Sunday, February 7, 2016

17 Effectieve gezondheid en schoonheid voordelen van Oolong thee

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/01 / Best-top-

Vaak bekend als de champagne van de thee ", brown tea", wu lang ", of Chinees restaurant thee", wordt het ontbijt geserveerd in Chinese restaurants, samen met de maaltijd. Het was vernoemd naar de naam van de boer, die het heeft gemaakt. Deze thee wordt voornamelijk geteeld in China en Taiwan. Aangezien het eigenschappen van groene thee en zwarte thee combineert, is zeer gunstig voor de algehele gezondheid van het lichaam. Fruitige smaak en aangenaam aroma maken het een zeer ontspannen drankje. Het is nuttig in het verminderen van chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, inflammatoire aandoeningen, hoog cholesterolgehalte, enz. Deze thee zorgt ook voor uw tandheelkundige gezondheid en verbetert de mentale alertheid. Indien genomen in kleine hoeveelheden, oolong thee helpt het lichaam absorberen van calcium. Maar, indien geconsumeerd in grotere hoeveelheden, veegt uit calcium uit het lichaam; Daarom moet het niet worden genomen door de mensen die lijden aan osteoporose. Wat Oolong thee kan doen voor uw welzijn doen? Ontdek het hier.

Voordelen van de gezondheid van de Oolong thee

1. Maakt botten sterk

Door verscheidene studies wordt onthuld dat oolong thee is zeer nuttig bij het handhaven en het bevorderen van de normale en gezonde groei van het menselijk lichaam. Antioxidanten aanwezig in Oolong thee versterkt de botten, osteoporose en artritis te voorkomen als in matige hoeveelheid regelmatig genomen, helpt het te absorberen mineralen uit de geconsumeerde voedsel.

2. Stress Management

Polyfenolen en bepaalde aminozuren, zoals L-theanine, zijn de natuurlijke stress-busters in Oolong thee. Ze pacificeren de geest en het lichaam, het verminderen van angst, te verlichten stemmingswisselingen en reguleren van de cognitieve activiteiten. Ook, Oolong thee is effectief in het verbeteren van de mentale behendigheid en concentratie.

4. Beheert Gewicht

Oolong thee wordt ook wel als de buik afslanken thee. Regelt het metabolisme van het lichaam en blokkeert de enzymen die vet bouwen. Oolong thee verhoogt het proces van lipolyse, waarvan het lichaam in staat stelt om vet te verbranden Het vermindert verder het buikvet snel blokkeert de absorptie van voedingsvet. Als dat regelmatig wordt ingenomen, kan het helpen te verliezen 2 pond per week.

5. Cures Bacteriële infectie

De anti-oxidanten aanwezig in Oolong thee gevecht met bepaalde bacteriële infecties en remmen de groei en vermenigvuldiging van bepaalde bacteriën van het spijsverteringskanaal, zoals streptokokken, etc.

6. Anti-kankerverwekkende

Het Oolong thee heeft anti-carcinogene eigenschappen door de aanwezigheid van polyfenolische verbindingen (zoals thearubigine en theaflavine). Deze verbindingen bestrijden carcinogenen en het risico op kanker. Ze bevorderen ook apoptose, d.w.z. geprogrammeerde celdood, die de ontwikkeling van kanker, vooral eierstokkanker onderdrukt.

7. Versterkt het immuunsysteem

De anti-bacteriële en anti-kankerverwekkende eigenschappen van Oolong thee collectief maken het immuunsysteem sterk.

8. cardiovasculaire gezondheid

Oolong thee verlaagt het cholesterolgehalte. Ten minste 1 kopje van deze thee per dag het risico op hart- en vaatziekten te voorkomen, zoals beroerte en hartaanval. Het unclogs de geblokkeerde slagaders.

9. Voorkomt Tandbederf

De polyfenolen in Oolong thee een bijdrage leveren aan het bevorderen van een optimale mondgezondheid. Het voorkomt de opbouw van plaque, de groei van bacteriën remt, bestrijdt tandbederf, en voorkomt mondkanker en holtes.

10. de spijsvertering

De aanwezigheid van cafeïne in oolong thee houdt het spijsverteringsstelsel gezond. Deze thee alkalizes het spijsverteringskanaal, vermindert de ontsteking en ulcus problemen. Ook de antiseptische eigendom van Oolong thee helpt bij het elimineren van de slechte bacteriën en verzacht ook maag, wanneer verbruikt warm. Het is even gunstig in zure reflux en constipatie

11. Verlicht verkoudheid en griep

Sip hete Oolong thee voor die verse aromatische smaak die je zintuigen zal verjongen en duidelijk de luchtwegen. De gezonde verbindingen te voorkomen dat de groei en verspreiding van het griepvirus.

12. Handige in Gout

Regelmatige inname van Oolong thee is nuttig bij de behandeling van de symptomen die verband houden met jicht

Schoonheid Voordelen van Oolong thee

14. Behandeling van atopische dermatitis of eczeem

Het drinken van Oolong thee op een regelmatige basis helpt bij het wegwerken van infecties van de huid, zoals roodheid, zwelling, jeuk, littekens, letsels, en eczeem

16. Anti-aging

Oolong thee verhoogt het vermogen van het lichaam om vrije radicalen en vertraagt het proces van veroudering. Het houdt donkere vlekken, rimpels, pigmentatie, vlekken, en fijne lijntjes op de baai. Bovendien vertraagt de snelheid van oxidatie dat maakt je huid er jong uitzien.

17. helpt voorkomen dat Acne

Oolong thee helpt bij de opbouw gezonde cellen snel. Het spoelt slechte cellen, waardoor acne uitharden. Het bevat vitamine A, B, C, E en sommige antioxidanten en aminozuren die gunstig zijn voor de huid.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

24 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment