Tuesday, February 2, 2016

35 Effectieve gezondheid en schoonheid voordelen van Apples

Hou je van appels om zijn heerlijke pittige smaak of omdat het een draagbaar fruitige snack of je hebt een andere reden voor? Er zijn tal van redenen waarom u moet opnemen in uw dieet. Deze prachtige fruit wordt verpakt met rijke voedingsstoffen zoals vitaminen, vezels, antioxidanten, fytonutriënten, mineralen zoals kalium, natrium, calcium, mangaan, ijzer, magnesium, etc., polyfenolische verbindingen en vele flavonoïden zoals epicatechine, quercetine, phloridzin (1, 2 ). Zo kan drogen vele ziekten, waaronder kanker, astma, diabetes, prikkelbare darmsyndroom, etc. Er zijn talloze manieren om deze vrucht om zijn gezonde voedingsmiddelen te eten. U kunt het als een salade, eet het geheel, maken een energieke snack door dompelen in pindakaas, voeg deze toe aan pannenkoeken, soep, kip, sandwiches, enz., Of bak ze in chips. Gunstige effecten van appels op de huid en de gezondheid rechtvaardigen de beroemde gezegde, Een appel per dag houdt de dokter weg ". Hier zijn we met een aantal opmerkelijke gezondheid en schoonheid voordelen van deze wonderbaarlijke vrucht.

Voordelen van de Gezondheid van Apple

1. Cancer Voorkomt

Dit is één van de verbazingwekkende apple voordelen voor de gezondheid. Appels briljante anti-kanker eigenschappen en het bespaart het lichaam tegen kankercellen die gevaarlijk voor het leven (3) zijn. Daarnaast zijn ze antiproliferatieve, anti-mutagene en anti-inflammatoire ook. De regelmatige consumptie van deze vrucht kan u helpen verslaan deze levensbedreigende ziekte. Verwijdert gifstoffen uit de lever dus voorkomen leverkanker. Anders dan deze, appel heeft ook de mogelijkheid om colon, colorectale, long- en borstkanker te genezen.

2. Verbetert Immuniteit

Apple staat bekend als een grote immuniteit booster. Het is door de aanwezigheid van een flavonoïde quercetine genoemd daarin. Quercetine biedt heel gunstig effect op het immuunsysteem (4). Zo, een appel induceert uw vermogen om te vechten tegen verschillende infecties. Een andere voedingsstof in appel, dat wil zeggen, vitamine C, helpt ook bij het stimuleren van uw immuniteit (5). Dus, als je wilt gewone verkoudheid, hoesten, en andere besmettelijke ziekten op een afstand te houden, vergeet dan niet om appel toe te voegen aan uw dieet.

3. Cures Astma

Meeste ademhalingsproblemen die als gevolg van ontsteking van cellen en membranen in de luchtwegen, zoals astma voordoen, kunnen worden behandeld met regelmatige consumptie van appel (6). Dit is omdat het aantal polyfenolen en fytochemicaliën dat het anti-inflammatoire karakter verlenen bevat. Het sap helpt een individu te herstellen van astma, geneest andere ademhalingsproblemen snel, en helpt bij de normale werking van de longen.

4. Treats Diabetes

Die een appel dagelijks aanzienlijk verminderen het risico van type 2 diabetes in vergelijking met andere vruchten en groenten, zoals quercetine (7) bevat. Ook is appel gevuld met oplosbare vezels die helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Deze verbazingwekkende vrucht heeft de potentie om enzymen uit het afbreken van zetmeel in suiker beperken. Bovendien brengt suiker langzaam in het bloed en bijgevolg regelt insuline en voorkomt extreme variaties in suikergehalte.

5. Geneest Cataract

Apple wordt beschouwd als een effectieve huis remedie om cataract te genezen. Het is te danken aan zijn rijke vitamine C-gehalte. Deze vitamine is bekend als ascorbinezuur en is zeer oplosbaar in water. Verlaging van het niveau ervan kan leiden tot een ernst van dit probleem oog (8). Dus, mensen die elke dag een appel te eten hebben minder kansen om cataract te ontwikkelen.

Ziekte 6. Treats van Parkinson

Vruchten en groenten die polyfenolen bevatten, zijn zeer efficiënt bij de behandeling van de ziekte van Parkinson. Apple is rijk aan polyfenolen; derhalve beschouwd als een krachtige natuurlijke remedie tegen de schadelijke effecten van de ziekte van Parkinson (9) verwijderen. Dit gezondheid probleem treedt op als gevolg van de afbraak van de zenuwcellen van de hersenen die dopamine produceren.

7. Geneest aambeien

Aambeien zijn heel ongemakkelijk en pijnlijk. Het kan voorkomen als gevolg van constipatie, lange uren van zitten, zwaar tillen, enz. De inname van vitamine C is een invloedrijke methode om zich te ontdoen van dit probleem (10). Appels een grote hoeveelheid van deze voedingsstof zijn zij bruikbaar bij de behandeling van aambeien.

8. vermindert Obesitas

Als je het zat om te proberen alles, van groene thee om de meest intense oefeningen zijn, en zijn nog steeds niet in staat om voldoende pond, met inbegrip van een appel werpen in uw routine dieet is een van de beste opties voor u. Verbruik van een appel per dag is nauw verbonden met gewichtsverlies, omdat het een hoog-flavonoïde fruit (11). Als de vrucht heeft een hoog vezelgehalte, het heeft de mogelijkheid om uw buik te vullen voor een paar calorieën.

9. Dental Care

Zure eigendom van een appel maakt het geschikt voor het doden van pathogene bacteriën aanvallen op uw tanden en tandvlees. Ze worden in de volksmond bekend om te helpen elimineren slechte adem als gevolg van rijke inhoud vezel (12). De zure inhoud reinigt de vlekken die nadelige effecten op de tanden te zetten, en maakt de tanden witter kauwen van deze vrucht verhoogt de productie van speeksel in de mond en dus vermindert de risico's van tandbederf. In aanvulling op dit alles, het beschermt ook je tanden uit holten, houdt virussen en bacteriën weg als gevolg van de antibacteriële eigenschappen, en je mond volledig reinigt.

10. de spijsvertering

Apple is een rijke bron van vezels en polyfenolen waarvan hoogmoleculaire escape absorptie in het bovenste maagdarmkanaal (13) en helpt bij een goede vertering. Het helpt bij constipatie, abdominale pijn en in vloeiende stoelgang.

11. Vermindert Cholesterol

Appelen tonen antioxidant activiteit en een hoge hoeveelheid oplosbare vezel die concurreert met de opgeslagen vetten en vezels in de darm die leidt tot de vermindering van de absorptie van LDL (Low Density Lipoprotein) of schadelijk cholesterol (14). Met dit, het verbetert ook de opname van HDL (High Density Lipoprotein), aka goede cholesterol. Zo appelen reguleren het cholesterolgehalte in het lichaam.

12. Voorkomt de ziekte van Alzheimer

Alzheimer begint met op korte termijn geheugenverlies en voorschotten met veel verschrikkelijke symptomen zoals desoriëntatie, verlies van motivatie, stemmingswisselingen, problemen met taal, en veel gedragsproblemen. Appels een hoog gehalte aan antioxidanten, flavonoïden en polyfenolen die essentieel zijn voor dit probleem (15) te overwinnen. Om het risico op de ziekte van Alzheimer op afstand te houden, drink appelsap per dag. Zal het verval van de hersenen tegen te gaan.

13. belemmert de groei van galstenen

Galstenen worden gevormd door het stollen van stoffen in de galblaas, en blokkeren de doorgang. Vezelrijk dieet wordt aanbevolen door artsen voor mensen die lijden aan dit probleem. Het is om je cholesterolgehalte en gewicht te controleren. Apple rijke vezels en pectine inhoud en kan helpen bij het beperken van de toename van de niveaus van cholesterol en vermindert de absorptie van LDL. U kunt een drankje rijk aan vezels en pectine inhoud bereiden met behulp van vlas maaltijd en appelsap om zich te ontdoen van galstenen (16) te krijgen.

14. Ontgift Liver

Gifstoffen voer ons lichaam met het eten en drinken dat we consumeren, en hun ontgifting echt nodig is. Onze lever neemt deze verantwoordelijkheid en ontgift het lichaam naar de lever vrij van giftige stoffen te houden, bent u verplicht om een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en vezels. Apple is een vrucht die zit vol met al deze voedingsstoffen. Het bevat pectine dat extracten zware metalen uit en verbetert de ontgifting capaciteit (17). Ook polyfenolen in appels een hepatoprotectief effect op de lever oxidatieve stress (18). Dus, start het eten van appels om giftige stoffen uit je lichaam volledig te elimineren.

15. Bone Health and Rheumatism

Apple doet wat bij het verlichten van de bot-gerelateerde problemen als gevolg van de aanwezigheid van quercetine, calcium en fosfor. Quercetine, een flavonoïde natuurlijk aanwezig op de bovenlaag van een appel, heeft wonderbaarlijke effecten op reumatoïde artritis (19). Een appel bevat ook grote hoeveelheid fosfor en calcium die een vitale rol in de bouw de gezonde botten (20) speelt. Dus, anti-inflammatoire eigenschap van deze vrucht helpt je miserabele toestand te voorkomen, zoals osteoporose, jicht en artritis

16. Beschermt tegen hartziekten

Regelmatige consumptie van appel vermindert het risico van cardiovasculaire ziekte vanwege zijn anti-inflammatoire en antioxidatieve eigenschappen (21). Apple een oplosbare vezel genaamd pectine, die niet laten cholesterol ophopen langs de wanden van de bloedvaten en verlaagt de kans op atherosclerose Het bindt ook met intestinale vetten en cholesterol beperkt stijging van het lichaam. Vandaar dat het eten van een appel per dag kunt u uw hart fit en fijn.

17. Treats Anemia

Een tekort aan ijzer leidt tot anemie (tekort aan hemoglobine in het bloed). Apple is een grote bron van ijzer (22) en heeft de mogelijkheid om het aantal rode bloedcellen verhogen. De vergroting van de hoeveelheid rode bloedcellen in het lichaam vermindert de kans op bloedarmoede. Daarnaast speelt het een cruciale rol bij goede oxygenatie van de systemen, zodat ze goed kunnen functioneren.

18. Verhoogt je energie

Apple is een rijke bron van vitaminen, antioxidanten, vezels, mineralen en fytonutriënten Maar het omvat tevens natuurlijke suikers die je energie en voelt u zich actiever (23). Aldus natuurlijke glucose in de vrucht is een grote gezond alternatief voor koffie

19. Verbetert Vision

Vitamine A helpt bij het verbeteren van visie en appel is een natuurlijke bron ervan (24). Vandaar dat het verbruik geeft u een goed gezichtsvermogen. Daarnaast, het elimineert ook de symptomen van nachtblindheid bij kinderen. Dus, als je niet wilt bril draagt, eet een appel per dag.

Schoonheid Voordelen van Apple

20. Stopt vroegtijdige veroudering

De aanwezigheid van quercetine in appel is verantwoordelijk voor zijn antioxiderende eigenschappen en is een zeer efficiënte flavonoïde anti-aging effecten op uw huid (25) te voorkomen. Daarom kan het worden gebruikt als een anti-aging masker om de verouderingseffecten verwijderen zoals rimpelvorming. Samen met dit, het houdt uw huid vochtig en verfrist het. Groene appels bevatten appelzuur (26), die de bovenste laag van de huid verwijdert en onthult frisse, rimpel-vrij en stralende huid eronder. U kunt groene appel als een gezichtsmasker of struikgewas op een dagelijkse basis.

Als alternatief kunt u raspen rode appels en toe te passen op je gezicht gedurende 10 tot 20 minuten. Spoel af met koud water. Deze remedie zal duidelijk rimpels en reinigen van uw huid.

21. Bevordert de regeneratie van de huid

Apple is een van de populaire huid verjonging voedsel Aangezien het anti-inflammatoire, antimicrobiële en antioxiderende eigenschappen, het helpt bij de regeneratie van de huid en (27). Dit is waarom; Het wordt gebruikt als een natuurlijk middel voor de behandeling huidbeschadigingen, irritatie, ontsteking of roodheid.

22. lichter de teint

Groene appel heeft gecondenseerde tannines 10 keer meer dan rijp enen en tannines heeft zowel anti-oxidant en samentrekkende eigenschappen. Zo, groene appels hebben het potentieel om op te helderen en kalmeren uw huid (28). Melanine is het pigment dat verantwoordelijk is voor de teint en de elasticiteit van de huid. Apple koper dat een belangrijk mineraal aan dit pigment. U kunt een combinatie van appelsap, havermout, honing en rosewater gelden gedurende 10 tot 15 minuten naar een glanzende en eerlijke huid te krijgen.

Als alternatief, schil van sommige segmenten van appel en week ze in melk voor ongeveer 20 minuten. Dan meng het tot een fijne romige pasta en vries het voor 10 minuten. Na deze, meng het met 1 eetlepel citroensap en toe te passen op je gezicht. Was het uit na 10 of 15 minuten met koud water en masseer met ijs. Herhaal dit proces. U zult zacht, roze wit en gladde huid te krijgen.

23. biedt bescherming tegen de UV-straling

Apple koper bevat die nodig is om melanine (29) te produceren. Dit pigment bespaart uw huid tegen gevaarlijke UV-stralen en beschermt je huid tegen de zon schade. U kunt het zelfs gebruiken in het geval van zonnebrand Hiervoor rasp een appel en meng de pulp naar behoren met 1 theelepel glycerine. Breng het mengsel op de betrokken delen en laat gedurende 15 tot 20 minuten. Daarna was het met koud water.

24. Cures Acne

Vitamine E is een in lipide oplosbare niet-enzymatische antioxidant met ontstekingsremmende, fotobeschermende, antiphotoaging en antioxidatieve eigenschappen. Het voorkomt dat de huid tegen de negatieve effecten van oxidatieve stress en photoaging (30). Apple zaden zijn een bron van deze voedingsstof (31) en als gevolg hiervan, ze bieden een effectieve natuurlijke behandeling voor acne Maal sommige Apple zaadjes en maak een mengsel met honing tot een fijne scrub te vormen. Gebruik deze scrub drie keer per week om acne te verwijderen van uw huid.

Als alternatief, om opgelucht van acne gevoelige huid te krijgen, houden een appel slice in de koelkast voor ongeveer een uur en gebruik het op de getroffen gebieden.

Ook kunt u zich te ontdoen van acne te krijgen met behulp van een gezichtsmasker van appel en honing. Rasp halve portie van een appel en deze combineren met 4 theelepels honing. Breng het op je gezicht voor ongeveer 15 tot 20 minuten en spoel af met koud water. Dit zal niet alleen voorkomen dat acne, maar ook uw huid gloeien en pukkel-vrij.

25. Vermindert Vlekken

Vlekken kunnen voordoen op het gezicht in drie vormen: purpura, ouderdomswrat en levervlekken, veroorzaakt door verschillende redenen (32). Apple is zeer nuttig om dit probleem van de huid te roeien door de aanwezigheid van appelzuur, een alfa-hydroxyzuur (AHA) (33). Het vergemakkelijkt de eliminatie van dode huidcellen, verhoogt de productie van elastine en collageen, exfoliates uw huid en maakt deze vrij van smetten. Hak een appel en knijp het sap. Breng het op je gezicht en was daarna je gezicht grondig met koud water na 15 minuten. Herhaal dit proces voor 4 of 5 dagen in een week om de oneffenheden in een gezicht te verminderen.

26. Fades donkere vlekken en donkere kringen

Looizuur verlicht de donkere kringen en vlekken op de huid Veel soorten appels zijn een grote bron van tannine (34) en zijn nuttig bij het opruimen van de donkere vlekken op het gezicht en kringen rond de ogen. schar gewoon een watje in appelsap en toe te passen rond je ogen. Wattenstaafje het na een half uur met vers, koud water.

Als alternatief kunt u gebruik maken van groene appels op de gebieden rond de ogen om donkere kringen en donkere vlekken te verwijderen. Kook een paar appels, laat ze afkoelen en breng daarna gedurende 15 minuten. Was het af met zoet water.

Ook kunt u schijfjes appel plaats in de koelkast en leg ze op de vlekken of onder je ogen om zich te ontdoen van deze problemen te krijgen.

27. Geneest Puffy Eyes

Levensmiddelen verpakt met vitaminen A, C en E voorkomen zwelling van het oog, en appel is een rijke bron van deze voedingsstoffen (35, 36). U kunt deze vrucht gebruiken om weg te doen met gezwollen ogen Place enkele plakjes appel op je ogen voor snelle resultaten.

Ook kunt u een mengsel te bereiden met behulp van appel cider en gesneden aardappelen en plaats het op je ogen. Bedek het met een warme doek en laat 10 tot 15 minuten. Reinig het goed met warm water.

28. hydrateert de huid

Water komt uit ons lichaam in de vorm van zweet; dus moeten we ons lichaam goed te hydrateren. Apple is gevuld met alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om te hydrateren en reinigen van de huid. Het extract verjongt de huidcellen en belangrijke vetzuren daarin kunnen hydrateren van de huid (37). Om je gezicht hydrateren, snijd een appel in plakjes en verdeel het gelijkmatig over je gezicht tot het droogt en dan was het af met water. Dit masker zal de olieproductie in je lichaam te houden, houd uw huid gehydrateerd en de elasticiteit te voorkomen.

29. Voorkomt Skin Diseases

Quercetine in appels heeft de mogelijkheid om vele huidproblemen en ziekten te bestrijden, en heeft ook anti-kanker objecten (38). Aldus regelmatige consumptie van appels verlaagt de kans op huidkanker. Het omvat ook vele andere verbindingen, antioxidanten en voedingsstoffen die van vitaal belang zijn voor de huid gezond en mooi te houden. U kunt geraspte appel extract toe te passen op je gezicht vaak tot een gladde, zachte en stralende huid te krijgen

30. Geeft een gladde huid

Een appel houdt eventuele schade door vrije radicalen op afstand en steun aan de huid glad, schoon en fris te houden. Het is een natuurlijke leverancier van anti-oxidanten die extra bescherming bieden en de zorg voor uw huid (39).

Voor de normale huid, mengen een appel en vormen een mengsel met 1 theel. honing. Afkoelen door het koelen gedurende 10 minuten en dep het op je gezicht. Spoel het af na een half uur met koud water.

Voor de vette huid, meng 1 el appelsap met 5-6 druppels limoensap en toe te passen op je gezicht. Laat het zitten voor 15 tot 20 minuten en dan was dit dan met koud water. Dit zal overtollige olie van uw huid te verwijderen.

Voor de droge huid, raspen een appel en bewaar het in de koelkast gedurende 15 minuten. Dep het op je gezicht voor ongeveer 20 minuten en spoel het af met koud water.

31. stimuleert de haargroei

Procyanidine B-2, die is gevonden in apple, bevordert haar epitheliale celgroei en triggers anagen inductie (40). Dit maakt Apple een natuurlijke haargroei booster Daarnaast biedt het ook kracht en glans aan elke streng. Hak een appel en knijp het sap. verdun het dan met wat warm water. Na het wassen, Breng dit mengsel in het haar en masseer je hoofdhuid voor 5 tot 10 minuten in een rustgevende manier. Wacht 10 minuten en dan afwassen grondig met gewoon water.

32. Voorkomt haaruitval

Apple zit vol met vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze voedingsstoffen zijn heel belangrijk om haaruitval (41) te voorkomen. moet je een appel in uw dieet op een regelmatige basis te nemen. Het zal niet alleen beperkt haaruitval maar ook hun groei stimuleren.

Als alternatief kunt u een aanvraag appelsap in je haar na de shampoo. Was het uit na 15 of 20 minuten met water.

33. Treats Roos

Als u zich ongemakkelijk voelt als gevolg van roos, geprobeerd om de andere shampoo te elimineren, maar er zijn geen bevredigende resultaten, kunt u een natuurlijke men opteren. Appel omvat vele essentiële vitaminen, mineralen en flavonoïden die zijn nodig om de hoofdhuid roos wordt vaak veroorzaakt door dermatitis (42) te voorkomen. Je hoeft alleen maar uw haar shampoo en spoel ze grondig met appelsap. Het zal ook extra glans toe te voegen aan uw strengen.

34. houdt haar gezond

Tekort aan vitamine C en vitamine B leidt tot droog en dun haar (43) en appels zijn rijk aan vitamine C. Ook, appels bevatten grote hoeveelheden antioxidanten die essentieel haar gezond en glanzend te houden zijn. Solliciteer appelsap in je haar van de uiteinden naar de roots na shampoo en naar behoren te spoelen.

35. Verbetert Haarkleur

Apple bestaat uit alle essentiële mineralen en vitaminen die nodig zijn om je haarkleur te verbeteren zijn. Het is een rijke bron van calcium, koper, ijzer, magnesium, kalium, vitamine A, C, E, enz. (44, 45). Ontbreken van deze voedingsstoffen leidt tot grijze haren op jonge leeftijd. Consumeren appel elke dag om de natuurlijke kleur te herstellen en maak je haar gezond en glanzend

8 februari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment