Wednesday, February 3, 2016

32 Home Remedies om zich te ontdoen van herpesHerpes is een infectie die wordt veroorzaakt door Herpes Simplex Virus. Het is in feite twee soorten - Type 1 en Type 2. De eerste is niet seksueel overgedragen en in het algemeen aangeduid als 'koortslip. Het beïnvloedt de mond, het gezicht en lippen. Aan de andere kant, type 2 herpes is een seksueel overdraagbare aandoening (SOA). Het virus stuurt zelfs in de slapende toestand. Het veroorzaakt jeuk in het genitale gebied, anus, billen en dijen. Later worden zweren ontwikkeld op deze gebieden. Herpes wordt overgebracht door kussen, onbeschermd geslacht, huidcontact, raken de blister gebied, speeksel of uit de besmette moeder om de baby bij de vaginale bevalling. Het is niet gemakkelijk om zich te ontdoen van herpes, maar sommige home remedies kunnen helpen remmen het virus en het voorkomen van toekomstige uitbraken. Ga door de volgende home remedies om zich te ontdoen van herpes te krijgen.

Home remedies voor Herpes Treatment

1. Baking Soda

Baking soda is een effectieve remedie voor herpes die zeker geeft verlichting van de jeuk en pijn. Geniet van een katoenen bal in de baking soda en toe te passen direct op de zweren. Het helpt uitdrogen van de blaren.

Let op: niet opnieuw dip de watten, om de besmetting te voorkomen.

2. Theezakjes

Tannine aanwezig in zwarte thee antivirale en anti-inflammatoire. Bereid een kopje thee met behulp van theezakjes. Doe de gebruikte theezakje op het besmette gebied na het afkoelt. Laat het gedurende 5 minuten. Herhaal dit twee of drie keer per dag voor de beste resultaten.

3. Cornstarch

Maïszetmeel is een effectieve remedie herpes omdat het helpt jeuk en ruwheid en neemt extra vocht uit de huid. Dompel een katoenen bal in het maïszetmeel en dep het op de aangetaste huid. Het droogt het herpes zweren.

Opmerking: Plaats geen gebruikte katoenen bal in het schone maïszetmeel; anders zal het besmet.

4. Aloe Vera Gel

De enorme natuurlijke genezende eigenschappen van Aloë Vera gel te behandelen herpes blaren. Neem een vers blad van de aloë vera plant. Snijd het in twee delen en de gel toe te passen op de aangetaste huid. Het zal helpen kalmeren jeuk en roodheid van het besmette gebied.

5. Epsom Salt

Meng wat Epsom zout in warm zwemwater. Neem een bad of genieten in de besmette gebieden van de huid. Laat ze drogen op zijn eigen en na afloop een douche nemen. Het geeft verlichting van de jeuk en pijn.

6. Black Coffee

Zwarte koffie is een beproefde remedie voor het herpes blaren. Bereid een kopje zwarte koffie. Neem een slokje wanneer het afkoelt. Draai hem in je mond voor enige tijd en spugen later. Herhaal dit twee keer per dag.

7. Manuka Honing

Manuka honing is verpakt met antibacteriële en antivirale eigenschappen. U kunt direct van toepassing op de besmette gebieden. Het versnelt de genezing van blaren en koortsblaasjes

8. Lemon

Snij een citroen in twee helften en toe te passen op de zweren. Je kunt het daar te houden zo lang als je wilt, maar zorg ervoor om het te vervangen door een verse citroen na enige tijd.

9. Melk

Rauwe melk is zeer gunstig voor de huid. Het bevat monocarpin vet dat weert het virus en geneest de herpes zweren effectief. Solliciteer koude melk op de geïnfecteerde huid en laat het gedurende 15 minuten. Was het af en dep ze droog.

10. Cayenne Pepper

Het is met name voorgesteld voor de mensen die ervaren post-herpes neuralgie. Meng een theelepel cayennepeper in een glas warm water. Drink het de hele dag.

11. Kokosolie

Het is een bewezen natuurlijke remedie voor herpes. Kokosolie laurinezuur, die antivirale eigenschappen heeft. U kan het direct toe te passen op de geïnfecteerde huid met behulp van een watje of handbereik.

12. Pompelmoespittenextract

Het is een natuurlijke desinfectant schimmels, virussen en bacteriën doodt. Meng een deel van het extract met negen delen water en dep het op de aangetaste huid met een watje.

Let op: Mensen die allergisch zijn voor Pompelmoespittenextract mag dit middel niet gebruiken.

13. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide werkt als een antibacterieel middel. Het kan worden gebruikt in de verdunde vorm. Meng food-grade waterstofperoxide in het gedestilleerde water en toepassen op uw huid.

14. Vanilla

Vanille alcoholbasis, waardoor het moeilijk om virussen te overleven. Het ofwel doodt hen of vermindert de ernst. Neem wat puur vanille-extract. Dompel een wattenstaafje in het en toe te passen op de besmette gebieden. Voer het vier keer per dag.

Opmerking: Gebruik biologische vanille-extract voor het beste resultaat.

15. Ice Cube

Het vermindert de pijn veroorzaakt door koortslip. Neem een ijsblokje en houd het op het getroffen gebied zo lang mogelijk. Veeg het water. Breng een beetje vaseline op de huid.

16. Knoflook

Knoflook werkt efficiënt tegen virussen, bacteriën, schimmels en bacteriën. Het anti-inflammatoire en antibiotica. Rooster een teentje knoflook in olijfolie en kauwen, om de symptomen van herpes te onderdrukken.

Of anders, je kunt ook geperste knoflook toe te voegen aan water en drink het op een lege maag.

17. Apple Cider Vinegar

Appelazijn werkt als een samentrekkende en helpt het immuunsysteem te versterken. Meng een deel azijn met drie delen water en deze oplossing het besmette gebied gelden. Het droogt de zweren en geneest ze snel.

Opmerking: Zorg ervoor dat u appelazijn niet direct te gebruiken op uw huid. Het moet worden verdund, om het brandende gevoel te voorkomen.

Herbal Remedies voor Herpes

18. Echinacea

Echinacea verhoogt het weerstandsvermogen en de sterkte van de witte bloedcellen. De antivirale eigenschappen verbeteren van het immuunsysteem. Drink een ¼ theelepel Echinacea tinctuur, 3-4 keer per dag.

19. Eucalyptusolie

Omdat het een natuurlijke pijnstiller, eucalyptus olie helpt verlichten de pijn en jeuk. Meng gelijke hoeveelheid van deze kruidenolie en water. Dep het op de aangetaste delen van de huid om wat hulp te krijgen.

20. Zoethout

Zoethout vermindert de ontsteking en zwelling aangezien saponinen, chemische stoffen die de virale infectie te verwijderen bevat. Bereid een afkooksel van zoethout en toe te passen op het getroffen deel.

21. Olive Leaf Extract

Olijfblad extract bevat elenolic zuur, dat tegenhoudt het virus. Het verlicht het uitbreken van zweren en herstelt de energie-niveaus. U kunt een 500mg tablet olijfblad extract te gebruiken voor de behandeling van herpes.

Of anders, warmte een kopje olijfolie en voeg wat lavendelolie en bijenwas aan. Laat het afkoelen voor bepaalde tijd. Vervolgens toepassen op de besmette gebieden. Het wordt beschouwd als een van de beste home remedies voor herpes.

22. Oregano Olie

Oregano-olie zit vol met krachtige antibiotische eigenschappen dat het virus af te weren. Het is een effectieve remedie forgenital zij topisch mayuse, en oraal. Ofwel toe te passen op de aangetaste delen of giet een paar druppels onder de tong.

23. Tea Tree Oil

Het is de meest populaire en bekende huis remedie voor herpes. Gebruik een eye-dropper en zet slechts een druppel tea tree olie op de getroffen gebieden.

Notitie:

Gebruik een vervoerder olie naar de tea tree olie te verdunnen; anders kan het de ontsteking te verhogen.

Was uw handen voor en na het uitvoeren van deze remedie.

24. Citroenmelisse

Citroenmelisse extract kan direct op de geïnfecteerde huid worden aangebracht, met behulp van een watje. Het bestrijdt uit het herpes virus veroorzaakt. U kunt ook gebruik maken van citroenmelisse thee om de aangetaste huid te spoelen.

25. Indian Lilac

Indian lila is zeer effectief in het helen van de huidproblemen. Het is geladen met een aantal geneeskrachtige eigenschappen die herpes genezen. U kunt gebruik maken van olie van de Indiase lila bladeren of bereiden een afkooksel.

26. Red Marine Algae

Het antivirale eigenschappen en werkt als een immuniteit booster. Rode mariene algen kunnen worden genomen in de capsule vorm. Het voorkomt het uitbreken van de HSV-1 (Oral Herpes) en HSV-2 (genitale herpes).

27. pepermuntolie

Allereerst huid goed schoon met water. Nu, dip een watje in zoet water en vervolgens in de pepermuntolie. Het wordt gedaan om de olie te verdunnen, zodat het niet de huid irriteren. Toepassen op het getroffen gebied, twee keer per dag. Het doodt virusdeeltjes aanwezig buiten de cellen.

28. Witch Hazel

Het is bekend om uitstekende medicinale eigenschappen aan de huidziekten en problemen te genezen. U kunt kopen toverhazelaar hydrolaat uit de markt. Neem een theelepel toverhazelaar hydrolaat en dep het op de aangetaste huid, met behulp van een watje.

29. Sint-Janskruid

Het heeft antivirale eigenschappen. De bloem van deze kruid bevat hypericine, die een van de werkzame natuurlijke stoffen herpes genezen. U kunt lokaal gebruik maken van haar tinctuur om het probleem te behandelen.

30. Comfrey

Smeerwortel is een anti-inflammatoire en samentrekkend kruid. Geniet van een katoenen bal in smeerwortel tinctuur en toe te passen op de huid. Het vermindert de ontsteking, roodheid, jeuk en droogt de zweren.

Opmerking: Het is niet aan te raden om te gebruiken zonder een arts te raadplegen.

31. Calendula

De antivirale eigenschappen van calendula helpen zich te ontdoen van herpes simplex virus en effectief te genezen van de huid. U kunt calendula olie rechtstreeks op de aangetaste huid. Het vermindert de roodheid en jeuk.

32. Kamille

Kamilleolie topisch worden toegepast op de betrokken gebieden van de huid. Helpt het voorkomen van het uitbreken van het virus door zijn antivirale eigenschappen. Ook is het bevredigt de prikkelbaarheid en geneest de huid.

do's

Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan lysine zoals vis, kip, rundvlees, melk, kaas, yoghurt, enz.

Vitamine C voorkomt herpes uitbraak. Verhoging van de inname van voedingsmiddelen die zijn rijke bron van vitamine C.

Neem voldoende rust.

Gebruik bescherming terwijl het maken van seksueel contact, om de verspreiding van de ziekte te voorkomen.

Ontstressen jezelf om je immuunsysteem te versterken.

Draag ademend kleren aan de luchtcirculatie. Het zal overmatig vocht en zweten op afstand te houden.

Drink een ruime hoeveelheid water.

Handhaving van persoonlijke hygiëne.

don'ts

Geen krassen uw huid als het de prikkelbaarheid zal toenemen.

Vermijd lichamelijk contact met anderen, zoals herpes is zeer besmettelijk.

Gebruik geen persoonlijke spullen van een besmet persoon.

Vermijd uw huid bloot te stellen aan UV-stralen. Gebruik zonnebrandcrème van tenminste SPF 15.

Raak de blaren niet aan.

vorige artikel

MOET LEZEN: hoe ik genezing van diabetes met KRUIDENGENEESKUNDE!

Ik werd gediagnostiseerd van Diabetes ziekte in 2013 en ik heb alles wat ik kan om te genezen, maar alles tevergeefs geprobeerd, werd mijn leven langzaam ten einde loopt, totdat ik zag een post in een gezondheidszorg forum over een kruiden arts uit Afrika die voorbereidt kruidenmiddel voor allerlei ziekten, waaronder diabetes ziekte te genezen, ten eerste ik twijfelde of het echt was, maar met veel druk heb ik besloten om het eens te proberen, toen ik contact opnemen met deze kruiden arts via zijn e-mail, bereidde hij een een kruidenmiddel en stuurde het naar me via koeriersdienst, toen ik ontving deze kruidenmiddel, ik belde hem en hij gaf me stap voor stap instructies over hoe deze toe te passen, Nadat ik paste het volgens de instructies, ik was binnen 14 dagen van het gebruik genezen van deze dodelijke ziekte, ik ben nu vrij van de dodelijke ziekte, allemaal dankzij Dr Sabi.

Succes…

6 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment