Wednesday, February 3, 2016

21 Bewezen home remedies om zich te ontdoen van de Koude Fast

21 Bewezen home remedies om zich te ontdoen van de Koude Fast

Klein meisje blaast haar neus, geïsoleerd over white

Koude is een veel voorkomende aandoening die is besmettelijk en zeer moeilijk te behandelen met medicijnen. In feite is er geen specifieke behandeling voor koude; echter, kan men hulp voor een groot deel te krijgen door het nemen van enkele voorzorgsmaatregelen. Een persoon die lijden aan koude kan lichte koorts, hoofdpijn, droge hoest, jeukende ogen, keelpijn, verminderde reuk en smaak, loopneus of verstopte neus, en frequente niezen ervaren. Enkele van de oorzaken van de kou zijn verandering in het weer, slechte immuniteit, allergie, virale infectie, enz. Neem een kijkje bij enkele van de home remedies om zich te ontdoen van verkoudheid snel.

Home remedies voor Cold

1. Vitamine C

Vitamine C versterkt je immuunsysteem door het stimuleren van de productie van witte bloedcellen. Hij wist ook de nasale doorgangen, en voorkomt de vermenigvuldiging van virussen. Sommige voedingsmiddelen die goed-off aan vitamine C zijn - peterselie, broccoli, tomaten, kool, citroenen, perziken, sinaasappelen, kiwi, aardbeien, enz. U kunt ook vitamine C in de vorm van pillen.

2. Pepper

Peper, of rook, gargled in heet water, of gegeten met een maaltijd, helpt ontlasten de sinussen of de longen, waardoor verlicht koud. De capsaïcine in paprika losser het slijm en uitroeit de kiemen aanwezig in de neusholte.

3. Knoflook

De allocine in knoflook leidt tot de productie van witte bloedcellen, en zijn antiseptische eigenschappen beschermen het immuunsysteem tegen kou. Hak 3-6 teentjes knoflook en kook ze in een kopje water. Drink deze soep 2-3 keer per dag. Of anders, voeg 3-5 knoflookolie druppels in je soep of voedsel om hulp te koud krijgen.

4. Onion

Meng gelijke hoeveelheden van honing en ui sap. Drink het ten minste eenmaal per dag tot je opluchting van de kou.

5. Zout Water Gargle

Gorgelen met warm zout water vermindert de kans op bacteriële besmetting van je keel en mond. Ontbinden ¼ - ½ theelepel zout in een glas warm water. Gorgelen mee.

6. Ginger

gember toe te voegen aan je eten voor een snelle onderbreking van de kou.

Als alternatief voor te bereiden gemberthee door toevoeging van gember stukken in een kop kokend water. Drinken meerdere malen per dag om de symptomen van verkoudheid verlichten

7. Chicken Soup

De vitaminen en mineralen in kippensoep los te maken het slijm; Aldus verlicht verkoudheid. De koolhydraten in soep helpen de balans van uw energie niveaus.

8. Honey

Honing is een van de beste behandelingen voor koud bij kinderen. Het kalmeert de geïrriteerde keel en helpt je kind goed slapen.

NB - Als uw kind jonger dan een, honing niet aan hem / haar, omdat het kan leiden tot botulisme.

9. Carambole Seeds

Wikkel een eetlepel carambole zaden (gemalen) in een doek. Adem er meerdere keren per dag naar de verstopte neus te openen.

10. Water

Om te breken congestie en genezen van koude, drink veel sap of water. Het zal je keel te bevochtigen en uitdroging te voorkomen.

11. Neti Pot

Meng 1 theelepel bakpoeder met 3 theelepels zout (jodide-vrij). Houd dit mengsel in een luchtdichte verpakking. Voeg dit mengsel (1 theelepel) gedistilleerd of lauw water (8 ounce). Vul deze oplossing in de bol spuit. Kantel je hoofd over een bassin. Spray het zoute water in je neus met de hulp van de gloeilamp spuit. Tijdens het spuiten het zout mengsel in een neusgat, sluit het andere neusgat door het toepassen van lichte druk met de vingers.

12. Cinnamon

Kaneel is een van de beste natuurlijke remedies te genezen keelpijn resulteerde als gevolg van kou. Kook 1 theelepel kaneel (in poedervorm) in een glas water. Voeg wat honing en peper poeder aan. Laat het afkoelen en dan drinken.

13. Homemade Drink

Meng 1 schot elk van citroensap en whisky, 1 eetlepel honing en weinig water. Drink deze oplossing om zich te ontdoen van de kou.

14. Vicks Vaporub

Wrijf wat vicks VapoRub op je borst en neus om congestie te verlichten. Dit is een uitstekend middel harden koud bij kinderen.

15. White Vinegar

Neem wat olie in een pan. Bak de fijngesneden ui in het. maïsmeel en azijn toe te voegen aan een pasta te bereiden. Bind deze pasta in een mousseline doek, en zet het op je borst of keel. Dek af met een deken of handdoek. Houd het voor een minimum van 15 minuten.

Kruidengeneesmiddelen voor Cold

16. Groene Thee

Brew een kopje groene thee en drink het 2-3 keer per dag. De antioxidanten in groene thee ontgiften van het lichaam en voorkomen bacteriële infectie; bijgevolg koud harden.

17. Kamille Thee

Zoals groene thee, kamille thee is ook rijk aan antioxidanten en is een effectieve kruidenmiddel voor koude. Zet een paar kamille bladeren in een kop kokend water. Steile ze voor een paar minuten. Zeef de thee. Drink het meerdere malen per dag.

18. Eucalyptusolie

Inhale eucalyptus essentiële olie aan de slijm verslappen. Het enige wat u hoeft te doen is giet er een paar druppels van eucalyptus olie in heet water, en adem-out twee of drie keer per dag.

Of anders, voeg een paar druppels van deze olie aan uw bad, met het oog op de behandeling van lichamelijke pijn resulteerde als gevolg van kou.

19. Indian kruisbes

Om herhaling van koude dwarsbomen, meng gember (½ theelepel) met verse Indiase kruisbes sap (1 el). Het is een van de meest effectieve remedies om zich te ontdoen van de kou snel.

20. Chrysant

Voeg 2 delen van gedroogde chrysant aan kokend water. Giet het over 1 deel van pepermunt. Steile het voor 5-7 minuten. Voeg bruine suiker voor smaak.

21. Peppermint

Voeg wat verse pepermuntbladeren om warm water. Steile hen voor bepaalde tijd. De menthol in pepermunt zal helpen bij het genezen van koude.

Of anders, drinken pepermuntthee voor snelle verlichting.

do's

Handhaving van reinheid en hygiënische omgeving.

Neem volledige rust.

Houd uw hoofd opgeheven tijdens de rust. Zet een extra kussen onder je hoofd.

Gebruik vaporizer of luchtbevochtiger om uw droge ruimte bevochtigen. Het zal helpen duidelijk het slijm.

In plaats van sniffling slijm, blaas je neus vaak wanneer je maar zo.

Adem frisse lucht.

May 20, 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment