Sunday, February 7, 2016

21 Verbazingwekkende Behandelingen Home For Kruis Hoesten

Bron afbeelding: // wp-content / uploads / 2014/07 /

Kruis is een infectieziekte van het strottenhoofd, luchtpijp en bronchiën, vooral bij jonge kinderen. Het beïnvloedt de stembanden en veroorzaakt problemen bij de ademhaling. Kroep begint vaak als een typische koude. Angst, agitatie en blaffende hoest verergeren het probleem. Koorts en hese stem zijn enkele van de tekenen van de kwaal. Deze symptomen normaal duren voor 3 tot 5 dagen. Aangezien deze ziekte is geassocieerd met de luchtpijp, kleine kinderen vanaf minder dan 3 zijn meer vatbaar voor is omdat ze kleine luchtwegen. Het virus ontstaat wanneer je de druppels hoestte of niesde in de lucht inademen. Deze druppeltjes kunnen het speelgoed en andere oppervlakken die uw kind komt in fysiek contact met infecteren. Het komt in het lichaam wanneer het kleintje zijn / haar ogen, neus of mond aanraakt na het vervuilde oppervlak aan te raken. Het merendeel van de gevallen niet ernstig, en kan effectief en gemakkelijk thuis met behulp van een aantal huismiddeltjes genezen.

Home remedies voor Kruis Hoesten behandeling

1. Vloeistoffen

Het houden van uw lichaam gehydrateerd tijdens het kruis is zeer essentieel. Voor zuigelingen, kan de moedermelk en water wonderen doen. Voor oudere kinderen, zal soepen of bot bouillon de beste zijn. Verhogen zijn / haar vloeistofinname tot het maximum. U kunt ook proberen groentebouillon, kruidenthee, limonade, ginger ale of fruit pulp om uitdroging te voorkomen en draai het slijm.

2. Steamy Hot Shower

Voer een warme douche en sloot de deur van de badkamer. Laat de stoom te ontwikkelen. Zit met het kind in deze stoom voor enige tijd, laten we zeggen 20 minuten, en maken het kind inhaleer de stomende lucht. Het zal zijn / haar ademhaling pijp te kalmeren.

3. Cool Mist luchtbevochtiger

Als stoom het werk niet doet, gebruik dan een verdamper om vocht toe te voegen in de kamer van het kind. Voor kleine kinderen, altijd de voorkeur aan een cool-nevel verdamper hem / haar hulp aan te geven in de kou. Een luchtbevochtiger helpt gemak hoesten en congestie. Warme mist en koele mist luchtbevochtigers zijn even effectief in het bevochtigen van de lucht, maar een warme nevel vaporizer kan gevaarlijk zijn in het geval van baby's. Als u niet beschikt over een koele mist vaporizer hebben, hangen vochtig lakens in de kamer.

4. Adem in de koele lucht

Open de ramen van de kamer van uw kind, zodat hij / zij krijgt wat frisse lucht in te ademen. Als dat ook niet werkt, bieden een auto rijden met de ramen rolden 's nachts. Een nachtelijke wandeling kan ook wonder doen. Het vocht in de lucht 's nachts zal afwenden de moeizame ademhaling.

5. Blijf Upright

Zittend in een rechte houding vergemakkelijkt de ademhaling. Omdat baby's zichzelf niet kan zitten, moeten ouders inspanningen om ze te houden in een rechtopstaande positie om hen te helpen te ademen te maken.

6. Honey

Honing is een effectieve hoest onderdrukt. Honing vermindert het slapen gaan hoesten en induceert slaap. Geef een theelepel honing aan uw kind. Echter, vanwege het risico van botulisme, wordt het afgeraden om honing te geven aan het kind minder dan één jaar oud.

7. Lemon Tea

Citroen thee verlicht de keelpijn effectief. gember om het sap van een halve citroen toe te voegen (u kunt ook optellen honing) en heet water toevoegen aan het, naar citroen thee te maken. Deze remedie stimuleert het immuunsysteem.

8. Popsicle

Het is een geweldig idee om de mond van uw kind waterig tijdens kroep te houden. Ijslolly kalmeren de keel van de tot en ook genezen van de symptomen van kroep, zoals een droge mond en hoesten.

9. acupressuur

Het geven van de juiste druk op de juiste plaatsen helpt bij vele ziekten. Voor kroep hoest te verhelpen, drukt u op de polsgewricht met uw duim om enige verlichting te brengen. U kunt ook op de laatste regel op de ring figuur, en de richting van tip terwijl u. Til en doe hetzelfde proces voor ongeveer 100 tot 300 keer. Het zal helpen bij het verlichten van hoest.

10. Mosterd

Meng ¼ kopje maïzena, een theelepel mosterd poeder en warm olijfolie in een container. Verspreid deze pasta op een zakdoek en vouw het dubbel en rond de hoeken, zodat de pasta niet morsen. Nu gebruik maken van deze mosterd gips om de nek van het kind 's nachts, hem / haar opluchting te geven van het kruis pijn.

11. Castor Oil

Een warm kompres van ricinusolie op de borst zal de luchtwegen van het kind te openen. Het wordt geabsorbeerd door de huid waardoor verzachting van de pijn. Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen die het de beste keuze voor kroep patiënten.

Herbal remedies voor Kruis

12. Mullein

Toorts melk is een traditionele remedie voor ademhalingsproblemen. Toorts bloemen en bladeren fungeren als anti-ontstekingsmiddelen. U kunt thee te maken door het brouwen van zijn bladeren. honing of suiker toe te voegen voor de smaak. Of anders, maken het kind inhaleren de stoom voor de behandeling van de keel infectie.

13. Vlierbes Bloemen

Onder natuurlijke remedies voor kroep hoest, vlierbes heeft een belangrijke plaats. Het is goed voor het stimuleren van de immuniteit en de bovenste luchtwegen problemen. Het helpt ook bij congestie. Neem vliersiroop om zich te ontdoen van kroep symptomen krijgt.

14. Betel Leaves

Betel is een antivirus kruid dat kroep effectief geneest. Een thee gemaakt van betelnoten bladeren zullen uw kind helpen vechten tegen de kroep virus. Maak het kind drinken 2-3 keer per dag.

15. Lobelia

Lobelia is de natuurlijke remedie voor kroep. Lobelia extract is het beste kruid voor het genezen van astma en ademhaling problemen. Voor het krijgen van een snelle verlichting van ontsteking en hoesten, drink lobelia extract.

16. Kamille

Na te denken over hoe te behandelen kroep thuis? Kamille kan uw antwoord. Het is effectief bij croup behandeling bij peuters. Maak het tot drank kamille thee, die de zere keel verzacht

17. Marjolein

Omdat het antivirale, antibacteriële en schimmelwerende in de natuur, marjolein is een uitstekende kruidenmiddel voor kroep. Marjolein olie kan worden gespoten in de kamer of kan worden gewreven op de borst of de voet. Marjolein thee is ook nuttig in het kruis behandeling.

18. Horsemint

Het is een overblijvende plant die ook bekend staat als bijenbalsem. Het is nuttig in geval van ernstige hoest. Kook 2-3 bladeren van horsemint in een kopje heet water. Het kan gladjes verloopt 2 tot 3 keer per dag, om te helpen bij probleemloos ademhaling.

19. Wild Cherry Bark

Dit kruid helpt kalmeren de irritatie in de keel. Het is rijk aan anti-inflammatoire eigenschappen. Het smaakt goed en kunnen worden toegevoegd aan een voedsel of drank. Thee kan hieruit vervaardigen, en het kan ook worden gebruikt voor stomen doel.

20. Wintergreen Oil

Wintergreen olie, naast dat het anti-inflammatoire, te antiviraal. Het kan warm water worden toegevoegd en toegestaan om in te ademen door de jongen. Het kan ook worden gebruikt bij het masseren van de bovenste hals en de borst van het kind.

21. Herbal Salve

Herbal zalf is de beste remedie om kroep genezen bij zuigelingen. Zijn geneeskrachtige eigenschappen te geven verlichting van de pijn en oregano gebruikt bij de bereiding ervan is groot in het kalmeren van de hoest. Take 2 kopjes olijfolie. Meng oregano (1 beker) erin. Zet het op het vuur. Laat het geheel 30-60 minuten. Nu zeef het door kaasdoek om de olie te winnen. Nu smelten ¼ cup bijenwas in de ketel. Meng de inhoud en voeg vijf druppels tea tree, den, spar of spar etherische olie en op te slaan in een container. Gebruik het om te wrijven op de borst en de voet van uw kind.

do's

Spoel regelmatig je handen.

Reinig het gerei van een besmet kind met warm water.

Leer je kind om zijn / haar neus en mond te bedekken met weefsel terwijl niezen of hoesten, om infectie te voorkomen.

don'ts

Laat uw kind in contact komen met een zieke persoon.

Laat je niet een persoon met een hoest of koude kus of raak je kind.

Vermijd het gebruik van werktuigen van een ziek persoon voor de baby.

Roken moet in het huis verboden.

Vermijd zuivelproducten zoals verdikking van slijm dat de passage van hoest zullen bemoeilijken veroorzaken.

13 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment