Saturday, February 6, 2016

16 gezondheid en schoonheid voordelen van Kale

Zodra de naam van arme mensen eten, boerenkool is nu populair zelfs onder beroemdheden als gevolg van de uitzonderlijke rijkdom in de voeding. Kale behoort tot de kool familie die collards, broccoli en bloemkool omvat, maar domineert al zijn collega-groenten voor haar niet te evenaren voordelen voor de gezondheid. Of het antioxidanten, vitaminen, mineralen, eiwitten, calcium, vezels, deze krachtcentrale van voeding hebben het allemaal. Hier zijn een aantal voordelen voor de gezondheid van de koningin van de greens ".

1. ontgiftende Agent

De vezel en zwavel in de kool stimuleren cellen en regelt het proces van detoxificatie. Het verbetert de gezondheid van de lever en helpt bij het spoelen van de giftige stoffen uit uw lichaam.

2. Anti-kanker

Kale bestaat uit kankerbestrijdende fytonutriënten sulforafaan. De indool-3-carbinol in dit voedsel remt de groei van kankercellen en stimuleren gezondheid DNA. Het helpt vooral bij darmkanker en prostaatkanker. Daarnaast wordt geladen met vitamine K die kanker voorkomt.

4. Immuniteit Booster

Worden verpakt met ijzer, anti-oxidanten, vitamine C, boerenkool helpt boost-up van uw immuunsysteem. Het verbetert de zuurstoftoevoer via het bloed; Daarom verhoogt immuniteit.

6. Treats Astma

Kale helpt bij de bestrijding van astma natuurlijke wijze en voorkomt de verdere optreedt als gevolg van de anti-oxidant de natuur. Het blokkeert de vrije radicalen die de spieren in de luchtwegen passage contracten.

7. hart gezond

In staat zijn om slechte cholesterol te verlagen, boerenkool voorkomt cardiovasculaire aandoeningen. Anti-inflammatoire, anti-oxidant eigenschappen van boerenkool maken het een perfecte voeding voor hart.

8. Verbetert Vision

Groene groenten zijn altijd voorgesteld door artsen voor een perfect zicht. Kale blinkt uit in het verbeteren van gezichtsvermogen, omdat het luteïne en zeaxanthine dat uw ogen te beschermen tegen ultraviolette stralen. Derhalve vermindert het risico van het zicht oogaandoeningen zoals macula degeneratie en staar.

9. Houdt Brain Gezonde

Kale heeft mangaan aminozuur dat de werkefficiëntie van de hersenen verbetert. Degenen die een hoge bloedsuikerspiegel wordt geadviseerd om boerenkool te nemen in hun dieet als de aanwezigheid van omega-3 in boerenkool remt de schade aan hersencellen.

10. Helpt tijdens de zwangerschap

Een zwangere vrouw heeft behoefte aan extra voeding. Omdat een krachtcentrale van voeding wordt boerenkool voorgeschreven worden opgenomen in het dieet. Het levert foliumzuur wat erg belangrijk zenuwstelsel baby. Trouwens, het verhogen moedermelk voeding na de zwangerschap en houdt de moeder als de baby gezond.

11. Verbetert Hemoglobine

De hoge hoeveelheid chlorofyl in boerenkool verhoogt het niveau van hemoglobine. De moleculen van chlorofyl het dichtst bij de hemoglobine moleculen van mens.

Schoonheid Voordelen van Kale

12. houdt haar gezond

Kale handhaaft de gezondheid en kracht van je haar. Omega-3 en omega-6 vetzuren in boerenkool houdt je haar hoofdhuid gehydrateerd, vermindert haarbreuk terwijl Vitamine C verhoogt de bloedcirculatie op de hoofdhuid induceren haargroei

13. voedt de huid

Kale bevat vitamine A, E en zink die helpt om je huid gezond en groei van gezonde cellen bevordert. Het hebben van een glas sap boerenkool 's nachts voorkomt huid problemen zoals acne, keratose pilaris, etc.

15. Versterkt Nails

Met vitamine A, K en C, in beperkte mate, boerenkool verhoogt de productie van keratine die op zijn beurt, maakt je nagel sterker en gezonder. Het voorkomt droogheid en levert essentiële mineralen.

Je zou ook graag

8 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment