Tuesday, February 2, 2016

22 Home Remedies To Get Rid van Burns

Burn is een huidletsel dat leidt tot pijn en roodheid. Deze brandwonden zijn algemeen bekend als eerste, tweede, derde, vierde graad. Afgezien van de eerste en tweede graad brandwonden, de resterende twee vereisen altijd medische behandeling. Mensen ervaren de eerste graad brandwonden vooral in de keuken. De meeste van de tijd, zijn brandwonden veroorzaakt wanneer een persoon in contact komen met hete voorwerpen, elektriciteit chemicaliën, zonlicht, straling of zelfs stoom komen. Indien onbehandeld, kunnen deze kleine brandwonden ontwikkelen tot piekeren blaren. Sommige van de gemeenschappelijke na-effecten van brandwonden blaren, vochtigheid, zwelling, zwart maken, jeuk, enz. Hieronder zijn enkele van de home remedies voor brandwonden die zal helpen verlichten van de pijn en genezen van het litteken ook.

Home Remedies voor Burns

1. Coldwater

Plaats het getroffen gebied onder de actieve koudwater 10-20 minuten ofwel een koude pers op de brandwond enkele minuten. Herhalen na enkele uren. Als het gaat om de behandeling van brandwonden, het water is de eerste remedie moet men gebruiken als het voorkomt dat de branden sensatie langer duren.

Opmerking: Weet ijs niet van toepassing op brandwonden omdat het de doorstroming van het bloed in het gebied kan beperken en daardoor leiden tot meer schade aan de huid weefsels.

2. Baking Soda

Baking soda is effectief bij de behandeling van brandwonden gevonden. Gewoon, meng wat baking soda met water en toe te passen op het getroffen gebied. Houd het voor een paar minuten en spoel daarna.

3. Honey

Ruwe honing antiseptische eigenschappen die het genezingsproces vastmaakt en vermindert het brandende gevoel. Breng wat honing op de brandwond staat alle bacteriën op de huid te doden en de vorming van littekenweefsel. U kunt ook honing toe te passen op een gaasje en plaats het op de brandwond. Wikkel het met een andere bandage en laat het op voor een paar uur. Doe het drie keer per dag.

4. Black Tea Bags

Zwarte thee bevat looizuur dat bijdraagt tot het verminderen van de pijn en snel te genezen van de branden. Gewoon genieten van een aantal theezakjes in koud water voor een paar minuten en dep ze zachtjes op de brandwond en wikkel ze met een verband.

5. rauwe aardappel

Neem een rauwe aardappel en snijd het in de helft. Nu wrijf de aardappel slice lichtjes op de branden. Het sap vrijgelaten uit plakje aardappel heeft kalmerende en anti-irriterende eigenschappen die helpt bij de behandeling van kleine brandwonden.

6. Tarwemeel

tarwemeel absorbeert het vocht op de verbrande huid en begint het genezingsproces procedure. Neem tarwemeel geaard en toe te passen op het getroffen deel. Het is een natuurlijke band-steun die de huid tegen externe irriterende stoffen beschermt.

7. kokosolie en citroensap

Meng een eetlepel kokosolie en een theelepel citroensap en toe te passen op de branden. Vitamine E en vetzuren die in kokosolie werken als anti-oxiderende, anti-schimmel en anti-bacterieel middel dat de brandwond geneest en de zure eigenschappen van citroen verlicht de brandplek.

8. Melk

Giet een paar theelepels van melk op de burn mark of het toepassen van een gaasje gedrenkt in melk op de branden merk en laat het op 15 tot 20 minuten. Het eiwit in de melk kalmeert de brandwond en vastmaakt het genezingsproces.

9. White Vinegar

Het azijnzuur in witte azijn vastmaakt het genezingsproces en verlicht pijn geassocieerd met brandwonden. Giet wat azijn op de watje en dep het op de brandwond. Trouwens, azijn voorkomt ook elke vorm van infectie.

10. Zout

De antibacteriële eigenschappen van zout hulp behandeling van matige brandwonden. Ten eerste was het getroffen gebied met koud water en zout toe te passen op. Naast het helen, bestrijdt bacteriële activiteit ook.

11. Mint Tandpasta

Dit is een uitstekende keuze voor burn opluchting vooral in het geval als je iets warm te raken. Breng een dun laagje van elke munt tandpasta op de branden en laat het drogen.

12. Oats

Voeg wat haver in een kom water en vervolgens duik het getroffen gebied in de kom of u kunt de haver toe te voegen aan een bad van water en genieten van uw lichaam in het voor 20 tot 25 minuten. Air-droog het gebied, zodat slechts een lichte laag blijft. Haver is vooral handig als je burn geneest en je bent geneigd om het te krabben

13. uiensap

Uiensap bevat quercetine en zwavelverbindingen die de pijn te verlichten. Schil en snijd een paar ui plakjes. Breng nu de slice op de branden en te houden voor een tijdje. Het kan in eerste instantie steken maar de pijn zal snel verdwijnen. Doe het meerdere keren per dag.

14. Bananenschil

Simpel gezegd de bananenschil op de branden totdat het zwart wordt. Het is echt effectief in het helen van brandwonden.

15. Yoghurt

De volvette yoghurt kan worden toegepast op brandwonden na 30 minuten. De koelende effect verlicht de branderig gevoel en zorgt voor enorme opluchting.

Herbal Remedies voor Burns

16. Lavender etherische olie

Toepassen verdund lavendelolie op het getroffen gebied meerdere malen per dag. Als alternatief kunt u de olie toe te passen op gaasje en plaats het op de wond. Dit staat bekend als een van de uitstekende keuzes voor wat op een brandwond te zetten.

Opmerking: Gebruik nooit geconcentreerde lavendelolie direct op de huid.

17. Weegbree Leaves

Met behulp van een mortier en een stamper, verpletteren een handvol verse weegbree bladeren. Knijp de bladeren met je handen om het sap te halen en toe te passen op de branden. U kunt ook de bonkte bladeren direct toe te passen op de brandwond en wikkel ze in gaas.

18. Olijfolie

Breng een dun laagje van de olijfolie op de burn meerdere malen gedurende de dag. Het zal het genezingsproces vast en voorkomt littekens ook.

19. Aloe Vera

Neem een blad van aloë vera en haal de gel uit het of snijd de aloë vera blad in de helft en vervolgens de gel direct op de brandwond. Het zal zeker afkoelen het brandende gevoel. De samentrekkende eigenschappen van aloë-vera bevestigen het genezingsproces. Bovendien kunt u een aloë vera crème.

20. Vanilla

Wrijf wat vanille-extract op de branden met behulp van een watje. De alcohol in het vanille-extract zal helpen afkoelen het brandende gevoel.

21. Herbal Infusion

Meng wat vlierbloesem, toverhazelaar en smeerwortel om een infuus te maken. Dompel een gaasje in de infusie en plaats het op de brandwond.

22. Castor Oil

Neem wat castor olie en toe te passen op de branden. Bedek het met gaas en wikkel het met een pleister.

Opmerking: De genoemde remedies zijn voor de eerste graad brandwonden. In geval van ernstige brandwonden, wordt geadviseerd om contact op met een arts voor de medische behandeling.

do's

Hebben betrekking op alle stopcontacten zodat kinderen niet hun vingers in de bussen niet plakken.

Gebruik altijd ovenwanten tijdens het bakken in de keuken.

Verwijder strakke kleding voordat de zwelling optreedt.

Bedek de brandwond met een nette katoenen materiaal.

don'ts

Laat de wond geen krassen op zodra het begint genezing als het een litteken kunnen verlaten.

Gebruik geen zalf, zeep, ijs, en olie spuit niet van toepassing op de branden als het genezingsproces kan bemoeien.

27 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment