Sunday, February 7, 2016

30 Verrassende gezondheid en schoonheid voordelen van Avocado

Avocado is een van die zeldzame voedingsmiddelen die gezonde vetten meer dan koolhydraten bevatten. Het wordt ook genoemd als een alligator peer. Geen wonder dat deze veelzijdige vrucht is gecategoriseerd als 'superfood', vanwege zijn hoge voedingswaarde. Bijvoorbeeld, deze vlezige vrucht heeft overvloedige kalium, calcium, enkelvoudig onverzadigde vetzuren en hoge niveaus folaat samen met 20 plus mineralen en vitaminen. In Mexico en Zuid-Amerika, mensen nemen dit boterachtige fruit in hun dagelijkse keuken. Echter, mensen uit de hele wereld, die zijn fitness-freaks of dieet bewuste tonen ook neiging tot deze vrucht. De consumptie van avocado maakt niet alleen je fit, maar verbetert ook je uiterlijk. In dit artikel hebben we een aantal fantastische gezondheid en schoonheid voordelen van avocado vermeld.

Voordelen van de Gezondheid van Avocado

1. Heart Gezonde

Avocado vrij van transvetzuren, natrium en cholesterol waardoor het een hart-gezond voedsel maakt. Het helpt verlaagt het LDL (slechte cholesterol) en verhoogt HDL (goed cholesterol). Om hart-en vaatziekten te voorkomen, eet deze boterachtige vrucht meerdere keren per week.

3. Afvallen

Avocado is rijk aan vezels en weinig koolhydraten. Het is een uitstekende honger onderdrukt want het maakt je voller voor een lange voelen, houdt waardoor je gewicht onder controle. Vervang de kaas op salades met een gezonde avocado slice. U kunt zelfs verbruiken in ruwe vorm.

4. Beschermt Eyes

Avocado bevat luteïne en zeaxanthine die nodig zijn voor de gezondheid van de ogen. Ze verminderen het risico van oogaandoeningen zoals macula-degeneratie en cataract bij ouderen.

5. Anti-kanker

Avocado is een natuurlijke antioxidant en heeft anti-inflammatoire eigenschappen. Daarom heeft het potentieel om strijd cervicale, colon, alvleesklier en maagkanker.

7. Anti-depressivum

Avocado is rijk aan eiwitten, foliumzuur, omega-3 vetzuren en een aantal vitaminen die helpen bij het bestrijden depressie Foliumzuur voorkomt dat de overmatige productie van homocysteïne als een toename van deze niveaus interfereert met de afscheiding van feel good "hormonen. Zo zijn onder andere avocado in uw dagelijkse voeding om je humeur te verheffen.

8. Ontgift Body

De veel vezels en antioxidanten die aanwezig zijn in avocado maakt het een natuurlijke detoxifier. Dit vezelig fruit zit vol met goede 'vetten die de absorptie van vitamine A. Zo stimuleren, helpt spoelen van de gifstoffen uit het lichaam en waarborgen u van diverse ziekten.

9. Voordelen zwangere vrouwen

Avocado's worden geladen met foliumzuur, die essentieel is voor de initiële ontwikkeling van de foetus en hulp behandelt beenkrampen tijdens de zwangerschap. Een half kopje van deze gesneden boterachtige vrucht bevat 59mcg van foliumzuur. Daarnaast is de rijkdom aan mineralen en vitaminen in avocado is uitstekend geschikt voor moeders-to-be.

11. Verhoogt Immuniteit

Samen met essentiële vetzuren, avocado vol vitamine C, A en E die immuniteit verbetert. Het bevat ook glutathion die de goede werking van het immuunsysteem reguleert.

13. Bestrijdt Free Radicals

Avocado-olie verhoogt de weerstand tegen vrije radicalen en houdt je gezond voor langer.

14. Sound Sleep

Bevat tyramine, een verbinding die helpt te waarschuwen de neurotransmitter niveaus in de hersenen. Verbruiken na 05:00. Een paar plakjes zal genoeg zijn om de slaap-waak cyclus te reguleren.

Schoonheid Voordelen van Avocado

15. huid reinigt

Avocado bevat glutamine aminozuur, dat diep reinigt de huid door het verwijderen van dode cellen, en beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Het verhoogt de bloedsomloop en herstelt de essentiële voedingsstof.

16. Anti-Ageing

De anti-oxidanten in avocado beschermen uw huid tegen giftige stoffen, waardoor vertragen het proces van veroudering. Het eten van avocado's of het toepassen van gepureerde avocado's op je gezicht vermindert rimpels

17. Treats Psoriasis

Avocado ontlast de jeuk veroorzaakt door psoriasis De anti-inflammatoire eigenschappen van avocado-olie snel de huid door het verwijderen van schaal te genezen; Aldus vermindert het ongemak van deze ziekte.

18. Cures Sunburn

Natuurlijke helende eigenschappen van avocado-olie elimineren de zonnebrand en genezen gebruinde huid. Bovendien beschermt de huid tegen beschadiging door harde zonlicht.

19. Treats Acne

Avocado werkt positief op acne gevoelige huid. De anti-inflammatoire eigenschappen van avocado verminderen de ontsteking van de talgklieren, die de belangrijkste oorzaak van acne.

20. Tones Skin

Deze romige fruit levert gezonde vetten aan de huid en maakt het stralend, soepel en stralend. Solliciteer fijngestampte avocado masker op je gezicht en hals; en laat het 5-10 minuten voor een gezonde huid.

21. Hydrateert droge huid

De hydraterende eigenschappen van avocado hydrateert droge huid. Solliciteer avocado-olie dagelijks op uw huid voordat u het hooi hit.

22. Voorkomt haaruitval

Haaruitval is meestal het gevolg van een tekort aan vitamines. Avocado is rijk aan vitamine E en B, en dat is wat maakt het een perfect huis remedie om haaruitval te voorkomen Deze vrucht herstelt de geïrriteerde hoofdhuid en versterkt het haar strengen.

23. Goede Conditioner

Deze boterachtige fruit is een effectieve zelfgemaakte conditioner. Het enige wat je hoeft te doen is massage je haar met haar plakken, en je zal zacht, glad en gezond haar te krijgen.

24. Anti-Roos

Avocado heeft tal van eiwitten en vitaminen. Het poeder van avocado zaden krachtdadig verwijdert roos en hydrateert de hoofdhuid.

26. Glanzend haar

Olie van avocado houdt de hoofdhuid gehydrateerd en stimuleert de haarzakjes. Dit verhoogt ook de bloedcirculatie, waardoor behandelt droog haar Afgezien hiervan is geladen met voldoende vitaminen en omega 3-vetzuren die schijnen te drogen en saai te lokken.

27. stimuleert de haargroei

Avocado bevat een hoger gehalte enkelvoudig onverzadigde vetzuren, fytosterolen en antioxidanten. Al deze voedingsstoffen ontstoppen de follikels en het stimuleren van de haargroei Trouwens, het beschermt uw lokken van nadelige gevolgen van schadelijke chemicaliën.

28. Geeft sterke nagels

Omdat avocado's zijn rijk aan eiwitten en gezonde vetten, ze helpen je te herstellen broze nagels. Masseer je nagels en nagelriemen met avocado olie regelmatig om ze sterker te maken.

30. Excellent Body Lotion

Avocado heeft het potentieel om de huid te voeden met waardoor het zacht en soepel. Solliciteer avocado-olie op je lichaam. Was na 5 minuten. Het zal dringen diep in de huid.

13 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment