Wednesday, February 3, 2016

19 Home Remedies To Get Rid Of oorontsteking

Oorontsteking (ook bekend als Otitis Media "in medische termen) is een virale of bacteriële infectie die meestal het middenoor beïnvloedt. Baby's en kleine kinderen hebben meer kans op oorontsteking krijgen in vergelijking met volwassenen. Enkele veel voorkomende oorzaken van oorontsteking onder voedingstekorten, inwendig letsel, milieu-allergieën, geïnfecteerde of gezwollen amandelen, overtollig slijm, voedselallergieën, genetische afwijkingen, infecties van de sinussen, foetaal alcohol syndroom, het roken van tabak, verkoudheid, bovenste luchtweginfecties en ophoping van wax in het oor. Er zijn veel tekenen en symptomen geassocieerd met oorontsteking, wat kan verschillen van persoon tot persoon. Sommige van deze symptomen zijn pijn in het oor, misselijkheid, slaapproblemen, slechte respons op geluiden, hoge koorts, gehoorverlies, hoofdpijn, trekkende gevoel in het oor, braken en vloeistof drainage van het oor. Hier zijn een aantal eenvoudige home en kruidenmiddelen om zich te ontdoen van oorontsteking. Probeer ze uit.

Home remedies voor oorontsteking Cure

1. Zout of Rice

Dit is een van de uitstekende home remedies voor de behandeling van oorontsteking. Neem een kopje zout en warmte in een pan, magnetron of au bain marie voor 3 tot 5 minuten. Nu, in een dikke sok of doek, leeg de hete zout. Een knoop of afdichting het open einde van de sok met een rubberen band. Wanneer het doek warm is, zet het op je besmette oor voor vijf tot tien minuten. Herhaal dit dagelijks. Als alternatief kunt u ook het uitvoeren van hetzelfde proces met rijst op dezelfde manier.

2. Olive / mosterd Oil

Neem wat olijfolie of mosterd olie en warm het lichtjes. Giet een paar druppels van deze olie in je oor om zich te ontdoen van de pijn te krijgen.

3. Knoflook

Door de anti-microbiële en natuurlijke pijnstillende eigenschappen, knoflook is bekend dat verschillende ziekten, waaronder oorontsteking genezen. Kook twee teentjes knoflook in twee eetlepels mosterd of sesamolie totdat de olie draait zwartachtig in kleur. Zeef en giet 2-4 druppels van deze olie (als het enigszins warm) in uw aangedane oor oor druppel.

Als alternatief, kook 2 of 3 verse knoflook teentjes in het water voor ongeveer 5 minuten. Na het water kookt, verpletteren hen en voeg wat zout. In een schone doek, legen deze oplossing en giet in uw geïnfecteerde oor.

Of anders, kunt u eten 2 of 3 teentjes knoflook op een dagelijkse basis om de infectie snel te genezen.

4. Apple Cider Vinegar

Een andere goede optie om zich te ontdoen van de oorontsteking wordt met behulp van appelazijn. Meng alcohol of water en appelazijn in gelijke hoeveelheden. Neem een katoenen bal en laat deze in de oplossing. Plaats deze watje als een plug in je oor gedurende 5 minuten. Verwijder vervolgens de stekker en ging op uw andere kant, zodat de vloeistof wordt afgevoerd in het oor. U kunt een haardroger gebruiken om uw oor te drogen. Als alternatief, als appelazijn niet beschikbaar is, kunt u ook gebruik maken van witte azijn.

5. Onion

Neem een kleine ui, hak het en maak het leeg in een kom. Zet het in een magnetron 1-2 minuten. Laat het afkoelen en haal het sap. Giet 2-3 druppels van de bereide sap in je oor, laat het voor een tijdje, en draai je hoofd, zodat het sap drains in uw oor.

Als alternatief kunt u ook bak de ui voor ongeveer een half uur, snijd het in twee helften en leg de ene helft in een dikke katoenen doek. Zet deze doek op het getroffen gebied voor ongeveer 5 minuten. Herhaal hetzelfde proces in andere oor na 10 minuten.

6. Warm Water Bottle / verwarming pad

Toepassen wat warmte op het getroffen oor verlicht snel pijn en voorkomt micro-organisme besmetting. Plaats een verwarming pad of warm water fles op het geïnfecteerde oor.

Als alternatief kunt u ook een warm kompres gebruiken. Dompel een schoon washandje in warm water en kronkelen zij om het overtollige water te verwijderen. Nu, zet deze washandje op de getroffen oor. Gebruik deze remedie dagelijks tot u hulp te krijgen.

Of anders, hou je hoofd nog steeds in een warme douche aan het oor pijn te verlichten.

NB - niet te veel warmte niet van toepassing op uw oor. Alleen van toepassing voor 5 minuten en verwijder al enige tijd in tussen.

7. Breast Milk

Daartoe laat moedermelk in het geïnfecteerde oor met behulp van een druppelaar. Herhaal dit om de paar uur te genezen oorpijn. Deze oplossing is handig voor zowel kinderen als volwassenen.

8. Honey

Manukahoning is een bewezen remedie voor een groot aantal ziekten. Wrijf wat honing zachtjes rond de omtrek van de gehoorgang van de pijn geassocieerd met de oorontsteking verlichten.

9. Waterstofperoxide

Dit is een van de meest populaire remedies voor oorontsteking. Geniet van een katoenen bal in de waterstofperoxide, knijp het en toe te passen op het oor. Was het gebied met lauw water achteraf.

10. Colloïdaal zilver

Hoewel colloïdaal zilver zelden gevonden in een keuken, is het zeer nuttig in het genezen oorpijn. Verwarm wat colloïdaal zilver en giet ze direct in het oor. Als alternatief kunt u ook mengen met een aantal essentiële olie beter te genezen van de pijn.

Herbal Remedies om Behandel oorontsteking

11. Vlierbes

In een pan, voeg 2 kopjes water, ½ kop gedroogde vlierbessen (of 1 kopje verse vlierbessen), 1-2 eetlepels vers geraspte gember en 1 kaneelstokje. Breng het mengsel aan de kook. Zet het vuur lager en kook tot de oplossing reduceert tot de helft. Het zal ongeveer 45 minuten duren. Zeef het. Laat de vloeistof afkoelen bij kamertemperatuur en voeg 1 gram honing aan. Leeg deze bereid vliersiroop een pot en houd het in de koelkast. Ongeveer 2½ kopjes vliersiroop zal worden gemaakt met dit recept.

Let op: Omdat de stroop bevat honing, doe deze remedie voor kinderen niet te gebruiken onder één.

12. Cinnamon Oil

Neem wat olijfolie of andere plantaardige olie. Voeg wat kaneel aan. Verhit de olie op het gasfornuis. Verwijder als het warm is, en laat het afkoelen. Zeef de bereide olie door een fijne doek en gebruik het als oordruppels in het besmette oor.

13. Calendula Oil

Druppel 1-2 druppels calendula olie op de buitenzijde van het oor en masseren het voor enige tijd, zodat de druppels voeren in het oor.

Let op - Zorg ervoor dat je niet de olie direct in het oor gieten.

14. Mullein Drops

In ½ kop kokend water, voeg een theelepel toorts bloemen. Steile het voor bepaalde tijd. Vervolgens laat het mengsel afkoelen. Nu, meng een eetlepel elk van olijfolie en de voorbereide toorts thee. Laat het mengsel staan voor de nacht. De volgende dag zet 1 druppel van dit mengsel in het aangetaste oor.

15. Lemon etherische olie

Een andere effectieve remedie om snel verlichting van oorpijn te krijgen is het gebruik van citroen essentiële olie. Verdun 1-2 druppels olie met een gelijke hoeveelheid kokosolie. Wrijf het op de buitenzijde van het oor en over de rand van de hals. Laat de olie niet direct giet in de gehoorgang.

16. Mango Leaf Juice

Het sap van de mango bladeren is een snelle en doeltreffende remedie voor de oorontsteking. Grind of verpletteren 2-3 zachte mangobladeren te extraheren uit het sap. Verwarm het sap lichtjes. Doe 3-4 druppels van dit sap in je oor met behulp van een druppelaar. Herhaal deze remedie 2-3 maal per dag.

17. etherische olie Earache Rub

Meng 10 druppels tea tree etherische olie, ¼ kopje olijfolie, en 10 druppels essentiële olie van lavendel. Breng dit mengsel van olie rond de oren zachtjes om de ontsteking te verlichten en infectie te verminderen.

18. Tea Tree Oil

Meng 2 eetlepels olijfolie, 3 druppels tea tree olie, 1 theelepel appelazijn, en 1 theelepel van colloïdaal zilver. Warm de combinatie lichtjes. Rusten op uw kant en plaats een handdoek onder je hoofd. Met de hulp van een druppelaar, zet 2-3 druppels van het mengsel in je oor en laat het 5 minuten. Herhaal deze remedie 2-3 keer per dag gedurende twee dagen.

19. Basil

Voor een snelle verlichting van oorpijn en infectie, gebruiken heilige basilicum. Crush 4-5 verse basilicum en pak het sap. Breng dit sap op of rond het oor. Niet toepassen van het sap in de gehoorgang.

Als alternatief kunt u meng de basilicum sap met de vervoerder olie, zoals kokosolie in gelijke hoeveelheden. Geniet van een katoenen bal in het mengsel. Nu, zacht van binnen schoon achter en rond de buitenste randen van het oor. Herhaal dit twee keer per dag.

do's

Was uw handen regelmatig, omdat het voorkomt de verspreiding van de infectie.

Borstvoeding aan uw kleintje om hem / haar te beschermen tegen het risico van oorontsteking.

Immuniseren uw kind met PCV (pneumokokkenconjugaatvaccin).

don'ts

27 juli 2015

23 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment