Tuesday, February 2, 2016

22 Effectieve Home Remedies Voor hoekige cheilitis Behandeling

Bron afbeelding: / -a4K_k937Qf8 / US8NrbkQc6I / AAAAAAAAESQ / m8dCC8ehhBg / S1600 /

Miljoenen mensen zoeken naar een behandeling van hoekige cheilitis elk jaar. In deze ziekte, de lippen droog worden uiteindelijk leidt tot ontstekingen en irritaties rond één of beide hoeken van de mond. Het resulteert in ergernis en ongemak. Het is een aandoening die binnen een maand kan worden uitgehard of kunnen jaren duren. De meest voorkomende oorzaken van de hoekige cheilitis zijn slechte hygiëne, verspreiding van bacteriën of schimmels, en zwak immuunsysteem. Er zijn verschillende symptomen geassocieerd met deze ziekte. Hoe zich te ontdoen van deze kwaal; is de grootste vraag. Hier zijn een aantal effectieve home remedies om zich te ontdoen van hoekige cheilitis.

Home Remedies te genezen hoekige cheilitis

1. Olijfolie

Door de rijke antibacteriële eigenschappen van olijfolie, is het gebruikt voor miljoenen jaren diverse huidziekten behandeling en bestrijding infectie veroorzakende organismen. Door de uitstekende hydraterende eigenschap kan worden gebruikt voor de behandeling van hoekige cheilitis. Het enige wat u hoeft te doen is toe te passen warm olijfolie op het getroffen gebied 2-3 keer per dag. Als alternatief kunt u een paar druppels citroen toe te voegen aan de warme olijfolie mengsel aan de efficaciousness van de olie te verbeteren.

2. Baking Soda

Baking soda is een grote hulp voor de patiënten die lijden aan hoekige cheilitis. Maak een pasta van zuiveringszout en water en toe te passen op het getroffen deel. Laat het drogen voor een aantal minuten. U kunt moisturizer toe te passen na het wassen van het zo dat het niet het deel droog.

3. komkommer

De koelte van de komkommer is zeer nuttig in het verlichten van de pijn. Snijd dunne plakjes van gekoelde komkommer en bewaar ze op het getroffen gebied voor een tijdje.

4. Lemon

Lemon is een sterke anti-oxidant en helpt bij het verminderen van de ontsteking. Snijd een schijfje citroen en toe te passen op de getroffen hoeken. Het kan enige irritatie en tintelen veroorzaken. Het gebruik van citroen zal de bacteriën die zijn opgebouwd op de zijkanten van de lippen te bestrijden.

5. Kokosolie

Het is een van de uitstekende home remedies voor de behandeling van hoekige cheilitis. Het enige wat je hoeft te doen is toe te passen sommige kokosolie op het getroffen gebied 2-3 keer per dag, om de beste resultaten te krijgen. Kokosolie fungeert als een moisturizer en helpt bij het verwijderen van de droogte van de lippen. Het werkt als een antibacteriële en antischimmel middel dat het een perfecte genezing van de ziekte maakt.

6. Cocoa Butter

Het is aangetoond dat cacaoboter fungeert als een vochtinbrengende crème. Daarom, in plaats van het gebruik van lippenbalsems, kunt u cacaoboter toepassen. Je zult zien een drastische verandering. De gedroogde, gesprongen lippen zal soepel draaien.

7. Vaseline Petroleum Jelly

Vaseline is vrij van schadelijke stoffen. Toepassing van vaseline 4-5 keer per dag zal de scheuren en droogte te verwijderen. Het voorkomt dat het contact van de lucht met de lippen; dus het stoppen van de groei van bacteriën en het verminderen van de pijn.

8. lippenbalsems en Moisturizers

Ongeparfumeerde en unflavored lippenbalsem en moisturizers kunnen worden toegepast om de pijn en spleten in het getroffen gebied te verlichten. Houd in gedachten dat de balsem of moisturizer elke chemische stof die niet dient te bevatten als zij de situatie kan verergeren.

9. Homemade Mengsel

Om in de sleuven te vullen, kunt u een zeer eenvoudig mengsel bereiden thuis. Het enige wat je hoeft te doen is neem 2 eetlepels tea tree olie, 1 eetlepel van vitamine E olie en ½ eetlepel vaseline vaseline. Meng ze goed totdat een mengsel wordt bereid. Breng het 3-4 keer per dag voor de beste resultaten.

10. ontsmettingsalcohol

Wrijven alcohol is zeer effectief in het doden van bacteriën en het afweren van de infectie. Dus, als hoekige cheilitis wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie, kunt u alcohol wrijven op het met de hulp van een katoenen bal. In het begin kan het een beetje pijn doen, maar zal binnenkort stoppen met de groei van bacteriën.

NB - Alcohol is niet de schimmel te doden. Dus, als de reden van hoekige cheilitis is een schimmelinfectie, alcohol zal nutteloos zijn.

11. Glycerine

Glycerine kan je lippen lang hydrateren zonder enige bijwerkingen. Het is gemakkelijk verkrijgbaar in de medische winkels. Het enige wat je hoeft te doen is 3-4 keer per dag toe te passen glycerine. Samen met hydraterende, zal het scheuren op de mondhoek genezen.

12. Vitamine B rijk voedsel

Studies hebben aangetoond dat een van de belangrijkste oorzaken van hoekige cheilitis is tekort aan vitamine B. Daarom is de consumptie van een dieet omvattende vitamine B rijke vruchten en groenten, zoals spinazie, tomaten en wortels, helpt genezen van de scheuren zeer goed. Men moet tomatensoep en appelsap drinken dagelijks om herhaling van hoekige cheilitis voorkomen.

13. Een goede hydratatie

Het drinken van de juiste hoeveelheid water is de beste manier om alle ziekten weg te houden. De onjuiste waterniveau in het lichaam is een van de belangrijkste redenen waarom hoekige cheilitis gebeurt. Drink ongeveer 10-12 glazen water per dag, en houdt het nemen van kleine slokjes water in korte tijdsintervallen om jezelf goed gehydrateerd te houden.

14. Was het getroffen gebied met afwasmiddel

Dit idee lijkt raar te zijn, maar is zeer effectief. Aangezien het afwasmiddel heeft een hoge anti-bacteriële eigenschappen, verwijdert alle bacteriën uit het getroffen gebied en voorkomt verdere besmetting op de huid.

15. Anti-Fungal Crèmes

Als de oorzaak van hoekige cheilitis is een schimmelinfectie, kan een anti-schimmel crème om de schimmel te wissen en stoppen van het doen van verdere schade aan de huid.

NB - Een test moet eerder worden gedaan om de oorzaak van hoekige cheilitis bepalen.

16. Yoghurt

Een andere maatregel om het effect van hoekige cheilitis op de huid te verminderen is om yoghurt passen. Yoghurt bevat levende bacteriën. U kunt het toepassen op de hoek van de mond 's nachts te laten zijn werk te doen en hydrateren de lippen.

NB - Refrain met behulp van yoghurt op de huid als de reden van hoekige cheilitis is bacteriën.

17. Listerine

Solliciteer Listerine op het getroffen gebied, omdat het helpt bij het elimineren van het probleem binnen een paar dagen en vermindert de pijn vanwege zijn uitstekende anti-schimmel eigenschappen.

18. Apple Cider Vinegar

Aangezien appelciderazijn zowel antifungale en antibacteriële eigenschappen, kan worden gebruikt hoekige cheilitis. De reinigende eigenschappen diep reinigen van de huid en het voorkomen van verdere uitbreiding van de ziekte. ACV moeten ten minste eenmaal per dag worden toegepast.

NB - Het gebruik van ACV direct op de huid kan enige branderig gevoel veroorzaken; daarom moet worden verdund voor gebruik.

19. Honey

Honing verdedigt de huid tegen de infectie veroorzakende micro-organismen. Dep honing op het getroffen gebied. Afwassen na 15 minuten.

Kruidengeneesmiddelen voor hoekige cheilitis

20. Aloe Vera

Toepassing van aloë vera is een snelle en doeltreffende behandeling voor hoekige cheilitis want het is huidvriendelijk en heeft antiseptische en helende eigenschappen hebben. Het helpt verlichten van de pijn voor lang. Regelmatig gebruik van aloë vera maakt de huid en geneest hoekige cheilitis permanent. Het enige wat je hoeft te doen is te extraheren de aloë vera gel van zijn blad en in de koelkast voor een tijdje. Dan toe te passen op de hoek van de mond voor 25-30 minuten en afwassen daarna.

21. Tea Tree Oil

Theeboomolie heeft antifungale, antibacteriële en antivirale eigenschappen en is van groot nut in de behandeling van huid-gerelateerde problemen. Dep enkele druppels tea tree olie op het getroffen gebied 3-4 keer per dag. U zult zeker de positieve resultaten te observeren in een paar dagen.

22. margosa Leaves

Margosa boom staat bekend om zijn geneeskrachtige voordelen sinds eeuwen en wordt gebruikt vanwege de hoge antibacteriële eigenschappen. Crush enkele margosa bladeren en voeg een beetje water om het, voor het bereiden van een pasta. U kunt ook gebruik maken van honing in plaats van water. Breng deze pasta op het getroffen gebied.

do's

Veeg je gezicht met de papieren servet in plaats van een handdoek.

Was regelmatig uw handen.

Gebruik aparte washandje aan beide zijden van de mond af te vegen.

don'ts

Heb je lippen niet aan.

Gebruik geen cosmetische producten op de lippen als ze de situatie kan verergeren.

Vermijd het plukken van de wonden.

Vermijd kruidig, cafeïnehoudende en suikerhoudende voedingsmiddelen zoals ze het lichaam uitdrogen en vertragen het genezingsproces.

13 september 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment