Monday, February 8, 2016

18 Bewezen Home Remedies To Get Rid van muggen

Hoewel muggen zijn klein en kleine wezens, kunnen ze hele sfeer verpesten. Muggen kunnen een aantal gevaarlijke en dodelijke ziekten zoals malaria, knokkelkoorts, Chikungunya, gele koorts, etc. De markt wordt overspoeld met verschillende chemische beladen mosquito insectenwerende middelen veroorzaken. Deze producten kunnen u helpen om uw omgeving muggen vrij, maar op hetzelfde moment, ze hebben negatieve gevolgen voor het milieu. Hier zijn een aantal huismiddeltjes die niet alleen effectief bij het wegwerken van muggen zijn, maar zijn ook eco-vriendelijk. Probeer ze uit!

Home remedies voor muggen

1. Dry Ice

De koolstofdioxide die wij uitademen trekt muggen. Droogijs vormt veel kooldioxide. Dus, plaatsen droog ijs in een container en houd het op een bepaalde afstand. Wanneer alle muggen aangetrokken naar die container, sluit het deksel. Hoewel dit een weinig tijdrovend zijn, maar het is een effectieve methode om muggen te verdrijven (1, 2).

2. Coffee Grounds

De eenvoudige huis remedie om muggen af te weren is koffiedik. Het enige wat u hoeft te doen is gewoon strooi koffiedik waar u stilstaand water te vinden in de buurt van uw huis. De muggeneitjes in het water wordt gedwongen om het wateroppervlak te komen wegens het koffiedik. Toen ze aan de oppervlakte komen, zullen ze worden beroofd van zuurstof. Dit zal hen doden voordat ze worden uitgebroed en wordt voorkomen dat muggen van de fokkerij (3).

3. Mosquito Traps

U kunt een mug val te kopen van de markt of kan gemakkelijk thuis. Voor het bereiden van zelfgemaakte muggenval, een plastic fles nodig. Snijd deze fles in de helft. Voeg bruine suiker in heet water en meng goed. Als het afkoelt, leeg deze in de onderste helft van de fles. Voeg nu gist. Zet de trechter deel in de andere helft van de fles ondersteboven richting. Wikkel een zwarte tape op de fles, maar de top moet worden blootgelegd. Plaats het in de mug gevoelig gebied. Verander de oplossing van de fles na elke 2 weken (4).

Deze methode van mosquito trapping is bekend als suiker gistfermentatiemethode. Dit is een handige en goedkope manier om zich te ontdoen van muggen als materialen die worden gebruikt voor het vangen van zijn gemakkelijk beschikbaar (5).

4. Kamfer

Kamfer is een ander huis remedie om zich te ontdoen van muggen in een milieu-vriendelijke manier (6). Net sluit alle deuren en ramen van de kamer. licht dan kamfer en laat het ongeveer een half uur. Als je terug naar die kamer gaan na verloop van tijd, zult u geen muggen te vinden.

U kunt ook gebruik maken van kamfer ballen en Neem olie als een natuurlijke muggenspray Alles wat je nodig hebt is 3-4 kamfer ballen, 1 kopje Neem olie en 1 geleegd navulfles. Vul de fles met de opgegeven ingrediënten en bevestig de fles naar de machine. Nu kunt u deze gebruiken als een natuurlijke insectenwerend middel apparaat.

Als alternatief kunt u een mengsel van 1 ounce olie van citronella, 1 ounce geesten van kamfer en 1 ounce olie van cederhout maken. Spray enkele druppels van dit mengsel op de badhanddoek en bevestig deze boven het bed. Dit zal afstoten het huis muggen (7). Citronella olie zorgt voor volledige bescherming tegen muggen (8).

5. Knoflook

Extract van knoflook heeft klamboe larvicide woningen (9). Crush een paar teentjes knoflook en kook de geplette knoflook in water voor bepaalde tijd. Giet deze zelfgemaakte muggen in een spuitfles en spuit het rond de kamer. Deze oplossing zal de muggen te doden.

Knoflook eet dagelijks naar muggen te voorkomen bijt U kunt ook een teentje knoflook direct wrijven op de huid (10).

Kruidengeneesmiddelen voor muggen

6. Indian Lilac en kokosolie

Indian lila is een insectenwerend middel en het wordt ook gebruikt als een natuurlijke bestrijdingsmiddelen (11). Meng Indian lila olie en pure kokosolie in de verhouding 1: 1 en breng het over je hele lichaam. De sterke geur van het mengsel zal de muggen weg te houden van je gedurende ten minste acht uur.

Veldstudies werden gedaan om de muggen werkzaamheid van kokosolie te bewijzen. Deze plantaardige olie afstotende eigenschappen vertoonde echter zijn de resultaten niet zo uitgesproken (12, 13).

7. Lemon eucalyptus

Lemon eucalyptus ook wel bekend als Corymbia citriodora is een hoge boom op grote schaal geteeld in Australië. Olie uit de bladeren van deze boom hebben uitstekende insectenwerend middel eigenschappen (14, 15, 16). U kunt deze olie toe te passen op de huid om jezelf te beschermen tegen muggenbeten (17).

8. Heilig Basilicum

Heilige basilicum bladeren zijn bekend bij de muggenlarven doden. Vandaar, controleer dan het fokken van muggen. planten gewoon een heilige basilicum plant in de tuin en bij de ingang punten van uw huis (18). U kunt ook spuiten basilicumolie aan muggen af te weren (19).

9. Citronella Oil

Citronella olie is de beste essentiële olie als het gaat om muggen (20, 21) te voorkomen. Toepassen citronella olie over het lichaam (22). U kunt ook injecteren enkele druppels van deze essentiële olie in een kaars en maak het boven (23). Of anders, zet het in een spuitfles en strooi het in de mug gevoelige gebieden.

10. Mint

De sterke geur van munt, die de meesten van ons houden heel veel, wordt verafschuwd door muggen. U kunt het afsluiten van de mint olie uit de mint extracten of gewoon gebruik maken van het extract als het is om de muggen weg te houden (24). U kunt de munt olie spuit door hem in een spuitfles gieten, of u kunt het toepassen op de blootgestelde delen van uw lichaam. Als alternatief groeien mint struiken in uw tuin.

11. lavendelolie

De geur van lavendel olie kan weg muggen zo effectief als elke chemische stof zou doen houden. De geur van de lavendel bloem en olie is zeer sterk en muggen kan niet tolereren. Daarom spuit lavendelolie het in de kamer (25). Of u kunt ook toe te passen op je gezicht en andere delen van het lichaam die blootgesteld blijven.

Als alternatief kunt u ook spuiten lavendel geurende kamer luchtverfrissers die gemakkelijk beschikbaar zijn in de markt.

U kunt ook groeien lavendel planten rond het huis en de tuin aan muggen weg te houden.

12. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een van de effectieve etherische oliën te ontdoen van insecten (26). De anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen wonderen als het gaat om het afweren van de muggen. De sterke geur van de tea tree olie houdt de muggen op afstand. Het enige wat u hoeft te doen is te mengen een paar druppels tea tree olie met een paar druppels water en dit mengsel toe te passen op je gezicht en andere blootgestelde delen van uw lichaam.

13. Red Cedar Muls

Red cedar mulch maakt niet alleen de tuin of op het erf mooi, maar is ook effectief houdt de muggen weg. Kook red cedar chips in water. Vervolgens zet deze vloeistof in de tuin spuit die u gebruikt voor uw tuin en strooi het overal. Dit zal muggen houd van je huis.

Dit hout is ook bekend als Juniperus virginiana. De karakteristieke geur heeft insectenwerend middel kwaliteiten (27).

14. Pinion Wood

Get some rondsel bossen. Burn deze bossen buiten uw huis. De penetrante geur die het bos release op verbrand doodt muggen en voorkomt dat ze het invoeren van uw huis (28).

15. Rosemary

Rozemarijn is een natuurlijke insectenwerend middel (29). Brand een paar stengels van rozemarijn. Het aroma dat daarvan ontstaat zal uitdrijven de muggen.

16. muggen Planten

Groeien planten die muggen, zoals kattenkruid en feverfew in bloembedden af te weren; en plaats ze in uw tuin (30).

17. Peppermint

Het is een natuurlijk insecticide met frisse en mint aroma. Je kunt het gebruiken als een insectenspray aan muggen af te weren (31). Studies hebben aangetoond dat essentiële oliën zijn zeer effectief tegen muggen, speciaal pepermuntolie (32).

Let op: Deze olie kan de huid irriteren, dus wees voorzichtig tijdens het spuiten is (33).

18. Kruidnagelolie

Veel chemische insectenwerende middelen bevatten kruidnagelolie hun ingrediënt omdat het muggen eigenschappen (34). Deze natuurlijke ingrediënt kan irriterend voor de huid dus gebruik het verstandig (35).

19. Mosterd Olie

Zoals kokosolie, deze plantaardige olie toonde ook insectenafweermiddel's van vele veldstudies (36, 37).

20. Vetiver

Vetiver, ook wel bekend als vetiver is een bunchgrass, afkomstig uit India. Oil of vetiver heeft kalmerende aroma met uitzonderlijke insectenwerende eigenschappen. Spray enkele druppels van deze olie te ontdoen van muggen (38).

do's

Terwijl het naar bed gaan 's nachts, zorg ervoor om een klamboe hangen. Alle muggen spoelen of crèmes werken voor een paar uur. Daarna wordt het effect afneemt. Opknoping een klamboe 's nachts tijdens het slapen zal muggen weg te houden (39).

Houd alle deuren en ramen van uw huis gesloten om de invoer van muggen te voorkomen. Gebruik draad mash op deuren en ramen (40).

Wanneer je ziet muggen vliegen om je heen, maar meteen te doden hen. Dit zal jullie atmosfeer relatief mug-vrij te maken.

Muggen aangetrokken door licht. Dus gebruik muggenafstotend lichten zoals natrium lampen, geel bug lampen of LED-verlichting in uw huis (41).

don'ts

Laat geen water in de buurt van uw huis te staan. Stilstaand water is de plek waar muggen broeden en vermenigvuldigen (42).

Mosquito's verdwijnt vanzelf.

29 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment