Sunday, February 7, 2016

28 Marvelous gezondheid en schoonheid voordelen van Radijs

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/11/Radish_Red_Garden_of_Eden.jpg

Knapperig en sappig radijsjes zijn een van de meest gebruikte groenten in de vorm van salade wereldwijd. Radijs is een knolgewas dat is extreem laag in calorieën en hoog in voordelen voor de gezondheid. Zij werden eerst gekweekt in Europa, maar nu zijn ze in alle delen van de wereld. Wetenschappelijk bekend als Raphanus Sativus, het behoort tot de familie van de Brassicaceae. Radijzen kunnen wit, rood, paars of zwart van kleur zijn. In termen van vorm, kan het rond, lang of cilindrisch. Cultivatoren classificeren door hun vorm, grootte en kleur. Het kan rauw worden gegeten, gekookt of in de vorm van een augurk. Tender top bladgroenten van radijs worden ook gegeten in sommige plaatsen. Bovendien olie uit de zaden van radijs is ook zeer gunstig voor het lichaam. Laten we eens een kijkje nemen op de gezondheid en schoonheid voordelen die aanbiedingen radijs voor jou.

Voordelen van de Gezondheid van de Radijs

1. Cures urinewegaandoeningen

Omdat het diureticum in de natuur, radijs wordt uiteraard een uitstekend middel om te genezen branderig gevoel tijdens het plassen. Het verhoogt ook de productie van urine. Ook voorkomt infecties en reinigt de nieren.

2. Gevechten Cancer

Radijs wordt veel gebruikt als een geneesmiddel voor de behandeling van kanker van de maag, nier en colon. Deze groente krijgt zijn ontgiftende mogelijkheden vanwege de grote hoeveelheid anthocyanen, foliumzuur en vitamine C. Deze detoxifiers samen met antioxidanten kanker veroorzaken cellen sterven en vergemakkelijkt het bestrijden deze dodelijke ziekte.

3. Treats Geelzucht

Radijs wordt beschouwd als een prachtige remedie voor de behandeling van geelzucht Het fungeert als een krachtige ontgiftende middel en houdt een controle op de gezondheid van de lever en maag door het elimineren van giftige stoffen en afvalstoffen uit het lichaam.

4. Cures Leucoderma

De anti-carcinogene en ontgiftende eigenschappen van radijs helpen zich te ontdoen van leucoderma op een effectieve manier.

6. Effectief bij insectenbeten

De jeuk eigenschappen van radijs zijn zeer effectief in het genezen van bijensteken en insectenbeten. Het sap van radijs kunnen direct worden aangebracht op het getroffen gebied te kalmeren en verminderen de pijn.

7. Cures Kidney Diseases

Zoals hierboven gezegd radijs is een prachtige diureticum dat de nieren van infectie beschermt door het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam. Het vermindert de branderig gevoel en voorkomt infecties van de urinewegen

8. Verlaagt Longziekten

Radijsjes zijn anti-congestieve in de natuur; aldus verlichting van de respiratoire aandoeningen veroorzaakt door congestie in bronchitis, zoals astma en sinus infecties Anderzijds, de rijkdom van vitaminen in radijs beschermt tegen verontreiniging.

9. Cures Fever

Radijzen kunnen ook nuttig zijn in het genezen van koorts door verlaging van de lichaamstemperatuur. Het vermindert ook ontsteking veroorzaakt door koorts.

10. Onderhoudt lever en galblaas gezondheid

Radijzen moeten regelmatig worden genomen om de productie van verschillende enzymen en pigmenten, die galblaas en lever van zweren en infecties beschermen reguleren. Radijs regelt de productie van gal en bilirubine.

11. Geneest Stapels

De belangrijkste reden voor het ontstaan van palen is constipatie, die kunnen worden genezen door de consumptie van een grote hoeveelheid ruwvoer. Radijs is een zeer goede bron van voedingsvezels, die helpt bij het vasthouden van water en de spijsvertering. Bovendien is de ontgiftende eigenschappen van radijs zijn ook ondersteunend in het genezen van stapels

12. Controls Blood Sugar

Radijs heeft een lage glycemische index, en dus nuttig zijn bij het controleren van de bloedsuikerspiegel.

13. Onderhoudt Bone Health

Radijs is één van de rijkste plantaardige bronnen van calcium, wat nuttig is voor het houden van de botten en tanden gezond.

14. Immuniteit Booster

Radijs is geladen met anti-oxidanten die het lichaam helpen om opfleuren haar immuniteit en bestrijden infecties en ziekten.

15. Veroorzaakt Good Sleep

Radijs is zeer nuttig voor mensen met slaapstoornissen. Het heeft kalmerende eigenschappen die slaap te bevorderen. Drink een glas radijs sap voor het slapen gaan. Het zal u helpen vast te slapen.

16. Vrijstelling van migraine

Radijs geneest migraine Het is zeer effectief indien genomen in de eerste fase van migraine. Migraine wordt veroorzaakt doordat de bloedvaten van de hersenen vernauwen. Radijs helpt om deze vaartuigen te verwijden.

17. Hart- en Vaatziekten

Radijs heeft een hoog gehalte aan vezels, die regelmatige stoelgang bevordert. De kalmerende effecten van radijs kalmeren het spijsverteringsstelsel en zorgen voor verlichting van indigestie en een opgeblazen gevoel

19. Bloeddruk

Radijsjes zijn een goede bron van kalium. Kalium verlaagt de bloeddruk door het handhaven van de normale doorstroming van het bloed; dus het risico op coronaire ziekte en beroerte.

20. Cures Koude en Hoest

Als u gevoelig bent voor verkoudheid en hoesten zijn, dan is het goed voor u om radijs in uw dieet. Radijs heeft een anti-congestieve eigenschappen, die helder slijm gevormd in je keel als gevolg van kou.

21. Houdt Gehydrateerd

Radijs bestaat uit een goede hoeveelheid water; dat is waarom het is de beste optie om het lichaam gehydrateerd te houden. Een goede hydratatie garandeert opname van voedingsstoffen uit onze voeding, die op zijn beurt geeft energie aan het lichaam.

22. Bouw van de spier

Voor de opbouw van spieren, zijn verschillende voedingsstoffen die nodig zijn. De belangrijkste bouwsteen van spieren eiwit. Radijs is een zeer goede bron van eiwitten; dus moet worden opgenomen in uw normale dieet.

Schoonheid Voordelen van Radijs

24. Clear Skin

Het hoge vezelgehalte van radijs verwijdert schadelijke stoffen uit uw lichaam; dus houdt uw huid duidelijk. Smashed rauwe radijs werkt als een uitstekende reinigingsmiddel. Het is ook een zeer goede natuurlijke gezicht pack.

26. Voorkomt haaruitval

Radijs consumptie voorkomt haren vallen. Sap van zwarte radijs, wanneer toegepast op het haar, stimuleert de haargroei

27. Roos

Radijs helpt bij het bestrijden roos probleem Neem een heleboel radijs in uw dieet op een regelmatige basis. U kunt ook wrijf je hoofdhuid met radijs sap. Na dat, bedek je hoofd met een handdoek. Houd het voor een uur en dan afspoelen met water.

28. Gezond en glanzend haar

Eet radijs of toe te passen het sap aan je haar. Het heeft een goede hoeveelheid ijzer, die essentieel is voor het houden van de hoofdhuid en wortels sterk. Ook, het maakt je strengen glanzend.

7 juli 2015

23 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment