Thursday, February 4, 2016

16 krachtdadige Home Remedies To Get Rid van Oorsmeer

Cerumen of oorsmeer is een gel-achtige glijmiddel bestaat uit dode huidcellen, vettige afscheidingen, en haar (aanwezig in het oor), die de gehoorgang van een vreemd voorwerp en bacteriële aanvallen beschermt. Hoewel cerumen is een beschermende stof, maar zijn buitensporige opbouw blokkeert het trommelvlies en veroorzaakt oorpijn, jeuk, duizeligheid, afscheiding uit de gehoorgang en soms gehoorverlies (omkeerbaar). De belangrijkste oorzaken van de accumulatie van oorsmeer zijn - met behulp van gehoorapparaten, oordoppen, en het schoonmaken van het oor met wattenstaafjes, pennen, lucifers of een puntig voorwerp. Deze werkwijze drukt een deel van de was dieper en veroorzaakt een blokkade. Pijn in het oor macht moeite je slecht. In dit artikel hebben we al een aantal oorsmeer verwijderen huismiddeltjes. Geef ze een keer te proberen.

Home remedies voor Earwax Removal

1. Waterstofperoxide

Om oorsmeer verwijderen thuis, 2-3 druppels waterstofperoxide (3%) en verdunnen met water (gelijke verhouding). Breng de oplossing in een druppelaar en giet enkele druppels in het oor. Na enige tijd, weglopen van de vloeistof en de omgeving schoon te maken met behulp van een watje.

2. alcohol en azijn

Combineer gelijke hoeveelheid alcohol en azijn in een kom. Dompel een katoenen bal en comprimeren om de voorbereide mengsel in het oor gieten. Verblijf in dezelfde positie voor een paar minuten en bestrijken het gebied met een watje. Daarna, kantel je hoofd in de tegenovergestelde richting van sijpelen uit de oplossing. Gebruik een oordopje zachtjes om een laatste spoeling te geven.

3. Mosterd Olie

Mosterd olie is een van de effectieve natuurlijke oorsmeer verwijderen remedies. Het lost de getroffen wax volledig. Net giet een paar druppels van warme mosterd olie in de getroffen oor. Houd het voor 5 minuten. Herhaal dit met het andere oor om de was zacht. Later, schoon met een watje.

Let op: niet de olie te veel warmte als het je oren kan kwetsen.

4. Zout Water

Het is een van de gemakkelijkste beïnvloed oorsmeer verwijderen thuis te verhelpen. Neem een kopje lauw water en voeg 1 theelepel zout aan. Geniet van een katoenen bal in deze oplossing en knijp het in het oor. Deze methode zal het oorsmeer te verzachten. Na enige tijd, schakelt het gebied met een zachte washandje.

Of anders, wassen met warm water. Water fungeert als een natuurlijke oorsmeerhaakje en maakt de was zacht, dus het wordt gemakkelijk om het eruit lopen.

5. babyolie

Babyolie maakt het oorsmeer zachter; Daarom wordt het eenvoudig te verwijderen. Doe een paar druppels babyolie in het oor met behulp van een druppelaar. Plaats een katoenen bal om te voorkomen dat olie uit aftappen uit. Na 10-15 minuten, het reinigen van het oor zorgvuldig.

6. Apple Cider Vinegar (ACV)

Wassen van je oor met verdunde ACV-oplossing helpt niet alleen verwijderen van de wax, maar ook herstelt de normale pH-waarde van het oor. Het enige wat je hoeft te doen is opwarmen van een kopje water en voeg een theelepel ACV aan. Was uw oor met deze oplossing of zet het in het oor met behulp van een druppelaar. Doe het regelmatig voor 3-4 dagen.

Als alternatief kan witte azijn ook worden gebruikt.

7. Paraffine Oil

Verwarm wat paraffine olie en zet 3-4 druppels in het aangetaste oor met behulp van een gloeilamp spuit / druppelaar. Houd de nek gekanteld in dezelfde richting voor ongeveer 5 minuten en dan weglopen van de oplossing.

8. Glycerine

Giet een paar druppels glycerine in het oor met een druppelaar. Het zal de was smelten en helpen verminderen jeuk. Laat het 's nachts om de actie uit te voeren en plaats katoenen ballen op het oor opening om te voorkomen dat glycerine naar buiten stroomt. Herhaal dit proces totdat u een verbetering waarnemen.

9. amandelolie

Een eeuwenoude remedie voor het spoelen van het oorsmeer is amandelolie. Doe er een paar druppels amandelolie in het oor en verblijf in dezelfde positie voor ongeveer 10-15 minuten. Zodra het gebied is goed gesmeerd; maak het schoon met een zachte katoenen doek.

10. Baking Soda

Baking soda is een van de meest vertrouwde remedies uit te spoelen overtollige wax uit uw oor. Haar hydraterende natuur uiteindelijk verzacht de wax en helpt verwijderen. Meng ongeveer de helft theelepel bakpoeder in vier theelepels water. Roer naar behoren en doe er een paar druppels in het oor. Na tien minuten, was uw oor met lauw water.

11. Omega-3 vetzuren

Een tekort aan omega-3 vetzuren induceert overmatige productie van oorsmeer. Inname van omega-3-rijke supplementen of het toevoegen van voedsel zoals walnoten, avocado, en zalm in je dagelijkse dieet zal je enorm helpen.

12. Olijfolie

Om los te komen van de oorsmeer snel, doe er een paar druppels warme olijfolie in het oor en houdt het hoofd schuin in dezelfde richting voor ongeveer 5 minuten. Daarna, kantel je hoofd in de tegenovergestelde richting en laat de olie eruit lopen. Veeg de overgebleven olie. Herhaal dit proces een paar dagen.

13. Knoflook

Neem een pan en verwarm een paar teentjes knoflook (geplet) in kokosolie. Laat het afkoelen. Verwijder de knoflook stukken uit het en dip een katoenen bal in de resulterende olie. Giet het in het getroffen oor voor het spoelen van de was. Geef een laatste spoelen met warm water. Dan, het reinigen van het gebied met een zachte handdoek.

In plaats van kokosolie, dan kunt u ook gebruik maken van mosterd olie of sesamolie.

14. Mineral Oil

Laat een kleine hoeveelheid warme minerale olie in het oor; zal het oorsmeer zachter en gemakkelijk te verwijderen.

Notitie:

Vermijd het gebruik van deze methode meer dan driemaal. Het kan schadelijk zijn als overdreven.

Niet direct de olie te verwarmen, in plaats daarvan te verwarmen met behulp van een dubbele boiler.

15. Kokosolie

Giet een paar druppels warme kokosolie in het oor om de was gemakkelijk smelten. Wacht 5 minuten. Later, weglopen van de olie uit het oor en het gebied schoon met een zachte doek.

U kunt ook gebruik maken van virgin kokosolie als het vernietigt de bacteriën aanwezig binnen.

Herbal Remedies om Excess Earwax Cure

16. Mullein Flower Oil

Mullein bloem olie is een van de beste kruiden remedies om zich te ontdoen van oorsmeer. Om dit kruidenolie te bereiden, vindt u drie teentjes knoflook, toorts bloem (vers of gedroogd), olijfolie en kaas doek nodig. Nu, verpletteren alle drie de kruidnagel en meng ze met de toorts bloemen. Houd zowel het ingrediënt in een pot en giet er genoeg olijfolie om ze te bedekken. Sluit de pot met een deksel bij gebruik van gedroogde bloemen. Plaats anders kaasdoek over de pot. Houd het onder zonlicht gedurende 12 dagen. Daarna stam dit mengsel en bewaar ze in een fles. Wanneer dit nodig is, een beetje warm het en giet 2-3 druppels in het aangetaste oor. Doe dit driemaal per dag om de effectieve resultaten te merken. Het is een natuurlijke manier om oorsmeer te verwijderen.

do's

Reinig de oren zachtjes.

Dont's

Do puntige voorwerpen gebruiken om de oren schoon te maken, zoals haarspelden, lucifers, en servet hoek.

Vermijd het gebruik van oordopjes, hoofdtelefoons en oor machine.

Do oordopjes niet in te voegen in de gehoorgang.

Zeg nee tegen oorsmeer remover kaars.

Vermijd alles spuiten in je oor.

Gebruik niet te veel hete olie voor oorsmeer te verwijderen.

Vermijd frequent reinigen van de oren.

30 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment