Thursday, February 4, 2016

21 Home Remedies To Get Rid van spataderen

Spataderen zijn klein paars, rood, blauw en gezwollen schepen die vergelijkbaar zijn met een web van verwrongen en dun grillige lijnen verschijnen. Ze zijn gemakkelijk zichtbaar door de huid en zijn vaak zichtbaar op de enkels, benen, dijen en gezicht. Er wordt aangenomen dat 30% - 60% van de volwassenen lijdt aan spataderen. Er zijn een groot aantal factoren die een persoon predisponeren voor aderen spin. Sommigen van hen zijn- erfelijkheid, geschiedenis van bloedstolsels, overgewicht, het gebruik van de anticonceptiepil, beroepen die veel staande te betrekken, zoals die van kappers, verpleegkundigen, leerkrachten en fabrieksarbeiders; hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap, de puberteit en de menopauze; of aandoeningen die leiden tot verhoogde druk in de buik, zoals tumoren, constipatie en extern gedragen kledingstukken, zoals gordels. De gemeenschappelijke symptomen van spataderen omvatten kramp, rusteloosheid, vermoeidheid, kloppende pijn, branderig gevoel, zwaar gevoel of tintelingen in de benen. Symptomen kunnen erger bij vrouwen, vooral tijdens de menstruele cyclus of tijdens de zwangerschap dagen. Patiënten zelfs het ontwikkelen van zweren (diepe wonden), zwelling en donkere of gepigmenteerde huid, vooral in de enkel regio. Hoe zich te ontdoen van spataderen? Nou, het is vrij eenvoudig. Gebruik de volgende natuurlijke remedies.

Home Remedies te genezen spataderen

1. Oranges

De aanwezigheid van vitamine C in sinaasappels maakt hen een uitstekende behandeling voor de spataderen. Vitamine C verbetert de bloedcirculatie en versterkt de bloedvaten. Het werkt als een uitstekende antioxidant die helpt bij de weefsels te beschermen tegen beschadiging. Dus, eet veel sinaasappelen regelmatig.

2. Castor Oil

Ricinusolie bevat als aanjager anti-inflammatoire eigenschappen. Het verhoogt de bloedstroom naar het bloed uitgehongerd weefsels. Bovendien stopt ook het bloed stolt in de aderen, vermindert daardoor de zwelling. Neem wat castor olie en masseer de getroffen gebieden twee keer per dag.

3. Guava

Inname van guaves op een dagelijkse basis kan helpen herstellen van spataderen. Guava heeft grote hoeveelheden vitamine C en vitamine K, die de bloedvaten te versterken en versnellen van de bloedtoevoer naar de weefsels. Eet veel guaven om je haarvaten en aders sterker te maken, en om de bloedsomloop te verbeteren.

4. Apple Cider Vinegar

Dit is een van de meest voorkomende remedies voor spataderen. Neem een schone doek en laat deze in appelazijn. Knijp en toe te passen op de spataderen. Laat het doek voor ongeveer een half uur. Herhaal hetzelfde proces twee keer per dag, totdat de aderen weer terug naar hun normale toestand.

Of anders, mix 2 theelepels appelazijn in een glas water en drink het twee keer per dag. Als u appelazijn hebben onverdund, meng het met lotion in gelijke verhoudingen en wrijf het aan uw spataderen, zachtjes omhoog streelde naar het hart, twee keer per dag.

5. Mosterd Olie

Deze essentiële olie is nuttig in de versterking van de aderen en het stimuleren van de bloedsomloop. Wrijf het getroffen gebied met mosterd olie twee keer per dag.

6. Fuller's Earth Pack

Het is gebruikt voor het genezen van een aantal huid gerelateerde onderwerpen eeuwen. Neem 1-3 eetlepels of meer (afhankelijk van het getroffen gebied) van bleekaarde en voeg water tot een gladde pasta te bereiden. Breng deze pasta en laat het 's nachts. De volgende ochtend, spoel het af.

Kruiden Remedies te genezen spataderen

7. Kool Kompres

Kool is geladen met een aantal voedzame bestanddelen, zoals vitamine A, B1, B2, C, E, K, magnesium, kalium, ijzer, calcium, fosfor, zwavel, koper en vezels. Neem wat koolbladeren en was ze grondig. Hak ze fijn door toevoeging van water, tot een pasta te maken. Breng dit aan de spataderen en wikkel met een schone doek. Laat het gedurende 2 uur staan en dan was het af. Herhaal dit proces 2-3 keer per dag.

Of anders, spoel een groot koolblad grondig en verwijder de starre hoofdnerf van. Strek het blad en plaats deze over het getroffen gebied. Laat het op, totdat het volledig wordt gedroogd. Herhaal deze procedure, totdat u hulp te krijgen.

8. Goudsbloem (Calendula officinalis)

Marigold is verrijkt met flavonoïden en triterpenen die nuttig zijn bij de behandeling van spataderen zijn. Neem een handvol van goudsbloem bloemblaadjes en was ze dan grondig. Crush deze blaadjes aan een fijne pasta te bereiden. Breng deze pasta op je aderen en laat het op voor de nacht. De volgende ochtend, spoel het af. Herhaal dit proces, totdat je spataderen helemaal verdwijnen.

Of anders, snipper 2 dubbele handenvol goudsbloem bladeren, bloemen en stengels. Neem 500 gram reuzel en verwarm het in een pan. goudsbloem toe te voegen en meng goed, zodat het hele kruid goed is gedrenkt in de verwarmde reuzel. Neem de pan van het fornuis en bedek het met een deksel. Laat het voor de volgende 24 uur staan. Op de volgende dag, warm het mengsel en stam met kaasdoek. Leeg het klaar zalf in vloeibare toestand in een pot. Zodra afgekoeld, zal de consistentie vergelijkbaar met een zalf worden. Pas deze 2 tot 3 keer per dag.

9. Helichrysum etherische olie

Helichrysum essentiële olie wordt beschouwd als de beste essentiële olie om spataderen te genezen. Hoewel duur, is het bleek te zijn een effectieve remedie. Giet 2-4 druppels van deze olie direct op de aangetaste huid en masseer ermee.

Meng een druppel helichrysum essentiële olie, 3-4 druppels basilicumolie, 1 druppel elk van cipres olie en wintergroen olie. Wrijf zachtjes strelen naar het hart, en blijf masseren totdat de olie volledig is opgenomen door de huid. Herhaal dit proces dagelijks.

10. Etherische oliën comprimeren

Meng 3 druppels elk van kamille olie, wortel zaad olie en lavendel olie, 1 theelepel van St. Janskruid tinctuur en 1 kopje water samen. Neem een zachte doek en laat deze in dit mengsel. Wring de overtollige oplossing. Breng het op de spataderen, en laat het 2-3 uur. Doe het elke dag om hulp te krijgen. U kunt ook gebruik maken van diverse andere essentiële oliën zoals cypressen olie, citroenolie, geraniumolie, grapefruit olie, jeneverbes olie, oranje olie en rozemarijn olie te maken, om het probleem te genezen.

11. Gotu Kola

Dit kruid is gebruikt door de moderne kruidengeneeskunde voor het verminderen van vermoeidheid, pijn, zwelling, gevoel van zwaarte, en ook lekken van aderen. Het drinken van gotu Kola thee is een nuttig middel tegen spataderen. Om de thee te bereiden, voeg 1 theelepel gotu Kola laat tot 1 kopje heet water. Laat het steil voor 10-15 minuten. Zeef en voeg 1 theelepel honing (optioneel). Drink deze thee 2 tot 3 maal per dag.

NB - Als u lijdt aan een leverziekte, raadpleeg dan uw arts voordat u het kruid.

12. Pine Bark

De aanwezigheid van oligomere proanthocyanidinen maakt het een van de beste kruiden voor spataderen. Het reparaties weefsels in uw lichaam en verbetert de bloedcirculatie. Neem een frisse pijnboom schors, indien mogelijk, van een maritieme denneboom. Was en laat het nat blijven. Neem 8 kopjes water in een pan en laat het aan de kook. Voeg den bast en dek de pot. Kook het, totdat de helft van de oorspronkelijke hoeveelheid vermindert. Zeef de hete vloeistof met behulp van kaasdoek. Bewaar de vloeistof in een aparte kom en laat de bast in de pot. Voeg 4 kopjes water aan de gebruikte pijnboomschors. Kook het neer opnieuw tot de helft van de kwantiteit. Stam met kaasdoek en meng de gespannen vloeistof met de eerder opgeslagen vloeistof. Kook de hele oplossing opnieuw. Sudderen totdat het blijft slechts ¼ cup. Laat deze vloeistof afkoelen. En dan, op te slaan in een fles. Toe te passen op de getroffen gebieden, 2-3 keer per dag.

NB - Als u gebruik maakt van pijnboom extract in de vorm van supplementen, dan hebben 45-360 mg per dag of 50-100 mg driemaal per dag.

13. Grape Seed Oil

Meng 3 theelepels, elk van druivenpitolie en jojoba olie, met 8 druppels citroensap / geranium / pepermunt of andere etherische olie van uw keuze. Neem een kleine hoeveelheid van dit mengsel in je handpalmen en wrijf om het op te warmen. Nu, soepel masseren je enkels, benen, of enig ander gebied waarop spataderen met behulp van opwaartse bewegingen, dat wil zeggen, van de voeten naar de top van je benen.

Als alternatief kunt u ook druivenpitten supplementen die gemakkelijk verkrijgbaar in de vorm van tabletten, capsules en vloeibare extracten zijn. Neem een dosis van 150 mg per dag of 50 mg driemaal per dag. Het vermindert de verbranding, pijn, zwelling en tintelen geassocieerd met spataderen.

Of anders, kauwen sommige druivenpitten, of u kunt ook een poeder van deze zaden en voeg deze toe in uw soepen. Het kan bitter smaken, maar doet wonderen.

NB - Gebruik dit kruid niet aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en mensen die bloedverdunners.

14. Paardenkastanje

Dit kruid werkt als een fijn tonic voor de verbetering van de bloedcirculatie. De resultaten van de paardenkastanje zaden extracten worden verondersteld om een effectieve remedie voor de spataderen zijn. Omdat het een giftige stof genaamd esculin bevat, mag het niet worden geconsumeerd in ruwe vorm of in de vorm van thee. U kunt extracten van paardenkastanje, die gif-vrij nemen. Eet 300 mg paardenkastanje extract twee keer per dag.

Opmerking - Dit kruid kunnen sommige bijwerkingen zoals misselijkheid, jeuk of maagdarmklachten veroorzaken. Als u lijdt aan een lever- of nierziekte of hebben een aantal bloeden aandoeningen, of als u anti-bloedplaatjes, bloedverdunnende medicijnen of anticoagulantia nemen, of als u zwanger bent of het voeden moeders zijn, dan vermijd dit kruid.

15. Muisdoorn

Extracten van dit kruid helpt bij het wegwerken van spataderen door het versterken en vernauwen de bloedvaten. Neem 300 mg van slager bezem supplementen, minstens drie keer per dag. Als alternatief kunt u ook thee bereiden met behulp van dit kruid en drink 1-2 kopjes van deze dagelijks om de ziekte te genezen. Om de thee, brouwen 1 theelepel gehakte bezem wortel te bereiden in een kop kokend water. Sudderen het voor bepaalde tijd. Nu zeef het en drink.

16. Ginkgo Biloba

De extracten van dit kruid verhoogt de bloedsomloop en weefsel zuurstofvoorziening. Verbruikt 40 milligram ginkgo biloba extracten driemaal per dag. Of anders, kunt u ook in de vorm van pillen. Een volwassene moet 120 mg van dit kruid te consumeren in een dag.

17. Bosbes

Bosbes extract helpt bij het versterken van de capillaire wanden en het stimuleren van de vorming van nieuwe haarvaten. Verbruiken 20 tot 40 mg van blauwe bosbes driemaal per dag.

18. Witch Hazel

Dit kruid kan direct worden aangebracht over spataderen met de hulp van een watje gedrenkt in toverhazelaar extract. Als alternatief, combineer 1 theelepel elk van toverhazelaar en paardestaart extract. Breng het mengsel op het getroffen gebied. Masseer enkele druppels emoe olie boven de toegepaste mengsel. Of anders, kunt u ook thee te bereiden van toverhazelaar voor een effectieve behandeling van spataderen.

19. Hawthorn

Het extract van meidoorn bevat bioflavonoïden, vitamine C, zwavel en zink die nuttig zijn voor het verlichten van de spataderen zijn. Aanbevolen wordt 200 milligram van dit kruid driemaal daags. Dit kruid is ook beschikbaar in de vorm van tinctuur en pil. Of anders, kunt u ook drinken een of twee kopjes thee bereid uit dit kruid. U kunt thee te bereiden door het toevoegen van 1 theelepel van meidoorn bloemen in de ½ kop kokend water.

20. Kamille Thee

Zowel kamille olie en thee zijn effectieve behandelingen voor de spataderen. Om thee te maken, zet 2-3 theelepels van gedroogde kamille bloemen in een beker en giet heet water in. Laat het staan voor 3 minuten, zodat alle ingrediënten goed te mengen. Stam in een beker met behulp van een theezeef. U kunt een beetje honing of citroen toe te voegen, zoals per uw smaak.

21. Rosemary

Dit is een effectieve kruid voor de behandeling van spataderen, want het is geladen met antioxidanten die helpen bij het verminderen van de ontsteking. Extracten van dit kruid zuivert het bloed, en verhoogt de bloedstroom.

do's

Oefen regelmatig. Onder meer krachttraining en cardiovasculaire oefeningen in je dagelijkse workout regime.

Houd je benen in een verhoogde wijze, zelfs als je gaat liggen of slapen.

Overgewicht is een belangrijke oorzaak van spataderen. Dus, stal die extra ponden.

Eet veel vers fruit, bladgroenten en volkoren producten, zoals aardnoten en peulvruchten.

don'ts

Vermijd het dragen van hoge hakken.

Niet zitten of staan voor een langere interval van tijd. In het geval dat uw werk dat vraagt, neem dan een korte pauze in om de 30 minuten. Loop een beetje, verander je positie, rekken, of staan voor een tijdje.

Als je zit voor een langere periode, dan houd je benen in een verhoogde positie met behulp van een stoel of een kruk.

Heeft strakke kleding dragen.

Vermijd het drinken van alcohol als het de aandoening kan verergeren.

28 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment