Thursday, February 4, 2016

42 Home Remedies To Get Rid Of Depression Gemakkelijk

Ben je in de put of een gevoel levenloos, agressief en sloom? Zo ja, bent u gevoelig voor depressies die kunnen blijken te zijn een ernstig probleem voor youThere kunnen vele redenen van depressie, zoals de strijd van het leven, tegenslagen, werkloosheid, verdriet, trauma en financiële problemen (1). U kunt het te identificeren door verschillende tekenen en symptomen zoals stemmingswisselingen, te veel of minder slaap, gebrek aan concentratie, gevoel van hopeloosheid en waardeloosheid, ongecontroleerde negatief denken, verlies van eetlust of te veel eten, meer alcoholgebruik, verlies van interesse in sociale activiteiten en geslacht, gewicht verlies of winst, moeite met het onthouden van dingen, lichamelijke klachten zoals buikpijn, rugpijn, hoofdpijn en spierpijn, besluiteloosheid, escapistische gedrag zoals gevaarlijke sporten, roekeloos rijden, gokverslaving en drugsmisbruik, sterk gevoel van schuld, het gevoel fysiek uitgelekt of traag (2).

Hier zijn een aantal home remedies om zich te ontdoen van een depressie op een effectieve manier.

Home remedies voor depressie

1. Oefening en Meditatie

Dagelijkse training of oefening is essentieel voor een gezond lichaam en kunnen de voordelen op lange termijn voor de depressieve mensen hebben als het tijdelijk verhoogt up endorfines (feel good "chemische en natuurlijke anti-depressiva), waarin de geest aan te moedigen om positief te denken en je gelukkig (3, 4). Je moet 3 keer per week oefenen voor minimaal twintig minuten. U kunt joggen, gewichtheffen, wandelen, fietsen, touw springen, en yoga uit te voeren om depressie te verlichten (5, 6, 7). Lichamelijke activiteit kan zo simpel zijn als wandelen of betrokken raken bij krachtige gymnastiekoefeningen of lid worden van een team sport (8, 9). Oefening is een eenvoudige en kosteneffectieve manier om het probleem van depressie lossen bovendien het geen neveneffecten op het lichaam als dat van anti-depressiva (10, 11) hebben.

Verschillende studies zijn gedaan om de relatie tussen lichaamsbeweging en depressie te bewijzen. Ze hebben bewezen dat zowel aërobe als niet aerobic oefeningen sterk verminderde symptomen van depressie (12).

Mis meditatie elke dag gedurende 45 minuten te overwinnen depressie. Kies een rustige plek voor het. Schakel de telefoon en de regulering van je ademhaling terwijl het doen van meditatie (13).

2. Heb Proper Diet

Het negeren van maaltijden, slechte voeding, verlangen naar suiker zijn enkele van de voedsel patronen die leiden tot depressie (14). Een vetarm dieet, bestaande uit groenten en fruit, is essentieel voor het houden van uw suikerspiegel stabiel. Voedsel verrijkt met foliumzuur en omega-3 vetzuren kunnen stemmingswisselingen en helpen verlichten depressie te verminderen als deze voedingsmiddelen bieden u direct energie dat je lichaam actief en fit houdt en helpt je geest te ontspannen (15, 16) voelen.

Bovendien, serotonine verbetering van voeding (popcorn, havermout, noten, eiwit, pindakaas, kaas, etc) wordt ook beschouwd als goed voor mensen die door depressie (17). Het is een beste remedie dan seizoensgebonden depressie te krijgen. Het eten van complexe koolhydraten eten induceert hersenen om meer serotonine (18, 19, 20) te produceren. Eet geen eiwitrijk dieet als het vermindert serotonine (21).

Vitamine B-12 en foliumzuur produceert samen monoaminen zoals dopamine en serotonine, die verantwoordelijk zijn voor stemmingswisselingen en depressies (22) te controleren zijn. Bupropion, een bepaalde dopamine is medisch goedgekeurd door gecontroleerde studies voor de behandeling van depressie (23). Deze chemicaliën direct invloed hebben op de stemming, dus moet u uw dieet te maken vitaminerijke door met inbegrip van kaas, vis, schaaldieren, paprika, spinazie en Turkije (24, 25).

Het lage niveau van magnesium vermindert serotonine in de hersenen. Magnesium is een essentieel mineraal dat verschillende biochemische functies regelt in het lichaam en helpt omgaan met depressie (26). Het is aangetoond door verschillende klinische studies die magnesiumsupplementen effectief verdieping (27, 28) kunnen behandelen. Neem magnesium-rijk voedsel, zoals donkergroene bladgroenten, noten, sojamelk, gekookte spinazie, banaan, gekookte zwarte bonen, en geroosterde cashewnoten of amandelen (29, 30).

3. Stel doelen

Een depressief persoon kan traag en luiheid voelen, en vaak klaagt over gebrek aan concentratie. De onvolledige taken kunnen toevoegen aan uw depressie niveau, dus het is beter om dagelijks te stellen en realistische doelen (31, 32). Volledige voltooiing van de dagelijkse kleine taken kan je een goed gevoel en het verminderen van depressie (33, 34).

4. Betrek in interessante activiteiten

Wanneer je depressief voelt, probeer iets van uw interesse te doen. U kunt boeken lezen, neem dan een culinair of taal klasse, bezoek museum of naar muziek luisteren. Deze nieuwe activiteiten kunt het niveau van dopamine te veranderen in je hersenen, waardoor het verminderen van depressie (35).

5. Zorg voor genoeg slaap

Gebrek aan slaap kan het probleem van depressie (36, 37) verergeren. Daarom moet u genoeg slaap om jezelf te behandelen krijgen. Stel uw dagelijkse routine en een aantal wijzigingen in uw levensstijl. Ga naar bed op hetzelfde tijdstip elke dag om uw slaapgewoonten verbeteren. Slapen helpt u om beter te denken, zodat je problemen zonder dat je gestrest aankan. Volwassenen moeten nemen 7 tot 9 uur slaap 's nachts ontspannen te voelen (38, 39). Studenten worden geconfronteerd meestal depressie probleem, om het te overwinnen moeten ze late night studie sessies te vermijden en genoeg slapen (40).

Tijdens het slapen het immuunsysteem van het lichaam produceert een eiwit genaamd cytokines. Deze eiwitten zijn nodig door ons lichaam als we depressief voelen of gestrest. Gebrek aan slaap kan het niveau van cytokines tot symptomen van depressie (41) te verlagen.

6. Pompoenpitten

Pompoenpitten bevatten tyrosine, die ons lichaam om de stemming te beïnvloeden component genaamd dopamine produceren helpt. Mensen die depressief zijn lage tyrosine, daarom onderzoekers vonden dat tyrosine een belangrijke rol bij symptomen van depressie, maar studies aangetoond dat er geen effect van tyrosine depressie (42) speelt. Hoewel de L-tryptofaan, een aminozuur gevonden in pompoenzaden speelt een belangrijke rol in het genezen depressie (43, 44, 45). Veel studies zoals Fernstrom, 2013, Badrasawi et al., 2013, Neumeister et al., 1998, etc werden uitgevoerd om de rol van tryptofaan in stemmingswisselingen en depressie (46) te onderzoeken.

7. Schrijven Therapy

Noteer je pijnlijke en emotionele gevoelens op papier. Het schrijven gewoonte verbetert je depressief conditie en maakt je lichter voelen. Volgens een studie die werd uitgevoerd, blijkt dat expressieve schrijven is een uitstekende remedie voor mensen met een depressieve stoornis (47, 48) .Deze therapie ook zeer nuttig voor vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld en ook voor studenten (49 ).

8. Sunlight

Een Noorse studie met overgewicht bleek dat mensen gegeven hoge dosis vitamine D had minder symptomen van depressie in vergelijking met anderen die dosis van een placebo kregen. Deze studie bleek een verband tussen vitamine D en depressie (50). Krijg wat zonneschijn aan uw stemming (51) te vernieuwen. Vitamine D in zonlicht balanceert de hersenen hormonen, waardoor depressie genezen tijdens fibromyalgia, seizoensgebonden affectieve stoornis en premenstruele syndroom (52). Gebruik kunstmatige zon lamp tijdens de donkere weer seizoensgebonden stress te verminderen.

9. Apple

Eet appel met honing en melk, of drinken appelsap om je geest te verjongen. Kalium, vitamine C, vitamine B en fosfor in appels voorkomen zenuwcellen tegen beschadiging. Vitamine C versterken immuunsysteem en vermindert depressie door het verlagen van het niveau van cortisol, een stresshormoon (53).

10. Saffron

Antidepressiva hebben veel bijwerkingen, dus kruiden psychofarmacologie onderzoek is toegenomen en de nadruk ligt op het gebruik van kruidengeneesmiddelen voor de behandeling van depressie. Volgens een klinische trial, kan saffraan suppletie symptomen van depressie bij volwassenen geconfronteerd met ernstige depressieve stoornis (54) te verminderen. Antidepressieve eigenschappen van saffraan werd ook aangetoond in een recente meta-analyse. Deze analyse toont het gebruik van saffraan tot milde tot matige depressie (55, 56) te overwinnen.

Ook was het gebruik van bloemblad van C. sativus voor de behandeling van milde depressie succesvol gebleken in dubbelblinde, placebo-gecontroleerde en gerandomiseerde studie (57).

Verbruiken een snuifje saffraan rechtstreeks of toe te voegen aan je eten. Neem het op regelmatige basis aan milde depressie te genezen.

11. rozenblaadjes

Rozenblaadjes zijn helende eigenschappen. Rozenolie kuren nerveus stress en depressie (58). Anti depressieve werking rozenblaadjes is gebaseerd op het feit dat stimuleert de β-adrenerge receptoren en remt de werking van de histamine H1 receptoren en KCl-gerelateerde krimp, maar blokkeert ook de calciumkanalen van tracheale keten waardoor de activiteit die ontspanning (weergegeven 59). Neem 20-30 verse rozenblaadjes en kook ze in water gedurende vijftien minuten. suiker toe te voegen en dit mengsel te drinken. Herhaal 2-3 keer per dag.

12. Cardamom

Bereid thee en voeg poedervorm kardemomzaden aan. Of anders, neem een kopje heet water en voeg poeder en suiker 2 kardemom aan het. Sip langzaam.

13. Coffee

Een studie bleek effectief effecten koffie tegen symptomen van depressie (60). Cafeïne, een component van koffie is een centraal zenuwstelsel stimulant dus gebruik van koffie verlicht depressie (61). Een studie uitgevoerd in 2011 bleek ook hat koffie te drinken vermindert risico op depressie bij vrouwen (62).

NB - niet meer dan 2 kopjes koffie niet te nemen aan een dag als depressie kan versterken.

14. Kurkuma

Volgens een gerandomiseerd onderzoek is gebleken dat curcumine, een heldere gele verbinding die in kurkuma schaal kan worden gebruikt om depressie te overwinnen vanwege de anti depressieve eigenschappen (63). Kurkuma kan blijken te zijn een effectief rechtsmiddel om zich te ontdoen van een depressie wordt veroorzaakt als gevolg van seizoensgebonden veranderingen. Het is bewezen in vele studies die Curcumine weert depressie door het stimuleren van het proces van neuro-genese en verhogen de niveaus van dopamine, norepinefrine en serotonine (64).

15. Ginger Tea

Neem 1 theelepel gemberpoeder en kook deze in warm water voor een paar minuten. Laat het afkoelen. Neem het twee keer per dag om depressie te genezen.

16. Knoflook

Een studie bewijst dat knoflookextract significante anti- depressieve activiteit door interactie met serotonerge, adrenerge en dopaminerge systeem en belemmeren de MAO-A en MAO-B niveau (65). Knoflook is een van de beste home remedies voor chronische depressie, slapeloosheid en vermoeidheid te overwinnen, dus voeg knoflook in uw dagelijkse voeding.

17. Havermout

Havermout helpt overwinnen van angst en depressie door het verhogen van serotonine en het verminderen van stress-hormonen, dit leidt tot gevoel van rust (66, 67). Neem een kopje soja of rijst melk en voeg 5/4 theelepel van havermout aan. Goed koken. honing en droge vruchten toe te voegen. Verbruiken dagelijks als het je hersenen ontspant.

18. Cashewnoten

Niacine, een vorm van vitamine B3 wordt gebruikt bij de behandeling van depressie. Cashewnoten zijn een goede bron van vitamine B3 (68, 69). Neem acht cashewnoten en stamp ze fijn. Laat dit poeder met een glas melk Herhaal dit op regelmatige basis.

19. Hydrotherapie

Hydrotherapie of water therapie wordt gebruikt bij de behandeling van verschillende systemen zoals die van het zenuwstelsel, het spier skelet, cardiovasculaire systeem, enz hydrotherapie wat nuttig is voor pijnlijke aandoening is gebaseerd op het feit dat de druk en de temperatuur van water in deze therapie, stoepranden nociceptoren door op te treden thermische receptoren en mechanoreceptoren en oefent positief effect op de spinale gesegmenteerde mechanismen.

Veertig zittingen van Ai Chi aquatische oefenprogramma (AE) geneest depressie bij patiënten geconfronteerd met problemen van multiple sclerose (70).

Koude douche is ook een effectieve behandeling voor depressie omdat de bloedspiegel van beta-endorfine en noradrenaline verhoogt en activeert sympathische zenuwstelsel. Hoge dichtheid van koud water in de huid genereert elektrische impulsen uit perifere zenuwuiteinden naar de hersenen (71, 72).

20. Massage

Massages zijn gebaseerd op het feit dat lichaam en geest zijn verbonden. Als je lichaam is ontspannen, voel je je gezond. Raak therapieën boost gevoel van rust in je geest en lichaam, dus helpt te overwinnen depressie (73).

De synergetische mix van lavendel en bergamot olie leveren het bewijs voor het gebruik ervan in de medische doeleinden voor de behandeling van depressie. Gebruik dit mengsel voor het kalmeren massage (74). Volgens de 2007 National Health Interview Survey, is geconcludeerd dat naar schatting 18 miljoen Amerikaanse volwassenen en 700.000 kinderen n-Amerika gebruikt massage therapie voor verschillende gezondheids-gerelateerde doeleinden, waaronder depressie (75).

21. Acupunctuur

Acupunctuur is een traditionele Chinese therapie die verschillende stijlen zoals die van triggerpoint acupunctuur, single point acupunctuur, auriculaire acupunctuur en traditionele / klassieke acupunctuur. De theorie van acupunctuur is gebaseerd op het feit van het behoud van gezondheid op door de onbalans van energie in het lichaam (76). Er zijn studies uitgevoerd die resulteerde dat acupunctuur is een effectief antidepressivum monotherapie. Maar nog verder onderzoek nodig zijn (77).

22. Guided Imagery

In deze therapie, zijn muziek, woorden en / of visualisaties gebruikt om optimistisch te beelden in de geest van depressieve persoon op te roepen. Positieve veranderingen worden gebracht door gebruik te maken van de verbinding tussen lichaam en geest.

Een experimentele groep die een quasi-experimenteel ontwerp om de effectiviteit van een geleide fantasie maatregel omschreven voor het verminderen van depressie. De resultaten van deze studie toonden significante resultaten bij het gebruik van geleide fantasie techniek verdieping (78, 79) te overwinnen.

23. Lichttherapie

Als de depressie is Seasonal Affective Disorder (SAD), algemeen bekend als 'winter blues', veroorzaakt als gevolg van minder natuurlijk zonlicht, overweeg dan lichttherapie. Hierbij wordt de depressieve persoon blootgesteld aan lichtbak tenminste ½ uur 's ochtends. Deze doos imiteert de buitenlamp die chemische veranderingen in de hersenen brengt, waardoor je humeur te verheffen en verlichting van de symptomen van depressie (80, 81).

Deze therapie is ongeveer 20 jaar oud. Artsen en clinici proberen ook om uit te vinden de effectiviteit van lichttherapie voor nonseasonal depressie (82).

24. Cognitieve gedragstherapie

Dit is een korte-termijn therapie die zich richt op de gedachten van de depressieve persoon en helpt bij het ontwikkelen van een optimistische vooruitzichten. Je kunt je gedachten en gevoelens te uiten zonder enige aarzeling in de voorkant van de therapeut. De deskundige zal u laten weten hoe om positieve veranderingen in uw gedrag en gedachten te brengen. Het is zeer nuttig voor matige depressie (83, 84, 85).

Van 269 meta-analytische studies, werden 106 meta-analyses onderzocht en deze analyses bleek het gebruik van CBT voor depressie (86) te overwinnen.

25. Donkere chocolade

Donkere chocolade bevat cacao, die niet alleen uw smaakpapillen, maar verbetert ook de stemming en verhoogt cognitieve functie door de productie van serotonine en endorfine (87). Vele studies hebben aangetoond dat het eten van pure chocolade per dag is zeer gunstig voor mensen die lijden aan een hoge angst problemen (88).

Een studie bleek de relatie tussen emotionele stress en chocolade consumptie. Ze zijn evenwijdig aan elkaar (89).

Herbal Remedies voor depressie

26. Kamille Thee

Een depressief persoon kan het probleem van slapeloosheid en gastro-intestinale aandoeningen die kunnen worden genezen door flavonoïden aanwezig in kamille thee (90) te ervaren. Bereid thee door toevoeging van 2 theelepels gedroogde kamille bladeren of een theezakje in een kop kokend water. Laat het steil voor 5-7 minuten. Voeg een beetje melk en honing als je wilt. Heeft u een kopje thee per dag, een half uur voor het slapengaan.

Als alternatief kunt u ook kamille bloemen te gebruiken. Deze bloemen bevatten essentiële oliën. Inhalatie van verdampte oliën verlicht depressie (91).

De 2009 gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie bleek het gebruik van kamille voor de behandeling van depressie (92). Een andere studie toonde aan dat dit kruid ook kan worden toegediend aan vrouwen postpartum slapen kwaliteitsproblemen en depressie (93) verminderen.

27. Groene Thee

Drink een kopje groene thee in de ochtend bij het ontbijt om zich te ontdoen van een depressie te krijgen. Groene thee bevat L-theanine die fungeert als een krachtige stemming versterker en vermindert depressie.

Een Dwarsdoorsnedeonderzoek werd uitgevoerd om het verband tussen de consumptie van groene thee en depressie kennen. Het Centrum voor Epidemiologische Studies Depression Scale werd gebruikt om depressieve symptomen te meten. Dit Meervoudige logistische regressie-analyse gelijkvormig dat een hogere consumptie van groene thee vermindert depressie (94). De anti-depressieve effect van groene thee vermindert ook oxidatieve stress en depressie na een beroerte (95).

28. Heilige basilicum bladeren

Heilige basilicum is een van de beste oplossing voor depressie omdat het als een adaptogeen, die helpt bij het optimaal functioneren van het lichaam tijdens depressie (96). Neem 1000-2500 mg bladeren per dag om de stress te verminderen.

29. Ginseng

Wild Ginseng helpt te overwinnen depressie veroorzaakt als gevolg van morfine intrekking door het moduleren van de hypothalamus CRF en NPY-systemen (97). Ook Ginseng is een adaptogeen, dat is een stof die het lichaam helpt om geestelijke of lichamelijke stress (98) overleven. Neem een of twee gram ginseng wortel in poedervorm keer per dag gedurende 3 maanden behandelen depressie. U kunt ook 1 of 2 theelepels van ginseng tinctuur 3 keer per dag om de stress te genezen.

30. Citroenmelisse Tea

Een paar vergelijkende studies bewezen anti depressivum activiteit van citroenmelisse (99). Het wordt ook beschouwd als kalmerende balsem en wordt traditioneel gebruikt om stress, angst en depressie (100, 101) te verlichten. U kunt dit kruid te gebruiken in de vorm van capsules, beklede pillen of lokaal toegepast. Voor citroenmelisse thee, voeg 1 theelepel verse citroenmelisse bladeren in een kop kokend water. Steile het voor een paar minuten. Zeef het en drink regelmatig de behandeling van ernstige depressie.

31. Asperges

Methanolische extract van de wortels van asperges vertoonde aanzienlijke anti depressieve activiteit, daarom is dit kruid wordt gebruikt als adaptogen (102). Gebruik gedroogde asperges wortels tot poeder te maken. Neem 1-2 gram van dit poeder een keer per dag om zich te ontdoen van stress.

32. Nardus of Nardostachys

De extracten van Spikenard of Nardostachys werkt als een licht kalmerend en heeft lef ontspannende eigenschappen die kalmerende effecten induceert op de hersenen (103). Gebruik de wortels en de wortelstok van dit kruid om stress te verlichten.

33. Nootmuskaat

Monoamine hypothese is de meest populaire theorie voor de pathogenese van depressie. Volgens deze theorie, de ontoereikendheid van de centrale monoaminen zoals dopamine, 5-hydroxytryptamine en noradrenaline is verantwoordelijk voor depressie. Nootmuskaat verhoogt de concentratie van deze neurotransmitters in de hersenen, dus het blijkt een uitstekende remedie voor depressie (104) genezen. Geurige Nootmuskaat, Mitragyna Speciosa zijn de populaire types. Het effect van Nootmuskaat is dosisgerelateerde (105).

Neem 1/8 theelepel nootmuskaat poeder. Voeg verse kruisbes sap aan. Neem het driemaal per dag in om een depressie te overwinnen.

34. Zoethout

Anti depressieve werking van Zoethoutextract kan worden bepaald door verhoging van neurotransmitter, dopamine en norepinefrine (106). Neem zoethout poeder met melk of drinken 1-3 kopjes zoethout thee om depressie te verlichten.

NB - Zwangere vrouw, mensen met een hoge bloeddruk, leverziekte, hartproblemen en nierziekten moeten drop in welke vorm dan ook te vermijden.

35. Sage en basilicum bladeren

Sage is niet alleen nuttig bij de behandeling kleine kwalen maar speelt ook een belangrijke rol in het genezen depressie (107, 108). Het is beschikbaar in de vorm van gedroogde bladeren, etherische oliën, vloeibaar extract en sprays. Het is een traditionele remedie om de stemming (109) te stimuleren. Meng ¼ theelepel basilicum en ½ theelepel salieblaadjes in een kopje heet water om een thee te bereiden. Neem het twee keer per dag om depressie te verminderen.

36. Lavender

Verschillende menselijke onderzoeken hebben stemmingsstabilisator en neuroprotectieve eigenschappen van lavendel (110) bewezen. Continue blootstelling aan lavendelolie gedurende 7 dagen kunnen opmerkelijk verwijderen symptomen van depressie (111).

Een studie gebruik gemaakt van een quasi-experimentele opzet om uit te vinden van het effect van aromatherapie op depressie door middel van lavendel, pepermunt, marjolein, eucalyptus en rozemarijn olie gemengd in verhoudingen van 2: 1: 2: 1: 1. Het resultaat toonde significante afname van depressie symptomen (112). Een klinische studie bleek ook een efficiënt gebruik van lavendelolie in postpartum depressie. Aroma van deze olie bij inademing gedurende 4 weken kan helpen bij het overwinnen van depressie na de bevalling (113). De Britse farmacopee ook goedgekeurd lavendel tinctuur tot depressie (114) te bestrijden.

Neem 1 theelepel van lavendel bladeren en kook ze met een kopje water. Zeef en laat het afkoelen. Neem de oplossing driemaal per dag.

Als alternatief kunt u ook toevoegen 2 of 4 druppels lavendelolie in 3 kopjes kokend water. Dampen voor het genezen depressie (115).

Let op: een arts raadplegen voordat het gebruik van essentiële oliën voor inhalatie als het veroorzaakt irritatie van de longen bij veel mensen.

37. sandelhoutpoeder

Sandelhoutpoeder kalmeert de geest en helpt zich te ontdoen van depressie. Voeg wat water bij de sandelhout poeder en toe te passen de resulterende pasta op het voorhoofd regelmatig.

38. Commiphora Mukul

Droog sommige harsen van Commiphora Mukul hen op de verbranding van kolen. Adem de rook voor bepaalde tijd. Het kruid is goed voor verjonging van de geest en het versterken van het zenuwstelsel.

39. Bacopa Monnieri

In een studie bleek dat een groep van Bacopa Monnieri ontvangers vertoonde afname in depressie symptomen (116). Ook de gestandaardiseerde methanolische extract van Bacopa monniera werd getest op anti depressieve eigenschappen. De dosis van 20 en 40 mg / kg werd gedurende 5 dagen en het werd vastgesteld dat er een aanzienlijk antidepressieve werking (117). Neem 5 g bacopa monnieri toevoegen aan een glas melk. Verbruiken eenmaal daags. U kunt ook gebruik maken van bacopa monnieri olie om je hoofd te masseren, om te gaan met depressie.

40. Ginkgo Biloba

Animal studies suggereren dat Ginkgo biloba extract afneemt CRH activiteit, wordt deze activiteit significant geassocieerd met stemmingswisselingen en depressies (118). De gedroogde en gemalen bladeren van Ginkgo Biloba helpen stress door het stimuleren van de hersenen om neurotransmitters vrij te maken en het verhogen van de bloedstroom naar de hersenen (119).

41. Aromatherapie

De belangrijkste symptomen van de depressie kan worden behandeld door aromatherapie. Gebruik etherische oliën zoals sandelhout, lavendel, basilicum, ylang-ylang, geranium, engelwortel, jasmijn, kamille en rozemarijn, voor het spuiten in uw kamer of het masseren van je lichaam. U kunt ook giet een paar druppels van een van deze oliën in uw bad water voor een ontspannende ervaring (120).

NB - Die mensen die allergisch zijn voor aroma mag geen gebruik maken van aromatherapie.

42. Mint

Veel studies bleek-ontspanning bevorderen effecten pepermuntolie op gastro-intestinale weefsel. Maagdarmstoornis is een van de stress opgewekte symptoom dat kan worden overwonnen door pepermuntolie (121).

Eten gebaseerde strategieën heeft mint onderzocht om zijn anti depressieve eigenschappen (122).

Let op: Mensen die lijden aan nierstenen, GI reflux en hiatus hernia dient deze remedie voorzichtig te gebruiken.

43. Barley Tea

Gerst thee is een uitstekend middel om stress en depressie overwinnen omdat het helpt bij de productie van tryptofaan, een essentieel aminozuur voor de slaap. Dit aminozuur produceert serotonine, een neurotransmitter die stemmingswisselingen (123, 124) te controleren.

44. Passion Flower

Volgens een recente studie is gebleken dat passiebloem overeenkomt met oxazepam, een medisch goedgekeurd anxiolytisch geneesmiddel voor de behandeling van angststoornis. U kunt dit kruid gebruiken om te gaan met nerveuze spanning, slaapstoornissen en angst (125).

45. Valeriaan

Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs voor het gebruik van Valeriaanwortel, maar het is veilig om deze kruid gebruiken voor een korte periode van minder dan een maand voor de behandeling van slapeloosheid en angst (126). Dit is een traditionele remedie tegen depressie (127, 128). Sesquiterpenes gefractioneerde uit de wortel van Valeriaan is verantwoordelijk voor de antidepressieve werking van dit kruid (129).

do's

Vasthouden aan een routine en leren om je tijd (130) te beheren.

Neem een goede slaap van ten minste acht uur (131).

Doorschakelen zelf wanneer negatieve of pessimistische gedachten zweven in je geest.

Deel uw problemen of emoties met vrienden of familieleden (132, 133).

Wees actief en regelmatig sporten (134).

Doe jezelf niet te isoleren, houden zich bezig met vrienden en het werk (135).

don'ts

Vermijd tabak, alcohol, junkfood en drugs (136).

Omgehakt de overmatige inname van cafeïne als het vermindert de serotonine in de hersenen (137).

Zich te onthouden van overmatig gebruik van antidepressiva.

Sla nooit maaltijden want het is zeer essentieel om de bloedsuikerspiegel, waardoor je stemming direct of indirect van invloed op de controle.

Gebruik geen belangrijke beslissing niet te nemen terwijl je depressief (138).

29 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment