalbehandeling pijn - infectie beschadigd pulp die het glazuur en dentine van de tand vernietigt, krimpen van de oude metalen vulling, en kauwen of het eten van voedsel verhard. De belangrijkste symptomen zijn - gelokaliseerde pijn, roodheid en zwelling van het tandvlees, zwelling in het tandvlees van de nabijgelegen tanden. De pijn zal niet toestaan dat u bepaald soort voedsel te eten en kan ook infecteren de andere tanden rond het besmette wortelkanaal. Hier hebben we een aantal van de effectieve home remedies ingeroepen om zich te ontdoen van de wortelkanaalbehandeling pijn te krijgen.

Remedies Home for Root Canal Pijn

1. Ice Pack

Ijspak techniek heeft geholpen cure wortelkanaal pijn sinds leeftijden en is een van de meest handige manieren om de pijn te verzachten. U kunt ijsblokjes gewikkeld in een doek op je gezicht voor ongeveer 5 minuten. Het zal u verlichting van de pijn. Als u niet reliëf met deze behandeling krijgt, probeer dan ijszak gedurende 15 minuten in plaats van 5, gedurende ten minste 3-4 keer per dag.

2. Liquid Diet

Kauwen en bijten kan meer pijn veroorzaken in je tanden, en je mag niet in staat zijn om goed te eten en kan zwak worden. Het is beter te voeden met vloeibaar dieet totdat de pijn is weg, en de infectie wordt verwijderd. U kunt wortel of sinaasappelsap drinken, maar ze moeten niet te koud als het je tanden gevoeliger kunnen maken en kunnen leiden tot meer pijn.

3. Gargle

Omwille van het bestrijden van de infectie en verzacht de pijn, weet gorgelen met zout water. Het enige wat u hoeft te doen is te ontbinden een theelepel zout in een glas warm water. Gorgelen met dit water twee of drie keer per dag.

4. Alcohol

Gorgelen met alcoholische dranken, zoals whisky, whisky en bier is een effectieve remedie voor wortelkanaalbehandeling pijn, of u kunt mondwater dat alcohol heeft als een van de ingrediënten te gebruiken. De consumptie van alcohol kunnen ook alleen maar gunstig zijn, als verbruikt in kleine hoeveelheden, anders kan het schadelijk wenden voor uw gezondheid.

5. komkommer

Komkommer is bekend om zijn pijnstillende en verkoelende eigenschappen. Het kan u onmiddellijke verlichting van de kiespijn heeft geleid als gevolg van een wortelkanaalbehandeling. U kunt een plakje komkommer te nemen en zet het op de getroffen tand in de mond. Herhaal dit proces om de beste resultaten te krijgen.

6. Eten Zacht en Mild Eten

Het eten van kruidig en zoet voedsel kan uw tand ernstig gewond. Daarom is het aangeraden om te eten zacht en minder gepeperde voedsel. Het drinken van rauwe melk en het eten van eiwitrijk voedsel zal helpen genezen de sensatie vroeg.

7. Verhoogde Pillow

Wortelkanaalbehandeling pijn kan worden verlicht door het opvoeren van het kussen tijdens het slapen. Het voorkomt niet alleen pijnlijk tandvlees en zenuwen kloppend, maar stopt ook het bloeden als kussen hoogte biedt de weg vrij voor de bloedstroom in een bepaalde richting.

8. Waterstofperoxide

Slis mond met waterstofperoxide, teneinde harden het wortelkanaal pijn. Kan bitter smaken, maar zorgt voor verlichting lang. Als het te bitter smaakt, kunt u een aantal water om het te verdunnen toe te voegen.

9. toepassen van verschillende Extracten

Solliciteer vanille, amandel, pepermunt of citroen extract op de getroffen tand met behulp van een katoenen bal. Helpt het stoppen van de groei van de bacteriën en vergemakkelijkt het ongemak van wortelkanaalbehandeling pijn.

10. Potato

Houd een vers gesneden dun plakje aardappel op het getroffen gebied enige tijd de pijn te verlichten. Herhaal het meerdere malen per dag om bacteriegroei te stoppen.

11. Theezakjes

Na het maken van de thee, niet weg te gooien de overgebleven theezakjes. In plaats daarvan, leg ze op de pijnlijke tand. Het sap van de theebladeren kan de tand te genezen en maken het gebied gevoelloos voor een tijdje.

NB - De theezakje moet warm zijn en mag niet worden geopend of gescheurd van overal.

12. Baking Soda

Baking soda kan van grote hulp zijn bij het lijden aan wortelkanaal pijn. Het enige wat je hoeft te doen is dip een katoenen bal in het water en vervolgens na het uitpersen van het extra water, jas met de baking soda. Toe te passen op de getroffen tand.

Als alternatief kunt u een mondwater te bereiden door het mengen van kleine baking soda met water. Gebruik het om uw mond swish.

13. Peper en Zout Paste

Grind wat peper en meng het met een kleine hoeveelheid zout en water tot een pasta-achtige consistentie te maken. Breng het op de tand. De antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen van zout en peper zal helpen de tand te zijn in normale toestand in een mum van tijd.

14. Tabak

Hoewel tabak is niet goed voor de gezondheid, maar zijn antibacteriële eigenschappen maken het een goede remedie voor wortelkanaalbehandeling pijn. Doe wat tabak in je mond, totdat je voelt dat de mint smaak. spuug het dan en je mond spoelen met water.

15. Azijn

Normaal huishoudelijk azijn of appelazijn speelt een grote rol in het doden van de bacteriën die wortelkanaal veroorzaakt. Dompel een katoenen bal in azijn en plaats deze in de mond op het getroffen gebied gedurende ten minste vijftien minuten. Voor betere resultaten, toe te passen regelmatig.

16. Raw Butter

Door het eten van minder hoeveelheid van de gele boter en consumeren een groot deel van witte boter, kan men de symptomen van wortelkanaal pijn te verminderen. Bovendien zal de mushiness van de boter niet uw tand kwetsen.

17. Olijfolie

Olijfolie biedt u een rustgevende gevoel. Dompel een katoenen bal in de olijfolie en voorzichtig toe te passen op de pijnlijke tand om zich te ontdoen van de wortelkanaalbehandeling pijn te krijgen.

18. Clove

Kruidnagel is de meest betrouwbare oplossing voor alle problemen in verband met tanden. Zet een kruidnagel in de buurt van de pijnlijke tand. Suck it voor bepaalde tijd. U kunt ook kruidnagel olie toe te passen. Als alternatief voor te bereiden een pasta door het toevoegen van water aan de grond kruidnagel, en toe te passen.

NB - Het houden van vele kruidnagel in je mond voor een lange tijd kan uw tand of tandvlees schaden.

19. Onion

Deze oplossing klinkt misschien raar, maar het is zeer nuttig in het genezen van het wortelkanaal pijn. Snij een ui en plaats deze in de mond voor bepaalde tijd. Zuigen het sap.

NB - De ui in de mond houden moet vers worden gesneden.

20. Knoflook

Neem een teentje knoflook en smash. Houd het op de getroffen tand en laat de knoflook sap verspreid over het, of je kunt zelfs proberen te kauwen. Het zal u helpen opgelucht te krijgen van de pijn, de bacteriën te doden en stoppen van de groei van de infectie, zoals zij heeft goede antibioticum en geneeskrachtige eigenschappen.

21. Asafetida

Allerlei tandheelkundige problemen kunnen worden behandeld met asafetida. Meng een snufje asafetida en een paar druppels citroensap. Vervolgens opwarmen. Dompel een wattenschijfje in de bereide oplossing en toe te passen op het getroffen gebied. Het is een prachtig wortelkanaalbehandeling pijn thuis te verhelpen.

Kruidengeneesmiddelen voor Root Canal Pijn

22. Tree Oil Tea

Tea tree olie is een van de vertrouwde remedies voor wortelkanaalbehandeling pijn. Mix 3-4 druppels tea tree olie in warm water. Gorgelen met 3-4 keer per dag. Deze remedie zal stoppen met het wortelkanaal pijn.

23. Weegbree

Chew een paar weegbree bladeren. Als uw tand gebeurt te pijnlijk om het kauwen te zijn, kunt u het kauwen van de andere kant en overvloedig water drinken. Of anders, maken een pasta van de bladeren door ze te breken en het mengen van een paar druppels water in. Breng deze pasta. Dit is opnieuw een effectieve natuurlijke remedie voor wortelkanaalbehandeling pijn.

do's

Poets je tanden regelmatig.

Verwijder altijd de etensresten uit de mond met behulp van floss.

Gorgelen na elke maaltijd.

don'ts

Niet erg moeilijke dingen kauwen als het ondraaglijke pijn kan veroorzaken.

Snoep en koude dranken kunnen gevoeligheid veroorzaken en kan de tanden verval. Dus, voorkomen dat ze.

10 februari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment