Tuesday, February 2, 2016

23 Getest Home Remedies To Get Rid Of Hond oorontsteking

Bron afbeelding: / blog / wp-content / uploads / 2012/10 /

Ear ziekte is een van de meest voorkomende problemen die mensen ondervinden bij huisdieren. Alle honden lijden aan deze pijnlijke aandoening ten minste een keer in hun leven. Krabben, wrijven, hoofd schudden, geur, roodheid of zwelling in het oor, ongewone oogbewegingen, bruin, geel of bloederige afscheiding uit de oren, enz. Zijn de symptomen van oorontsteking. Infectie bij volwassen honden wordt veroorzaakt door bacteriën en gisten, terwijl oormijt zijn een veelvoorkomende oorzaak in puppies. Allergieën, vreemde voorwerpen, vocht, hormonale afwijkingen, trauma zijn ook factoren die bijdragen aan de verbetering van de oorontsteking. Oorontsteking kan overal voorkomen in de buitenste, midden of binnenoor. Infecties kunnen hypothyreoïdie of een overmatige hoeveelheid oorsmeer te ontwikkelen. Sommige honden worden zo ongemakkelijk dat ze zelfs hun oorkleppen schade door voortdurend krabben en wrijven hun oren, dat is de reden waarom het belangrijk is om te weten hoe zich te ontdoen van de hond oorontsteking. Hier zijn een aantal huismiddeltjes die u zullen helpen uw huisdier dit probleem te verhelpen.

Home remedies voor Dog oorontsteking

1. Dieet

Een rauw of natuurlijke voeding is zeer nuttig tot oor problemen aan te pakken. Geef vitamine C regelmatig hond, omdat het immuunsysteem te verbeteren en tevens de secretie van adrenale klieren, die de oorontsteking bestrijdt verhogen.

2. Azijn

Azijn fungeert als een antiseptisch. Zo helpt het verminderen van de pijn en het ongemak dat uw hond ervaart. Neem 1: 1 verhouding van azijn en water, meng het goed en giet het in een spuitfles. Nu, gebruik dit mengsel om veeg uit de overtollige puin van de zichtbare delen van het oor.

3. Verse Citroenen

Neem de verse sap van 1 ½ citroen en meng het met 1 kopje warm gedestilleerd water. Zeef de vloeistof. Doe 10 druppels vloeistof eenmaal per dag naar de geïrriteerde oor. Zachtjes masseren het oor in een cirkelvormige beweging, en verwijder je hand en laat uw hond schudt zijn hoofd. Vlooien worden teruggedreven door citrus; vandaar dat deze behandeling houdt het oor van uw hond schoon en infectie gratis.

Note - Dropper of spuit moet bij de ingang van de gehoorgang worden geplaatst. Het mag nooit in de gehoorgang worden.

4. Yoghurt

Voeg yoghurt per dag om voedsel van uw huisdier. Het houdt een balans van de goede bacteriën in de darmen van uw hond, zodat slechte bacteriën zijn knock-out. Yoghurt is de beste steun aan de infectie in het oor van de hond te voorkomen.

5. Epsom Salt

Bitterzout controleert de bacteriegroei in het lichaam. Voeg 1/16 theelepel Epsom zout in 1 liter warm water. neem dan een schone handdoek uittrekken en in dit warme water. Breng het op wonden van uw hond.

6. Baking Soda

Baking soda kan de schimmelinfectie te roeien. Het heeft een neutraliserende eigenschap. Voeg baking soda (1 theelepel) tot 1 liter water en plaats het in een spuitfles. Giet dit mengsel in de geïnfecteerde oor. Doe dit voor 5 tot 7 dagen.

7. amandelolie

Giet ½ theelepel warme amandelolie in het besmette oor. Het zal het vuil te verwijderen en maak de wax; dus het risico op infectie.

8. Kurkuma

Strooi kurkuma poeder op de huid van uw huisdier, als je het ziet krabben. Het zal uw huisdier van schimmelinfectie te voorkomen.

9. warm kompres

Neem warm water in een vat. Dompel een handdoek in. Knijp de extra water en zet de handdoek op de oorschelp om zich te ontdoen van de infectie en andere bijbehorende symptomen van ontsteking, pijn en roodheid te krijgen.

10. Controle haargroei

Draag zorg voor de groei van het haar van uw huisdier. Knip al het haar groeit in de gehoorgang. Haar beperkt de luchtstroom in het oor, waardoor kanaal droog en gevoeliger voor infecties.

11. Havermout

Ground havermout is een van de beste hond oorontsteking remedies Neem warm water en voeg havermout aan, roer en laat uw hond een warm water bad. Dit proces zal onmiddellijke verlichting om uw hond te geven van de huid allergieën en infecties.

12. Gemacereerde Garlic

Neem twee teentjes knoflook en steile ze in olijfolie. Laat het zitten gedurende ten minste twee weken. Zeef het mengsel en giet 2-3 druppels in het oor van de hond. Gebruik deze remedie tot de infectie geneest.

13. Waterstofperoxide

Meng gelijke aandeel van ACV (Apple Cider Vinegar) en waterstofperoxide. Giet deze oplossing in de oren van de hond. Wrijf basis van het oor zachtjes. Na dat, het reinigen van de oor met een watje. Het zal het huisdier van bacteriële en schimmelinfectie veilig te stellen.

Herbal Remedies voor Dog oorontsteking

14. Groene Thee

Voeg twee groene theezakjes tot 8 ounces kokend water. Laat hem afkoelen. Doe tien druppels van dit mengsel tweemaal daags aan het geïnfecteerde oor. Zachtjes masseren het oor in een cirkelvormige beweging. Na dat, laat uw hond schudt zijn hoofd.

NB - In plaats van het plaatsen van de druppelaar of spuit in de gehoorgang, zet het bij de ingang van de gehoorgang.

15. Geel Dock

Voeg een eetlepel van de droge gele dock om half kopje kokend water. Zet het vuur na een paar minuten. Laat het afkoelen. Nu zet tien druppels van deze thee in het besmette oor tweemaal daags.

Note - Dropper of spuit moet worden geplaatst bij de ingang van de gehoorgang. Het mag nooit in de gehoorgang te plaatsen. Als uw hond is gevoelig voor oormijt, dan kunt u deze behandeling voor het oor, de staart van uw huisdier te gebruiken, en een keer het hoofd in een week.

16. Aloe Vera

Leg een theelepel warme aloë vera gel in het besmette oor van het huisdier tot irritatie en roodheid te verlichten.

17. Mullein

Neem toorts bladeren en bloemen in een glazen pot en bedek het met olijfolie. Dit mengsel als voor twee tot drie weken. Zeef het en dan enkele druppels van deze olie toe te passen in de gehoorgang van de hond.

Neem gelijke delen van knoflookolie en toorts olie. Neem een oz van dit mengsel en voeg 10-20 druppels olijfolie aan. Breng dit aan het oor van uw hond en zachtjes masseren.

18. Witch Hazel

Bereid een oplossing door het mengen van toverhazelaar en ACV in gelijke verhouding. Gebruik een pipet om de oplossing in het oor van de hond giet. Het zal het huisdier verlichten van ongemak.

19. Kamille

Een warm theezakje van Kamille wanneer toegepast op een besmet of geïrriteerd gebied geeft rustgevend gevoel. De anti-inflammatoire, pijnstillende, antiseptische en kalmerend kwaliteiten render kalmerende en ontspannende werking van dit kruid.

20. Sint-Janskruid

Zet bloemen, stengel en bladeren van Sint-Janskruid in een glazen pot en voeg olijfolie aan. Laat het voor twee weken. Zeef het in een schone pot. Breng deze olie op het besmette gebied.

21. Calendula

Calendula bevordert de genezing van wonden. Neem 1 kopje warm water, een theelepel calendula tinctuur en een halve theelepel zeezout. Meng ze. Voorzichtig laten vallen tien druppels van dit mengsel in het besmette oor. Wrijf / masseren het oor in een cirkelvormige beweging, en verwijder je hand en laat uw hond schudt zijn hoofd.

22. Oregon Grape

Oregon druif bezit verschillende eigenschappen, zoals anti-schimmel, anti-microbiële, anti-bacterieel, etc. Voeg een theelepel Oregon druif tinctuur om 4 oz van warm gedestilleerd water. Doe 10 druppels van dit mengsel in de besmette oor van uw hond. Zachtjes masseren het oor in een cirkelvormige beweging.

23. margosa Oil

Meng margosa olie (1 oz), olijfolie (1/2 oz), tea tree olie (1 theelepel), en eucalyptusolie (1/2 theelepel). Met behulp van een druppelaar, giet dit kruiden schoner in het besmette oor van het huisdier. Dan zachtjes masseren van de basis van het oor. De antimicrobiële eigenschappen van margosa zal hulp te bieden bij het kalmeren van de ontsteking.

do's

Maak de binnenkant van de oorkleppen regelmatig.

Beperk de activiteit van uw hond als het hebben van een oorontsteking.

Droog uw hond oor grondig na het zwemmen of baden.

Zorg voor een goede hygiëne en uw huisdier regelmatig baden.

don'ts

Heeft uw hond oor niet vaak en krachtig te wassen.

Gebruik geen alcohol voor het reinigen, kan het de weefsels wakkeren.

Vermijd het houden van uw hond binnen voor een langere tijd; huishonden veel kans op oorontsteking hebben.

10 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment