Sunday, January 31, 2016

26 Superb Home Remedies To Get Rid van Mieren

U bent misschien geneigd om het gebruik van sterke chemicaliën te maken wanneer je ziet mieren kruipen op deuren, ramen of beddengoed. Maar houd in gedachten dat deze stoffen schadelijk zijn voor u en het milieu kunnen zijn. Dan hoe zich te ontdoen van mieren op een natuurlijke manier? Nou, er zijn verschillende home remedies om deze stiekeme beestjes af te weren. Gebruik deze remedies voor mieren uw hele huis domineren en verwen uw levensmiddelen.

Home remedies voor Ants

1. Houd uw huis schoon

De geur van voedsel trekt mieren in de richting van uw huis. Verwijder al het voedsel kruimels en bronnen van uw keuken. Houd de containers van suiker, stroop en honing goed afgesloten. Ook schone kasten, werkbladen en vloeren regelmatig.

2. Dish Soap

Neem afwasmiddel en water in 1: 2 ratio en vul het in een fles. Schud het goed om de oplossing te maken. Spuit dit mengsel over mieren. De mieren zullen stik of stilstand. Veeg deze dode mieren met een natte doek.

3. White Vinegar

U kunt een natuurlijke bestrijdingsmiddelen te maken door het mengen van azijn en water in gelijke delen. Bewaar deze oplossing in een spuitfles. Strooi het direct op de mieren om ze te doden. Gebruik een vochtige papieren handdoek af te drogen op.

Spuit deze natuurlijke bestrijdingsmiddelen als een terughoudendheid, rond uw deuropeningen, vensterbanken en andere plaatsen waar je mieren te vinden. U kunt reinigen ramen, vloeren en collega's met deze oplossing. Deze uitstekende huishouden schoner maakt mieren minder kans te kruipen dan deze oppervlakken.

4. citroensap

Combineer 1 deel citroensap met 3 delen water. Goed mengen. Spuit deze oplossing op de lijn van de mieren of rond de omtrek van uw huis.

5. Boorzuur

Neem boorzuur poeder en strooi het in de gebieden zoals vensterbanken, plinten of gemeenschappelijke ruimtes waar je waarneemt mieren. Als mieren innemen boorzuur, ze sterven als het beschadigt hun exoskelet en vergiftigen hun maag.

NB - Houd het uit de buurt van kinderen en huisdieren.

6. Dish Soap

Neem een kleine hoeveelheid zuiveringszout en afwasmiddel. Combineer ze om een oplossing te maken. Verdeel de oplossing in de mier besmette gebieden.

7. Black Pepper

Het is een veilige en gif-vrije manier om zich te ontdoen van mieren. Bestrooi zwarte peper in uw kasten, vensterbanken, rond het eten, en in de buurt van uw huisdieren te verdrijven de mieren.

8. Peanut Butter en Borax

Maak een mengsel door het combineren van 1 theelepel elk van suiker, pindakaas en borax. Vul een kom met dit mengsel. Plaats deze naast de mier paden om snel te ontdoen van hen.

9. Essentiële oliën

Mieren haten de geur van etherische oliën. Voeg 10 druppels etherische olie tot een kopje water en spuit de oplossing waar zie je mieren. Of anders, giet er een paar druppels olie op de katoenen bal en plaats ze op het gebied binnengevallen door mieren.

NB - U kunt een verscheidenheid van etherische oliën te gebruiken, zoals ceder olie, lavendelolie, eucalyptus, pepermuntolie en citroenolie.

10. Rode chilipoeder

Voeg een kleine hoeveelheid water met rode chilipoeder tot een pasta te bereiden. Gebruik deze pasta om te voorkomen dat mieren uit het aangaan van uw huis. Als alternatief, strooi er chilipoeder direct in de gebieden waar de mieren vandaan komen.

11. Room van Tarwe

Bereid een crème van tarwe en plaats deze waar de mieren het gemakkelijk kan openen. Mieren kunnen niet verteren, zodat ze zullen sterven. De tarwe crème breidt uit in de maag van de mier wat resulteert in zijn dood.

12. Maak een Line

Meestal mieren haat aantal natuurlijke stoffen en hun geur. Ze gaan niet in de buurt van deze stoffen. U kunt een lijn van deze stoffen rond de omtrek van uw huis of de plekken waar je waarneemt mieren te maken. U kunt een lijn te creëren met behulp van grond oranje of citroenschillen, cayennepeper, of kaneel.

U kunt ook gebruik maken van een aantal andere defensieve barrières, waaronder een lijn van poederkool, kaneel, kurkuma, citrus olie, gepoederde reiniger, drogende stof zoals silica aerogel of diatomeeënaarde.

13. Petroleum Jelly

Spreid wat vaseline op drempels, rond deuren en kieren van elk venster. Het creëert obstakels voor de mieren, en zij zullen niet in staat zijn om deze kleverige substantie over te steken. Het is een van de gemakkelijkste manieren om mieren te verdrijven.

14. Caulking

U kunt kalefateren gebruiken om een scheur, gat of opening waardoor de mieren kruipen af te dichten. Breeuwen is een van de minst riskante methoden om zich te ontdoen van mieren.

Opmerking: U kunt ook afdichten alle entree gebruik van lijm, poster tack, gips, stopverf en siliconenkit.

15. Zout en Talk

Verspreid zout en talk op muren, ramen en deuren. U kunt babypoeder of krijt kleermaker gebruiken om ruzie te maken voor mieren.

Let op: Draag een masker tijdens het gebruik van enige vorm van talk.

16. Landschap Buffer

Soms mieren uw woning te betreden door middel van overhangende boom of nabijgelegen struiken. U kunt hun binnenkomst te voorkomen door het creëren van een plant-en droog grens. U kunt ook de overhangende boom die uw huis raakt trimmen.

17. ontsmettingsalcohol

Vul een spuitfles met water. Meng 1 ½ theelepel afwasmiddel en 1 theelepel van alcohol in het. Schud het goed. Spuit het op de mieren of over de gebieden waar de mieren uw woning te betreden.

18. Kamfer Olie

Zelfgemaakte mier moordenaar te bereiden, neem kamfer olie en spiritus in 1: 9 verhouding en een mengsel te bereiden. Giet dit via mierenhoop om ze te doden.

19. Gebruik Fragrant Afschrikmiddelen

Mieren haat sommige geuren zoals kamfer, pepermunt en knoflook. U kunt de geplette muntblaadjes verspreid in de buurt van de ingang. Als alternatief groeien munt of lavendel in uw tuin. Geplette teentjes knoflook en houden ook de mieren uit de buurt van uw huis.

20. Splenda

Strooi dan Splenda mierensleep om hen te doden op een natuurlijke manier.

21. Maak je eigen Bait

Giet 1 theelepel ahornsiroop in een schotel. Plaats deze schotel waar je mieren te vinden. Strooi boorzuur rond de schotel. Als mieren lopen door de boorzuur om de siroop te krijgen, ze innemen boorzuur ook. Boorzuur is een maag gif dat de mieren doodt.

Let op: Houd dit aas uit de buurt van uw kinderen en huisdieren.

22. Havermout

Maïsmeel fungeert als een natuurlijke mier killer. Gebruik havermout als voedsel tegen mieren. De mieren eten maïsmeel, maar ze kunnen niet verteren.

23. Coffee Grounds

Strooi koffiedik op de anthills. Mieren zal het te dragen en proberen om het eten, maar ze zijn gevoelig voor cafeïne.

24. Chalk

U kunt een lijn met behulp van krijt rond de ingang van uw huis te trekken. U kunt ook verspreid krijt poeder rond mierenhopen om ze weg van uw huis te houden.

25. Flour

Verspreid meel op de deuren, kasten, pantry rekken of bij de ingang van waar mieren maken hun intrede. Mieren zal niet oversteken de bloem lijn als ze een hekel meel.

26. Oranges

Voeg 1 kopje warm water om in poedervorm sinaasappelschillen. Meng ze goed en giet de oplossing over de anthills. De methode helpt zich te ontdoen van mieren op uw terras en tuin.

do's

don'ts

Je zou ook graag

29 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment