Tuesday, February 2, 2016

23 Verbazingwekkende gezondheid en schoonheid voordelen van asperges

Asperges is een veer groente eerder ingedeeld in de lelie familie, maar later werd geplaatst in de familie Asparagaceae. Asperges heeft zijn inheems in Europa, West-Azië en Noord-Afrika. Het is een van de meest geteelde gewassen hele wereld. Asperges plant zal groeien tot 100 à 150 cm, dat wil zeggen ongeveer 40 tot 60 inch. Maar een goed geteelde asperges plant is niet geschikt voor het eten. Alleen een jonge ontluikende asperges plant is eetbaar.

De installatie bestaat uit 93% water en slechts 20-27 per 100 gram calorieën. Asperge heeft een lage natrium en een hoog niveau van vitaminen. Vooral vitamine B6 in overvloed in de plant. Anders dan dat, de plant ook zink, magnesium en calcium in het. Het is een zeer goede bron van eiwitten, vezels, bètacaroteen, vitamine E, thiamine, vitamine K, vitamine C, foliumzuur, riboflavine, niacine, rutine, fosfor, ijzer, kalium, mangaan, koper en selenium. Slechts de shoot deel van de plant wordt gebruikt voor eetbare doeleinden. Hier hebben we een aantal van de gezondheid en schoonheid voordelen van asperges besproken. Neem een kijkje!

Voordelen van de Gezondheid van Asparagus

1. vermindert de kans van Geboorte Risico's

Foliumzuur is iets dat is zeer essentieel en gunstig voor de zwangere vrouwen. Het helpt hen hun kind te beschermen tegen miskramen en andere neurale buisdefecten. Het werd onlangs ontdekt dat foliumzuur tekort in to-be moms veroorzaakt ook aangeboren afwijkingen bij hun kinderen. Daarom moeten verwachten vrouwen asperges te eten omdat het is rijk aan foliumzuur.

3. Preventie van osteoporose

De aanwezigheid van vitamine K in asperge maakt het een uitstekende voeding voor de behandeling van osteoporose. Vitamine K helpt de botten te versterken door verbetering van hun vermogen om de opname van calcium. Een kop van de asperge zal u ongeveer 70% van de dagelijkse behoefte aan deze vitamine.

4. Preventie van kanker

Het is onlangs aangetoond dat lagere niveaus van foliumzuur de kans op borstkanker verhogen. Niet alleen borstkanker, lage inname van foliumzuur is ook verbonden met de baarmoederhals, de alvleesklier, maag en darmkanker. Nog steeds de manieren om zich te ontdoen van deze dodelijke ziekten zijn onbekend. Maar preventie kan gemakkelijk door de consumptie van de vereiste hoeveelheid folaat per dag worden gemaakt. Asperges is rijk aan foliumzuur; vandaar, is het aangeraden vaak te worden geconsumeerd in de maaltijd.

5. Helpt bij de spijsvertering

Asperge is een goede bron van zowel vezels en vochtgehalte die gemakkelijk worden verteerd zijn. Het handhaven van een gezonde spijsvertering is must, als een ongezonde spijsvertering meer nadelige gevolgen voor onze gezondheid kan brengen. Het vezelgehalte in dit kruid zorgt de goede werking van de spijsvertering en voorkomt verstopping en prikkelbare darmsyndroom.

6. Verhoogt Urination

Asperges bestaat uit een aminozuur asparagine die urineren stimuleert. Dit kan worden weergegeven als een slechte eigenschap van asperges. Maar vaak plassen zal helpen zich te ontdoen van overtollige zout in je lichaam.

NB - Asperges intake wordt een stinkende geur toe te voegen aan uw urine. Overconsumptie van asperges zal uw urine geur onaangenaam te maken. Daarom moeten alleen vereist aantal asperges worden geconsumeerd.

7. Handige in DNA-synthese

Folaten één van de belangrijkste verantwoordelijke cofactoren voor de synthese van DNA. 100gm van asperges zullen u met 14% of 54Âμg van foliumzuur, aldus bij te dragen in de DNA-synthese.

8. Optimale metabolische functies

Asperges bewezen rijke B-complex supplementen zoals riboflavine, niacine, thiamine, vitamine B6 (ook bekend als pyridoxine), pantotheenzuur en andere essentiële vitaminen. Deze B-complex supplementen nodig zijn voor een optimale cellulaire gezondheid en metabolische activiteiten van het menselijk lichaam.

9. Verzet tegen infectie

Asperges is rijk aan anti-oxidanten; Derhalve voorziet het lichaam zeaxanthine, cryptoxanthine en andere essentiële antioxidanten. Al deze werken samen om schadelijke vrije radicalen te verwijderen. Het beschermt ons lichaam tegen virale infecties en dodelijke ziektes.

10. Regelt de bloedsuikerspiegel

Omdat het een zeer goede bron van vitamine B, asperges effectief regelt de bloedsuikerspiegel. Consumptie van dit veggie verhoogt ook de productie van insuline in het lichaam, waardoor aan verlichting van Type 2 diabetes

12. Treats Anemia

De asperge is rijk aan ijzer. Ongeveer 15,9% van de asperge wordt geleverd met ijzer. Dit is echt een zegen voor mensen met bloedarmoede. De anemische patiënten kan asperges dagelijks in te nemen om hun ijzeren behoefte te voldoen en zich te ontdoen van bloedarmoede

13. Gezond Vision

De vitamine A in asperges helpt u bij het beter zicht. De vitamine A is sterk vereist voor het netvlies van onze ogen aan het licht te absorberen. Inname van asperges verbetert regelmatig uw gezichtsvermogen.

14. Aids in Managing Gewicht

Ongeveer 10,9% van asperges bevat vezels in. Het vezelgehalte maakt je gevuld voor een lange tijd voelen en satiates uw honger. Dit zal uiteindelijk verminderen de voedselinname, waardoor het lichaamsgewicht verminderen.

15. Voorkomt PMS Symptomen

Vrouwen met premenstrueel syndroom (PMS) kan asperges vaak consumeren is een natuurlijk diureticum. Het regulariseert de menstruele cyclus en geneest de symptomen zoals mood swing en spanning.

16. verhoogt je Mood

Foliumzuur gehalte in asperges verlaagt het homocysteïnegehalte in het lichaam. Samenleving weer, geeft verlichting van depressie, verminderde eetlust en abnormale slaap. Dit alles helpt bij het vergroten van uw stemming.

17. Vrijstelling van Vermoeidheid

De aminozuren in de asperges helpt bij het neutraliseren van het ammoniakgehalte. Dit vermindert vermoeidheid en geeft u fysieke kracht.

18. Reguleert Heart Health

De anti-inflammatoire inhoud van asperges helpt behoud van een goede gezondheid van het hart door het houden van een aantal chronische en mild hartkwalen onder controle.

19. Cures Bee Sting

Asperges fungeert als een goede remedie voor bijensteek De pijn veroorzaakt door bijensteek kan worden verlicht door het toepassen van verpletterd asperges op de pijnlijke plek.

20. Lost nierstenen

De asparagine, een essentieel aminozuur in de asperges, helpt bij frequent urineren. Asperges brengt de pH van het lichaam alkalische aard; dus het oplossen van de nierstenen

21. Verbetert de zaadcellen

De asperges bewezen de vruchtbaarheid te verbeteren door het aantal spermacellen en versterking van de voortplantingsorganen. Een regelmatige inname van asperges is vereist om een hoge spermatelling handhaven

Schoonheid Voordelen van Asparagus

22. Cures Acne

De talgafscheiding op het gezicht is een van de belangrijkste redenen voor acnes en puistjes. De asperges zullen de talgafscheiding op het gezicht te verminderen en verjongt de huid. Zo, het helpt acne en puistjes te voorkomen, waardoor uw huid vlekkeloos en vlekvrij.

23. Controls Hair Fall

Vitamine A, C, antioxidanten en inhoud calcium in de asperges toevoegen meer kracht om de wortels van de haren. Het voorkomt haaruitval en bevordert hun groei door hydrateren de hoofdhuid.

15 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment