Wednesday, February 3, 2016

42 Home Remedies om zich te ontdoen van rimpels

Bron afbeelding: / cdn / aa4084d6-7d4d-4eca-b31d-5fc7d6e477c3 /

Rimpels zijn de meest duidelijke tekenen van veroudering die over het algemeen niet worden verwelkomd openhartig. Rimpels principe op het gezicht, hals, rug van de handen en onderarmen boven, door veranderingen in fibroblasten (1). De belangrijkste oorzaken van rimpels zijn de vergrijzing, roken, over de blootstelling aan de zon, vervuiling (2, 3), slechte voeding (4), dehydratie (5), drugs (6), genetica (7) en een snelle gewichtsverlies (8). Het proces van huidveroudering kan versnellen met overmatige blootstelling aan UV-stralen (9). De belangrijkste symptomen van rimpels zijn - fragiel en hangende huid, fijne lijntjes, kraai de voeten, en diepe groeven. Vrouwen proberen vullers, anti-aging crèmes, Botox behandeling, en vele andere chemische methoden die niet effectief op de lange termijn zijn en kan een gat in de zak veroorzaken. Hier zijn een aantal goede en natuurlijke home remedies om zich te ontdoen van rimpels.

Home Remedies voor Rimpels

1. Ananas

Ananas is rijk aan vitamine C en helpt verjongen en toon van de huid, en verwijder de rimpels. Daarnaast Bromelaine, dat is een werkzame stof gevonden in ananas, werkt als een huid debrideren middel en vrij houden van de huid stevig en rimpels. (10, 11)

Mash een ananas en de pulp toe te passen op de huid. Laat het tien minuten en spoel na met water.

Als alternatief kunt u een aanvraag ananassap met de hulp van een katoenen bal.

2. Melkpoeder Paste

Breng een pasta gemaakt van honing (2 el), melkpoeder (4 eetlepels) en warm water (2 eetlepels) voor ongeveer 10-15 minuten en daarna goed afspoelen met water. Honing zal terug te brengen van de verloren gloed van de huid en melkpoeder zal de huid strakker.

Melkpoeder bevat melkzuur, dat één van de natuurlijke alfa-hydroxyzuren (12) die in staat afstoten dode huidcellen en stimuleren de groei van elastine en collageen (13, 14). Melk wordt ook verrijkt met Retinol, en het is actueel gebruik op de huid tegengaat huid kreuken. (15)

3. Kokosolie

Kokosolie is gebruikt sinds eeuwen om de problemen huid goed te behandelen. Solliciteer kokosolie op de huid regelmatig, om de rimpels te verwijderen. (16)

Tropische gebruik kokosolie kan ongeveer 20% van de schadelijke UV-stralen, die de belangrijkste oorzaak achter huidveroudering blokkeren. (17) doet wonderen op onder de ogen rimpels en verwijdert ook wallen. (18)

4. Banana

Banaan is een zeer effectieve manier voor de behandeling van rimpels thuis. Mash en toe te passen banaan op de huid voor ongeveer een half uur en dan was dit dan met behulp van water.

5. komkommer

Komkommer is een zeer goede koeling agent die de huid kalmeert en maakt het zacht. Plaats twee koele plakjes komkommer op je ogen voor bepaalde tijd. Herhaal dit proces 4-5 keer per dag, te verwijderen onder de ogen rimpels.

6. Watermelon

Wrijf watermeloen huid op je gezicht voor ongeveer 5-7 minuten per dag. Het zal helpen de huid te verjongen en te herstellen van de verloren gloed. Herhaal dit enkele dagen tot rimpels verdwenen.

7. Honey

Honing werkt wonder voor de huid. Meng de honing en citroensap in gelijke hoeveelheid en toe te passen op het gezicht voor bepaalde tijd. dan afwassen. Het zal frissen uw huid, verwijder het looien van leer en draai de huid.

8. Rice Face Pack

Een dikke pasta gemaakt van rijstmeel, melk en rozenwater helpen rimpels te behandelen. Breng de pasta op de natte gezicht gedurende 15-20 minuten en spoel het dan af met water.

9. Egg

Egg is een zeer goede anti-rimpel middel. Aparte eiwit uit het ei en meng 2 eetlepels glycerine en rozenwater aan. Breng deze oplossing op de rimpels en het zal u helpen zich te ontdoen van hen gemakkelijk.

Neem een ei en voeg een eetlepel honing en 4 druppels elk van sandelhout en venkel olie. Breng het op het gezicht en hals gedurende 18-20 minuten.

10. Apricot

Abrikoos is een zeer rijke bron van magnesium, kalium, fosfor en calcium. Breng een pasta van 2 geplette abrikozen, honing (2 eetlepels), koude melk en citroensap (1 eetlepel) gedurende 10 minuten per dag. Dit huis remedie zal uw huid strakker en stralend te maken

Let op: Altijd gezet op moisturizer na het toepassen van deze pasta op de huid.

11. Ginger

Gember is een goede remedie die u kunnen helpen bij het wegwerken van rimpels gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is gemalen gember en voeg honing aan. Verbruiken elke ochtend. Het werkt als een defensieve middel tegen rimpels.

12. Aardbeien

Neem 3-4 aardbeien, prak ze en meng 1 eetlepel honing erin. Toepassing van deze pasta regelmatig zal goed bij de rimpels.

13. Knoflook

Knoflook is een bedrijfszeker remedie voor het vertragen van het proces van veroudering en het maken van de huid glanzend. Consumeer 2-3 teentjes knoflook per dag.

14. Metal Spoon

Neem een metalen lepel en bewaar het in de koelkast voor een tijdje. Breng de gekoelde lepel onder het oog elke ochtend, om de rimpels te verminderen.

15. Apple

Neem wat appelschijfjes en een eetlepel honing. Meng ze samen tot een dikke pasta. Breng het op het gezicht en de hals voor ongeveer 20 minuten en ten slotte, schoon te maken met behulp van water.

Appels bevatten appelzuur, die weer wordt beschouwd als zeer nuttig in het genezen van huidveroudering indien tropisch gebruikt. (19)

16. Rosewater

Het toepassen van rosewater oplossing is een andere beste remedie voor de behandeling van rimpels. Neem rozenwater, glycerine en citroensap. Meng ze en gebruik het dagelijks. Het zal de huid bevochtigen en bestrijding van de rimpels op een gemakkelijke manier.

17. Curd

Neem een eetlepel van de wrongel en meng een snuifje kurkuma poeder erin. Breng dit masker dagelijks op je gezicht en hals, de rimpels te verwijderen.

18. Linzen Mask

Linzen is een goede manier om de rimpels. Neem een kopje tomatenpuree en voeg een kopje linzen poeder aan. Breng deze pasta op de rimpels.

19. Brown Sugar and Milk

Deze oplossing maakt uw rimpels minder zichtbaar. Meng wat bruine suiker in de kokende melk toe en roer goed. Nadat het mengsel afgekoeld, toe te passen met behulp van een katoenen bal onder de ogen en andere getroffen gebieden.

Bruine suiker bevat glycolzuur, en melk wordt verrijkt met melkzuur, die beide worden beschouwd als de beste alfa-hydroxyzuren. (20) De anti-aging voordelen van AHA's is getest en geverifieerd sinds talloze jaren. (21)

20. Theezakjes

Plaats een aantal theezakjes in de koelkast en laat ze afkoelen. Toepassen op het oog en herhaal het proces regelmatig om de beste resultaten te bereiken.

21. Ice

Koude therapie wordt gebruikt in veel huidverzorgende behandelingen. Wrijf ijsblokjes op de gerimpelde huid. Het zal ook bijdragen tot het verminderen van de stress.

22. Druiven

Neem pitloze druiven en snijd ze in de helft en wrijf op de rimpels. Na 20-25 minuten, afspoelen met water.

Druif huid bevat Resveratrol (22), die de eigenschappen draagt om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen veroorzaakt ouder worden, en dus werkt als een goede anti-rimpel middel. (23, 24)

23. Avocado

Avocado verstevigt de huid en verzacht het. Preklinische studies hebben gesuggereerd dat degenen met de hoogste inname van groen en geel groenten zijn minder geneigd om rimpels, dan degenen die dat niet doen. De bestanddelen van avocado helpt in de huid te beschermen tegen UV-schade. (25)

Avocado verstevigt de huid en verzacht het. Mash enkele avocado en toepassen op de huid. Wassen met koud water na een tijdje.

Als alternatief kunt u avocado's en bananen samen puree en de pasta toe te passen.

24. Papaya

Papaja, rijk aan bèta-caroteen en lycopeen, helpt voorkomen dat het ontstaan van rimpels. Breng een pasta gemaakt van gepureerde papaya op de huid regelmatig, om het verschil te merken.

25. Kool Juice

Neem wat kool sap en toe te passen op het gezicht en hals. Laat ze drogen. Was het af met warm water daarna te genezen rimpels.

Zowel de groene en paarse kool bevatten antioxidanten (indolen en luteïne), die helpen bij het verminderen van vroegtijdige veroudering van de huid (26).

26. Tape

Neem een tape en wikkel het op de rimpels, die de huid stevig vast. Laat het 's nachts. Deze remedie kan vreemd lijken, maar helpt veel.

27. Groene paprika Plakken

Maak een pasta van paprika, melk (1 theelepel), honing (1 theelepel) en havermout en toe te passen met behulp van katoen. Na 20 minuten, verwijder deze dan met behulp van lauw water of melk.

28. Witte Bonen

Toepassing van een mengsel bereid van 1 kopje witte bonen, 1 theelepel citroensap en 1 theelepel olijfolie kan de groei van rimpels te stoppen echt snel.

29. Oranges

Vitamine C rijk voedsel vermindert de vlekken, puistjes, rimpels en maakt de huid gloeiende Consumeer meer van dergelijke voedingsmiddelen zoals sinaasappelen, kiwi en grapefruit.

30. Olijfolie

Olijfolie is een andere vertrouwde huis remedie voor de behandeling van rimpels. Voeg enkele druppels citroen in olijfolie en masseer het op de huid in cirkelvormige beweging. Consumeren eten gekookt in olijfolie, omdat het helpt de huid helderder.

31. amandelolie

De beste manier om de rimpels te verwijderen is masseren uw huid met amandelolie. Neem 2-3 druppels amandelolie en wrijf het onder het oog. Voor snelle resultaten, herhaal het proces 3-4 keer per dag.

32. Castor Oil

Ricinusolie is zeer nuttig bij de behandeling van rimpels vertraagt het proces van veroudering. Toepassen castorolie met behulp van een katoenen bal op de gerimpelde gebied.

33. Fenegriek

Fenegriek is een sterke tegengif uitharden van de huidproblemen, vooral rimpels. Het kan gebruikt worden in de vorm van bladeren of zaden. Het enige wat je hoeft te doen is het maken van een pasta van fenegriek bladeren en toe te passen op het gerimpelde gebied.

Als alternatief, kook de fenegriek zaden in wat water en was je gezicht uit dit water.

34. sandelhoutpoeder

Sandelhout werkt het beste op de gerimpelde huid. Maak een pasta van sandelhout poeder en rozenwater en toe te passen gedurende 15 minuten op de natte gezicht. Gebruik deze remedie regelmatig. Het zal de huid gloeiende, kreukvrij te maken, en helpen te bestrijden acne.

35. Water

Gebrek aan water in het lichaam maakt je huid uitgezakt en dun. Drink 8-10 glazen water per dag op de huid in het roze te houden.

36. Vitamine E Olie

Masseer je huid met vitamine E olie als de antioxidanten aanwezig in deze remmen de groei van vrije radicalen en houdt de rimpels op de baai. Vitamine E wordt opnieuw verrijkt met antioxidanten, die vele radicalen om eventuele negatieve veranderingen in de huid te voorkomen te bestrijden. (27)

37. Mint

Neem 1 eetlepel elk van mint en citroensap, ½ komkommer (fijngehakt), en 1 eiwit. Meng alle ingrediënten in de blender. Blijf het verkregen mengsel in de koelkast gedurende 8-10 minuten. Spoel af met water.

Herbal Remedies voor Rimpels

38. Groene Thee

Groene thee is een van de uitstekende kruidengeneesmiddelen voor rimpels. Drink 2-3 kopjes groene thee op de dagelijkse basis. Het zal je huid ontgiften en maken het bedrijf. Klinische onderzoeken hebben gesuggereerd dat zowel orale als tropische gebruik van groene thee, helpt bij het bestrijden van huidveroudering, speciaal degene door UV-straling (28). Groene thee polyfenolen zijn medisch bewezen dat de elasticiteit van de huid cellen te verbeteren. (29)

39. Selderij

Omvatten selderij in uw dieet want het is een zeer rijke bron van vitamine K en zal u helpen zich te ontdoen van rimpels, het houden van uw huid gezond.

40. Aloe Vera

Aloë vera is een andere natuurlijke remedie die magie werkt op de huid. Neem aloe vera pulp en wrijf het op de aangetaste huid gedurende 10-15 minuten per dag.

41. Grape Seed Oil

Druivenpitolie heeft hydraterende en verzachtende eigenschappen. Breng deze olie met behulp van katoen op het getroffen gebied regelmatig om de gewenste resultaten te krijgen.

42. Rozenbottel Oil

Solliciteer rozenbottels olie op over je nek en gezicht. Massage totdat het wordt geabsorbeerd door de huid. Deze oplossing zal de huid tegen uitdroging te voorkomen.

do's

Altijd van toepassing zonnebrandcrème voordat u uit te gaan in de zon.

Verbruiken veel groene bladgroenten en bevatten veel vitamine C-rijke vruchten in uw dieet.

Doe aan yoga elke dag als het helpt bij het verminderen van de spanning in het lichaam.

altijd gebruik maken van cosmetische producten die natuurlijke minerale olie bevatten.

Doe de huidverstrakking masker elke week om het proces te versnellen.

Dont's

Nee omdat het een van de belangrijkste oorzaken van rimpels.

Gebruik geen face wash of masker die alcohol bevatten.

Eet geen junk food.

Vermijd het nemen van stress, het maakt je huid ongezonde van binnenuit.

30 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment