Sunday, February 7, 2016

35 Bewezen Home Remedies To Get Rid van Bronchitis

Bronchitis is een respiratoire aandoening die irritatie en zwelling veroorzaakt in de slijmvliezen van de luchtwegen, die vooral voert lucht naar en uit de longen. Het kan worden gecategoriseerd als acute en chronische. De acute bronchitis gewoonlijk duurt voor een korte periode, terwijl chronische bronchitis maanden of zelfs jaren kan duren. De virussen of bacteriën die de luchtwegen irriteren veroorzaken vooral deze ziekte. Andere oorzaken kunnen infecties, allergie, veranderingen in de atmosfeer, stoffige lucht of nevel, roken, vervuiling, hoest en verkoudheid. De meest voorkomende symptomen van bronchitis zijn koorts, vermoeidheid, aanscherping van de borst of pijn op de borst, spierpijn, complicaties bij de ademhaling, verstopte neus en hoesten met slijm (gelig of groenig). Hier is een lijst van enkele effectieve huismiddeltjes om zich te ontdoen van bronchitis.

Home remedies voor Bronchitis

1. Knoflook

De anti-virale en antibiotische eigenschappen van knoflook behandeling van acute bronchitis. Pel en snipper 3 teentjes knoflook. Doe in een glas melk en kook het voor een paar minuten. Verbruiken 's nachts voordat je slaapt.

2. Ui

Elke ochtend, verbruiken 1 theelepel rauwe ui sap. Voor snelle resultaten, eet het op een lege maag. U kunt ook een aantal rauwe uien toe te voegen tijdens het koken.

3. Honey

Voeg eenvoudig 1 theelepel honing als zoetstof in uw gewone kopje thee. Als alternatief kunt u ook warm water citroen en voeg de honing aan.

4. Zout Water

Neem een glas warm water, voeg een theelepel zout en gorgelen met het. Doe dit aantal keren per dag om het genezingsproces te bevestigen. Voeg de juiste hoeveelheid zout, zoals extra zout kan het probleem verergeren.

5. Sesamzaden

Meng 1 theelepel lijnzaad of lijnzaad, een snufje van gewoon zout, theelepel sesamzaad, en 1 theelepel honing. Consumeer deze fusie op dagelijkse basis voor het slapen gaan. Als alternatief kunt u ook mengen 2 eetlepels water en een halve theelepel droge sesamzaad poeder en drink het twee keer per dag.

6. Epsom Salt

Deze remedie doet wonderen voor acute bronchitis. In warm bad water, voeg een en een halve kg van Epsom zout. Meng goed om het zout volledig op te lossen. Weken in het bad gedurende 30 minuten. Voor chronische bronchitis behandeling, het uitvoeren van dit proces twee keer per week en als je acute bronchitis, voert u deze elke nacht.

7. Ginger

U kunt consumeren gember in een van beide manieren:

In een kopje heet water, voeg een halve theelepel elk van kaneel, gemalen gember en kruidnagel. Consumeren dit mengsel gedurende enkele dagen om het probleem te minimaliseren.

Bereid kruidenthee door het mengen van 1 theelepel elk van zwarte peper en gember poeder om een kop kokend water. Laat het voor een paar minuten, voeg wat honing, en twee keer per dag te drinken deze kruidenthee.

Meng 1 theelepel elk van peper, gemberpoeder, en kruidnagel. Consumeer dit mengsel driemaal per dag samen met melk en honing.

8. Amandelen

Crush een paar amandelen en bereiden een poeder. Voeg dit poeder in sinaasappelsap en citroen en drink het een keer per dag om zich te ontdoen van bronchitis krijgen.

9. Cabbage Juice

Consumeren koolsap twee keer per dag gedurende 3 dagen om de symptomen van bronchitis verlichten.

10. Orange

drink gewoon sinaasappelsap en water voor een minimum van 2 dagen om zich te ontdoen van bronchitis krijgen in een gemakkelijkere manier.

11. Water

Drink minstens 8-10 glazen water per dag om het probleem van bronchitis genezen. Als alternatief kunt u ook drinken groentesoep en vruchtensap.

12. Mosterd Poeder

Bereid een vloeibare pasta door het mengen van 1 eetlepel mosterd poeder, 4 eetlepels elk van meel en water. Breng deze pasta rechtstreeks op je borst.

NB - Gebruik dit middel niet als u allergisch bent voor mosterd zijn.

13. Mullein

Kook een kopje water en voeg 2 theelepels van gedroogde bladeren toorts. Steil voor ongeveer 10 minuten, verwijder de natte bladeren en consumeren dit voorbereid thee drie keer per dag regelmatig voor snelle verlichting.

14. Hot Shower

In plaats van het nemen van hoestsiropen, kiest warme douche om warmte te bieden aan de borst. Dit is een van de beste natuurlijke remedies voor bronchitis.

15. Citroenen

Neem een kop kokend water en voeg een theelepel geraspte citroenschil. Meng goed en laat het mengsel gedurende 5 minuten. Strain en consumeren dit voorbereid citroen thee elke dag om bronchitis te genezen.

NB - U kunt ook citroenwig gebruiken in plaats van citroenschil.

16. Hot Toddy

Kook wat water en plaats een theezakje in. Laat het mengsel gedurende 5 tot 10 minuten. Voeg een scheutje honing, kaneel poeder en alcohol aan de oplossing. Meng goed en consumeren.

17. luchtbevochtiger

Bevochtigen uw omgeving met behulp van een koele mist of warm luchtbevochtiger om uw omgeving te hydrateren. Vergeet niet om de bevochtiger schoon te maken na het gebruik ervan.

18. Essentiële oliën

Bereid een kruiden borst wrijven door het mengen van 10 druppels elk van tijm, rozemarijn olie, eucalyptus en pepermuntolie en een kwart kopje olijfolie. Masseer je keel en de borst zachtjes.

In plaats daarvan, meng 2-3 druppels anijs etherische olie en 1 theelepel vervoerder olie (amandel, jojoba, etc.) en masseer uw borst en keel met deze olie.

Kruiden Remedies te behandelen Bronchitis

19. Kurkuma

Kurkuma is de gemeenschappelijke behandeling voor bronchitis. Kook een glas melk en voeg 1 theelepel kurkuma poeder. Drink het 2 tot 3 keer per dag. Verbruiken op een lege maag voor snelle resultaten.

NB - Als u een maagzweer hebt, stenen in de galblaas, obstructieve geelzucht, of maagzuur, probeer dit niet te verhelpen.

20. Eucalyptusolie

Meng enkele druppels eucalyptus olie in het kokende water. Gebruik nu een handdoek om je hoofd te bedekken en inhaleer de stoom. Of anders, dan kunt u ook toe te passen uitwendig op de borst.

21. Spinazie

Uittreksel sommige spinazie sap van de spinazie. honing, water en ammoniumchloride toe te voegen aan de doeltreffendheid ervan te verhogen.

22. Lijnzaad

Neem een kop heet water en voeg een kopje van lijnzaad tot een kompres te bereiden. Kook het mengsel en breng het op de achterkant en over de voorzijde van de borst tweemaal daags.

23. Licorice Root

Kook wat water en voeg een halve theelepel van zoethout. Zeef en laat het mengsel afkoelen. Drink de oplossing ten minste drie keer per dag. Voortzetting van het proces tot de volgende 3 dagen om bronchitis natuurlijke wijze genezen.

24. Castor Leaves

Neem een pan en doe er wat castor bladeren. Rooster ze gedurende 10 minuten en laat ze afkoelen. Plaats ze op je borst en laat het staan voor een hele nacht.

25. Marshmallow

Neem een kopje water en voeg 2 theelepels heemstwortel. Laat het steil voor 15 minuten. Dit kruid kalmeert het slijmvlies; aangezien het bevat 30 procent van slijm. Drink 2-3 kopjes per dag om het genezingsproces te bevestigen.

26. Peppermint

Neem een glas water en voeg 2 theelepels pepermunt laat aan. Breng het mengsel aan de kook voor ongeveer 15 minuten. Zeef de afkooksel en laat het afkoelen. Drink kruidenthee 3 tot 5 keer per dag.

27. Lobelia

Dit kruid vermindert de ernst van hoest probleem en verlicht ontstekingen. Meng gedroogde wortel van lobelia in een kop heet water en steile het voor 10 tot 15 minuten.

Opmerking: Raadpleeg uw arts over de juiste dosering van dit kruid voordat het consumeert.

28. Savory Tea

In een kopje heet water, meng 1/2 theelepel hartige thee. Laat het mengsel voor een paar seconden. Filter de afkooksel en drink het.

29. Ginseng

De anti-inflammatoire eigenschappen van dit kruid stimuleren van het immuunsysteem en lager de longontsteking. Aanbevolen wordt 200 mg van dit kruid twee keer per dag.

Hoewel ginseng is verkrijgbaar in capsules en tabletten vormen, maar thee wordt beschouwd als de beste voor de behandeling van bronchitis.

30. Tijm

Voeg een halve theelepel gedroogde tijm in een kop kokend water. Meng goed en laat het 5 minuten staan. Voeg wat honing om de smaak te zoeten. Drinken regelmatig ten minste eenmaal per dag om het probleem te verlichten.

Alternatief Verdun 1 deel tijm olie in 2 delen van maïsolie en olijfolie. Nu, masseer uw borst met dit mengsel.

31. Bay Leaf

Voeg blad gedroogde of verse baai naar een kop kokend water en laat het een paar minuten staan. Zeef en deze thee regelmatig te drinken.

U kunt ook genieten van een aantal bladeren in heet water. Dan toe te passen op de borst, en bedek ze met een schone doek.

32. Heilig Basilicum

Eten rauwe basilicumblaadjes voor onmiddellijke verlichting; of anders, dan kunt u ook drinken basilicum thee bereid uit de bladeren. U kunt ook de aankoop van een natuurlijke voedingswinkels. Consumeer basilicum in een van beide manieren op een regelmatige basis om snel hulp te krijgen van bronchitis.

33. Malabar Nut

Chew bladeren van deze kruideninstallatie, samen met de bladeren van de heilige basilicum om de beste resultaten te verkrijgen. Als alternatief voor te bereiden een vloeibaar extract van de plant, meng het met wat honing en consumeren 2 theelepels van het dagelijks.

34. Oregano Olie

Oregano-olie wordt gebruikt voor meerdere gezondheidsproblemen. Behandeling het probleem in verband met bronchitis plaats enkele druppels van deze olie onder de tong eenmaal daags.

35. Weegbree

Neem wat warm water en steile een paar verse weegbree bladeren voor een paar minuten. Zeef de oplossing en inhaleer de stoom voor een paar minuten. drink dan dit afkooksel.

do's

Voeg wat hete pittige salsa, of cayennepeper om uw dagelijkse maaltijden.

Was uw handen regelmatig.

Verhoog de inname van voedsel dat rijk is aan vitamine C zijn zoals citroen, sinaasappels en andere citrusvruchten.

Neem voldoende rust.

Praktijk meditatie, yoga, diep ademhalen, etc

Houd je hoofd hoog tijdens het slapen

don'ts

Vermijd inname van cafeïnehoudende dranken en zuivelproducten, in het bijzonder lactalbumine.

Vermijd drukke plaatsen, rokerige ruimtes of elk direct contact met iedereen die lijden aan griep of verkoudheid.

2 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment