Wednesday, February 3, 2016

26 Home Remedies om zich te ontdoen van genitale wratten

Bron afbeelding: / app / uploads / 2015/03 /

Ooit afgevraagd hoe zich te ontdoen van genitale wratten? Genitale wratten (ook bekend als venerische wratten, condylomata acuminata, anogenitale wratten of anale wratten) zijn een soort laesies die groeien op of rond het genitale gebied van het lichaam. Anale wratten zijn zeer besmettelijk STD, veroorzaakt door specifieke strengen van een virus, genaamd HPV (humaan papillomavirus). Ze zijn vleeskleurig en voelen als zachte hobbels. Venerische wratten meestal groeien op meerdere plaatsen en worden vaak gevonden als clusters. Genitale wratten zijn meestal pijnloos, maar ze doen jeuken veel. Als genitale wratten genezen, kan de arts een bevriezing methode die doet verwijderen van de wratten suggereren, maar ze kunnen terugkomen. Bij vrouwen kunnen deze wratten te vinden op de baarmoederhals, binnen / buiten de vagina of binnen / buiten de anus. Terwijl bij mannen, wratten te vinden op de penis, binnen / buiten de anus, scrotum of andere delen van de lies, waaronder de dijen. Sommige symptomen van genitale wratten zijn - bloeding na de geslachtsgemeenschap, jeuk in het genitale gebied, een toename in de hoeveelheid vaginale afscheiding, en overmatig vocht rond het genitale gebied. Genitale wratten kunnen pijnlijk zijn, en ze moeten worden behandeld voordat dingen erger. In dit artikel hebben we een aantal home remedies gedekt voor genitale wratten. Lees verder om te weten in detail.

Home remedies voor genitale wratten

1. Apple Cider Vinegar

Appelciderazijn is een effectieve behandeling van genitale wratten. dip gewoon een watje in het ACV en toepassen op de wratten. Laat het 's nachts en dan afwassen in de ochtend.

Opmerking: Als je het gevoel overdreven pijn, houdt de azijn voor zo lang als je kunt, en dan afwassen.

2. Duct Tape

Dit klinkt raar, maar duct tape helpt bij de genitale wratten verwijderen. Neem een stuk tape en bedek je wratten met het voor zes dagen. verwijder het dan en wrijf ze met een nagelvijl. Herhaal deze procedure tot de wratten verdwijnen.

3. Castor Oil

Castor olie kan stinkende, maar helpt bij het verwijderen van genitale wratten. Geniet van een katoenen bal in de olie- en plakt het op de wratten. Verander dit watje minstens driemaal per dag.

4. Vitamine E Olie

Wrijf vitamine E olie op de wrat en zet gaas overheen. Herhaal dit totdat de wrat verdwijnt volledig. Als vitamine E olie niet beschikbaar is, mag u de vloeistof te persen uit de vitamine E-capsules en toe te passen op de wratten.

5. Onion

Ui is een van de meest doeltreffende oplossingen voor de behandeling van genitale wratten. Neem een paar plakjes ui en plak ze met een gaasje op de wratten. Opnieuw toe te passen na elke 3-4 uur. Het sap van de ui zal de magie doen.

6. Havermout

Havermout helpt niet in genitale wratten verwijderen, maar vermindert irritatie, jeuk en pijn tot een groot deel. Vul een bad met warm water en meng wat fijn gepoederd havermout in. Geniet van het aangetaste deel in dit water, om wat hulp te krijgen.

7. ananassap

Neem wat verse ananas stukken en maal ze tot het afsluiten van het sap. Giet wat sap op een wattenstaafje en plaats het op uw wratten gedurende tien minuten. Daarna afvegen. Herhaal dit tweemaal daags.

8. Banana Peel

Plaats de binnenkant van een bananenschil stuk op uw wrat en plak het met een tape. Laat het 's nachts en neem in de ochtend. Herhaal dit dagelijks 's nachts voor ongeveer 2 weken of tot je wratten van kleur veranderen en vallen af.

9. Knoflook

Neem 8 gepelde teentjes knoflook en plet ze tot een fijne pasta te maken. Breng dit op je wratten en wassen met water na een uur. Doe dit dagelijks totdat de wratten verdwijnen.

10. Potato

Snij dikke plakken van een aardappel en wrijf ze op je wratten langzaam, 2-3 keer per dag. Het voor ten minste twee weken, tot het verschil.

11. Epsom Salt

Vul je bad met warm water en voeg Epsom zout aan. Dompel jezelf onder in het voor dertig minuten en daarna, droog de genitaliën. Doe dit driemaal per week.

12. Vitamine C

Neem vitamine C tablet en pletten. Meng het met water tot een pasta te maken. Toepassen op de wratten. Bedek het gebied met een verband, voor een dag. Dit proces zal het virus te vernietigen.

13. Alcohol

Neem wat alcohol en wrijf het op de wratten, twee keer per dag. Dit is een langzaam proces en kan meer dan een maand duren, om de resultaten te laten zien.

14. Transparante Nail Paint

Breng de duidelijke nagel verf op de wratten en laat het op voor de hele dag. Herhaal dit elke dag voordat je het bed te raken. Gebruik deze remedie totdat de wratten af vallen.

15. Baking Soda

Neem een lepel bakpoeder en meng dit met de wonderolie. Breng deze pasta op de wratten en bedek het met een verband. Doe dit twee keer per dag, gedurende drie weken.

Herbal Remedies voor het verwijderen van genitale wratten

16. Aloe Vera

Neem de gel en wrijf royaal op het getroffen gebied, 3-4 keer per dag. Herhaal dit voor 2-3 weken. Dit is een van de effectieve natuurlijke remedies voor wratten

17. Pompelmoespittenextract

Giet een druppel van het extract op de wrat. Doe dit twee keer per dag, gedurende 2-3 weken totdat de wratten worden wit van kleur en vallen af op hun eigen.

18. Willow Tree Bark

Neem een stuk van de wilg boomschors en bevochtigen met het water. Plaats deze op de wrat en houd het op zijn plaats met een pleister. Doe dit elke dag met een nieuwe schors, en je wratten zou verdwijnen binnen 1-2 weken.

19. Tea Tree Oil

De anti-inflammatoire, antiseptische en schimmelwerende eigenschappen van deze essentiële olie, behandelen de genitale wratten thuis. Geniet van een katoenen bal in de olie en dep het op het getroffen gebied.

Notitie:

Vermijd de consumptie omdat het giftig.

Gooi het wattenstaafje om te voorkomen dat de infectie zich verspreidt.

20. Licorice Root

Plet de zoethoutwortel en vervolgens toe te passen op de wratten, hetzij rechtstreeks, hetzij door koppelverkoop aan het besmette gebied. Doe dit driemaal per week.

21. Witch Hazel

Toverhazelaar is een uitstekende kruid dat helpt bij genitale wratten verwijderen. Gewoon gedestilleerd toverhazelaar en toepassen op uw wratten, was het na een kwartier. Doe dit twee keer per dag, gedurende ten minste drie weken.

Opmerking: Zorg ervoor dat je droog uw genitale gebied na het wassen.

22. Olive Leaf Extract

Neem een paar gedroogde olijfbladeren en kook ze in het water gedurende tien minuten. Zeef en drink dit 3-4 keer per dag.

Notitie:

23. Fig Leaf

Het vijgenblad is zeer nuttig voor genitale wratten thuis behandeling. Neem een vijgenblad en breek het aan het sap te krijgen. Dep de sap op je wratten en herhaal dit 3-4 keer per dag.

24. Milkweed Sap

Neem de soort plant plant en breek het aan het sap te krijgen. Toepassen op uw wratten, 2-3 keer per dag.

25. Thuja

Neem Thuja olie en drie keer per dag toe te passen op de wratten,. Dit is een langzame genezingsproces, maar zal zeker geven u de resultaten. Uw wratten kunnen 3-4 weken duren om af te vallen met deze olie. Je kunt het mengen met de olijfolie voor de beste resultaten.

26. Dandelion

Neem de paardebloem kruid en breek het aan het sap te krijgen. Toepassen op uw wratten, 2-3 keer per dag gedurende ten minste 3 weken.

do's

don'ts

Niet de remedies elders toe te passen.

Vermijd geslachtsgemeenschap met meerdere partners.

Heb je geen onbeschermde seks.

Laat de wratten niet prikken.

31 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment