Tuesday, February 2, 2016

34 Super Foods Voor Common Cold Relief

Bron afbeelding: / content / het voorkomen van-en-herstellende-from-the-common-koude en griep /

Met heldere blauwe luchten, heldere dagen en gezellige avonden, de winter komt ook samen met een aantal besmettelijke ziekten, die de winterse plezier kunnen stoppen. Een verandering in het weer van invloed op bijna ieder van ons. Snotteren, niezen, virale koorts, enz., Gemeengoed geworden in dit seizoen. Verkoudheid is een besmettelijke ziekte van de bovenste luchtwegen die onze neus beïnvloedt. De belangrijkste symptomen zijn een loopneus, keelpijn, koorts, verstopte neus; hoesten en niezen, dat meestal een week op te lossen. De andere namen van deze virale infectie zijn rhinopharyngitis, verkoudheid, nasofaryngitis, en acute coryza. Helaas is er geen remedie voor koud. Echter, sommige antibiotica u wat verlichting geven.

Daarnaast zijn er meerdere super voedingsmiddelen die u kunnen helpen zich te ontdoen van verkoudheid te krijgen. Alles wat je eet invloed op je lichaam, zowel intern als extern. Gezonde eetgewoonten en goede sanitaire voorzieningen kunnen verschillende infecties te voorkomen. Neem de volgende super voedingsmiddelen in uw dieet om je lichaam te beschermen tegen verschillende seizoensgebonden ziektekiemen.

1. Yoghurt

Yoghurt dat levende bacteriën bevat, kan uit een aantal kwesties in verband met kou te weren. Deze levende culturen stimuleren de productie van witte bloedcellen, die op zijn beurt stimuleert ons immuunsysteem. Daarnaast is de consumptie van yoghurt op een dagelijkse basis houdt uw gewicht onder controle en reinigt de gastro-intestinale spoor. Om de volledige voordelen te verkrijgen, kies dan een suikervrije en magere yoghurt.

2. Knoflook

Allicine, ajoene en thiosulfinates, gevonden in knoflook, beschermen uw lichaam tegen verkoudheid en griep. Regelmatige consumptie van knoflook versterkt het immuunsysteem. Is bevestigd, het genezingsproces en vermindert de symptomen van verkoudheid. Ofwel verbruiken twee teentjes knoflook, of gehakt en geperste knoflook toe te voegen aan een van uw recepten. Bovendien is het beste seizoen gerecht extra smaak, geur en voeding.

3. Honey

Sinds leeftijden, wordt honing in de volksmond gebruikt voor het genezen van hoest en verkoudheid problemen The antiseptische, antibacteriële en antioxidant eigenschappen vechten tegen veel virussen, schimmels en bacteriën. Het vermindert effectief te hoesten, verzacht keelpijn en helpt om een gezonde slaap. Drink een glas warm water met citroensap en honing toegevoegd, voor een volledige verlichting van een verstopte neus. Het zal ook uw lichaam gehydrateerd.

Aanbevolen doses:

Kinderen ouder dan één jaar - 1 theelepel voor het slapen gaan

Volwassenen - 3/2 theelepel (na elke 2 uur)

4. Chicken Soup

Ooit afgevraagd waarom je moeder serveert een kom kippensoep, zodra de eerste tekenen van koude verschijnt? Nou, het is omdat kippensoep geeft je lichaam het nodig heeft om te vechten tegen de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor verkoudheid zijn elementen. Voeg een paar groenten voor die extra smaak.

5. Capsicum (groene en rode paprika)

Beide soorten capsicum vol vitamine C en verpakt met ontstekingsremmende eigenschappen en antioxidanten. Je moet ze op te nemen in uw dagelijkse voeding. Ze bevatten ook capsaicin- een natuurlijke pijnstiller voor de gewrichten. Flavonoïden aanwezig in groene paprika eigenlijk versterken het niveau van vitamine C. Daarom, eet ze rauw, gebakken, geroosterd, gestoomd of gegrild.

6. Mushrooms

Paddestoelen verhoging van de productie van cellen die vechten tegen infecties. De meest voorkomende soorten paddenstoelen gebruikt bij de behandeling van verkoudheid en griep zijn maitake, shiitake en reishi - die allemaal helpen bij het stimuleren van uw immuunsysteem ook. Verbruiken een ounce van champignons meerdere keren per dag om maximale bescherming tegen kou te krijgen.

7. mager rundergehakt

Tijdens de winter, is het noodzakelijk om de cellen gezond om het lichaam te beschermen tegen infectie, zoals verkoudheid en griep houden. Mager rundvlees helpt de cellen te doen, als het vol eiwitten, selenium en zink. Het toevoegen van wat vers gehakte knoflook aan het vlees zal niet alleen verhoging van de schil, maar blijkt het ook in de ultieme koude vechter. Bovendien kunt u tomaten toe te voegen voor de vitamine C-gehalte.

8. Uien

De huidige in uien fytochemicaliën stimuleren van de immuniteit van ons lichaam. Daarom helpt voorkomen dat de virussen die verkoudheid. Echter, uien je adem stinken te maken, maar ze zullen open uw verstopte neus-kanaal.

9. Ginger

Gember is een van de beste behandeling voor de gewone verkoudheid. Het geneest niet alleen krassend keel, maar ook helpt het lichaam strijd tegen rhinovirussen die koude en griep veroorzaken. Bovendien, gember is een natuurlijke pijnstiller en helpt ook het verminderen van de koorts. Een verzinsel van gember verdedigt tegen verschillende infecties. Gewoon, sudderen 500 ml water en voeg het sap van ½ citroen, een eetlepel honing en wat geraspte gember aan. Laat de vloeistof afkoelen en drink twee glazen in een dag. U kunt ook geraspte gember toe te voegen aan je 's ochtends en' s avonds thee.

10. Brazilian Nuts

Deze noten bevatten een voldoende hoeveelheid mineraal genaamd selenium het immuunsysteem verbetert. Een paar Braziliaanse noten in een dag kan de dagelijkse behoefte aan selenium te vervullen in ons lichaam en afweren verschillende virussen en infecties. Andere voedingsmiddelen die een goede hoeveelheid selenium bevatten zijn- krabben, tonijn, kreeft en oesters.

11. Red Wine

Polyfonie en resveratrol aanwezig in rode wijn stoppen met de bacteriën vermenigvuldigen. Het vermindert ook slijm en slijm resulteerde als gevolg van kou. Voor degenen die niet drinken, het eten van pinda's en druivenbladeren zou een beter alternatief zijn.

12. Black Pepper

De slijmoplossend kenmerk van zwarte peper breekt de deposito's van slijm en slijm in de luchtwegen. Bovendien zal een verzinsel van zwarte peper, azijn en gember helpen verminderen koorts en pijn veroorzaakt door de kou.

13. Oats

Haver vol bèta-glucan vezel die stimuleert het immuunsysteem en verlaagt de slechte LDL niveau. Ze zijn rijk aan vitaminen en mineralen die het lichaam beschermen tegen de symptomen van de gewone verkoudheid.

14. Zaden van de pompoen

Pompoenpitten bevatten een overvloed aan mineralen en zink. Mineralen vechten tegen verkoudheid, terwijl zink je lichaam immuun. De beste manier om pompoenpitten te nemen in uw dieet is door ze te roosteren. Je kunt ze toevoegen aan de salade, soepen, yoghurt of een van uw favoriete gerechten.

15. Bosbessen

Hoewel deze bessen zijn vrij duur in het winterseizoen, maar als het je lukt om je handen te krijgen op een bos, bent u zeker om snel beter te worden. Ze bevatten voldoende anti-oxidanten die de bestrijding van de virussen die griep en verkoudheid.

16. Sweet Potato

Zoete aardappelen bevatten beta-caroteen, dat wordt omgezet in vitamine A na consumptie. Een donkere zoete aardappel bevat meer bètacaroteen. Omdat vitamine A is essentieel voor sterker immuunsysteem, zoete aardappel speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van koude kwesties. ½ kopje geroosterde of gekookte aardappelen per dag is voldoende voor de bouw immuniteit.

17. Water

Het is zeer belangrijk gehydrateerd blijven tijdens ziekte. Hoe meer water je drinkt, hoe beter je wordt, want het houdt de slijmvliezen nat. Echter, je moet water dat op kamertemperatuur te drinken, in plaats van koud water.

18. Skim Milk

Magere melk zit vol met vitamine D die witte bloedcellen actief maakt, en dus houdt je lichaam beschermd tegen bacteriën en infecties. Trouwens, het maakt je botten sterker en vermindert het risico op cardiovasculaire aandoeningen.

19. Geitenkaas

In tegenstelling tot smeltkaas, geitenkaas bevat koper, die het immuunsysteem versterkt. U kunt toevoegen aan uw salade of smeren sommigen op uw toast in de ochtend.

20. Wortelen

Beta-caroteen aanwezig in wortels versterkt het immuunsysteem, daarmee leidt tot de productie van vitamine A en vernietigt de ziekteverwekkende microben. Eet ½ kopje verse baby wortelen een keer per dag om de voordelen ervan te verwerven.

21. Muesli

Tijdens het winterseizoen, hebben een kom muesli in plaats van uw normale ontbijtgranen. Volle granen bevatten voedingsstoffen, zoals selenium en zink die uw immuunsysteem gezond en sterk houdt.

22. Oranges

Sinaasappels vol vezels en vitamine C. Bovendien flavonoïden inhoud van de vrucht werkt als een antioxidant. Het is raadzaam om te eten 1 sinaasappel per dag, in plaats van het drinken van een glas van verpakte jus d'orange, die bevat toegevoegde suiker.

23. Apple Cider Vinegar

Appelazijn is geladen met sterk alkalische eigenschappen die afweert koud en vermindert verstopte neus. Neem een glas lauw water en voeg 1-2 eetlepels van ACV in. Citroen en honing kan ook worden opgenomen. Drink dit brouwsel meerdere keren per dag om het herstelproces te bevestigen.

24. Bladgroenten

Donkergroene groenten bevatten hoger gehalte aan voedingsstoffen die je lichaam te beschermen tegen seizoensgebonden ziekte. Groenten worden het best gegeten in hun ruwe vorm. Toen we hen kauwen, is een chemische stof vrij die in je lichaam verhoogt de witte bloedcellen. Groenten zoals rucola helpen de borst en de neusholte.

25. Groene Thee

Groene thee is rijk aan anti-oxidanten die vertragen de activiteit van virussen en bacteriën.

Bovendien verhoogt de stofwisseling en versterkt de immuniteit. Sip 2-3 kopjes groene thee per dag. U kunt ook honing en citroen toe te voegen.

26. Skinless Borst van Turkije

Magere eiwitten zijn ideaal voor het bouwen van antistoffen in ons lichaam. Net als bij kip, kalkoen is ook vol met eiwit dat weert infecties.

27. Dark Chocolate

Chocolade in zuivere vorm is ideaal voor het bestrijden van infecties, zoals zink en diverse antioxidanten bevat. Maar we vergeten vaak de voedingswaarde en vermijd chocolade wanneer we hebben een verkoudheid. Om de voordelen te verkrijgen, hebben ¼ ounces van donkere chocolade per dag, dat minimaal 70% van de cacao-inhoud bevat.

28. Zaden van de Zonnebloem

Vol met vitamine E, de zaden helpen om onze longen gezond en slijm-vrij. Het beste is om droge geroosterde zaden consumeren, in tegenstelling tot het koken van voedsel in zonnebloemolie. Een ounce van deze knapperige snack voldoet aan 30% van de dagelijkse behoefte.

29. Spices

Specerijen, zoals kaneel, gember, kruidnagel, koriander en kurkuma worden vaak gebruikt om hoest, verkoudheid, griep en andere infecties genezen. De antivirale, antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen van deze kruiden beschermen lichaam tegen griep en verkoudheid bacteriën.

30. Amandelen

Amandelen bevatten vitamine E, zink, mangaan en voldoende eiwit dat werkt als immune booster. Het is aangeraden om een handvol amandelen consumeren dagelijks in om volledig te voorkomen koud. Drink een glas warme melk door het toevoegen van een aantal gemalen amandelen om voordat u het bed te raken.

31. Anijs Seeds

Anijs zaden zijn ook een goede remedie om verkoudheid te verlichten. Een thee bereid uit deze zaden vermindert de congestie en hoesten. U kunt een beetje honing en gember toe te voegen voor een betere smaak.

32. Venkel

Venkel helpt duidelijk de borst congestie Men kan venkel in zijn ruwe vorm te eten. Ze zijn prachtig mond luchtverfrisser. Rooster ze en voeg wat geroosterde korianderzaad aan. Trouwens, venkel thee smaakt ook goed. Kook een kopje water en meng ½ theelepel rauwe venkelzaad aan. Steile gedurende 15 tot 20 minuten. honing toe te voegen aan deze oplossing. Zeef het daarna en drinken meteen.

33. Fish

Vis, zoals tonijn, zalm en makreel bevatten voldoende hoeveelheid omega-3 vetzuren. Deze zuren helpen bij het verminderen van de chronische ontsteking die schadelijk is voor je lichaam.

34. Mierikswortel

De opwarming eigenschappen van mierikswortel helpen versterken het immuunsysteem. Het geneest effectief sinus problemen, omdat het slijm verlaagt en verlicht neusverstopping.

2 september 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment