Thursday, February 4, 2016

16 Easy Home Remedies To Get Rid Of Black Eye

Zwart oog (ook bekend als periorbitaal hematoom), zoals de naam al doet vermoeden is het zwart maken van het gebied rond het oog. Blauw oog kan schaamte veroorzaken en is het gevolg van blauwe plekken rond de ogen, die licht eerder en donkerder als de dagen pass. Soms allergische reacties, insectenbeten en cellulitis kan ook resulteren in de zwarte ogen. Zwelling, zwarte kleur rond de ogen, wazig zien, en moeilijkheden bij het openen van het oog zijn de meest voorkomende symptomen kan ervaren. Op sommige momenten, in zeer ernstige gevallen, verlies van het gezichtsvermogen, pijn tijdens het verplaatsen van het oog, kan bloed uit het oog, hoofdpijn, misselijkheid of bewusteloosheid optreden. Daarom, om zich te ontdoen van blauw oog, hier zijn enkele moeten proberen "huismiddeltjes.

Home remedies voor Black Eye

1. koud kompres

Ice is waterdicht en meest vertrouwde remedie om blauw oog te genezen omdat het vernauwt de bloedvaten, waardoor de zwelling verminderen. Het maakt ook het gebied verdoofd en vermindert de pijn in zeer sterke mate. Wikkel enkele ijsblokjes in een mousseline doek en toe te passen regelmatig op het getroffen gebied.

Een van de makkelijkste manieren om blauw oog te genezen is om de koelkast een metalen lepel en toe te passen. Het zal de ontsteking en irritatie te remmen.

Opmerking: het ijs of koude objecten niet rechtstreeks van toepassing op het getroffen gebied, omdat het de aandoening kan verergeren.

2. Theezakjes

Theezakjes kunnen blijken te zijn zeer nuttig in vervagen de kneuzing in een paar dagen te zijn en versnellen van het herstelproces. Kook theezakjes in een bepaalde hoeveelheid water en vervolgens de bereide oplossing met behulp van een zachte doek, 2-3 keer per dag.

Als alternatief kunt u zelfs zetten de warme thee zak op het oog.

3. warm kompres

Dit proces moet worden berecht na 2 dagen van de verwonding. Een warm kompres zal de bloedcirculatie naar het getroffen gebied te versnellen. Neem een handdoek en onder te dompelen in het warme water. Breng het op het oog. Herhaal dit gedurende 10-15 minuten om de andere uur.

Let op: niet rechtstreeks je ogen wassen met warm water.

4. Potato

Aardappel is een uitstekende remedie om de pijn en zwelling te bestrijden. Snijd de aardappelen in dikke plakken en laat ze afkoelen in de koelkast. Houd de gekoelde slice op het oog, totdat het warm wordt. Het zal onmiddellijk de pijn te verminderen. Herhaal dit proces totdat de zwarte oog wordt volledig genezen.

Als alternatief kunt u een aardappel raspen en toe te passen op het oog voor ongeveer 15-20 minuten per dag.

5. Gekookt Ei

Gekookt ei is gebruikt voor meerdere jaren kneuzingen Alles wat u nodig heeft is een gekookt en gepelde eieren te behandelen. Breng het op het oog wanneer warm. Rol het op het getroffen gebied totdat het afkoelt. Kook het ei opnieuw en herhaal het proces 2-3 keer per dag.

6. Cayenne Pepper

Cayennepeper is een bewezen middel voor de behandeling van de zwarte oog. Meng cayennepeper (1 eetlepel) in vaseline (5 eetlepels) en het verkregen mengsel toe te passen op het oog, tweemaal daags.

Opmerking: Wees extra voorzichtig, zodat het niet in het oog te gaan en als dat zo is, dan onmiddellijk wassen.

7. komkommer

Komkommer koelmiddel en heeft anti-inflammatoire eigenschappen. Snijd de komkommer in plakjes en laat het afkoelen voor een tijdje in de koelkast. Daarna gelden de slice op het oog tot het warm wordt. Herhaal dit proces met regelmatige tussenpozen, dagelijks.

8. Ananas en papaja

Ananas en papaya helpen versnellen het genezingsproces en zijn natuurlijke antioxidanten. Ze zetten een einde te maken aan de groei van de infectie. Neem de pulp van zowel de vruchten en toe te passen op het getroffen gebied, of u kunt zelfs hun sap te drinken om zo de huid gezonder te maken.

9. Havermout

Geniet van een aantal havermout in warm water en de pasta zo gevormd op het oog toe te passen, om de huid te kalmeren en de zwelling te verminderen. Herhaal dit voor ongeveer 5-6 dagen.

10. Vitamine C en K

Om de gebroken aderen repareren en herstellen snel, voeg veel vitamine C groenten en fruit in de voeding. Vruchten zoals Indiase kruisbes, citroen, sinaasappel, groene paprika's, mango, kiwi, ananas, guave en zal het werk voor u doen.

Omdat het een uitstekende antioxidant, vitamine K helpt bij het genezen van de beschadigde bloedvaten en haarvaten. Zo zijn onder andere pruimen, kool, asperges, broccoli, donkere bladgroenten, spruitjes en andere vitamine K-rijk voedsel in uw dieet.

Kruiden Remedies te genezen Black Eye

11. Calendula

Calendula helpt verlichten van de ontsteking in de omgeving en vermindert de zwelling. Neem calendula bloemblaadjes en kook ze in een kopje water. Breng de verkregen oplossing met behulp van een washandje of handdoek tweemaal daags.

12. Witch Hazel

Toverhazelaar is gebruikt door de Amerikaanse Indianen voor de behandeling van vele kwalen, zoals kneuzingen, zweren en zwellingen. Verdun de toverhazelaar extract (ongeveer 10 druppels in 100 ml water) en toe te passen op het getroffen gebied met een watje.

13. Olijfolie

Olijfolie is nog een eenvoudige en effectieve remedie om zich te ontdoen van de zwarte oog gemakkelijk. Kijk maar wat olijfolie en massage op het getroffen gebied met lichte handen voor 5-10 minuten, 2-3 keer per dag, totdat de resultaten worden bereikt.

14. Bloodroot Paste

Bloodroot kruid is op grote schaal gebruikt sinds eeuwen heen voor de behandeling van huidziekten, en is een van de natuurlijke remedies voor de zwarte oog. Ontbinden Bloodroot poeder in de juiste hoeveelheid water en de pasta toe te passen op het getroffen gebied voor een week.

Notitie:

Niet gebruiken Bloodroot op de huid voor een lange tijd.

Zwangere vrouwen moeten deze remedie te voorkomen.

15. Arnica

Nog een ander beste oplossing voor de zwarte ogen. Arnica helpt niet alleen verwijderen van de zwelling, maar bouwt ook de gescheurde weefsels en spieren. Het moet zo vroeg mogelijk vóór de kneuzing gaat erger worden toegepast. Neem arnica olie en masseer het 3-4 keer per dag zonder toepassing van veel kracht.

16. smeerwortel

Smeerwortel is een andere vertrouwde remedie die helpt verjongen van de huidcellen. Maak een pasta van smeerwortel kruiden (1 theelepel) en water (1/2 theelepel). Breng het op het oog voor 5-10 minuten per dag.

Als alternatief kunt u het kruid in de juiste hoeveelheid water aan de kook en breng de bereide oplossing (wanneer warm) op het oog met behulp van een doek.

do's

Houd je hoofd opgeheven alle tijd om zwelling te verminderen.

Masseer het gebied met natuurlijke olie.

Draag een bril elke keer dat je eruit moest komen, om uw ogen te beschermen tegen stof, vuil, en vervuiling.

Drink veel water om je lichaam goed gehydrateerd te houden.

Neem veel rust en slaap op tijd.

Dont's

Wrijf uw ogen; anders, zal het meer pijn veroorzaken.

Vermijd het gebruik van make-up als het gedeelte nog steeds gezwollen, omdat hierdoor de jeukende en gezwollen zult maken.

Do warm kompres niet gebruiken voordat 2 dagen als het de blauwe plek donkerder zal maken.

29 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment