Thursday, February 4, 2016

30 Handige Home remedies om zich te ontdoen van Bee Sting

Bijensteken zijn zeer pijnlijk en in sommige gevallen levensbedreigend zijn als de persoon allergisch is voor het gif. In dat geval moet de stinger onmiddellijk verwijderd. De algemene symptomen om op te letten bij het omgaan met iemand die is gestoken door de bijen onder meer duizeligheid, misselijkheid, jeukende rode vlekken, moeite met ademhalen, zwelling en pijn. De pijn verdwijnt meestal binnen een paar uur. Dan heet om te gaan met een bijensteek? De symptomen kunnen worden genezen met behulp van huismiddeltjes. Echter, als je grote zwelling, onduidelijke spraak, wazig zicht, en zwelling in de tong te ervaren, onmiddellijk rush naar een arts. hieronder zijn een paar home remedies om zich te ontdoen van de bijensteken.

Home remedies voor Bee Stings

Zoals hierboven vermeld, het eerste wat je moet doen is om de angel te verwijderen (als je zijn gestoken door een honingbij) met behulp van een pincet of een veiligheidsspeld. Volgende was het gebied met wat zeep en warm water.

1. Koudetherapie

Breng een koude pers op de steek. Of anders, wikkel enkele ijsblokjes in een doek en toe te passen op de angel gedurende 20 minuten. De koelte zal het contract van de bloedvaten, de zwelling te verminderen en het verminderen van de pijn. Herhaal na 2 tot 3 uur.

2. Tandpasta

Breng een kleine hoeveelheid tandpasta op de angel en laat het op gedurende 15 minuten. Het zal verlichting van jeuk opnieuw toepassen na 5 uur.

3. Baking Soda

Meng zuiveringszout in een beetje water tot een dikke pasta te maken. Breng de pasta op het getroffen gebied en laat het blijven voor bepaalde tijd. Afspoelen met water en herhaal na 3 uur.

4. White Vinegar

Azijn neutraliseert het gif. Solliciteer azijn op de bijensteek met de hulp van een katoenen bal. Laat het blijven gedurende 15 minuten.

5. vleesvermalser

Meng vlees tenderizer en water in 1: 4 ratio's. Breng deze oplossing op het getroffen gebied. Papaïne (een enzym), aanwezig in vleesvermalser breekt het eiwit in bijengif, dus nemen u jeuk en pijn.

NB - Laat het niet langer dan een ½ uur als het kan uw huid kunnen irriteren.

6. Apple Cider Vinegar

Giet een paar druppels ACV direct op de steek, of giet een paar druppels azijn op een katoenen bal en zet in op de angel tot de pijn afneemt.

7. Black Drawing Salve

Dit is een ideale bijensteek behandeling. Voor de voorbereiding van uw eigen zwarte tekening zalf thuis, zet smeerwortel bladeren, calendula bloemen en weegbree bladeren in een mason jar. Voeg wat olijfolie aan deze kruiden. Sluit nu de pot en zet het op een koele en donkere plaats gedurende ten minste 4-6 weken. Om het proces te versnellen, plaats de pot in een met water gevulde pot en verwarm het voor 3-4 uur. Laat het afkoelen. Zeef de olie doordrenkt.

Volgende smelt de bijenwas in een bain-marie. Voeg kokosolie en shea boter aan de bijenwas. Roer tot alle ingrediënten volledig smelten en dan haal van het vuur. Meng de gesmolten ingrediënten met de kruidenolie infusie. Voeg 0,5 oz Sourwood honing, 2 ml vitamine E, 1 ml van elk essentiële oliën (lavendel, fir naald en tea tree olie etherische olie), 1 ml rozemarijn extract, 0,5 oz bentonietklei, 1 oz actieve kool, en 0,25 oz groene thee poeder om het . Combineer alle ingrediënten goed. Om de bijensteek te genezen, breng dan een liberale bedrag van de zwarte zalf op de plek waar je zijn gestoken door de bijen en bedek het met een verband of gaas. Laat het 's nachts en schoon te vegen de volgende dag.

8. citroensap

Dit kan wat irritatie veroorzaken, maar is even effectief als azijn. Gewoon giet een druppel citroensap op het getroffen gebied, zal het zuur het gif te neutraliseren. Als alternatief kunt u een schijfje citroen en zet het op de bijensteek.

9. Potato

Snijd een dun plakje aardappel en plaats het op het getroffen gebied. Laat het gedurende een paar minuten en daarna wassen met warm water.

10. Onion

Plaats ui schijfjes op de bijen gestoken gebied om zich te ontdoen van de pijn.

11. komkommer

De verkoelende eigenschappen van komkommer kalmeren de irritatie en pijn geassocieerd met bijensteek. Je hoeft alleen maar een plakje komkommer op het getroffen gebied te zetten.

12. Olijfolie

Wrijf het gebied met een aantal warme olijfolie en laat het op. Dit is een van de beste home remedies om zich te ontdoen van de pijn.

13. Knoflook

Knoflook heeft zowel anti-inflammatoire en anti-bacteriële eigenschappen die helpen verminderen zwelling en bieden verlichting van pijn. Crush een paar teentjes knoflook en voeg een paar druppels van kokosolie tot een gladde pasta te maken. Breng aan op de bijensteek en laat het op voor een paar uur. Herhaal 4 keer per dag.

14. Tabak

Tabak is zeker schadelijk voor de gezondheid, maar is een uitzonderlijke bijensteek te verhelpen. Tabak helpt neutraliseren het gif dus vermindert de ontsteking en pijn. Rol een sigaret op en verwijder de tabak van binnenuit. Doe de tabak in een kom en voeg wat water om het om de tabak bevochtigen. Plet de tabak een beetje met je vingers. Nu plaats het op de bijensteek en wikkel het gebied met een bandage. Laat de pleister op gedurende 15 minuten en vervolgens te verwijderen.

15. Rock Salt and Fennel Seeds

Rock zout en venkelzaad zowel wonderlijk verminderen van de zwelling veroorzaakt door een bijensteek. Crush enkele venkelzaad en steenzout samen om een poeder te vormen. Voeg een beetje water om dit poeder om pasta te maken. Breng het op de opgezwollen huid 4 keer per dag totdat u hulp te krijgen.

16. Epsom Salt

Epsom zout bevat magnesium en sulfaat, die helpen bij het verminderen van zwol omgeving. Het belangrijkste gebruik van Epsom zout is - wanneer de stinger in de huid vast blijft kan het gemakkelijk te brengen dat tot de oppervlakte van de huid, zodat je het kunt trekken. Gewoon mix sommige Epsom zout met een beetje water om pasta te maken. Breng deze pasta op de aangetaste huid en was het na een bepaalde tijd.

17. Mosterd

Mosterd heeft een anti-oxidant en anti-inflammatoire eigenschappen die traktatie bijensteken helpen. Grind enkele mosterdzaadjes tot een poeder te maken. Breng het over het getroffen gebied. U kunt ook een pasta te maken door het toevoegen van een beetje water.

18. Papaya

Papaya bevat een verbinding bekend als papaïne die de effecten van het gif geïnjecteerd door de bijen tegenwerkt. Snijd een plakje rauwe papaya en wrijf het tegen de bijensteek. Of anders, maken een sap en toe te passen op het getroffen gebied met behulp van uw vingertoppen. Het is een van de uitstekende bijensteek remedies.

19. Honey

Dep een kleine hoeveelheid honing op het getroffen gebied. Was het na een paar minuten. De anti-bacteriële eigenschappen van honing verlichten de pijn en zwelling. Breng het meerdere malen per dag.

20. Activated Charcoal

Maak een pasta door het mengen van actieve kool met water. Toe te passen op het getroffen gebied. Gebruik bandage om het te houden. Laat het blijven gedurende 10-15 minuten.

21. limewater

Breng een beetje kalkhoudend water op de bijen gestoken gebied. Wrijf zodat het doordringt in de huid. Laat het drogen. Gebruik deze remedie na elke 3-4 uur voor een rustgevende verlichting.

Kruidengeneesmiddelen voor Bee Sting

Wilt u weten hoe de behandeling van een bijensteek het gebruik van kruiden? Lees verder de volgende kruidengeneesmiddelen.

22. Marshmallow Leaves

wrijf gewoon een marshmallow blad op het gebied gestoken door de bijen om zwelling en pijn te verminderen. Het is een effectieve bijensteek behandeling.

23. Witch Hazel

Toverhazelaar bevat tannine, flavonoïden, galluszuur en vele andere genezende stoffen die helpen bij het genezen van bijensteken. Pas eenvoudig de toverhazelaar op de bijensteek. Voeg een paar druppels lavendelolie om het voor betere resultaten.

24. St. Janskruid Olie

St. Janskruid olie geneest wonden, vermindert de zwelling en verlicht spierpijn. Maak een pasta door het mengen van de olie met bentoniet klei. Breng de pasta op het getroffen gebied. Laat het drogen en dan afwassen.

25. Calendula Bloemen

Calendulabloemen hebben talrijke eigenschappen zoals antimicrobiële, anti-inflammatoire, samentrekkend en schimmelwerende. Bereid uw eigen calendula zalf in huis en gebruik het om huiduitslag, wonden, kleine snijwonden en zelfs insectenbeten te behandelen. Meng calendula bloemen in 1 kopje olijfolie. Plaats het op een laag vuur gedurende 4 tot 5 uur. Verwijderen uit het gas en laat de olie afkoelen. Gebruik kaasdoek aan de olie-stam.

Neem nu een half kopje van bijenwas en snijd deze in kleine stukjes. Meng het met de calendula olie.

Met behulp van de dubbele boiler methode, Verhit de olie en bijenwas mengsel tot de was oplost. Verwijder het uit het vuur en voeg ongeveer 20 druppels lavendelolie aan. Laat het mengsel afkoelen. toe te passen eenvoudig op de gezwollen gebied.

26. lavendelolie

Lavendel olie heeft anti-inflammatoire eigenschappen die pijn te verminderen, zwelling en jeuk veroorzaakt door een bijensteek. Gewoon wrijf de olie op het getroffen gebied 2-3 keer per dag.

27. peterselie

De anti-inflammatoire eigenschappen van dit kruid zwelling verminderen. Maak een pasta door het breken van wat peterselie. Breng het rechtstreeks op het getroffen gebied en dek af met een gaasje. Na enige tijd, verwijder het gaas (de peterselie zal loskomen samen met het gaas). Herhaal dit 4 keer per dag.

NB - Doe een huidtest voordat u de peterselie pasta toe te passen omdat het een allergische reactie kan veroorzaken.

28. Basilicumbladeren

Basilicum bevat een verbinding genoemd eugenol die anti-inflammatoire en anti-bacteriële eigenschappen. U kunt de basilicumblaadjes verpletteren en direct toe te passen op de bijensteek. Of anders, meng een beetje van kurkuma aan de basilicum pasta en toe te passen op het getroffen gebied. Wikkel een bandage en laat het op voor bepaalde tijd.

29. Weegbree Leaf

Neem een weegbree blad en kauwen (niet doorslikken). Breng het blad gekauwd op het getroffen gebied.

30. Aloe Vera

Solliciteer aloë vera op het getroffen gebied om zich te ontdoen van de symptomen van een bijensteek te krijgen.

do's

Bij het werken in de tuin of achtertuin, heel voorzichtig en draag altijd bedekt schoenen, sokken en handschoenen.

Draag een shirt met lange mouwen en broeken, zodat je huid niet wordt blootgesteld aan de bijen en wespen.

Houd altijd uw vuilnisbak gedekt.

don'ts

Heeft felgekleurde kleding niet te dragen bij het schoonmaken van de tuin als het de bijen aan te trekken.

Als u van plan bent om een barbecue of tuinfeest hebben, niet verlaten uw geopende blikjes frisdrank onbeheerd achter als ze de bijen zal aantrekken.

Niet mep een honingbij, het zal steken. In plaats daarvan stil te staan en borstel het af zachtjes.

Ondanks alle negatieve effecten van een bijensteek, is er een voordeel dat door een bij gestoken voor mensen met artritis. Volgens een studie, kan bijensteektherapie daadwerkelijk helpen genezen artritis Het gif van de bijen verwijderd en verwerkt voordat het wordt geïnjecteerd in het gebied van het lichaam dat wordt beïnvloed door artritis

21 september 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment