Wednesday, February 3, 2016

45 krachtdadige Home Remedies To Get Rid Of Wratten

In verlegenheid gebracht door deze geestige wratten? Dit is een van de meest voorkomende huidproblemen waarmee een aantal mensen. Het kan overal op het lichaam voorkomen, maar ze zijn vooral zichtbaar op de handen en voeten. Deze wratten in clusters of afzonderlijk, en een zwarte vlek zichtbaar in het midden van deze wratten. Deze punten zijn bloedvaten die zuurstof en voedingsstoffen naar de wratten.

Wratten kunnen worden ingedeeld in een aantal soorten, maar de meest voorkomende zijn plantaire wratten en vlakke wratten. Human Papillomavirus (HPV) is de belangrijkste oorzaak van wratten die hen besmettelijk maakt. U kunt vangen als uw huid in contact komt met besmette huid. Bovendien kan het verspreiden van het ene deel van het lichaam naar de andere via krassen of delen. Veel voorkomende symptomen van wratten omvatten kleine, vlezige, korrelige builen; ruw aan te raken; vleeskleurige, wit, roze of tan. Om zich te ontdoen van deze hardnekkige en pijnlijke wratten, voert u de volgende huismiddeltjes.

Home remedies voor wratten

1. Baking Soda

Voor plantar wratten verwijderen, voeg 1 theelepel witte azijn in sommige zuiveringszout tot een gladde pasta te bereiden. Breng deze pasta op je wratten twee keer per dag.

Als alternatief kunt u ook vormen een dikke pasta door het mengen van bicarbonaat en ricinusolie. Dep deze pasta en bedek het getroffen gebied met behulp van een verband, waarbij het voor de hele nacht. De volgende ochtend, verwijder de pleister en herhaal hetzelfde proces voor een paar dagen.

2. Banana Peel

Tape een stukje bananenschil boven het getroffen gebied voor Voetwrat behandeling. Voer deze remedie een aantal keren per dag in het bijzonder voor het slapen gaan. Voor betere resultaten, gebruik maken van groene banaan schillen. Of anders, wrijf je wratten voorzichtig met een vers stukje banaan.

3. Apple Cider Vinegar

Apple Cider Vinegar voor wratten is een poging om ze volledig te verwijderen waard. Meng 2 delen appelazijn in 1 deel water. Gebruik een schone katoenen bal aan dit mengsel toe te passen op het besmette gebied en bedek het met een tape of bandage. Doe het voor een paar weken.

4. Kurkuma

De enorme antiseptische eigenschappen van geelwortel helpen genezen van de koppige wratten. Neem wat gepoederde kurkuma en voeg water toe tot een pasta te maken. Breng het op wratten en laat het een half uur. Later, afspoelen met gewoon water. Volg deze oplossing drie keer per dag voor een maand.

Opmerking: Om zich te ontdoen van kurkuma kleur van de huid, wrijf een schijfje citroen over de wratten.

5. Zaden van de komijn

Crush sommige komijnzaad en spreid ze op een doek. Nu, wikkel dit doek rond het besmette gebied. Doe dit op regelmatige basis om de pijn en de ernst van wratten verminderen.

6. Vijgen

Maal vijgen in een mixer en voeg water toe tot een pasta te maken. Spreid het op de besmette deel. Laat het gedurende 15 minuten en afspoelen met water. Voer deze behandeling twee keer per dag gedurende 45 dagen.

7. Transparante Nail Paint

Daub transparante nagel verf vroeg in de ochtend en voor het slapen gaan op de wratten en zie de resultaten binnen een week of twee.

8. Knoflook

Door zijn antibacteriële, antivirale, en schimmelwerende eigenschappen, knoflook wordt beschouwd als de beste remedie voor genitale wratten Breng een uitgeperst teentje knoflook op de wratten en wikkel het met een pleister. Na 20 minuten, verwijder het verband en was de huid grondig. Herhaal dit twee keer per dag voor een week.

Bovendien kunt u ook consumeren knoflook capsules 3 keer per dag voor maximaal 7 dagen.

9. Alcohol

Wrijven alcohol is een effectieve remedie om zich te ontdoen van genitale wratten symptomen. Het kan een week of een maand duren zo genezen.

10. Vitamine C

Het consumeren van vitamine C kan u helpen om wratten te verwijderen in een gemakkelijkere manier. Neem een kom en voeg 2-3 geplette vitamine C tabletten. Meng wat water tot een fijne pasta te maken. Wrijf deze pasta zachtjes op je wratten en bestrijken het gebied met de hulp van een verband. Het kan een branderig gevoel in eerste instantie veroorzaken, maar zal verdwijnen sneller gaan.

11. Hot Water Week

Geniet besmette gebied enigszins warm water om zich te ontdoen van genitale wratten. Zorg ervoor dat het water niet te warm is als het je huid kan verbranden.

12. Honey

Bedek je wratten grondig met een dikke laag van honing en wikkel het vervolgens met een verband. Laat het voor de komende 24 uur voordat u de doek. Herhaal dit proces dagelijks om zich te ontdoen van wratten krijgen.

13. Potato

Neem een aardappel, schil van de buitenste laag en snijd een rond schijfje met een mes. Masseer het gebied huid driemaal per dag. Deze oplossing kan worden gebruikt voor het behandelen van wratten onder de voet.

14. ananassap

Dit is een van de meest eenvoudige oplossing voor het verwijderen van wratten. Geniet van het gebied getroffen door wratten in pure biologische ananassap 2 tot 3 keer per dag voor een paar minuten.

15. Pomegranate

Breng wat geraspte zaden van granaatappel direct op uw wratten. Of anders, roosteren de opperhuid van de granaatappel en vervolgens vermalen tot een fijne pasta. Daub deze pasta direct op de aangetaste huid gebied voor de komende paar dagen. Voor betere resultaten, kunt u wat citroensap toe te voegen in de pasta.

16. Lemon

Toepassen organische citroensap op het getroffen gebied tweemaal daags.

17. Bloemkool

Solliciteer gewonnen sap van rauwe bloemkool op de wrat en bedek het met de hulp van een bandage gips. Herhaal dit 2 tot 3 keer per dag gedurende 2 weken.

18. Papaya

Meng verdikte sap papaja in water en vervolgens tweemaal per dag ( 's morgens en' s avonds) toepassen.

19. Salicylzuur

Voor het aanbrengen van salicylzuur, genieten van de besmette huid in warm water voor ongeveer 5 minuten om het herstelproces te verbeteren. Breng wat salicylzuur en afdrogen.

20. uiensap

Pak wat uien en halen het sap. Breng het op de wratten om snel te ontdoen van hen.

21. Duct Tape

Duct tape wratten remedie is op grote schaal gebruikt voor het verwijderen van wratten, voeten en blister atleten. Employ deze remedie na het gebruik van eventuele rechtsmiddelen zoals appelazijn of tea tree olie.

22. Koriander Juice

Rasp een koriander te pappen bereiden. Nu, passen dit kompres direct op je wratten om ze op natuurlijke wijze te behandelen.

23. Mushroom

Dit is een van de beste natuurlijke geneeswijzen voor HPV wratten infectie. Eet paddestoelen dagelijks om hulp te krijgen van genitale wratten. De anti-virale eigenschappen van paddestoelen helpen doden het virus veroorzaakt wratten.

24. Fenegriek Seeds

Crush enkele fenegriek zaden in een mixer. Voeg water toe tot een fijne pasta te maken. Breng het op het besmette gebied om de pijnlijke wratten te behandelen.

25. Havermout Bath

Neem een emmer warm water, voeg wat fijn gepoederd havermout en een bad nemen met dit water.

Herbal Remedies voor wratten

26. etherische olie

Wrijf enkele druppels van een essentiële olie zoals lavendel olie, knoflook capsule olie, kruidnagelolie, vitamine A, vitamine E olie, wierook, canola-olie, tarwekiemolie, citroen essentiële olie om de huid te genezen voor en na het verwijderen van wratten.

27. Echinacea pillen

Consumeren 1-2 Echinacea pillen per dag voorgeschreven op de fles te genezen wratten. Daarnaast kunt u thee te bereiden of zijn tinctuur van toepassing op uitstekende resultaten te verkrijgen. Het helpt te vernietigen het virus dat wratten veroorzaakt.

28. Paardenbloemen

Neem een paardebloem, verwijder de kop en masseer haar melk op je wratten. Dek af met een bandage en dezelfde procedure uitvoeren twee keer per dag tot de wratten volledig verdwenen.

29. Castor Oil

Solliciteer castor olie op getroffen gebied meerdere malen per dag om zich te ontdoen van wratten op de handen te krijgen. Geniet van een katoenen bal in ricinusolie voordat het naar bed gaan en dan bedekken. De volgende ochtend, spoel en dompel je wratten in warm water voor een paar minuten. Herhaal hetzelfde proces voor de komende dagen.

30. Indian Squill

Meng deze gepoederde kruid met koud water en breng het op wratten gedurende 20 minuten. Daarna afspoelen met water. Herhaal dit twee keer per dag tot je te ontdoen van wratten.

31. Aloe Vera

Door de anti-inflammatoire eigenschappen van Aloë vera, is op grote schaal gebruikt om genitale wratten genezen. Met de hulp van een schone katoenen bal, bekladden wat vers aloë vera gel op de wrat. Dek af met een bandage en hetzelfde proces worden twee keer per dag gedurende 2 weken.

32. Tree Oil Tea

Tea tree olie is uitgebreid gebruikt voor de behandeling van genitale wratten. Verdun enkele tea tree olie met aloë vera gel of water en breng het vervolgens getroffen deel meerdere malen per dag om zich te ontdoen van deze wratten.

NB - Voor betere resultaten, gebruik dit tea tree olie wratten remedie in de nacht voordat je slaapt.

33. Birch Bark

Bereid thee uit poedervormige berkenschors. Steile 1 theelepel deze schors in een beker gevuld met gekookt water gedurende ongeveer 10 minuten. Laat het afkoelen en dompel een doek en vervolgens op dit doek op de wratten.

34. Milk 'van Milkweed

Snijd een paar bladeren van de kroontjeskruid plant, drukt u op de onderkant van de stam tot het sap vrij te geven. Dep deze melk op je wratten en bedekken.

NB - Als u elke vorm van irritatie voelt, onmiddellijk af te spoelen.

35. Basil

Masseer een aantal gemalen basilicumblaadjes op je wratten. Of anders, kunt u ook zet deze bladeren op de wratten en bedek het met een verband. Voor een snellere verbetering, twee keer per dag te herhalen hetzelfde proces.

36. Thuja

Dit is een van de krachtige kruiden voor het verwijderen van wratten. Solliciteer Thuja olie rechtstreeks op het getroffen deel om wat hulp te krijgen. Deze antivirale kruid helpt vernietigen de geïnfecteerde cellen.

37. Licorice Root

Solliciteer gemalen zoethout op genitale wratten rechtstreeks of door het leggen van een verband op de huid gebied. Deze oplossing wordt met name gebruikt voor de behandeling van genitale wratten.

38. Witch Hazel

Gebruik een katoenen bal aan toverhazelaar van toepassing op het getroffen gebied. Houd het voor een paar minuten. Daarna, het reinigen van de huid met water.

39. Willow Tree Bark

Breng de bevochtigde boomschors op uw genitale wratten en bedek het met de hulp van een verband of gaasje.

40. Goldenseal

tinctuur van goldenseal kruid meerdere malen toe te passen gewoon een dag. Het zal meer effectief zijn, wanneer u deze oplossing gebruiken voor het slapen gaan. verwijder deze dan in de ochtend. Doe het regelmatig tot je verbetering.

41. Pau d'Arco

Breng de vloeistof extract van Pau d'Arco op de besmette regio om uw HPV wratten verdwijnen.

42. Oregano Olie

Verdun wat oregano olie in het water om haar stekende geur te verminderen en toe te passen op uw wratten voor een effectieve en snelle resultaten.

43. Calendula

Algemeen bekend als goudsbloem, wordt calendula grote schaal gebruikt om wratten te verwijderen. Van toepassing zijn zalf om zich te ontdoen van wratten.

Als alternatief kunt u ook gebruik maken van calendula olie om wratten te verwijderen.

44. Astragalus

Omdat het een antiviraal middel, astragalus doet wonderen om te vechten tegen HPV-virus. Consumeer dit kruid en zich te snel te ontdoen van wratten.

45. Groene Thee

De aanwezig in groene thee antioxidanten helpt bij het verwijderen van wratten. Drink drie koppen groene thee om het genezingsproces te bevestigen.

Bovendien kunt u groene thee zakjes passen direct op de aangetaste huid. Breng de zak nadat het is afgekoeld. Houd het voor 10-15 minuten.

do's

Bedek altijd het gebied getroffen door wratten met een verband.

Houd regelmatig wassen van je handen.

Probeer uw huid gehydrateerd en vrij van bezuinigingen te houden.

Dragen flip-flops (douche schoenen).

Gebruik een schone handdoek.

Vermijd bijten je nagels.

Vermijd kammen, knippen, borstelen, of scheren gebieden die wratten hebben.

7 september 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment