Wednesday, February 3, 2016

48 Incredible Remedies Home For Angina

Angina is de toestand van acute pijn op de borst die door onvoldoende en zuurstofarm bloed naar het hart plaatsvindt. Voornaamste oorzaken hiervan zij roken, stress, hypertensie, obesitas, metabool syndroom, inactiviteit, diabetes, BP, etc. (1, 2). Er zijn verschillende soorten angina: stal (angina pectoris), instabiele, variant (Prinzmetal angina), microvasculaire angina (3); elk met zijn eigen mate van ernst en symptomen.

Als de pijn in andere delen van het lichaam zoals hals, kaak, schouder, enz., Of kortademigheid, zwakte voelt, dan deze kunnen de symptomen van de ziekte (4). Het wordt vaak behandeld met medicatie en in het ergste geval, wordt angioplastiek of bypass operatie gedaan. Maar als je zijn gediagnosticeerd met angina in een eerste stadium, dan kun je deze te behandelen met eenvoudige huismiddeltjes en door het maken van een paar veranderingen in uw levensstijl en voeding zoals het toevoegen van magnesium, onverzadigde vetten, enz. Gewoon eens een kijkje op deze eenvoudige super- voedingsmiddelen die kan fungeren als een schatkamer van remedies voor de conditie.

Natuurlijke remedies voor Angina

1. Ginger

Het is essentieel om cholesterol te handhaven angina en gember balances genezen dit niveau (5) door de aanwezigheid van een verbinding genaamd gingerol. Er zijn tal van voordelen van gember, zoals het voorkomen van bloedstolsels (6) en de bescherming van de bloedvaten tegen beschadiging. Voor de behandeling, kunt u rauwe gember verbruikt elke dag of u kunt gemberthee bereiden. Voeg 3-4 g geraspte gember 1 kopje heet water. Bedek het en laat het brouwen gedurende 5 minuten. Zeef en deze thee te drinken twee keer per dag.

U kunt ook toevoegen aan uw groenten en andere bereidingen.

Opmerking: Weet gember niet nemen als je op bloedverdunnende, diabetes of hoge bloeddruk medicijnen.

2. Knoflook

Knoflook wordt veel gebruikt voor de behandeling van verschillende hartziekten zoals palpitatie en is gebleken om het effect van angina (7) te verminderen. Helpt voorkomen nano-plaque (8) op de slagaders wand en daarom verbetert de toevoer van bloed en zuurstof naar het hart. U kunt consumeren 1-2 teentjes knoflook vroeg in de ochtend op een lege maag.

Als alternatief kunt u ook knoflook supplementen die beschikbaar zijn bij de meeste apotheken.

Of anders, voeg ½ eetlepel knoflook sap van een kopje heet water en drink het.

Notitie:

1) Raadpleeg uw arts voordat consumeren knoflook of haar supplementen als u problemen met betrekking tot de schildklier of zweren hebben

2) Vermijd het gebruik van knoflook als je met bloedverdunnende medicijnen.

3. Cayenne Pepper

Dit is een van de beste en bewezen oplossingen voor de behandeling van angina pectoris (9) en andere gerelateerde symptomen zoals een hartaanval. De verbinding capsaïcine, vanwege zijn anti-inflammatoire aard (10), zorgt voor verlichting van de pijn op de borst en verbetert de stroming van zuurstofrijk bloed in het lichaam, maar er zijn weinig gegevens (11, 12). U kunt toevoegen ½ of 1 eetlepel van deze peper poeder in je eten, vruchtensap of in de drank van uw keuze.

Of anders, kunt u ook supplementen na overleg met een arts.

4. Kurkuma

Kurkuma heeft tal van voordelen en is bewezen en effectieve huis remedie voor verschillende soorten aandoeningen. Het helpt bij het verbeteren van gezondheid van het hart en zijn anti-inflammatoire natuur (13) zorgt voor verlichting van de pijn op de borst. Een stof genaamd curcumine in kurkuma helpt cholesterol (14) en stolselvorming wordt ook voorkomen. Om angina genezen, omvatten kurkuma in uw dieet of in de reguliere voedsel dat je eet.

Als alternatief kunt u kurkuma melk te drinken. Hiervoor voeg ½ tl kurkuma poeder in warme melk en voeg de honing aan. Drink ten minste eenmaal, elke dag.

Of anders, mix 2 eetlepels kurkuma met 2 eetlepels appelazijn en giet heet water over het. Sip langzaam.

Opmerking: Raadpleeg uw arts als u diabetes of het consumeren van bloed dunner tabletten.

5. Lemon

Citroen rijk aan vitamine C (15) is een prachtige remedie voor angina preventie. Deze gemakkelijk beschikbaar ingrediënt helpt schone bloedvaten en vermindert cholesterol (16). Voeg 1-2 eetlepels citroensap in uw sappen of salades.

Een andere optie is om het sap toe te voegen van 1 citroen en 2 el honing in een glas warm water. Drink dit dagelijks in de ochtend.

Of anders, knijp het sap van een halve citroen in een glas warm water en drink het elke ochtend, bij voorkeur op een lege maag.

6. Fles kalebas

Flessenpompoen sap is bekend voor de behandeling van verscheidene ziekten zoals hypertensie, gewichtsverlies, etc (17). Dit sap helpt bloedglucose verlagen, lipide-niveau (18), en verhoogt hemoglobine in het bloed die essentieel is voor het genezen angina. Het voorkomt ook dat hart-en vaatziekten (19) en gevechten cholesterol. Drink een half glas sap per dag.

7. Onion

Uien niet alleen de behandeling van angina pijn, maar ook voorkomen dat het. Het is bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen sinds leeftijden. Het is rijk aan vele verbindingen die essentieel zijn voor de gezondheid van ons hart zijn en houdt de ziekte op afstand (20). Het helpt afvoeren cholesterolgehalte en voorkomt verdikking van bloed of bloedstolling (21). Voor de behandeling, eten rauwe uien zo veel mogelijk.

Als alternatief, consumeren het sap in de ochtend op een lege maag voor betere resultaten.

Opmerking: als je niet van de smaak, verdunnen met water.

8. Soy

Soja is rijk aan eiwitten, vezels, calcium en een laag vetgehalte (22). Dit is een beter alternatief voor vetrijke zuivelproducten zoals kaas. Eiwitten verbeteren bloedvat systeem, soja, rijk aan is, helpt de behandeling van angina pectoris. Verschillende studies hebben aangetoond dat de sojaproducten hebben de mogelijkheid om de incidentie van cardiovasculaire ziekten waaronder angina (23) verminderen. Onder meer soja in uw dagelijkse voeding voor zichtbare resultaten.

Soja lecithine is een extract van sojaolie en is hoog in choline dus kan worden geconsumeerd om cholesterol te verlagen om angina pectoris te genezen.

9. Groene Thee

Het is een natuurlijke anti-oxidant en is een rijke bron van koolhydraten, mineralen, vitaminen, etc (24). Door de aanwezigheid van deze verbindingen, groene thee heeft vele voordelen Het helpt reguleren van de bloeddruk, vermindert de druk op de wanden van bloedvaten, bloedplaatjes en voorkomt kleven (25). Dit zorgt voor een goede doorbloeding en daardoor vermindert de pijn op de borst van angina pectoris veroorzaakt door gebrek aan zuurstofrijk bloed. U kunt dagelijks consumeren 3-4 kopjes van deze thee. Neem 1 kopje gekookt water en dompel 1 theezakje in het. Laat het steil voor enige tijd en drinken.

10. Indian kruisbes

Dit is een natuurlijke bron van vitamine B, C, fosfor, ijzer, en is een geweldige antioxidant (26). Door deze verbindingen, is een bekend bestanddeel voor het behandelen van verscheidene hartkwalen die uit talrijke onderzoeken te (27). Zij stelt tevens het cholesterolgehalte in het lichaam en voorkomt de vorming van tandplak die een van de oorzaken van angina. Het kan worden genomen in de vorm van poeder, sap, of kan rauw worden geconsumeerd.

11. Wortel en selderij sap

Wortelen zijn rijke bron van beta-caroteen, vitamine A, helpt stimuleren het immuunsysteem en verlaagt het cholesterolgehalte (28). Selderij en wortelen zijn ook rijk aan ijzer en voldoende kaliumgehalte. Dit is een uitstekende detox drankje dat het bloed zuivert. Het geneest angina, want het versterkt het hart spieren, arteriële kleppen en alkalizes de bloedstroom.

Opmerking: Maak een vers sap elke keer.

12. Druiven

Druiven zijn rijk aan vitamine C en beschikken over anti-oxidant eigenschappen. Het helpt stimuleren de bloedcirculatie, vermindert de ontsteking, en geeft kracht aan het hart. Daarom, het voorkomt en geneest angina pectoris. Eet zoveel als je wilt, dagelijks.

Studies hebben aangetoond dat druivenpitten extract verlaagt de incidentie van hartziekten waaronder angina (29).

13. Visolie

Visolie is een goede bron van omega-3 vetzuren, die een belangrijke rol bij het handhaven van goede gezondheid (30) speelt. Het is nu bewezen dat visolie vermindert de angina-aanvallen significant (31).

Visolie supplementen kan ook worden genomen na overleg met een arts.

14. Grapefruit

Velen denken grapefruit en druiven zijn hetzelfde, maar zijn ze niet. Deze vrucht is niet alleen lekker maar ook zeer voedzaam. Het is een rijke bron van magnesium (32) dat een essentieel mineraal voor angina. Consumeer deze vrucht per dag.

Opmerking: Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van dit ingrediënt. Dit kan gevaarlijk zijn als u consumeren elk type tablet voor het cardiovasculaire problemen (33).

15. Amandelen

Amandelen helpen verminderen cholesterolgehalte zoals ze zijn rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren (34). Ze zijn ook rijk aan magnesium, vitamine E, (35) vezels, etc. die angina aanval te voorkomen en genezen van het ook. Ten minste 8-10 amandelen per dag om de ziekte te bestrijden.

U kunt ook wrijven pure amandelolie of verdunnen met rozemarijn olie op je borst om hulp te krijgen van de pijn.

16. Fenegriek

Fenegriek vermindert het LDL-niveau (36), bevordert de gezondheid van het hart, en verbetert de bloedstroom naar het hart dat op zijn beurt vermindert de kans van angina pectoris. Maak een afkooksel met 1 eetlepel fenegriek zaden en een kopje water. Kook het mengsel gedurende 5 minuten en stam. Drink dit regelmatig.

U kunt ook genieten van 1 eetlepel vol met fenegriek zaden overnachten. Eet de zaden vroeg in de ochtend, bij voorkeur op een lege maag.

17. Oregano Olie

Deze olie heeft veel antibacteriële (37) en anti-schimmel eigenschappen. Dit helpt de ademhalingsprobleem (38) en dus vermindert pijn op de borst. Voor angina pectoris behandeling, kan de olie worden op verschillende manieren:

Adem de geur van deze olie per dag voor het slapen gaan. Dit zal verlichting van de pijn op de borst.

Meng 10-12 druppels van deze olie met een essentiële olie, zoals jojoba en massage op je borst om hulp te krijgen.

Voeg 2-3 druppels van deze olie in een kopje water en drink het een keer, elke dag.

18. Tomato

Deze kleine fruit is rijk aan foliumzuur, vitamine A, C, en E, beta-caroteen, lycopeen, enz. (39). Deze ingrediënten zijn essentieel voor de gezondheid van het hart. Tomaten zijn voordelig omdat zij het risico van een beroerte (40) en Deoxidatie LDL. Consumeren tomaten elke dag behandeling en voorkoming angina pijn.

19. granaatappelsap

Granaatappelsap heeft veel anti-oxidanten (41), die behandelt een aantal hartproblemen te helpen. Het sap vermindert tandplak en is een van de beste sappen verscheidene ziekten van het lichaam. Het zuivert ook het bloed en daarom geeft zuurstof aan je lichaam. U kunt dagelijks drink 2 glazen vers sap.

20. Orange

Dit is een vrucht die helpt cholesterol verminderen is rijk aan vitamine C. Studies hebben ook aangetoond dat regelmatige inname van het sap heeft een aanzienlijke invloed op het niveau van LDL (42). Voor de behandeling van angina pectoris, consumeren rauwe sinaasappels en vers sap per dag.

21. Lijnzaadolie

Om deze ziekte te genezen, is het essentieel om te voorkomen dat het bloed stolt en ingrediënten die remmen de oxidatie van lipoproteïne omvatten. Lijnzaadolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en alfa-linolzuur dat bloedstolsel vermindert en voorkomt het cholesterolgehalte oploopt (43).

22. Peanut Butter

Pinda's zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten die slechte cholesterol in het bloed (44) te verminderen en de goede cholesterol in ons lichaam. Het helpt ook behoud van de gezondheid van de bloedvaten en het hart. U kunt consumeren 1 eetlepel ongezouten en vetvrije pindakaas minstens vijf keer per week.

Als pindakaas niet beschikbaar is of om een andere reden als je niet wilt dat deze boter consumeren, kunt u elke dag eten 2 eetlepels pinda's.

23. Peulvruchten en gebakken bonen

Een andere effectieve remedie tegen angina pijn is gebakken bonen en peulvruchten. Dit zijn de beproefde oplossing voor cardiovasculaire problemen en andere problemen van de borst (45). Deze zijn rijk aan mangaan en foliumzuur die belangrijk zijn voor de gezondheid van het hart zijn. Consumeer peulvruchten en gebakken bonen minstens 5 keer per week voor de beste resultaten.

24. Brans

Voor het verwijderen van cholesterol, moet uw dieet veel vezels in zitten. Zemelengraangewas is een rijke bron van vezels en dus het voorkomt en vermindert de cholesterol (46) passeert naar de bloedbaan via de darm. Gewoon eten een beker vol zemelengraangewas elke ochtend.

25. Snake Pompoen

Snake kalebas is het kruid dat niet bekend is bij iedereen. Dit is een krachtig ingrediënt voor verscheidene ziekten. Het bevat veel mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, natrium, oxaalzuur, en meer. Wortels, bladeren en fruit pulp slang kalebas worden gebruikt voor verschillende soorten ziekten. Het is ook effectief bij de behandeling van pijn op de borst (47) en dus helpt genezen angina.

Kruidengeneesmiddelen voor Angina

26. Hawthorn

Meidoorn is een van de beste kruiden voor de behandeling van angina pectoris. Studies hebben de werkzaamheid van de ziekte (48) bewezen. Dit kruid verhoogt de stroom van zuurstofrijk bloed naar het hart. Voor de behandeling, neem dan een handvol van de bloemen en bladeren en stamp ze fijn tot een boete pasta of de aankoop van het kruidenpreparaat van een drogisterij. De dosering hangt doorgaans af van het type preparaat, maar het algemene bereik voor een volwassene tussen 160-1800 mg per dag in 2-3 doses (49).

Opmerking: In een studie werd waargenomen dat het kruid kunnen interageren of kan het effect van de geneesmiddelen voor hypertensie, hartfalen, angina, enz. (50) belemmeren.

27. Cactus Grandiflorus

Dit is een bekend kruid voor hart- en vaatziekten (51) en wordt veel gebruikt in de homeopathie. Het helpt verminderen ontstekingen van diafragma en behandelt verschillende ziekten, waaronder angina. Het kan in de vorm van tinctuur dat is bereid met stam en bloemen van de plant worden verbruikt. De aanbevolen dosering voor volwassenen 15 tot 20 druppels 3 maal per dag (52).

28. Ginkgo Biloba

Dit kruid houdt een controle op de werking van hartcellen en verhoogt de toevoer van zuurstofrijk bloed. Een antioxidant, helpt vrije radicalen te elimineren uit ons lichaam en daarom vermindert de schade door deze radicalen. Het kruid is niet alleen nuttig voor angina, maar is ook effectief voor vele cardiovasculaire problemen (53, 54). U kunt een maximum van 80 mg van dit kruid, 3 keer per dag te consumeren.

29. Khella

De gedroogde rijpe vrucht van de plant wordt gebruikt in geneesmiddelen. Het kruid is nuttig omdat het voorkomt angina stolselvorming en houdt bloedplaatjes plakken. Het balanceert ook hartritme en verbetert de doorbloeding in de slagaders en aders. Verschillende studies zijn uitgevoerd om de effectiviteit van het kruid voor verschillende hart- en vaatziekten kennen en werd waargenomen dat het kruid heeft vele geneeskrachtige eigenschappen (55). U kunt consumeren 250-300 mg dosis van 12% khella extract voor angina.

Opmerking: Om te voorkomen misselijkheid te voorkomen dat het overmatig gebruik van dit kruid.

30. Ginseng

Ginseng is een Aziatische kruid en is medicinaal gebruikt voor decennia. Gemengde resultaten werden verkregen voor de effectiviteit van het kruid. Enkele studies hebben aangetoond dat het kruid kan worden gebruikt voor de behandeling van angina (56). Maar andere studie toont aan dat het nog niet duidelijk of het kan worden gebruikt op cardiovasculaire aandoeningen of niet (57). Het is verkrijgbaar in vele vormen, zoals tabletten, poeder, extract, capsules, enz. Je kan het consumeren in de vorm die geschikt is voor u.

31. Hibiscus

Dit kruid is rijk aan flavonoïden (58) en heeft veel antioxidanten die de ongewenste inhoud slagaders te verminderen en dus het verbeteren van de bloedstroom. Deze antioxidanten verminderen ook vrije radicalen die op hun beurt beschermen tegen verschillende hartproblemen. Het is ook nuttig in de bovenste luchtwegen pijn (59). Om de thee te bereiden, neem 2 el gewassen hibiscus bloemblaadjes. Voeg 1 kopje water aan het en kook het voor enige tijd en inspanning. U kunt toevoegen honing, indien gewenst. Drink dit twee keer per dag. Adem in de stoom om de aanscherping van de borst los te maken.

32. Alfalfa

Een andere prachtige ingrediënt voor angina tteatment is alfalfa. Het is rijk aan vitamine C, E, A, niacine en tal van andere enzymen (60). Deze enzymen verlichting bieden verschillende soorten borstpijn, hartaanval vermindert (61), verbetert de bloedstroom in ons hart, en verbetert de zuurstoftoevoer. Voor de thee, brouwen 1 theelepel gedroogde alfalfa poeder in warm water. Stam, voeg honing en drink dit twee keer per dag.

Als alternatief kunt u supplementen te nemen na overleg met een arts.

33. Basil

Heilige basilicum en het extract verrijkt in vele verbindingen zoals eugenol, cinnamylacetaat, cirsimaritin, apigenine, etc (62) .Deze bestanddelen voorkomen en verminderen de vorming van cholesterol in de wand van bloedvaten en helpen de stroming van bloed in het hart. Bladeren van deze plant kan worden gekauwd om hulp te krijgen van pijn op de borst.

U kunt ook een handvol basilicumblaadjes en plet ze goed om het sap te extraheren. Neem het met honing of met water, dagelijks.

Of anders, bereiden een thee door het koken van de bladeren en een stukje gember in een half kopje water.

34. Licorice Root

Drop is een natuurlijke kruiden en wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende ziekten van de ogen, huid, cardiovasculair systeem zoals angina, enz. (63). Het helpt flush schadelijk afval en giftige stoffen uit het lichaam. Dit kruid is beschikbaar in vele vormen, zoals geschild, ongepeld, en gedroogde wortel (64). Voor de thee, voeg slechts enkele zoethoutwortel poeder in het kokende water en steile voor bepaalde tijd. Zeef en drink het langzaam. U kunt ook wat honing toevoegen als zoetstof. Drink 1-2 kopjes van de thee, dagelijks.

Opmerking: De hoge doses van het kruid kunnen lethargie, hoofdpijn, hypertensie, enz. (65) veroorzaken.

35. peterselie

Dit is een van de beste natuurlijke remedies voor angina pijn en andere hartaandoeningen (66). Het kan worden geconsumeerd als kruid of verse bladeren. U kunt de thee te bereiden voor de behandeling van deze ziekte. Voor deze thee, neem een kwart kopje verse peterselie verlof en giet 1 kop kokend water overheen. Laat het steil voor 5-10 minuten en zeef het daarna. Drink dit keer per dag.

36. Indian balsemhars

Indian bdellium of algemeen bekend als guggul van oudsher wordt gebruikt als een remedie voor angina pectoris. Het geneest de oorzaak, d.w.z. atherosclerose, achter de ziekte (67).

37. Terminalia Arjuna

Terminalia arjuna is gebruikt voor de behandeling van verschillende hartkwalen sinds eeuwen en daarom staat bekend als hoedster van het hart. "De schors bevat glycosiden, antioxidanten, mineralen, enz. Het vermindert cholesterol (68) en onderhoudt gezondheid van het hart. Dit kruid, wanneer het aan een patiënt met stabiele angina met enkele oefeningen leidt tot verbetering van de toestand van angina (69).

38. Willow

Willow bezit antistollingsmiddel eigenschappen en dus het helpt bij de ophoping van bloedplaatjes. Het verdunt niet alleen bloed, maar vermindert ook de frequentie van hart- en vaatziekten, zoals een beroerte. Wilgenbast is gebruikt bij de vorming van aspirine, die wijd voor hartziekten (70) (71). Het is ook een effectieve remedie voor angina pijn. Je kunt het consumeren in de vorm van infusie. Om dit voor te bereiden, te ontbinden een theelepel van de schors poeder in een kopje water en kook het voor bepaalde tijd. Drink dit om de 2 dagen.

39. Cat's Claw

Cat's Claw is een krachtige anti-inflammatoire kruid dat talrijke toepassingen heeft. Het wordt veel gebruikt voor hartkwaal, bloedstolling en bloedplaatjes agressie (72). Er zijn weinig studies die de effectiviteit van het kruid voor angina bewijzen, maar er zijn een paar gevallen die aantonen dat dit kruid kan angina. De schors van het kruid kan worden gebruikt om koffie, en het is ook verkrijgbaar in vloeibare en capsulevorm (73).

40. Witlof

Witlof of bittere witlof is een van de beste kruiden voor de aandoeningen van het hart. Het heeft veel voordelen voor de gezondheid. In het algemeen wordt de wortel gebruikt als medicijn. Enkele studies eventuele werkzaamheid op cholesterolgehalte in het bloed (74) kan zijn. Het geneest angina, want het bevordert een betere doorbloeding. Je kunt het consumeren in de vorm van afkooksel. Om dit voor te bereiden, neem dan 50 g droge wortel en meng dit in een liter water. Kook de oplossing voor 10-15 minuten en twee of drie keer per dag drinken.

41. Spirulina

Spirulina is een cardio-beschermend middel dat voorkomt en vermindert het storten van lage dichtheid lipiden door de aanwezigheid van gamma-linoleenzuur (GLA). 18 eiwitten aanwezig in deze kleine ingrediënt en een rijke bron van vitamine B-12, E, mangaan, zink, koper, etc. (75). Het houdt een controle op het niveau van cholesterol en werkt ook in tal van hartziekten. Je kunt het consumeren in de vorm van supplementen en dosering, kunt u een arts te raadplegen.

42. Kudzu

Kudzu, een Chinees kruid, ook bekend als pueria lobota, wordt gebruikt voor diverse hartziekten. Sommige onderzoeken en proeven hebben aangetoond dat het de frequentie van angina (76) vermindert.

Opmerking: Voor de dosering en veiligheid van zorg, neem dit kruid alleen na overleg met een arts.

43. Suxiao Jiuxin

Een ander aloude Chinese kruid dat wordt gebruikt voor de behandeling van cardiovasculaire ziekten (CVD) en coronaire hartziekten. Het belangrijkste bestanddeel van het kruid zogenaamde tetramethylpyrazine verantwoordelijk is voor de anti-angina eigenschappen (77). Studies hebben ook aangetoond dat het kruid kan drogen angina zonder enige bijwerkingen (78).

Opmerking: Raadpleeg een arts voordat nuttigen van het kruid.

44. Blood Wort

Het is bewezen dat bloed wort wordt gebruikt voor diverse hart- en vaatziekten en aandoeningen van de bloedsomloop. Angina, wordt een ziekte met betrekking tot eenzelfde ook genezen door dit kruid. Het helpt lager de bloeddruk (79) en houdt een controle op hetzelfde. Je kunt het consumeren in de vorm van afkooksel of infusie.

45. Digitalis

Om te verlichten van angina, is het essentieel dat ons hart goed functioneert en pompt bloed nauwkeurig. Als zuurstofrijk bloed wordt toegevoerd aan onze borst en andere delen van het lichaam, de frequentie of de incidentie krijgen angina reduceert tot een grotere mate. Digitalis versnelt of verhoogt de activiteit van de spieren van het hart en daarom laat sneller pomp (80).

46. Ficus Religiosa

Ficus riligiosa of algemeen bekend als peepal is een traditionele Indiase kruid dat wordt gebruikt voor diverse kwalen van het lichaam. Het is een van de beste kruiden voor het voorkomen van angina en andere hartkwalen. Het is ook verrijkt met anti-inflammatoire eigenschappen en vertoont immunomodulatoire, antioxiderende eigenschappen (81). Bladeren worden gebruikt als geneesmiddel ze laxeermiddel. Voor angina, meng een handvol bladeren in gedestilleerd water en houdt het 's nachts en op te slaan in een witte fles.

47. Bosbes

Dit is een veel voorkomende kruid gebruikt voor het beschermen van de bloedvaten (82) en ziekten zoals spataderen ijdel en angina pectoris. Het is verrijkt met een antioxidant genaamd anthocyanine dat de doorbloeding bevordert en de bloedstolling. Het voorkomt ook schade door vrije radicalen en oxidatie van LDL (83). Het is ook rijk tannine, suiker, pectine, enzovoort kan in de vorm van vruchten, capsules of poeder worden geconsumeerd.

48. Artisjok

Artisjok is een ideaal middel tegen vasculaire en hartziekten vanwege de lipide en glycemische reducerende maatregelen (84). Het werkt door het verlagen van de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Het kruid houdt ook een controle van de ziekten die kunnen leiden tot de toestand van angina. Daarom is deze stof hardt niet alleen angina, maar ook kwalen die deze ziekte veroorzaken. Kun je een oplossing voor te bereiden door het inbrengen van 2 el gedroogde bladeren in 1 liter water. Drink dit driemaal per dag voor de maaltijd.

Als alternatief, als de gedroogde bladeren niet beschikbaar zijn, kun je een oplossing voor te bereiden door het mengen van groene bladeren met wijn

Dos

Neem voldoende rust.

Krijg een voldoende hoeveelheid slaap.

Antioxidanten houden cholesterol van het krijgen van geoxideerd; daarom moeten ze worden genomen.

Oefen meditatie als het kan helpen de stress te verminderen.

don'ts

Vermijd extreme koude weer.

Do spanning niet als dit een negatief effect uw hart kunnen beïnvloeden.

Vermijd het eten in een grote hoeveelheid ineens zoals angina (85) kan veroorzaken.

Niet consumeren kokosolie en palmolie (86).

Negeer zitten in een enkele houding op een enkele plaats voor lang.

Vermijd werkzaamheden zoals iets zwaar dat pijn op de borst kan leiden tot het opheffen.

16 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment